Little baby girl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little baby girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
'Stormpaw
Member
Little baby girl DPKsfdL
Dieuw ♡
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just born ♡
Gender:
Rank:
'Stormpaw
BerichtOnderwerp: Little baby girl   Little baby girl Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 14:14

Unknown of the danger,
Unknown of the pain.

Veel momenten dat ze iets anders had gedaan dan slapen, eten of piepen om één van die twee waren er nog niet geweest in haar korte leventje. Het nest was alles wat er bestond in haar koppie. Als haar moeder weg ging bij haar en haar broertje - wat nog aardig vaak gebeurde - voelde dat haar als een wereldramp. Veel meer dan haar simpele behoeftes bestonden er nog niet. Ze was zich nog totaal niet bewust van alle hindernissen die ze in haar leven nog zou moeten nemen, alle tranen die nog moesten komen. Ergens was dit heel bevredigend. Ze had alles wat haar hartje begeerde. Toch was ze zwak en compleet afhankelijk van anderen. Nu ze zo rillend in het nest lag was dat vrij duidelijk. De warmte van haar moeder was niet aanwezig, en ze piepte zachtjes. Het was koud, en door de kou kon ze niet meer verder slapen. Haar behoeftes waren niet vervuld, en daarom deed ze wat ze altijd deed als dat het geval was, en andere kittens van haar leeftijd ook deden: piepen.

{BLACKPAW}
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Little baby girl DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little baby girl   Little baby girl Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 14:58

Poging nummer drie. De derde keer dat ze bij de nursery naar binnen liep om bij Dauntrose te gaan kijken. De eerste keer was ze op de afschuwelijke Blackkit gestuit, en de tweede keer op een jong katertje, een zoontje van Innerghost. Na beide ontmoetingen had ze het opgegeven om Dauntrose die dag nog te zien, en het de dag erna weer te proberen. Intussen waren de oops-kittens al enkele dagen oud, en nog steeds had ze geen idee hoe ze heetten, of zelfs wat voor geslacht de kittens hadden. Na de geboorte had ze de twee kittens meegenomen naar de nursery, maar was daarna zonder om te kijken weer weggelopen.
Deze keer kwam ze wel aan bij Dauntrose's nest, die ergens aan het eind van de nursery lag. Het was duidelijk te herkennen aan haar geur, en de babygeur van de kleintjes was ook herkenbaar. Maar.. Dauntrose was nergens te bekennen. Op twee meter afstand staarde Blackpaw star maar verbaasd naar het nest, waar ze twee kleine kittens zag liggen. Eén lag in het nest, maar de ander was er duidelijk uitgevallen en lag te rillen. Blackpaw keek om zich heen, maar Dauntrose was nergens te bekennen. ... Wat was dit?
Ze stapte op de kittens af en ging erbij staan. Eerst deed ze niks, want het was nog steeds onwennig om deze de calico kitten bij haar poot te zien. Een jonge poes. Ze keek nog eens achterom, en zuchtte toen. Oke oke, ze kon haar niet zo laten liggen. Even keek geërgerd ze omhoog, alsof ze met tegenzin toegaf aan Starclan's bevel om zich om de kittens te bekommeren. Daarna tilde ze de kitten op aan haar nekvel en legde haar in het nest. Ze ging erbij zitten, en sloeg haar staart over de twee kittens heen. Ongemakkelijk bleef ze zitten, want ook gaan liggen voelde te vreemd voor haar.

Terug naar boven Ga naar beneden
'Stormpaw
Member
Little baby girl DPKsfdL
Dieuw ♡
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just born ♡
Gender:
Rank:
'Stormpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little baby girl   Little baby girl Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 15:12

Plotseling voelde het poesje hoe ze werd opgetild aan haar nekvelletje. De geur was heel vaag bekend, maar niet vertrouwd, dus piepte ze zachtjes. Wat was dit allemaal? Gelukkig werd ze snel weer neergezet, terug in het warmere nest, bij haar broertje. Echter was de enorme bron van warmte die haar moeder moest voorstellen nergens te bekennen. Ze wilde naar mama toe! Een beetje angstig begon ze rond te kruipen, simpelweg afgaand op de grootste bron van warmte: de poes die bij het nest was komen zitten. Toen ze met haar kopje tegen de poot van deze stootte wist Storm dat ze de poes had bereikt, en tevreden kroop ze tegen haar aan, en krulde ze zich weer op. Dit was beter.. De poes rook ergens een beetje naar haar mama, en ook wel naar haar papa. Deze geur had ze wel eens eerder geroken, maar waar wist ze niet meer, zo goed was haar geheugen nog niet ontwikkelt. Ach, wat deed het er ook toe. Ze was nu weer tevreden. Ze gaapte slaperig, en kroop zo ver mogelijk weg in de vacht van de onbekende kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Little baby girl DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little baby girl   Little baby girl Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 15:28

Even keek Blackpaw van boven naar de andere kat. Een kater. Het was wel duidelijk hoe de genen zich verdeeld hadden. Of eigenlijk: hoe ze zich niet verdeeld hadden. De kater was een kopie van Ravenheart, en de poes van Dauntrose. De calico vroeg weer haar aandacht door te piepen en te bewegen, en uiteindelijk zich tegen haar lichaam aan te nestelen. Even ongemakkelijk door het gebeuren keek Blackpaw omlaag, met nog steeds een strak gezicht. Daarna slaakte ze weer een zucht. Langzaam liet ze zich door haar poten zakken en ging ook liggen. Met haar poot schoof ze de calico naast haar nek, zodat Blackpaw haar met haar poot dicht tegen zich aan kon drukken en haar kop rond haar kon plaatsen. De andere kitten, de kater, plaatste ze daarnaast. Dit was niet haar taak, ze wilde deze taak niet hebben. En ze vond het bijzonder kwalijk dat Dauntrose hier niet zelf lag.

Terug naar boven Ga naar beneden
Thawpaw
Member
Little baby girl DPKsfdL
♥ Daanz
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 16 moons
Gender:
Rank:
Thawpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little baby girl   Little baby girl Icon_minitimedi 7 apr 2015 - 17:20

Hij vond het onaangenaam dat de bron van warmte plotseling verdwenen was. Eerst had hij het niet gemerkt omdat hij zoals normaal slaapje deed rond dit uur op de dag, maar nu was hij wakker geworden omdat een koude vloed over zijn lichaampje heen kwam. Een klagelijk piepje rolde over zijn lippen, en moeizaam tilde hij zijn kopje op. Toch was er al snel weer een warmtebron te bekennen, en hij snorde tevreden. Het snorde stopte. Deze kat rook anders dan zijn moeder. Wat verbaasd hief het nog blinde wezentje zijn kopje op, dit voelde onnatuurlijk. Maar ach.. het was warm. Voorzichtig kroop hij weer wat dichterbij en legde zijn pluizige kopje in de nek van de kattin die de plek van zijn moeder overgenomen had, een zacht gesnor kwam op in zijn keeltje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Little baby girl DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little baby girl   Little baby girl Icon_minitimeza 11 apr 2015 - 22:51

Het zwarte katertje begon ook te bewegen. Eerst leek hij wat ongemakkelijk, maar Blackpaw had er nog moeite mee om de verschillende kittengeluiden te onderscheiden. Uiteindelijk drukte hij zijn kopje tegen haar nek. Even trok Blackpaw haar kop weg en keek naar het kleine mannetje. Even twijfelde ze, maar legde uiteindelijk haar kop weer in haar oude positie, nadat ze hem snel een korte lik over zijn kop had gegeven.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little baby girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: