Lost in thoughts {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lost in thoughts {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lost in thoughts {OPEN} DPKsfdL
Sacha
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Daydreamer
BerichtOnderwerp: Lost in thoughts {OPEN}   Lost in thoughts {OPEN} Icon_minitimedi 11 feb 2014 - 20:29

Een slank gebouwde lapjeskat slenterde rustig door de sneeuw, aan zijn zijde paradeerde een zwarte kater. De zwarte kater, was er een die alleen Daydreamer kon zien. Het was immers zijn onzichtbare vriend, Tweetingbird. Al vanaf zijn geboorte heeft de kater geleefd met Tweeting aan zijn zijde, hij is erg aan het beest gehecht geraakt. Hoewel hij nooit echt heeft bestaan. Het was iets wat de kleine Daykit destijds had verzonnen, hij was altijd een beetje anders geweest en had niet veel vrienden. Toen had hij de zwarte kater gecreëerd, Tweetingkit. Zijn omgang met de niet-bestaande kat hielp niet bepaald met vrienden maken, Tweeting joeg andere katten eerder weg. Zijn leeftijdsgenootjes vonden hem raar. Vanaf het moment dat hij apprentice werd, tegelijk met Tweetingpaw, had hij besloten niemand meer te vertellen over zijn vriend. Eindelijk liep het leven van de lapjeskater weer op rolletjes, alles leek zoveel beter toen hij warrior werd. Hoewel hij merkte, dat hij zich eenzaam voelde. Natuurlijk, hij had Tweeting. Maar.. Hij had geen echte vrienden.

Diep in gedachten verzonken, merkte Daydreamer niet dat hij van zijn route afgedwaald was. Met een klap belandde hij op de koude grond, binnensmonds vloekend krabbelde hij overeind. Tot de ontdekking komend uitgegleden te zijn over een bevroren stukje water. Een klagende zucht verliet zijn mond. ”Waarom kan mijn leven niet gewoon een keer gemakkelijk verlopen, Tweeting?”

Words: 227 || Extra: First post with Day <3 || Tag: Open
Lost in thoughts {OPEN} Wmgufo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost in thoughts {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: