[Training] And the snakes start to sing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Training] And the snakes start to sing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Training] And the snakes start to sing DPKsfdL
Ez
658
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank:
Snakebites
BerichtOnderwerp: [Training] And the snakes start to sing   [Training] And the snakes start to sing Icon_minitimewo 27 aug 2014 - 13:24


S  n  a k  e  b  i  t  e  s

Het was fris, het was nacht, maar heel erg laat, dus heel erg vroeg in de ochtend. De zon begon lichtelijk haar stralen over de horizon te laten druipen, en kleurde de grond met haar geel/oranje kleuren. De duisternis werd doorkliefd door de stralen, en de zon die steeds hoger aan de hemel klom. Heel, heel erg traag dan.
- - -
Een zonnestraal viel juist door de ingang van de tijdelijke 'Warriors Den' recht in het gezicht van een iets oudere Warrior, die nog volop lag te slapen. Ze trok met haar neus en kneep haar ogen stevig dicht, al verlichtte de zon haar oogleden heel erg. En, er kriebelde iets in haar neus. Met een gedempte nies werd ze wakker, knipperde met haar ogen, en hees zich recht om op te staan.
- - -
Eenmaal bij de prooistapel aangekomen haalde ze een muisje van de stapel, en nam dat mee naar een hoekje. Daar at ze het rustig op, haar ogen dwalend over het Camp. Ze zag weinig katten, maar ja, het was ook extreem vroeg! Toch, zodra ze het vlees van het geraamte getrokken had en binnengewerkt, trippelde ze naar de tijdelijke Apprentice's Den, om Dewpaw te halen.
- - -
"Dewpaw," fluisterde ze en porde in de ribben van de Apprentice. "Dewpaw, ga iets eten, nu liefst, doe door, en kom zo snel mogenlijk naar mij toe, als je klaar bent," Ze glimlachte de grijze kat even toe, en probeerde zich buiten te krijgen zonder Apprentice's wakker te maken. "Bij de River!" De poes zag Dewpaw ontwaken, mar ging daarna terug naar de open plek om te wachten op haar App.
- - -
Aangekomen bij de rivier keek ze naar Dewpaw, die ook aangekomen bleek te zijn. "Ik ga je leren vis te vagen, als eerst. Daarna ga ik je vragen stellen over de Clans. Of ik doe het terwijl, je moet je op twee dingen tegenlijk kunnen focussen. Alsje dat goed doet, gaan we ook nog jaag- of vechttechnieken oefenen, aan jou de keuze." Snakebites wierp een blik op de rivier. "Hey, ho, let's go."

+Dewpaw

A needle
Trough your f*#king skin
[Training] And the snakes start to sing Rh4rr6
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewflower
StarClan
[Training] And the snakes start to sing Tumblr_oaxi7x3g201vb9c0no4_250
Nynke
359
Actief
be a pineapple
stand tall
wear a crown
and be sweet on
the inside

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewflower
BerichtOnderwerp: Re: [Training] And the snakes start to sing   [Training] And the snakes start to sing Icon_minitimedo 28 aug 2014 - 9:36

Dewpaw was lekker aan het slapen, toen er opeens in haar ribben werd gepord. "Dewpaw" hoorde ze een bekende stem zeggen. "Dewpaw, ga iets eten, nu liefst, doe door, en kom zo snel mogelijk naar mij toe, als je klaar bent." Nu herkende ze de stem! Het was haar nieuwe mentor, Snakebites! Ze deed één oog open en keek naar de bruine krijgskat die haar een vriendelijke glimlach schonk. "Bij de River" zei Snakebites terwijl die weer voorzichtig naar buiten liep. Meteen werd Dewpaw zenuwachtig en nare herrineringen doemden in haar hoofd op.
Één flits, en Dewpaw stak haar poot razendsnel uit. Ze schepte met zo veel kracht dat ze haar evenwicht verloor en plompverloren in het water viel. Één moment dacht ze dat ze het niet ging overleven... Gelukkig werd ze gered door een Rogue, genaamd Forest. Hij hoorde toevallig haar geroep om hulp, en had haar uit het sleurende water gehaald. Dewpaw volgde snel haar mentor; ze wou immers niet achter blijven. Ze liep naar de prooistapel en pakte snel een muis, die ze met ferme happen opat. Daarna volgde ze de geurspoor van Snakebites, totdat ze haar zag zitten bij de rand van de River. "Ik ga je leren vis te vangen, als eerst. Daarna ga ik je vragen stellen over de Clans. Of ik doe het terwijl, je moet je op twee dingen tegelijk kunnen focussen. Als je dat goed doet, gaan we ook nog jaag- en vechttechnieken oefenen, aan jou de keuze." zei de bruine poes tegen Dewpaw, terwijl ze naast haar ging zitten. De grijze poes liep voorzichtig naar de rand, en keek naar de River. "Hey, ho, let's go." hoorde ze Snakebites zeggen, en haar eerste training was begonnen. Ze zag één flits, van een langszwemmemde vis, en stak haar poot razendsnel het water in. De vis kwam boven water, en landde weer het water in. Jammer, het was bijna gelukt.[Training] And the snakes start to sing Flower11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Training] And the snakes start to sing DPKsfdL
Ez
658
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank:
Snakebites
BerichtOnderwerp: Re: [Training] And the snakes start to sing   [Training] And the snakes start to sing Icon_minitimedo 28 aug 2014 - 14:31


S  n  a k  e  b  i  t  e  s

De poes keek toe hoe haar Apprentice razendsnel haar poot in het water stak, de vis opschepte, en boven water tilde. Maar haar prooi glibberde zo van haar poot weer heet water in, en Snakebites maalte een afkeurend geluidje, maar glimlachte wel. "Dat was een goede poging, Dewpaw." gaf ze toe, voor ze over de zwakke punten in haar beweging begon. "Maar, je deed een paar dingetjes een beetje mis." Snakebites zei het voorzichtig, omdat ze niet wist hoe gevoelig de grijze poes was. "Als je een vis ziet, ga je op je gemak, in een houding waarin je lang kunt zitten, zitten aan de rand, en bleef je een tijdje naar het water kijken. Dan moet je langzaam en vooral voorzichtig je poot boven het water klaarhouden. En als je dan zeker bent dat de vis je niet meer interessant vindt, schiet je je poot het water in terwijl je je klauwen uitslaat en je spiest de vis een beetje. Dan trek je h'm met een grote zwaai het water uit en hou je je prooi op de grond tot 'ie niet meer beweegt. Kijk, zo." De oudere Warrior ging op haar gemak aan de kant zitten, en zocht naar een vis. Een mooi, zilveren beestje zwom daar, en zij keek in stilte naar hem. Haar poot zweefde boven het water, maar schoot razendsnel naar onder, terwijl ze haar lauwen uitstrekte en de vis ving. Met een zwaai gooide ze haar prooi op het droge en hield die daar tot die niet meer bewoog. "Probeer nog eens," glimlachte ze bemoedigend naar Dewpaw. "Maar zeg mij eerst eens wie de Leader, Deputy, en Medicine Cat van de ThunderClan zijn,"

A needle
Trough your f*#king skin
[Training] And the snakes start to sing Rh4rr6
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewflower
StarClan
[Training] And the snakes start to sing Tumblr_oaxi7x3g201vb9c0no4_250
Nynke
359
Actief
be a pineapple
stand tall
wear a crown
and be sweet on
the inside

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewflower
BerichtOnderwerp: Re: [Training] And the snakes start to sing   [Training] And the snakes start to sing Icon_minitimedo 28 aug 2014 - 21:23

Telleurgesteld keek ze naar de vis die haastig weg dook.
"Dat was een goede poging, Dewpaw." hoorde ze Snakebites zeggen. "Maar je deed een paar dingetjes mis" vervolgde haar mentor. "Als je een vis ziet, ga je op je gemak, in een houding waarin je lang kunt zitten, zitten aan de rand, en bleef je een tijdje naar het water kijken. Dan moet je langzaam en vooral voorzichtig je poot boven het water klaarhouden. En als je dan zeker bent dat de vis je niet meer interessant vindt, schiet je je poot het water in terwijl je je klauwen uitslaat en je spiest de vis een beetje. Dan trek je h'm met een grote zwaai het water uit en hou je je prooi op de grond tot 'ie niet meer beweegt. Kijk, zo." zei de oudere poes. Aandachtig keek Dewpaw naar hoe haar mentor daar gemakkelijk ging zitten en razendsnel haar poot plotseling het water in stak, en een vis vong. "Wouw!" zei Dewpaw vol ontzag. "Probeer nog eens" glimlachte haar mentor. "Maar zeg mij eerst eens wie de Leader, Deputy, en Medicine Cat van de Thunderclan zijn." Met een frons dacht Dewpaw hard na. "Uhm... De Leader is... Firestar? Ennehh.. De Deputy.... Maskheart? Nee.. Dat is de Medicine cat.. Uhm... Leader, Firestar, Deputy, Silverfang, en Medicine cat Maskheart!"[Training] And the snakes start to sing Flower11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Training] And the snakes start to sing   [Training] And the snakes start to sing Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Training] And the snakes start to sing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: