Hello Brother, I hope you can swim 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello Brother, I hope you can swim

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimema 16 mei 2011 - 20:28

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Flameclaw had het warriors den al vroeg verlaten, hij had nog even een liefdevolle blik op Thunderstorm gericht en had haar nog even een lik gegeven over haar kopje. Daarna was hij naar de prooistapel gelopen en had er een vis vanaf gevist. Snel had hij hem opgegeten en was zowat gestikt in een graatje. Nadat hij een tijdje had zitten hoesten was het graatje weer losgekomen uit zijn keel. Snel had hij een blik om zich heen geworpen of iemand zijn actie had gezien. Gelukkig keek niemand raar zijn richting in dus hij wist dat niemand het had gezien. Snel gaf hij zichzelf een goede wasbeurt zodat zijn vacht perfect over zijn flanken viel. Zodra hij klaar was was hij opgestaan en het kamp uitgelopen. Zijn ogen waren op zijn omgeving gericht terwijl hij naar de kleine stroom was gelopen. Daar zat hij nu al een tijdje voor zich uit te staren, denkend aan alles. Hij was heel blij maar toch ook best triest. Hij had nu iemand om echt van te houden maar toch zat er een leegte in zijn hart. Hij miste zijn moeder, maar hij wist ook dat ze nooit meer terug zou komen. Hij zwiepte even met alleen het uiterste puntje van zijn staart en staarde naar de lucht. Hij zuchtte even en schudde zich toen uit. '' Geen tijd meer om te gaan zitten sobben over het verleden.'' Zei hij tegen zichzelf en stond volledig op en liep naar de oever. Hij had namelijk Thunderstorm nu en hij had altijd zijn broer Honestheart aan. Bij de gedachte aan zijn broer besefte hij dat hij al lang niet meer met hem had gesproken.

Bij de oever ging hij zitten en staarde in het water. Daar zag hij een vis zwemmen en razendsnel schoot zijn poot met uitgeslagen klauwen naar beneden en rechtstreeks richting de vis en soepel viste Flameclaw hem uit het water. '' Perfect!'' Snorde hij tevreden. Hij doodde de vis snel en legde hem even in de schaduw neer zodat hij niet zou uitdrogen. Maar een vis was nog niet genoeg om de clan te voeden. Zeker niet met alle Queens die er waren met al hun kits. Snel richtte hij zijn aandacht weer op het water en sloeg zijn nagels uit. Een vogeltje steeg luid tsjirpend boven zijn hoofd op maar hij negeerde het. Toen zag hij het volgende visje zwemmen en viste het soepel het water uit en doodde hem weer netjes. Hij legde hem bij de andere vis en waste even zijn voet. Hij deed dit zo zodat zijn poot niet te koud werd en alvast een beetje opdroogde. Al wist hij dat als hij verder ging met vissen dat ze gewoon weer nat zouden worden. Hij was net als alle RiverClan katten niet bang om te zwemmen en de kou trok ook niet zo snel door zijn vacht. En het voordeel van vis eten kon je ook zien aan zijn pels, het glansde bijna altijd en stond nauwelijks een andere kant op, dan dat het lag over zijn flanken. Natuurlijk behalve wanneer hij klaar stond om te vechten. Opeens tilde hij met een ruk zijn kop op toen hij en maar al te bekende geur rook. Het was niet de geur van Thunderstorm, nee het was de geur van zijn broer Honestheart. Blij sprong hij op, hij moest wel in de buurt zijn en hij had de wind in de rug. Hij zwiepte vrolijk met zijn staart en staarde in de bosjes. Zodra hij recht in een paar bekende groene ogen keek begon hij vrolijk te snorren.


As they all fly away[Honestheart ;D]


Hello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:


Laatst aangepast door Flameclaw op di 17 mei 2011 - 16:25; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimema 16 mei 2011 - 21:06

-Je signature is stoer-

Rustig lag een donkere schim in een hoek van warriors den, zijn donker groene ogen lichtte fel op in de donkere hoek. Alle warriors sliepen, alle behalve hij, maar ze zouden spoedig wakker worden wist de kater en hij had gelijk, ergens bewoog een kater zich, Flameclaw was het wist Honestheart, hij zag het aan de bewegingen van zijn broer, die ging vast op jacht, dacht hij, maar zijn broer liep eerst naar een andere kat toe, een poes, nieuwsgierig maar geruisloos ging Honestheart zitten en keek toe hoe zijn broer naar de poes toe liep, gezien de zilveren warrior die naast de poes lag moest het wel Thunderstorm zijn! besefte Honestheart en stilletjes lachte hij, zijn broer had zijn hart weggegeven!
Toen Flameclaw de warriorsden uitgelopen was bleef Honestheart zitten, nog even, zei hij bij zichzelf. Nadat Honestheart vond dat het even wel voorbij was stond hij langzaam en geruisloos op, een groot deel van de warriors sliep nog en die wou hij niet wakker maken. Rustig liep hij de warriors den uit en schudde daarna zijn vacht in het warme zonlicht uit en liep door, stilletjes wierp hij even een blik op de prooihoop maar besloot dat hij eerst zou jagen en daarna pas zou gaan eten en liep daarna door.
Al snel pikte hij een bekende geur op, een hele bekende, niet van Moonstream maar van zijn broer, de geur van zijn bloed eigen broer zou hij uit duizenden kunnen herkennen, het was tenslotte zijn broer die hij al kende sinds zijn geboorte, al zestien manen lang, van kit tot warrior. Rustig volgde hij het geurspoor van zijn broer, hij wou hem wel weer eens een keer ontmoeten, en al snel vond hij hem.


Laatst aangepast door Honestheart op di 17 mei 2011 - 19:34; in totaal 2 keer bewerkt (Reden : Post Afmaken)
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedi 17 mei 2011 - 20:07

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.Flameclaw zwiepte blij en opgewonden met zijn staart. Zijn ogen staarden strak in die van zijn broer. '' Honesheart!'' Riep hij blij uit en sprong naar hem toe. Hij duwde zijn neus tegen die van zijn broer. '' Hoe gaat het met mijn broertje?'' Vroeg hij uitbundig en keek hem nog steeds aan. '' Waar ben je geweest? Wat heb je allemaal uitgespookt de laatste tijd?'' Voor hij het zelf doorhad overspoelde hij zijn broer met vragen. Zelf al sliepen ze elke dag nog steeds in hetzelfde hol, toch hadden ze nauwelijks met elkaar gesproken. Hij wilde nu weer alles weten van de kater waarmee hij was opgegroeid. Waarschijnlijk zou zijn broer ook wel een hoop vragen hebben maar hij wilde eerst antwoorden. Nog steeds zwiepte hij met zijn staart. De lucht was blauw en een heel zacht windje deed zijn vacht een beetje opwaaien. Hij genoot van het windje en keek zijn broer weer aan. '' Zin om mee te jagen, ik ben nu aan het vissen.'' Hij keek even naar de vissen die hij al had gevangen. Toen ging zijn blik weer terug naar de rivier en hij ging even rustig ztten.

As they all fly awayHello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimevr 20 mei 2011 - 7:14

"Honestheart!" riep Flameclaw uit en Honestheart glimlachde warm naar hem "Hoi broertje" '' Hoe gaat het met mijn broertje?'' Vroeg Flameclaw uit bundig terwijl hun ogen elkaar aankeken '' Waar ben je geweest? Wat heb je allemaal uitgespookt de laatste tijd?'' Honestheart glimlachde opnieuw en ging rustig zitten "Te veel Flameclaw, veelste veel" hij richte zijn kop op en keek op naar de zon die nu nog vrij jong was "Maar niettemin leef ik nog steeds". Stilletjes verbaasde Honestheart zich over de drukheid van zijn broer wanmt de was in zijn herrinneringen altijd vrij rustig en serieus geweest maar nu leek zijn broer wel een jonge kitten die op het punt staat apprentice te worden!! '' Zin om mee te jagen, ik ben nu aan het vissen.'' vroeg Flameclaw plotseling en Honestheart knikte "No problem, my brother!" zei hij terwijl hij glimlachde "Maar waar heb jij gezeten?" Hij keek zijn broer aan en de band die ze altijd hadden gehad voelde weer sterker dan sinds tijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimevr 20 mei 2011 - 12:54

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Flameclaw keek zijn broer aan. "Hoi broertje," had zijn broer gezegd en hem recht aangekeken. Flameclaw zwiepte weer met zijn staart. Vreemdgenoeg gedroeg hij zich als een kitten en het kon hem niks schelen. Hij wist dat hij dit bij zijn broer wel kon doen. Honestheart glimlachte even zodra hij zijn vragenstroom had losgelaten. Zijn broer ging even rustig zitten voordat hij antwoord gaf. "Te veel Flameclaw, veelste veel," zei Honestheart en keek richting de zon. Flameclaw volgde zijn blik omhoog en grinnikte even. De zon was altijd zo vredig, maar ook kon ze genadeloos zijn. Zo warm als dat ze kon branden kon verstikkend zijn. "Maar niettemin leef ik nog steeds." Zei hij toen en Flameclaw snorde. '' Gelukkig wel ja!'' zei hij geamuseerd en gaf zijn broer een kopje. Op zijn vraag of ze nog konden jagen, en dus vissen kreeg hij het antwoord dat hij wilde. "No problem, my brother!" Zei Honestheart en glimlachte. Flameclaw zelf zwiepte vrolijk met zijn staart. "Maar waar heb jij gezeten?" Vroeg Honestheart en Flameclaw keek hem aan. Hij voelde de band weer op opvlammen in zijn hart. '' Nou hier en daar, overal en nergens,'' zei hij even snorrend, '' ik heb nieuwe vrienden gemaakt en natuurlijk gejaagd!'' Hij keek zijn broer aan. Hij was gewoon te vrolijk voor woorden. zijn leven was gewoon perfect. Zijn ogen gloeide nu vrolijk en iedereen zou het kunenn zien. Hij sprong op en huppelde al naar de rivier en keek naar de vissen die erin zwommen.
As they all fly awayHello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimevr 20 mei 2011 - 20:45

'' Nou hier en daar, overal en nergens,'' antwoorde Flameclaw spinnend op zijn vraag en Honestheart glimlachde '' ik heb nieuwe vrienden gemaakt en natuurlijk gejaagd!'' Honestheart knikte en glimlachde opnieuw op de hyperactievieteit van zijn broer, zijn broer was vroeger nooit zo geweest en hij was het zelf nich steeds niet. Rustig stond Honestheart op en liep achter zijn broer aan naar de rivier waar hij naar de vissen keek en ging zitten, het volgende moment schoot zijn poot uit en spietse er een zilverkleurige vis aan. Hij gooide de vis op de kant en lachte even vrolijk waarna hij tegen zijn broer zij "En een erg bijzondere vriendin heb je er ook bij, is het niet?" en hij keek met glinsterende maar vriendelijke ogen zijn broer aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimezo 22 mei 2011 - 20:40

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Flameclaw keek zijn broer vrolijk aan en richtte zijn aandacht op de rivier. Hij zag een vis zwemmn en razendsnel schoot zijn witte voet het water in en viste een vis eruit vandaan. Netjes legde hij hem bij de rest en rekte zich even uit. Hij genoot van dit simpele maar goede moment met zijn broer alleen. Hij had deze momenten zeer gemist, maar kon er niks aan doen dat hij zich toch als een klein kittentje bleef gedragen. hij was gewoon te blij voor woorden en dus moest hij het maar lichamelijk uiten. Moeiteloos viste Honestheart ook een vis uit de rivier en lachte even. Flameclaw keek op naar zijn broer en zwiepte even met zijn staart. "En een erg bijzondere vriendin heb je er ook bij, is het niet?" Zei Honestheart en keek hem aan. Flameclaw zag de glinstering in zijn ogen en gaf zijn broer een speelse stomp met zijn poot zonder zijn nagels uit te slaan. '' Zeg bespioneer je mij?'' Vroeg hij uitdagend en gaf zijn broer nog een stomp. '' Maar ja het is wel zo.'' Zei hij en ging zitten, zijn gedachen zakten weer even weg naar Thunderstorm en hij snorde even zacht. '' Ja Thunderstorm is een zeer speciale vriendin,'' murmelde hij zachtjes en keek zijn broer weer aan. Toen sprong hij vol op zijn broer af. '' Dat kan ik volgens mij niet van jou zeggen,'' gromde hij uitdagend en sprong even terug. Niet snel daarna sprong hij met enorme kracht tegen zijn broer aan en gooide hem de rivier in. Maar omdat hij niet oplette verloor hij zijn eigen balans en donderde er zelf ook in. Zo snel hij kon kwam hij weer boven water en zwom richting de kant. Soepel klom hij weer uit het water en schudde zich stevig uit en keek naar de rivier. Zijn ogen zochten zijn broer.


As they all fly awayHello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedo 26 mei 2011 - 19:36

. '' Zeg bespioneer je mij?'' Vroeg Flameclaw terwijl hij een stomp kreeg en hij glimlachte breed terwijl zijn broer verder ging met praten '' Ja Thunderstorm is een zeer speciale vriendin,'' murmelde Flameclaw en Honestheart glimlachde terwijl, hij had Thunderstorm zeker wel meer dan eens ontmoet, ze was een aardige maar soms nog onzekere poes, ze zou goed voor zijn broer zijn en hij voor haar wist hij zeker.. ' Dat kan ik volgens mij niet van jou zeggen,' gromde Flameclaw plotseling en voordat Honestheart kon reageren sprong zijn broer vol op hem af behendig sprong Honestheart achteruit en ontweek zijn broer waarna hij een uithaal deed, met ingetrokken klauwen natuurlijk. Vlak daarna sprong zijn broer vol op hem af en Honestheart deed nog een poging hem te ontwijken maar was te laat en belandde met een plons in het koele water van de rivier maar Flameclaw wist hij mee te nemen. Zijn broer die niet van water hield klom natuurlijk snel weer op de kant maar Flameclaw's vacht was dan ook ander dan de zijne, zijn vacht was zo goed als glad op wat langere plukken na terwijl de vacht van zijn broer langer was. Honestheart zwom rustig naar het water oppervlakte en glimlachte breed naar zijn broer en dook opnieuw onder. Zijn vacht kleefde strak tegen hem aan en als je niet beter zou weten zou je hem aan kunnen zien voor een otter. Na enkele seconden kwam Honestheart weer boven water en zwom daarna rustig naar de kant waar hij behendig opklom en zich daarna uitgebrijd uitschudde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimema 30 mei 2011 - 17:42

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Zodra Flameclaw zich op de kant had gehesen schudde hij zch echt heftig uit, maar nog altijd zat er nog veel water in zijn vacht. Hij zag er nu echt belachelijk uit. En dat wist hij maar al te goed. Even gaf hij een paar likken over zijn schouder en richtte zijn blik weer op het water. Daar zag hij het gestalte van zijn broer die breed glimlachte en soepel zwom. Even verdween zijn broer onder water en kwam een paar seconden later weer boven water. Flameclaw was toch echt jaloers op de vacht van zijn broer. Het duurde echt een lange tijd voordat zijn lange pels droog was, maar bij zijn broer ging dat veel sneller. Hij zwiepte even met zijn doorweekte staart waarvan de haren half begonnen te krullen. Hij keek toe hoe zijn broer op de kant klom en zich uitschudde, wat als resultaat had dat Flameclaw opnieuw water in zijn lange vacht kreeg. Snel schudde ook hij zich opnieuw uit en begon zijn vacht te wassen. Hij gaf eerst zijn broer een duw met zijn kop. '' Kon je weer niet alleen zwemmen?'' Vroeg hij gespeeld klagend. '' Nu heb ik weer een nat pak, en moet je mijn vacht zien!'' De manier waarop hij het zei klonk echt als een poes die wilde dat haar vacht er perfect uitzag. Hij zwaaide opnieuw met zijn staart en keek zijn broer recht aan en gaf opnieuw een lik over zijn vacht. Hij had maar een paar littekens op zijn lijf. De ergste waren die van het gevecht met Kayleigh, De rogue. Hoewel hij wel vaak had gevochten kwam hij er bijna altijd goed uit. Hij was er best trots op. Af en toe wanneer hij over de littekens likte voelde hij nog wel een raar gevoel maar het deed hem niet echt veel meer. Nog altijd keek hij naar zijn broer en gaf weer een aantal likken over zijn vacht.


As they all fly awayHello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:


Laatst aangepast door Flameclaw op do 2 jun 2011 - 15:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedi 31 mei 2011 - 17:38

'' Kon je weer niet alleen zwemmen?'' vroeg Flameclaw nep klagend en Honestheart glimlachte breed '' Nu heb ik weer een nat pak, en moet je mijn vacht zien!'' ging zijn broer door met klagen en Honestheart zei lachend 'Samen zwemmen is toch veel gezelliger?' hij gaf zijn broer een por. Maar eigenlijk had zijn broer wel gelijk en had Honestheart om eerlijk te zijn soms ook wel een beetje medelijden met de lange vacht van zijn broer want Flameclaw was nog steeds bezig met zijn vacht droog likken en zijn vacht was allang bijna droog. Hij glimlachte nog steeds en zei vrolijk 'En broertje, nog altijd ongeschonden uit gevechten weten te komen?' hij glimlachte vrolijk en zwaaide met zijn staart, tenslotte had iedereen het verhaal van de rogue gehoord wat een hevig gevecht was geworden. Honestheart glimalchte, zelf had hij geen enkel ltteken, maar hij had ook nog weinig gevechten mee gemaakt, de rogue's leken het niet leuk te vinden hem te ontmoeten en daar had hij helemaal geen problemen mee!
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedi 7 jun 2011 - 23:34

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Flameclaw keek nog altijd naar zijn vacht en hij kon een litteken zien. Er was wel wat haar overheen gegroeid maar nog altijd zag je het litteken zitten. hij zuchtte heel even en keek meteen weer op. Zijn broers vacht was alweer zowat droog. ''Samen zwemmen is toch veel gezelliger?'' Zei Honestheart en gaf hem een por. '' Misschien wel, maar jouw vacht is dunner broertje'' Zei de Grijs-witte kater en gaf zijn broer een duw met zijn kop. '' En dat weet je best,'' hij zwaaide elegant met zijn staart en plofte neer en gaapte even. ''En broertje, nog altijd ongeschonden uit gevechten weten te komen?'' Zijn broer glimlachte vrolijk en Flameclaw rolde met zijn ogen. '' Nou niet echt helemaal,'' antwoorde hij en hij wist dat hij doelde op zijn knokpartij met de rogue Kayleigh. zijn broer had geen enkel litteken, maar die vocht ook minder. Dat wist hij, maar zelf vocht hij vaak, maar wilde liver niet echt bloed op zijn vacht. Maar toch leek dat steeds vaker te gebeuren. Hij keek even naar zijn grote lijf en zuchtte even. Hij gaf een lik over zijn borst en keek naar de lucht. '' Maar ik denk dat anderen gewoon een hekel aan mij hebben,'' zei hij op een droge toon en keek weer terug naar zijn broer. Er verscheen toch nog een grijns op zijn gezicht toen hij naar zijn broer keek.


As they all fly awayHello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedi 14 jun 2011 - 11:05

'' Misschien wel, maar jouw vacht is dunner broertje'' zei Flameclaw en Honestheart glimlachte terwijl hij een duw van zijn broer kreeg '' En dat weet je best,'' ging hij verder en Honestheart knikte instemmend met zijn kop, het was zo, ze waren broers maar niettemin hadden ze een andere soort vacht. '' Nou niet echt helemaal,'' antwoorde FLameclaw op zijn vraag en Honestheart bekeek zijn broer met een frons terwijl hij probeerde een opmerking te vinden maar tegen de tijd dat hij er een gevonden had begon Flameclaw weer te praten '' Maar ik denk dat anderen gewoon een hekel aan mij hebben,' zei hij en Honestheart keek hem aan, zijn broer grijnsde maar Honestheart keek serieus en zei langzaam terwijl hij heel even met zijn staart op de grond sloeg 'Och, broertje' hij bleef zijn broer aan kijken 'Je word gerespecteerd in de clan, heus! Je moet alleen niet zo onzeker zijn over je zelf' Toen hij klaar was met praten wende Honestheart zijn blik af en keek naar de lucht die helder was deze mooie dag in groenblad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedo 16 jun 2011 - 23:52Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Flameclaw keek nog altijd naar zijn broer. Er waren geen woorden die zijn band met zijn broer konden beschrijven. Dat kon hij zelf niet, dat kon niemand. maar van een ding was hij zeer zeker, hij wilde zijn broer nooit kwijt. Want hij wist hoeveel hij hem kon vertrouwen en hoeveel steun hij zou geven als hij het nodig had. En hij zou precies hetzelfde doen voor zijn broer. Als hij zijn leven kon geven om hem te redden dan zou hij dat doen. Hij zwaaide langaam met zijn staart en daarna wat krachtiger om er weer wat water uit te krijgen. opnieuw keek hij naar zijn broer en een glimlach ontstond rond zijn witte snuit. Hij wist dat zijn broer begrip zou tonen voor zijn onzekerheid en hij zou hem er ook doorheen helpen.
Nadat Flameclaw weer op zijn vraag had geantwoord zag de kater een frons op het gezicht van zijn broer. En voordat hij antwoord kon geven had hij alweer gesproken, een zeer slechte gewoonte. Maar zelfs terwijl hij grijnsde na zijn woorden keek zijn broer serieus. Even wiebelde Flameclaw met zijn grote grijze oren, had hij wat miszegd? zijn broer begon te spreken en sloeg met zijn staart tegen de grond. ''Och, broertje,'' Honestheart bleef Flameclaw aankijken maar die liet zijn kop even zakken en ontweek de blik van zijn broer. ''Je word gerespecteerd in de clan, heus! Je moet alleen niet zo onzeker zijn over je zelf,'' sprak zijn broer weer en Flameclaw keek hem nu wel aan. '' Dat weet ik ook wel,'' murmelde de grijswitte kater en keek om zich heen. '' Maar soms geeft iedereen mij het gevoel dat ik niks waard ben.'' Flameclaws blik lag op de lucht. Er dreef een wolk langzaam over hen heen. Zachtjes zuchtte Flameclaw even en gaf zijn broer een kopje en een vriendelijke lik. '' Maar ik ben wel blij dat ik goede vrienden heb en een sterke broer,'' zei hij vriendelijk en keek zijn broer recht in de ogen. Hij kon zich niks liever wensen.


As they all fly away
Hello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:


Laatst aangepast door Flameclaw op do 16 jun 2011 - 23:53; in totaal 1 keer bewerkt (Reden : Typfouten en domme fouten)
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedi 21 jun 2011 - 13:17

'' Dat weet ik ook wel,'' murmelde Flameclaw zacht en Honestheart keek even naar zijn broer waarna zijn blik afdwaalde naar de rivier die rustig stroomde '' Maar soms geeft iedereen mij het gevoel dat ik niks waard ben.'' ging zijn broer verder waarna hij een vriendeschappelijk lik van hem ontving, een lik van broerderliefde, '' Maar ik ben wel blij dat ik goede vrienden heb en een sterke broer,'' Honestheart glimlachte speels naar hem, zijn broer, dat was Flameclaw, hoe verschillend ze ook waren ze bleven altijd broers. Met een zucht stond Honestheart even op en ging vlak naast de rivier zitten, jagen moesten ze ook niet vergeten. Bliksem snel sloeg hij met zijn klauw in het water en haalde er vervolgens een vis uit die hij op de kant legde en daarna in het water staarde 'Het zijn verwarrende tijden, Flameclaw,' zei hij 'Met veel veranderingen en gevoelens' zei hij terwijl hij naar het blauwe water van de rivier keek dat rimpele omdat hij zijn klauw eropnieuw insloeg en weer een vis boven water haalde die hij bij de andere legde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimevr 24 jun 2011 - 12:38

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Hij merkte hoe zijn broer naar hem keek, maar zodra Flameclaw zijn kop optilde om hem aan te kijken was de blik van zijn broer al afgedwaald naar de rivier. Na de rest van zijn woorden zag hij Honestheart speels glimlachen en wist hoeveel ze verschilden terwijl ze toch broers waren. Flameclaw keek toe hoe zijn broer opstond, zuchtte en vlak naast de rivier ging zitten. Bij het aanblik van de rivier keek hij weer naar zijn vacht. Het was al deels opgedroogd maar het zou nog wel even duren voordat hij volledig was opgedroogd. Snel gaf hij een lik over zijn schouder en stond op om naast zijn broer weer plaats te nemen. Zijn broer had al een vis uit het water gekregen en staarde nu naar het blauwe water van de rivier. ''Het zijn verwarrende tijden, Flameclaw,'' zei zijn broer. ''Met veel veranderingen en gevoelens,'' vervolgde Honestheart en Flameclaw knikte. '' Ik weet het,'' mauwde hij zacht en keek naar zijn broer. Daarna richtte hij zijn aandacht weer op het water en griste er nu zelf een vis uit vandaan. Hij had het gedoe rondom Moonstream, Lightheart en zijn broer wel gehoord maar het waren zijn zaken niet. Als zijn broer steun nodig zou hebben zou hij dat altijd kunnen krijgen.


As they all fly awayHello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimewo 10 aug 2011 - 9:19

'' Ik weet het,'' mauwde Flameclaw zacht terwijl hij een vis uit het water griste. Honestheart knikte zwijgend terwijl hij ook een vis uit het water visde en in het water staarde dat kringen vertoonde van zijn slag erin, het water was helder en je kon de vissen die erin zwommen en de bodem goed zien. Plotseling stond Honestheart op en zei terwijl hij naar zijn broer keek 'Misschien kunnen we beter terug naar het kamp gaan' zei hij tegen zijn broer terwijl hij zich uitrekte en de gevangen vissen naar elkaar toe schoof. Het werd ondertussen ook al bijna donker en het liefst was hij voor het donker in het kamp, waarom snapte hij bniet precies maar hij was uitgepud van de tijden en had een goede nachtrust nodig. Nog even ging hij naast Flameclaw zitten om die reactie tijd te geven.

-flutpost D:
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimewo 10 aug 2011 - 14:03

Hello Brother, I hope you can swim Flameclaw-1
I am so high. I can hear heaven.
No heaven, no heaven dont hear me.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as they all fly away.
Now that the world isnt ending, its love that Im sending to you.


Zijn broer knikte even zwijgend en Flameclaw keek Honestheart even aan terwijl hij toekeek hoe zijn broer een vis uit het water haalde. Een glimlach sierde zijn witte snuitje en zijn blik gleed naar de lucht. Zijn broer had volledig gelijk, hij mocht niet twijfelen over zichzelf. Nee, hij was een loyale RiverClankrijger en had dat ook al bewezen. Het kon hem niks schelen wat anderen vonden. Hij had de beste vrienden en familie die een kat kon wensen. Even grijnsde hij bij die gedachtes en schrok toen Honestheart ineens opstond. Flameclaw keek hem vragend aan en wachtte tot hij wat zou zeggen. ''Misschien kunnen we beter terug naar het kamp gaan'' zei Honestheart terwijl hij zich uitrekte en hun vangst even bij elkaar schoof. Hij snapte het niet echt, maar zijn broer zou er zeker wel een reden voor hebben. Het was wel al donkerder geworden maar dat zou hem niks doen. Hij merkte dat zijn broer weer naast hem kwam zitten en even keek Flameclaw weer op. ''Ik denk dat we dat dan maar moeten doen,'' sprak hij kalm en keek naar alle vissen. ''We hebben ook wel een hoop prooi om mee terug te nemen!'' Sprak hij toen half lachend en stond langzaam op.


As they all fly away


-ik heb het nu ook xD-


Hello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimewo 10 aug 2011 - 18:00

''Ik denk dat we dat dan maar moeten doen,'' stemde Flameclaw rustig in en opnieuw stond Honestheart op terwijl zijn broer iets zei, hij knikte instemmend en lachte even met zijn broer mee, wat was hij toch blij met hem en hun goede band. Rustig pakte Honestheart een gedeelte van de vissen op, het was een mooie vangst maar ze hadden dan ook bijna een hele middag zitten vissen. Hij wachtte rustig tot zijn broer de andere prooi had opgepakt en begon toen te lopen, rustig voor zijn doen maar een normaal tempo voor de meeste katten. Zwijgend liepen ze het territorium door naar het camp en daarna de ingang door. Hij deponeerde zijn prooi op de stapel, zei 'Goedenacht' tegen Flameclaw en liep daarna door naar de warriorsden, hij had slaap en rust nodig om tot zichzelf te komen.

-topic na jou/nu uit-
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameclaw
Member
Hello Brother, I hope you can swim DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello Brother, I hope you can swim   Hello Brother, I hope you can swim Icon_minitimedo 11 aug 2011 - 17:06

Flameclaw hield zijn broer nauwlettend in de gaten. Bij zijn laatste woorden had zijn broer geknikt. Inwendig zuchtte de grote grijswitte kater. Zijn broer had daarna wel gelachen maar dat was meestal zo. Hij glimlachte even naar Honestheart en boog zijn kop en zijn deel van alle prooi op te pakken. Het was best een hoop, maar ze hadden hun werk goed gedaan en ze konden trots zijn op het resultaat. Zodra zijn broer begon te lopen trippelde Flameclaw met kalme passen mee, door zijn grote lijf hoefde hij niet altijd hard te lopen. Zijn ogen gleden over de omgeving en vanuit zijn ooghoeken keek hij even naar zijn broer. Zijn oren stonden recht vooruit, hij had genoten van deze dag. Hij had eindelijk weer een dag met zijn broer doorgebracht. Zodra ze het kamp binnenliepen had hij een grote grijns op zijn snuit en met een elegant gebaar gooide hij de vis die hij vasthad bij de rest. hij hoorde Honestheart hem even goedennacht wensen en hij keek op. ''Slaap lekker broer,'' murmelde hij zacht en ging maar even zitten. hij wist dat zijn broer hem niet meer had gehoord en langzaam stond hij nu zelf ook op. Langzaam draaide hij zich om en liep richting de Warriors Den. Binnen keek hij even rond en zag dat zijn broer al sliep. Stilletjes ging hij op zijn slaapplaats naast Thunderstorm liggen en sloot zijn ogen....

-Topic uit-


Hello Brother, I hope you can swim X9t8Ov1  
My Mini Me:
Hello Brother, I hope you can swim 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello Brother, I hope you can swim
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: