Mighty Warrior 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Mighty Warrior

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
Mighty Warrior 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Mighty Warrior   Mighty Warrior Icon_minitimezo 15 maa 2015 - 13:35

Het was nog redelijk vroeg in de ochtend, en vele warriors genoten nog van dromen en slaap. De warmte in de den had de grote kater echter weggejaagd, dus leek het hem hoog tijd maar eens een kijkje te nemen bij de offspring van de afgelopen kittenboom. Het was heel grappig geweest, het ene moment niemand, het andere moment problemen met nursery ruimte. Hij paste er op het moment echter prima in, veel queens namen de ochtenden om te lopen, omdat er dan niet zoveel drukte was en de kits nog sliepen. Vaak bleven er dan een of twee achter om op de kleintjes te letten, en als de rest terug was zouden zij gaan lopen. Hij was er nu echter ook, en werd dankbaar aangekeken toen hij een kitten bij zich nam om warm te houden.

( Direkit first
Terug naar boven Ga naar beneden
Direwolf
Member
Mighty Warrior Tumblr_njhfzfjcOn1rcznqvo4_r1_250
{ Loïs }
155
Actief
Winter
is coming

CAT'S PROFILE
Age: » 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Direwolf
BerichtOnderwerp: Re: Mighty Warrior   Mighty Warrior Icon_minitimezo 15 maa 2015 - 18:26

Hij mocht eigenlijk nog helemaal niet de Medicine den uit maar toch. Hij had super goed zijn best gedaan de afgelopen maan en niet geklaagd bij het innemen van zijn medicijnen. Want ja, hij moest toch gewoon iets leuks mogen doen. En eindelijk had hij weg mogen gaan. Natuurlijk was hij er naar toe gedragen en werd hij nauwlettend in de gaten gehouden maar hij merkte het niet eens. Hij was nog zo jong en wist niet dat de blikken van andere vals waren. Hij wist niet dat queens hun kits weghielden van de donkere kitten. Hij wist niet eens dat hij half Bloodclan was. Wat sip keek hij toe dat niemand bij hem wou zijn. Had hij hier zo hard naar gewerkt? Het deed pijn.. Maar toen ineens zag hij iets heiligs. Een staart. Grijnzend sloop de kitten met de gehavende rug naar de staart toe en met een luide RAWR hapte hij in het pluizige geval.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Mighty Warrior 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Mighty Warrior   Mighty Warrior Icon_minitimedi 17 maa 2015 - 16:07

Zo rustig had hij hier gelegen, en zelfs nu nog haatte Starclan hem. Een kwade blik werd dan ook naar boven geschoten toen de kitten bij hem begon te piepen, en de moederkat hem met een verontschuldigende blik het kleintje afnam. Tot zover zijn epische oppasskills, duidelijk werd het niet gewaardeerd, maakte het hem wat uit. Om eerlijk te zijn maakte het de kater allemaal niets meer uit zodra de pijn in zijn staart verscheen, wat the heck gebeurde er nu weer?! Hoe had hij in die twee minuten nóg iemand geïrriteerd gekregen?! De kater sprong op, en draaide zijn hoofd razendsnel om. Een kitten. De blik in zijn ogen verzachtte meteen, en hij streek weer neer, daar had hij wel wat plukken haar voor over.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mighty Warrior
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: