Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Foxfang
Member
Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 DPKsfdL
Beertje «
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons ‣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Foxfang
BerichtOnderwerp: Re: Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc}   Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Icon_minitimevr 18 sep 2015 - 17:25


Foxfang bleef zijn nagels over de onbeschermde plekken halen om de kater af te zwakken tot er gemeld werd wat hij al wist, maar nog steeds aan hem knaagde. Voor Everstar was dat de druppel. Ze kookte van woede, precies wat Foxfang voelde, maar hij bleef koel en blokkeerde nu de ingang. Everstar kon hem alleen af, maar moest hij wegglippen zou hij terug op Foxfang botsten, al had hij een poot uit de kom. Toch... iemand doden was tegen de krijgsregels. "Everstar... kunnen we hem niet beter ondervragen over alle zwakke plekken van Bloodclan en dan... doen wat jij wilt doen." Zijn gezicht was vertrokken van pijn en woede, maar toch... hij wilde een beetje redelijk zijn.


If you can't handle my LIES you don't deserve the THRUTH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member
Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Cyb
lau benenkauwer
3305
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: Re: Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc}   Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Icon_minitimevr 18 sep 2015 - 19:27


Cyber verschoot lichtjes toen de rosse poes op zijn keel afstelde en aan viel. Hij kon nog net op tijd zijn nek wegtrekken waardoor de tanden langs zijn nek scheerden, maar ze zonken in zijn borstkast. Cyber beet op zijn tanden om een schreeuw van pijn te onderdrukken, en stootte een soort laag gegrom uit van afschuw. Mietjes dat het waren, ze konden niet eens mikken. Cyber stond stevig op zijn poten en deed nu een uithaal naar de nek van de poes op zijn beurt. Hij dacht net dat hij kans maakte om weg te glippen toen hij zag dat Foxfang voor de ingang stond. "Godverde.." Cyber beet op zijn lip van ergenis. En toen deed die Foxfang nog een voorstel ook. Haha, alsof ze iets uit hem zouden krijgen. Laat staan dat hij belangrijke informatie wist, hij zat nog maar net in de Elite.


Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 AdnfjaDon't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 10pvxmwDon't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 2gxnp75Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 10pvxmwDon't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Cyber_pixelDon't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 10pvxmwDon't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 34nodx3Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 10pvxmwDon't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Teeth_dogs
Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 33esl5k
23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: https://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc}   Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 Icon_minitimeza 26 sep 2015 - 18:24

Tot haar teleurstelling miste ze zijn keel, maar ze wist wel haar tanden in zijn borstkas te zetten en ze beet flink hard. Toen de kater uithaalde naar haar nek moest ze wel loslaten om de klauw te otwijken, maar niet voor ze nog één harde ruk had gegeven om de wond groter te maken. Zijn nagels krasten langs haar nek, maar ze had net snel genoeg ontweken om ernstige schade te voorkomen. "Everstar... kunnen we hem niet beter ondervragen over alle zwakke plekken van Bloodclan en dan... doen wat jij wilt doen", stelde Foxfang voorzichtig voor. Everstar schoot een woedende blik zijn kant op. Dit was niet het moment om haar tegen te spreken. Toch wakkerden Fox' woorden enige twijfel in haar aan. Zou het misschien mogelijk zijn om nuttige informatie uit deze kat te krijgen? Ze schudde haar hoofd. "Uit een BloodClanbek komen enkel leugens", siste ze. Het had geen enkele zin om hem te ondervragen. Op dit moment wilde ze niets anders dan Ospreywing wreken. Een dode BloodClan kat zou een uitstekend signaal zijn voor de rest van die schurken: WindClan daag je niet uit. Natuurlijk kende ze de warrior code, die zei dat een eervolle warrior niet hoefde te doden, maar katten als deze stonden buiten de code. Ze hadden het recht niet erdoor beschermd te worden. Everstar haalde uit naar het gezicht van de zwart-witte kater.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc} - Pagina 3 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't forget bloodclan {Lizardkit en open voor wc}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: