[Badgers!] Not good 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Badgers!] Not good

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 13:03

Naar voren, springen, wegduiken, omhoog, slaan. Naar voren, springen, wegduiken, omhoog, slaan. Naar voren, springen, omhoog.. Nee wacht, dat was fout. Hij moest op dat punt wegduiken voor hij überhaupt omhoog kon gaan! Met een zucht nam de kater de begin positie weer in, en herhaalde de routine opnieuw. Dit waren van die dingen die vaker geoefend moesten worden, in zijn ogen dan. Apprentices moesten de gehele routine leren, en mentoren dus automatisch ook want hoe moest de leerling ooit te weten komen hoe het moest? Tall being de perfectionist die hij was, was dus hard aan het trainen om dit de volgende dag aan de jongelingen te kunnen voordoen. Het ging steeds een beetje beter, en telkens ook wat vloeiender. Toch hield de kater niet van falen, en daarom stond hij wat dichter bij de grens met Windclan, die gemeden werd door veel katten gezien de afgelopen aanvallen. Hij was er niet bang voor, knappe kat die hem zomaar iets aan wist te doen, zeker als hij dan toch al bezig was met gevechtstraining.
Een grom weerklonk, en de geur raakte zijn neus op haast hetzelfde moment. Geen goede boel, dit was geen kat, en dus hoefde dit beest niet zo knap te zijn om hem even serieus naar Starclan te sturen. Zelfs voor hem was een complete badger in z'n eentje aanvallen, wel ietwat heel erg dom. Afleiden however, zou hem niet zoveel moeite kosten. Zijn oren hadden namelijk al wat katten geluiden opgevangen, en aangezien de wind de goede kant op stond, zou het niet lang duren voor hij back-up kreeg. Het grote zwart-witte beest liep namelijk regelrecht in de richting van het kamp, en dat moesten ze niet hebben!

(Open


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
[Badgers!] Not good TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 13:09


♥ "Wicked is good" they say.

Dauntrose liep met een kleine kikker in haar bek. Uch, het smaakte afschuwelijk, maar er waren katten die er van hielden. Daarbij voedde het andere monden. Of mondtjes. Haar gedachten gingen naar Direkit, vannacht had ze bij hem geslapen. Ze had Ravenhearts warme vacht gemist, maar haar zoontje had ook wel moederlijke aandacht nodig. De calico poes rook dichtbij ShadowClan dus liep ze nieuwsgierig door. Toen ze bijna bij de grens was zag ze Tallshadow oefenen op het vechten. Grinnikend begroef ze haar prooi. Alleen bleef het grinniken niet lang duren. Een zure geur woei haar richting in en al snel zag ze een zwart-wit beest. Het was nog jong, maar niet even sterk als een volgroeide das. Meteen sprong ze naast Tallshadow die het ook gemerkt had.


♥️
[Badgers!] Not good YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Badgers!] Not good DPKsfdL
Marieke
234
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 13:30

Silentpaw
De afgelopen tijd hadden er verhalen over dassen in het territorium een ronde gedaan door het kamp en Silentpaw had het vermoeden dat deze verhalen de waarheid waren. Ze liep nu dus op haar hoede door het WindClanterritorium en probeerde de verlaten dassenburcht te vermijden. De lapjeskat wist dat ze zich nu dicht bij het ShadowClangebied bevond, maar zo lang ze de grens niet over ging zou ze niet in de problemen komen, toch? Er hing een rottige ShadowClangeur in de lucht hier, maar er was ook nog een andere geur die Silentpaw niet kende. Uit nieuwsgierigheid liep ze richting de geur, maar zorgde ze er wel voor dat ze nog op WindClanterritorium bleef. Toen ze een beest zag dat ze niet kende, versnelde ze haar pas maar bleef op haar eigen gebied. Zou dit een das zijn? Toen ze dichterbij kwam, zag ze een ander wezen, een kat, voor de das staan. De gevlekte poes wist niet zo goed wat ze zou moeten doen, ze wilde de ShadowClankat helpen, maar daardoor zou ze misschien gestraft worden en dat wilde ze niet. Plots verscheen er een tweede kat naast de ShadowClanner. Silentpaw besloot om toch maar de twee katten te helpen, want anders zou die das misschien meer katten kwaad doen.
De lapjeskat haalde diep adem en rende snel de grens over, waarna ze zich aansloot bij de twee ShadowClankatten. "Kan ik helpen?" vroeg ze zacht. Ze was bang, maar wist niet of ze banger was voor de das of voor de twee warriors voor haar.


[Badgers!] Not good 2RneLoM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 14:50

De kater grijnsde naar Daunt toen die naast hem kwam om te helpen, gevechten maakten hem om de een of andere reden altijd wat roekelozer en meer kittenachtig dan normaal. Ook zat er een 'schuldbewuste' blik in zijn ogen, want de warrior had maar al te goed door dat zijn super sexy battle training ontdekt was, en dat hij dus voor eeuwig daarmee geklierd zou kunnen worden mocht het nu geen vruchten afwerpen. Vandaar dus dat hij de routine herhaalde, naar voren de das zijn poot verzwakken, springen om diens ogen te kunnen raken, wegduiken voor de klap die volgde, rollen want dat paste er nu wel mooi bij, zo rolde hij onder de das door, en sloeg tijdens de rol uit met zijn poten naar de buik van het beest. Het slaan zat daar dus ook al in verwerkt, tevreden mocht hij zijn. Al kon dat niet lang duren, want plots was er ook een windclanner, moesten ze nu twee vijanden tegelijkertijd vechten?! Maar nee, de poes vroeg of hij hulp nodig had. Trots als de kater was wilde hij al nee schudden, maar werd afgeleid toen de das weer aan wilde vallen. Niet echt tijd om te antwoorden nu, de poes zou haar eigen keuzes moeten maken.


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Badgers!] Not good DPKsfdL
Marieke
234
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 15:08

Silentpaw
Er kwam geen antwoord, dus Silentpaw maakte het maar naar haar eigen poot en nam het besluit om de twee te proberen te helpen. De das sloeg richting een van de katten en Silentpaw deed geschrokken een paar stapjes achteruit, was het wel zo slim geweest om hierheen te rennen? Misschien had ze beter niet de grens kunnen oversteken, maar ze kon deze katten nu niet in de steek laten. Want stel nou dat de das hen zou doden? Dan zou zij met een enorm schuldgevoel zitten de komende manen. De das leek haar nu als doelwit gekozen te hebben voor zijn volgende aanval, want het beest draaide zich een beetje in de richting van de kleine WindClanner en gromde gemeen. Slecht plan! Slecht plan! Klonken de gedachten in haar hoofd vlak voordat de das aanviel. Silentpaw sprong weg in de hoop dat ze de dassenaanval zou ontwijken. Dit lukte, maar het scheelde nog minder dan een haartje. Nu stond ze daar en hoopte de apprentice dat de das zich weer op de andere katten zou richten of zo.


[Badgers!] Not good 2RneLoM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
[Badgers!] Not good DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 16:28

Het geluid van brekende takken en verschuivende aarde had Blackpaw gelokt. Het klonk alsof iemand aan het trainen was - en waar een training was, was Blackpaw. Haar trainingen met Dauntrose waren intensief en aan het eind van de dag kon je haar wangen zien hangen van vermoeidheid. Tenminste, dat was zo de eerste weken geweest. Tegenwoordig kon ze de trainingen aan, en hield ze ze met gemak vol. Aan het eind van de dag moest ze eten en rusten, en ze ging veel vroeger naar bed dan voorheen, maar ze was vitaler, sterker en had een uithoudingsvermogen waar je 'u' tegen kon zeggen. Ze leefde gezonder, wás gezonder, en sterker dan ooit voorheen. Ze was nog steeds een jonge apprentice die pas enkele weken aan het trainen was, dus vergeleken met de volwassen warriors in de clan had ze nog een lange weg te gaan. Maar het vooruitzicht naar het warrior-zijn en het kunsten die ze dan zou beheersen, liet Blackpaw harder en harder trainen. Dus elke keer dat ze buiten haar trainingen iemand zelf hoorde trainen, liep ze daar op af. Soms kon ze mee doen, of leerde de warrior haar wat nieuwe trucjes. Maar soms keek ze gewoon - van het observeren van jacht- en vechttechnieken kon men wijs worden.
Ze zag Tallshadow - hoe kon het ook anders - en herkende toen ook Dauntrose. "Hee hee," glimlachte ze naar Daunt. Tall zou het toch niet zien, want die was te veel op z'n training gefocust. Maar zodra ze snoof, schoot haar zicht de andere kant op. "Guys, is dat een das?!" riep ze geschrokken. Want als ze het goed zag, liep dat beest richting het kamp! En meteen prikte er nog een geur in haar neusgaten; een Windclankat? Haar zicht schoot nog eens de andere kant op, en zag de jonge apprentice.[Badgers!] Not good Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Badgers!] Not good DPKsfdL
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: The moon has turned 16 times.
Gender:
Rank: Young Warrior
Dancingdoe
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 21:54

Dancingdoe hield van de grenzen, het was er vaak heerlijk rustig. Ze was dan ook nog nooit aangevallen en werkte zichzelf niet snel in de problemen. Ze rook een van de apprentices van haar clan in de buurt en ook de geur van Shadowclan dus versnelde ze haar pas voor de zekerheid. De geur van angst hing in haar neus voordat ze de das opmerkte. Met de snelheid van een waardige windclankat rende ze op het groepje katten af. Ze zag de apprentice Silentpaw."Silentpaw richt je maar op zijn achterpoten!" Riep ze met een redelijk rustige stem. Ze had door dat de apprentice geen ervaring had met dassen als het goed was. Ze keek de andere katten met haar heldere blauwe ogen heel even aan voordat ze ook in de aanval sprong. Ze richtte haar aanval vooral op de flanken en buik van de das en gebruikte haar snelheid om het dier te verwarren. Ze had het nu ook als taak op haar genomen de apprentice Silentpaw te helpen en na die tijd compliment te geven aan het feit dat ze zich dapper gedroeg. Ze kende de shadowclankatten niet. Gelukkig was de das nog niet volgroeid maar ze moesten als Windclan de dassenburcht beter in de gaten houden. En natuurlijk de andere clans te hulp schieten, dit was nu eenmaal een gezamelijke vijand. Ze werd op een haartje na niet geraakt door de das zijn voorpoot. Ze wou het dier niet van voren aanvallen gezien zijn mond daar zat, een dassenbeet was vast geen pretje!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimezo 1 maa 2015 - 13:13

Steeds meer katten kwamen erbij, ook Windclanners. Dat verbaasde de kater redelijk, gezien de interessante verhoudingen, plus, Shadowclan hoefde de hulp van die hazenvreters niet! Maar slim genoeg om daar nu niet over te beginnen was hij wel, en dus richtte de kater zich verder weer op de das. Hij sprong snel voor Blackpaw toen er een poot aan kwam suisen, en keek de poes snel even aan met ogen die glommen van opwinding. "Nu is wel de tijd om je getrainde Badger Defense in de praktijk te brengen," Mauwde hij met een brede grijns, waarna hij wegdook en omrolde om weer een slag te ontwijken.


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
[Badgers!] Not good DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimezo 1 maa 2015 - 13:18

Maar in plaats van richting het kamp te lopen, kwam de das nu op hen af. Blackpaw schoot geschrokken opzij, maar de klap had haar niet kunnen raken door Tallshadow's bescherming. Ze keek op, en zag de twinkeling in zijn ogen. "Oh yes mister!" reageerde ze met dezelfde glinstering in de hare, al klonk ze veel te enthousiast voor een jonge apprentice die de confrontatie aanging met een das. Ze zette zich af met haar achterpoten om opzij te springen, en aan de rechter flankzijde van de das terecht te komen. "Aanvallen of veilig ontkomen?" riep ze nog snel naar Tallshadow, omdat ze niet zeker wist wat de strategie was om van deze stinkiewinkie af te komen.[Badgers!] Not good Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
[Badgers!] Not good TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimezo 1 maa 2015 - 14:49


♥ "Wicked is good" they say.

Dauntrose volgde alles in stilte. Het was een beetje te veel om te verwerken dus probeerde ze de zwakke plekken te achterhalen. Een poot zoefde Blackpaws kant op. Nog voordat ze kon reageren sprong Tallshadow er al voor. "Aanvallen of veilig ontkomen?" Ze liet het aan Tallshadow over, maar voor haarzelf koos ze aanvallen. Met een grote sprong zat ze op de rug van het beest. Haar lange nagels bewerkte zijn brede schouders. Het beest draaide zich om waarop zij op de grond belandde. Ze deed een uitval naar de poten. Misschien viel het beest zo wel op de grond.


♥️
[Badgers!] Not good YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedi 3 maa 2015 - 15:52

De poes leek er ook wel zin in te hebben, en grijnzend zorgde de kater ervoor dat ze veilig bleef terwijl de leerling de das aanviel. Zijn hersenen begonnen te kraken toen hem gevraagd werd wat het plan was. Beiden waren goede opties, maar uiteindelijk wist de warrior wat hen te doen stond. "We verdrijven hem voor nu," Meldde hij de poes, waarna een paar poten weer ontweken moesten worden. "Dan kunnen we Inner en Shrew-" Hij dook weer weg en sloeg zijn nagels naar de ogen van het beest, "Melden wat we gezien en gedaan hebben," De warrior sprong over de das heen, en door middel van een professionele badger defense sloeg hij diens poten tot bloedens toe. "Plus," Begon hij weer, terwijl een ninja rol uitgevoerd moest worden, "We kunnen hem niet hier doden," Even streek hij met zijn poot over zijn verwarde haren, "Het zou de prooi niet goed doen dood vlees te eten, en het kan het water dichtbij vergiftigen,"


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
[Badgers!] Not good DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedi 3 maa 2015 - 21:39

Dauntrose kwam erbij staan, en begon meteen ook aan te vallen. De poten van de das werden flink bewerkt, door allebei de warriors, en even moest Blackpaw nadenken over hoe ze een toegevoegde waarde kon zijn. "We verdrijven hem voor nu," antwoordde Tallshadow op haar vraag. Even keek ze verbaasd toe hoe Tall alle aanvallen behendig ontweek en intussen nog de tijd vond om te praten, en uitdacht waarom het het beste was om hem te verdrijven in plaats van dood achter te laten. De achterpoten van de das waren intussen flink aan het bloeden, dus Black besloot dat het 't beste was als zij voor de voorpoten zou gaan. Dat was dichter bij de gevaarlijke kop van het dier, maar verder weg van de immens sterke achterpoten. Ze zou het er op wagen. Ze koos een moment dat het dier vooral bezig was om Daunt en Tall van zich af te schudde, en sprong vervolgens op de linkervoorpoot af. Ze zette haar tanden in het dier zijn oksel, waar veel zenuwen en pezen zaten, wat erg kwetsbaar was. Ze merkte hoe haar kaken groter waren geworden sinds haar eerste training, en ze beet flink door. Ze proefde de smaak van bloed, iets waar ze nog niet heel erg aan gewend was geraakt. Ze werd er misselijk van, maar later zou ze zich daar pas zorgen om maken. Nu ze met haar tanden aan de das hing en met haar achterpoten stevig op de grond stond, klauwde ze met haar nagels naar de buik van de das. Het was improviseren, maar het was vast effectief.[Badgers!] Not good Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
[Badgers!] Not good TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimewo 4 maa 2015 - 15:20


♥ "Wicked is good" they say.

Met een "half oor" luisterde ze naar de uitleg van Tallshadow. Check. Haar buik rommelde onrustig. Ze zuchtte. Sinds die oorlog was het al bezig, ze werd ook niet ziek. Ondertussen bewerkte ze met haar klauwen het beest zijn achterpoten. Niet levensbedreigend, maar wel als een waarschuwing. "Het zou de prooi niet goed doen dood vlees te eten, en het kan het water dichtbij vergiftigen," Blackpaw sprong naar de voorpoten en krabde de buik. Haar blauwe ogen ontmoette de hare. Als ze haar poten niet vol had, had ze Black gefeliciteerd en overladen met complimentjes. Nu keek ze alleen trots.


♥️
[Badgers!] Not good YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 17:05

De anderen vochten goed mee, en Tall being the only kater en hopeloos traditioneel in het hele 'kater moet poes verdedigen' spul, was toch maar blij dat ze hem ook wat konden helpen. Natuurlijk zorgde de warrior er wel voor dat de das steeds afgeleid werd als hij zag dat die zich op Black richtte, want de apprentice veilig houden was nogal belangrijk. Iets zei hem dat Daunt maar beter niet beschermt moest worden, dat zou hem waarschijnlijk niet in dank afgenomen worden. Integendeel, het zou de kat niets verbazen als hij stiekem in zijn slaap vermoord zou worden. Niet echt een prettige gedachte, dan tackelde hij liever dassen, veel leuker.


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
[Badgers!] Not good DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 17:48

~ pretty accurate beschrijving van Daunt geloof ik zo :')

Blackpaw was te erg gefocust op het dier en zijn klauwen ontwijken, dat ze niet zag wat de andere twee aan het doen was. Door het wankelen van de das dacht ze dat zijn achterpoten intussen op instorten stond, wat praktisch betekende dat hij een verloren zaak was. Ze liet zijn voorpoten los, en stopte met het krabben van zijn buik. Ze sprong naar achter, en bekeek de schade. Het dier was rood doorlopen van bloed en had moeite met overeind te blijven staan. Tallshadow en Dauntrose deden geweldig werkt, maar Black raakte bezorgd dat het dier straks nog zou komen te overleiden, terwijl ze dat juist wilden voorkomen. "Guys, ik denk dat we moeten stoppen," riep ze over het gebrul en gekrab heen. Ze had zo het idee dat als ze de das nu met rust zouden laten, hij angstig weg zou rennen. Even nog keek Blackpaw achterom, waar de windclanners stonden. Was het heel erg om te hopen dat de das die richting op zou rennen? Hmm, nah.[Badgers!] Not good Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
[Badgers!] Not good TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 18:03


♥ "Wicked is good" they say.

De das begon te wankelen. Dauntrose zat met haar poten onder het bloed, maar gelukkig niet van haar. Ze klapte haar nagels in. Zo was het wel genoeg. Ze bekeek de das. Vanuit haar ooghoeken zag ze Blackpaw hetzelfde doen. "Guys, ik denk dat we moeten stoppen," Ze wandelde naar haar leerling en gaf haar een vriendschappelijke duw. Nog steeds met oren plat keek ze woest naar de das. Boos genoeg om hem een serieuze waarschuwing te geven. Haar oren gingen eventjes naar de Windclanners. Ze had hulp aangeboden en ze zou het Shrewstar vertellen. Maar ze zou ook vertellen hoe zwak en angstig het poesje was geweest en hoe goed Blackpaw het had gedaan. Ze zou natuurlijk ook die andere warrior melden... misschien.

Hahaha xD
Daunt zou dat nooit doen *puppy-ogen* >3~


♥️
[Badgers!] Not good YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 18:41

De apprentice sprak een paar ware woorden, en even wilde de kater haar ietwat trots aankijken. Uiteindelijk dacht hij daar maar het betere van, aangezien haar mentor dat al deed, en met poezen wist je het maar nooit. Hij wilde natuurlijk niet dat Daunt dacht dat hij haar apprentice aan het overnemen was, en aangezien het sowieso een raadsel voor hem was wat er omging in het hoofd van een poes besloot de warrior het risico maar niet te nemen. In plaats daarvan sloeg hij nog een laatste keer langs de rug van de Das, en sprong er toen met een achterwaartse salto af. Die waanzinnig.. Mislukte. Great. Zijn acherpoten gleden weg in het natte gras, en de kater landde plat op zijn buik. Een luide "Oef" Weerklonk, waarna hij zijn ogen een klein beetje opendeed. Er lag een beschaamde grijns op zijn gezicht, soms was het zo lastig om hem te zijn. "Right," Mauwde hij dus awkward, zijn ogen nog steeds half open naar de anderen kijkende, en zijn staart heen en weer schuivende in awkwardness. "Ehm.." Oh lord. Handig weer.


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
[Badgers!] Not good DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 20:14

~ Hahahahahaha Em xD

Dauntrose liet de das los en liep naar haar toe. Ze ontving een duw, en grijnzend keek Blackpaw haar aan. Tallshadow ging nog even de ninja uithangen met zijn achterwaartse salto, en een keiharde lach verliet haar bek toen hij plat op z'n smoel viel. "BWHAHA, Tall!" Ze moest naar voren leunen van de pijn in haar buik. Ze keek wel weer geschrokken op toen ze het gekrabbel van de das hoorde. Het dier kwam overeind en krabbelde een eindje weg. Hij keek nog even achterom, maar wist dondersgoed dat hij te gewond was geraakt om nog een goed gevecht te kunnen voeren. En een kleine glimlach verscheen op Black's toch al lachende gezicht toen ze zag dat hij de grens met Windclan overstak.[Badgers!] Not good Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
[Badgers!] Not good TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimevr 6 maa 2015 - 17:04


♥ "Wicked is good" they say.

Blackpaw grijnsde naar haar. Ja, zelfs al was Black een moon ouder, ze was veel dapperder dan die andere apprentice. Haar ogen werden groot wanneer Tallshadow een achterwaartse salto deed... of probeerde. "Oef", kwam er uit toen hij op zijn buik landde. "BWHAHA, Tall!" Haar snorren trilden en er stonden pretlichtjes in haar ogen. Ze liep naar de kater toe. Een gevlekte poot werd in zijn gezicht geduwd. "Kan ik je... helpen?", grinnikte ze. Ze had niet eens door dat de das vertrok.

Hahaha x'D


♥️
[Badgers!] Not good YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Badgers!] Not good 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Badgers!] Not good   [Badgers!] Not good Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 13:53

Hij keek omhoog naar de twee, en fronste toen hij een poot op zijn snuit keek. Of hij geholpen moest worden? Zijn ogen keken veelzeggend omhoog, met een ietwat droge uitdrukking op zijn gezicht. "Je hebt een poot in mijn face," Meldde hij de poes, helaas klonk het een beetje vreemd en vervormd vanwege, je raad het al, de poot in zijn face. Nu kon hij dus niet normaal opstaan, of Daunt moest omgegooid worden. No way dat hij zich daaraan zou wagen. Deze poes was nogal creepy, dus bleef hij maar even liggen. Als een soort zeester uitgespreid op de grond. Comfy.


[Badgers!] Not good Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Badgers!] Not good
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: