Don't you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Don't you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Don't you?   Don't you? Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 13:09

Het was pas nu dat de kater ontdekt had waar zijn poten hem heen hadden gebracht. Pas nu dat tot hem doordrong dat de grote boom die voor hem stond niet van plan was opzij te gaan, en dat zijn reis dus hier eindigde. Om eerlijk te zijn maakte het hem niet zoveel uit, het was zo dom om daarover na te denken, er boos over te worden of er geïrriteerd door te raken. Wat zou het voor nu hebben? De boom ging niet opzij. Net als dat Thrush niet terugkomen zou. Nooit meer. Zelfs niet hier, om deze boom te beklimmen, naar hem te lachen als Tall er weer eens uitviel, of om hem voor te stellen aan zijn apprentice,  partner, kits.. Noem maar op. Het maakte geen verschil want Thrush zou hier niet meer lopen, hier niet nergens niet. De kater was weg, zonder Tall, en ergens voelde de jonge kat zich verraden. Nee, het was niet zijn broers schuld geweest, hoe zou het ook? Het was juist iets om trots op te zijn, hij had gevochten voor zijn clan, en dus ook voor Tall, maar Thrush had kittens, een mate, en katten die veel om hem gaven. Waarom vond Starclan het nodig om hem dan weg te halen? Wat was het nut geweest? Juist ja, niets. Zijn broers kaars was gedoofd, net als deze boom uitgebrand. Dat was gewoon even besloten door die domme katten daarboven. Hopelijk leerde Thrush ze een lesje, ging hij het daarboven hervormen zodat dit niet meer hoefde te gebeuren. En hopelijk had hij het er naar z'n zin.. Want nu was hij niet meer bij Tall om opgevrolijkt te worden, nu kon hij enkel nog naar hem kijken. En de jonge kater voelde zich ook bekeken. Op een goede manier, want Thrush was dan wel weg van hier, maar hij was ergens, hij was niet weg. Hij had nog met zijn moeder kunnen praten, en had eervol zijn leven beëindigd. Tall was er gewoon nog niet klaar voor geweest, om zijn grote broer te gaan missen. Er was zoveel wat ze nog te bespreken hadden, wat hij van hem had kunnen leren, en die kansen waren hem nu afgepakt. Toch kon hij er niet boos om zijn, verdrietig wel, maar niet boos. Dat zou niet eerlijk zijn tegenover de ander, die nu een nieuw thuis had. Waarom zou hij het lastiger moeten maken voor hen alletwee? Tall zou gewoon gesprekken met hem gaan houden in z'n eentje, want Thrush zou luisteren, dat wist de kater. En misschien zou het wel net als vroeger zijn.

(Littlestream
(Vindt plaats na het dassengevecht


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 15:07


Alhoewel er nu al enkele dagen verstreken waren deed de wonde aan haar schouder nog steeds enorm veel pijn. Maar om niet over te komen als een nutteloze krijger -al was ze dat nog niet helemaal- had ze besloten om al aan haar taken te beginnen. Echter had ze nog niets weten te vangen. Vaak was het feit dat ze niet de kracht had om stil te zijn en te sluipen de spelbreker en hadden de prooidieren haar altijd al vroeg op tijd door. Een geïrriteerde zucht verliet haar bekje en kwaad stampte ze met haar voorpoot op de grond. "Auw!" Mauwde ze echter nadien al snel uit, de pijn die als een speer door haar voorpoot heenging herinnerde haar er op een pijnlijke manier aan dat ook haar poot verwond was. Stomme das! Dacht ze bij zichzelf, terwijl ze met haar kopje laaghangende ergens naartoe draafde. Ze had vast, onbewust, een bekend geurspoor gevolgd aangezien ze zo goed als nooit op deze plek kwam. Toen ze opkeek verscheen er dan ook een ietwat verbaasde uitdrukking op haar gelaat. Tallshadow? Wat deed hij hier? En nog belangrijker, waarom stond hij daar niets te doen voor die boom alsof hij een spook had gezien? Even twijfelde de poes of ze hem wel moest aanspreken, wetende dat onlangs zijn broer overleden was bij het dassengevecht. Zelf wist ze niet hoe het voelde om een familielid te verliezen, nog niet dan. En stiekem was ze daar enorm blij om. Ze had al vaak genoeg kennis moeten maken met de dood, en dus wist ze dat het niet iets was waarmee je kon opscheppen. Uiteindelijk had ze haar keuze gemaakt en ontsnapte er een zachte zucht uit haar mond voordat ze naar voren stapte. Voorzichtig hield ze weer halt achter hem en dacht ze koortsachtig na over wat ze precies ging zeggen. "Tall?" Zei ze dus maar, haar groene ogen wat bezorgd op zijn rug fixerende.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 20:47

Zijn besluit stond vast, de nachtelijke gesprekken met Thrush zouden niet gestaakt worden, zijn vechtskills zouden nog maar wat moeten verbeteren om voor twee te vechten, en no way dat hij de ander ooit zou vergeten. Thrush was een gedeelte van zijn leven, en misschien was het nu wat minder aanwezig dan eerst, hij weigerde het op te geven. Werd er niet altijd gezegd dat als je iets wilde je het voor mekaar kon krijgen? Daarom zou zijn band met zijn broer niet vervagen, de kater zou het niet laten gebeuren. Zelfs al zou zijn broer zelf erom gaan smeken, geen mogelijkheid dat hij die gesprekken die hij nog met hem zou voeren zou laten gaan. Ze waren hem beloofd, sort of, nu moest hij gewoon wat meer moeite doen om antwoorden te krijgen. Maar het zou niet onmogelijk zijn toch?
Hierover dacht de kater na, nog steeds voor de boom staande, toen plots een stem hem opwekte uit zijn gedachten, "Tall?" De kater draaide zich vliegensvlug, misschien waren zijn ogen wat vochtig ja, maar de glimlach op zijn gezicht maakte hopelijk duidelijk dat het redelijk met hem ging. Wie hield hij voor de gek? De gesprekken zouden onmogelijk worden, en hij zou Thrush meer dan iets gaan missen, maar zijn broer was op een goede plek, zou het daar hervormen, zou over hem waken. Ja, Tall moest hem hier gaan missen, en dat was niet cool, maar misschien dacht zijn broer dat hij er klaar voor was, en wie was hij om daartegen in te gaan? Vandaar de glimlach, en de sterkere (dan hij verwacht had) stem toen hij de poes antwoordde. "Hey there," Antwoordde hij enkel, toch blij haar te zien.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimewo 7 okt 2015 - 19:36


Ze wist niet goed wat voor reactie ze precies kon verwachten en dus had ze wat zenuwachtig naar zijn rug gekeken. Toen hij zich uiteindelijk omdraaide en haar met een lach terug begroette kon ze het niet laten om diens response een beetje in twijfel te trekken. Hij hoorde niet zo vrolijk te zijn! Hij hoorde haar met bedroefde ogen aan te kijken, en zij hoorde hem dan te troosten met haar zachte woorden! Maar wat hij nu deed zorgde ervoor dat haar logische manier van nadenken crashte, en dus keek ze hem enkel aan met haar heldere groene ogen die een glans van pijn hadden gekregen. Niet vanwege hem, maar eerder door de wonde aan haar schouder die nogal begon te zeuren. "Alles oké..? Ik be-bedoel met w-wat er gebeurd is.." Ze sloeg haar blik neer op de grond en vervloekte zichzelf dat ze dat gezegd had. Hoe kon ze?! Het domste wat ze had kunnen doen was hem eraan doen denken, en dat was net hetgeen wat ze geflikt had! Way to go Littlestream, echt waar.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimevr 9 okt 2015 - 19:36

Ze leek verward, en om eerlijk te zijn kon de kater haar geen ongelijk geven want het was ook wel een interessant gegeven dat hij niet verdrietig was. Of, in ieder geval minder verdrietig dan zou kunnen. Vandaar dat hij ook moest nadenken om haar vraag, maar het antwoord alweer vergat hoe gepijnigd ze zelf keek. Schuld vervulde de kater, en snel liet hij zijn gedachten over Thrush los en liep naar haar toe. Zo was het ook makkelijker om om te gaan met de leegte die hij constant voelde, hij weigerde dan wel zichzelf te verliezen in verdriet, maar het had meer impact dan Tall wilde toegeven. Hij was dan ook liever met Little bezig dan met zichzelf. "Gaat het wel?" Mauwde hij zacht, toen hij voor haar stond. Bezorgdheid in zijn stem en ogen af te lezen.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimevr 9 okt 2015 - 21:46


Met haar lippen op elkaar geperst keek ze toe hoe Tall dichter naar haar toekwam. Om de een of de andere reden haatte ze het om zwak te zijn, vooral in het bijzijn van de kater. Ze wou aantonen dat ze zich best kon redden alleen, maar om de een of de andere reden bewees ze altijd juist het tegenovergestelde wanneer hij er was. Hoe kon hij haar nou ooit serieus nemen als ze zich bleef gedragen als een kitten? Een normale krijger zou niet bezwijken aan een simpele schouderwond. Alhoewel Littlestream wist dat haar wonde toch redelijk serieus was, was er een stemmetje dat haar zei dat ze aan het overdrijven was. Misschien hadden de woorden van Sinclaw toch een voetafdruk achtergelaten in haar hersenpan en hadden haar gedachtes zich opnieuw hervormt op de manier die de zwart met witte kattin had gewild. Little schudde haar kopje onopvallend en probeerde de doordringende blik van de bruine tabby te ontwijken. Hij vroeg net de vraag waarvan ze gehoopt had dat hij die niet ging stellen. "Ja," Loog ze zachtjes, niet willende dat hij nog meer zorgen aan zijn kop kreeg. De dood van zijn broer alleen al was genoeg, hij had vast niet iemand zoals haar nodig die het hem alleen nog maar moeilijker maakte. "Sorry.." Zei ze toen spontaan, opnieuw op een zachte manier. Om de een of de andere reden voelde ze zich schuldig.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimeza 10 okt 2015 - 21:01

Natuurlijk zei ze ja, het was Littlestream en hij vroeg haar of het ging. Deze poes zou hem nooit een antwoord geven waarvan het honderd procent waar was op zo'n vraag, en gek genoeg was dat lastig voor Tall om mee om te gaan. Hij knikte dan ook langzaam, een lichtelijk verdrietige blik lag in zijn ogen. De kater staarde stil naar zijn poten, niet wetende wat te zeggen. Hij wilde er voor haar zijn, maar niet als ze niet wilde dat hij er voor haar was want hij wilde de poes vrolijk maken, doen lachen, zeker nu omdat hij zichzelf zo leeg voelde. Het was het perfecte moment om anderen goed te doen voelen, zodat hij zichzelf even mocht vergeten, niet hoefde na te denken over al dit spul. De afgelopen nachten waren een hel geweest, geen slaap whatsoever, teveel tijd om na te denken en niemand om hem af te leiden van de enge leegte in zichzelf.
Pas bij het simpele woord van de poes keek Tall weer op, compleet vergeten zijnde waar ze ooit sorry voor zou moeten zeggen. "Huh?" Wist hij dan ook uit te brengen, een beetje verward en een frons op zijn gezicht. "Hoezo?" Een eerlijke vraag want hij had eerlijk waar geen idee waarin de poes sorry tegen hem zou zeggen. Zeker nu, want zij was toch juist degene die er nu was? Die hem hielp en afleidde van zijn leegte, niet dat ze dat wist, niet dat hij dat zou zeggen, maar hij was haar heel erg dankbaar.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimezo 11 okt 2015 - 20:21


Het feit dat het steeds kouder werd zorgde ervoor dat ze zich steeds bewuster werd van haar omgeving. De warme van Greenleaf had er altijd voor gezorgd dat ze te suf was om zich hier echt druk om te maken, maar de opkomende koude van Leaf-fall daarentegen had juist een averechts effect. De bladeren begonnen te verkleuren en lieten hun vertrouwde takken los. Het landschap werd kaler en prooi werd schaarser. Het was juist daarom dat Littlestream zich altijd wakkerder en levendiger voelde tijdens de bittere seizoenen. Alsof de natuur haar wakker schudde en tegen haar riep dat het leven geen sappige soap was waar alles uiteindelijk wel weer in goed kwam. Daarom dat ze nu, tijdens het koudere weer, zich ook weer zwakker begon te voelen. Alles leek weer echter te worden en dus zeurde het klaaglijk stemmetje weer in haar hoofd. Ze vond daarom dat ze het niet waard was om Tall's tijd in beslag te nemen. Hij verdiende beter. Hij verdiende iemand zoals Sinclaw. Een krijger die het waard was haar rang te dragen en sterk genoeg was om voor zichzelf te zorgen. "Je verdient beter.. Maak je maar niet druk om mij en focus je op belangrijkere dingen." Mompelde ze, haast onverstaanbaar terwijl ze aanstalten maakte om zich om te draaien en weer weg te gaan.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimezo 11 okt 2015 - 22:20

Ze bleef lange tijd stil, tot de poes zich ineens langzaam om begon te draaien, en van hem weg wilde lopen. Verbaasd staarde Tall haar even na, de woorden in zijn hoofd rondtollende totdat hij eindelijk de betekenis begreep. Zodra dat gebeurde verscheen er een frons op zijn gezicht en keek de kater verwoed in het rond. Haast meteen zag hij wat hij zocht, iets wat ook eerder al zijn aandacht had getrokken. De jonge kat spurtte naar de plant toe, trok hem voorzichtig uit de grond, en vloog toen de poes achterna. "Little!" Riep hij, al was het gedempt door de stengel in zijn mond. De poes was echter niet ver, en dus kon hij haar nog inhalen. Een dramatische sprong over een tak die in de weg lag moest dan maar, en de onhandige landing waarbij hij bijna vol tegen haar opbotste dan ook. Daarna echter keek hij haar aan met zijn eeuwig twinkelende ogen, en grijnsde breed. De bloem, wit van kleur, was duidelijk voor haar. "Focussen op het belangrijke?" Hij grinnikte even wat verlegen, en legde toen de bloem voor haar neer. "Mag ik dan op jou focussen?"


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 19:21


De poes hield haar groene blik gevestigd op de grond en negeerde de kater toen die haar naam riep. Het zou zwak overkomen moest ze meteen rechtsomkeer maken. Maar alsnog kon de kattin het niet laten om verrast tot stilstand te komen toen de bruine tabby zich plots voor haar bevond. Ze keek even naar de bloem die hij bij zich had om nadien haar blik in de zijne te priemen. Haar oortjes wiebelden even bij zijn woorden. Zij? Belangrijk? Een zucht verliet haar bekje terwijl ze licht geïrriteerd hem aankeek. Wanneer zou hij het nu snappen! "Nee," Miauwde ze terwijl ze haar kopje schudde. "Kijk Tall.. Ik weet wat ik voel voor jou en ik weet ook maar al te goed dat deze gevoelens ervoor zullen zorgen dat ik weer gekwetst en gebroken achterblijf. Ik wil niet weer zo iets meemaken, twee keer was genoeg." Miauwde ze, haar stem licht afstervende na verloop van tijd. "Daarbij verdien jij iemand beter.. Iemand.. iemand zoals Sinclaw. Zij verdient het meer.. alles.." Ze schudde haar kopje en sloot haar ogen terwijl ze zuchtte. Ze wist dat als ze vaker met hem zou optrekken, deze gevoelens enkel sterker zouden worden. Alhoewel ze wist dat het allang te laat was om haar verlangens te negeren, alsnog vond ze dat het genoeg was geweest. De kater was uit op iets beter. Iets dat zij hem niet kon gunnen. Daarbij was hij vast niet geïnteresseerd in haar zoals zij hoopte, dus was het misschien ook echt beter dat ze nu stopte met hopen.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 19:53

Zou ze allergisch zijn? Normaal toverden bloemen een glimlach op het gezicht van poezen, en ook altijd op het gezicht van Little, maar nu niet. Een zucht was te horen en de poes keek hem haast weemoedig aan. Tall staarde hoopvol in de groene ogen. "Kijk Tall.. Ik weet wat ik voel voor jou en ik weet ook maar al te goed dat deze gevoelens ervoor zullen zorgen dat ik weer gekwetst en gebroken achterblijf. Ik wil niet weer zo iets meemaken, twee keer was genoeg." Een frons was halverwege op zijn gezicht verschenen, want wat was het dan dat ze voor hem voelde? Maar op het einde lag er een ontzette blik in zijn ogen, zijn mond een klein beetje open voor zijn zwakke verweer. Z-ze dacht dat hij dat ook ging doen? Dat hij niet te vertrouwen was? Ze was nog niet eens klaar. "Daarbij verdien jij iemand beter.. Iemand.. iemand zoals Sinclaw. Zij verdient het meer.. alles.." Hierbij schudde de kater stellig zijn hoofd. Nog steeds verward door de eerdere uitspraak, maar ontsteld door alles wat gezegd was. "M.. Little.." Begon hij, zijn blik eerst op de grond gericht, tot hij zich vermande en zijn goudgekleurde ogen zich in die van de poes priemden. "Je denkt dat ik dat ook ga doen? Je hart breken?" Er zat onzekerheid en teleurstelling - in zichzelf - in zijn stem. Zijn ogen keken vol onzekerheid naar de poes. Was hij zo slecht geweest?


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 20:03


De poes had haar groene blik op de grond gericht maar kon de neiging toch niet weerstaan om weer op te kijken toen ze zijn blik voelde branden in haar vacht. Haar groene ogen waren wat vochtiger geworden toen zijn woorden haar oren binnen kwamen geslopen en snel schudde ze haar kopje. Ze voelde haar ogen nog wateriger worden en om te vermijden dat hij haar zou zien huilen keek ze de andere kant op. "N-nee.. Dat is het niet.." Had ze een tikkeltje bevend gemiauwd. Waarom was dit toch zo moeilijk?! "Ik weet niet wat je gaat doen.. en dat beangstigd me gewoon.." Ze had uiteindelijk weer haar blik in de zijne gepriemd en had haar lange pluizige staart laten hangen. "Ik wil er gewoon mee stoppen voor het te laat is.. S-snap je het dan niet? I-ik ben gewoon b-bang dat de geschiedenis zich herhaalt.." Verdrongen gevoelens die zich al een hele lange tijd terug in haar lichaam hadden gevestigd kwamen naar boven en schemerde door in haar ogen. Nooit zou ze vergeten hoe ze zich had gevoeld nadat Ashdrizzle en Nightspark haar in de steek hadden gelaten. Het voelde aan als een soort routine; iedere keer als ze van iemand ging houden, verliet die haar. Was het niet eerder normaal dat ze terug in haar schelp kroop? Opnieuw kneep ze haar ogen dicht in de hoop haar trainen gescholen te houden, maar dit zorgde er juist voor dat het opgestapelde vocht verlost werd en in de vorm van een traan over haar wang rolde. Damn!
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 21:43

Tall deed zijn best niet weg te kijken, hij had haar gefaald blijkbaar en het was lastig voor hem om de gevolgen daarvan in te zien. Toch wilde de kater dolgraag haar antwoord weten, en dus bleef hij sterk. "N-nee.. Dat is het niet.." Nu werd het om eerlijk te zijn best lastig. "Ik weet niet wat je gaat doen.. en dat beangstigd me gewoon.." No kidding, hij wist ook niet wat zij ging doen, hij wist alleen dat hij alles wat ze ging doen met haar wilde delen. Gek eigenlijk, omdat dit gevoel compleet nieuw was voor de kater, natuurlijk had het er al tijden gezeten, maar nu leek het duidelijker te worden, nu hij leek te verliezen wat hij had. "Ik wil er gewoon mee stoppen voor het te laat is.. S-snap je het dan niet? I-ik ben gewoon b-bang dat de geschiedenis zich herhaalt.." Hierbij liet Tall zijn hoofd zakken, een zachte zucht was te horen terwijl de poes stil bleef verder. Uiteindelijk hief de kater zijn hoofd weer op, en zette voorzichtig een stap dichterbij, de traan op haar wang likte hij zacht weg. Het deed hem pijn het vocht te zien. "Maar Little," Begon hij wederom zacht, zijn stem nu vervuld van hoop en vertrouwen. Het was zoveel makkelijker haar te begrijpen nu, nu moest hij enkel duidelijk maken dat hij niet zo was, nooit zo zou zijn. "Kunnen we het niet proberen?" Vervolgde hij, "Kunnen we niet proberen door te gaan zoals we deden, want hoe moet ik verder als ik jou niet meer heb.." Na Thrush kon hij de poes niet kwijtraken, dat mocht niet, hoe moest hij nog houvast vinden in deze wereld zonder haar? "Ik.. Ik wil je geen pijn doen.. Al kan ik me voorstellen dat beide andere katers dat ook zeiden," Hierbij klonk zijn stem wat verbeten van ingehouden woede jegens die twee. Zo lang deed hij zijn best om niet aan ze te denken, zichzelf niet met hen te meten, maar door hen was het dat Little hier nu stond, gebroken, en dat maakte dat hij niets liever wilde dan een hard uitschreeuwen naar die twee hoe ze mee hadden geholpen aan de ondergang van zijn wereld.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 21:52


Door het contact met haar kaak keek ze even verdwaasd op. Langzaam maar zeker drongen zijn woorden tot haar door. Echter bleven haar oortjes wat bedroefd naar beneden hangen en wist ze niet zeker wat ze ervan moest vinden. Heel haar hart dwong haar om hem gewoon te geloven en hem te accepteren maar tegelijkertijd zei haar hoofd het tegenovergestelde. Ze had al twee keer naar haar hart geluisterd, zou een derde keer wel goed komen? Ze had haar lippen op elkaar geperst en alhoewel haar ogen nu enorm vochtig waren, voelde haar keel aan alsof ze al in geen jaren meer water gedronken had. "Ik weet het niet.." Mompelde ze, amper hoorbaar terwijl ze haar groene blik doeltreffend op de grond liet rusten. De wind verkilde haar tot op het bot en een zachte zucht verliet haar mond. "Maar weet je wel zeker wat je wilt?" Vroeg ze toen, hem dan toch aankijkende met haar heldere groene ogen die nu toch wat troebel waren geworden door de opstapelende tranen. Ze moest het gewoon weten, zodat ze zich al eventueel kon voorbereiden op een nucleaire ramp in de toekomst.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 21:59

Ze bleef lange tijd stil, en dat was nog redelijk lastig voor de kater die normaal het al lastig vond om een volledige training op te letten. Toch lukte het wonderbaarlijk genoeg, en bleef ook Tall, zo dichtbij haar op dit moment, stil. Zij zou nu het eerste woord moeten hebben, hij had gezegd wat hij moest zeggen. "Ik weet het niet.." Oke, nu moest hij eerlijk gezegd een beetje zijn best doen om zijn hoofd niet meteen te laten hangen. Hij zou Tallshadow niet zijn als hij niet zelfs nu nog een jongensachtige glimlach op zijn gezicht wist te hebben. Want het was al meer dan net. "Maar weet je wel zeker wat je wilt?" Hierbij verzachtten zijn ogen, het was ook niet makkelijk. Voor haar niet en voor hem evenmin. Vandaar dat de kater het niet lastiger wilde maken door te liegen. "Ik weet niet zeker wat ik wil," Gaf de kater dan ook toe, nu wel zijn ogen even afwendende zodat ze de leegte van het gat dat Thrush had achtergelaten niet zou zien. "Ik ben mijn broer verloren, ik maak me de grootste zorgen om mijn moeder, en Ace is nergens te bekennen.." Hij sprak langzaam, alsof het ook allemaal net pas tot hem doordrong. "Toch weet ik wel heel zeker dat ik jou niet ook kwijt wil raken, ooit," Maar hoe die relatie precies zat vond hij onzeker, eng om vast te leggen. Hopelijk begreep Little dat.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 22:25


Toen Tallshadow bevestigde dat hij niet wist wat hij nu precies wou kon de grijze kattin het toch niet laten om een tikkeltje teleurgesteld voor zich uit te kijken. Ze begreep wel wat hij bedoelde. Hij had net zoveel meegemaakt, alles was in één keer gebeurd en dus was het niet mogelijk om nu helder na te deken over dingen als deze. Zij kende er alles van, serieus. Opnieuw zuchtte ze eventjes, echter klonk deze al minder triest al degene van tevoren. "Wanneer weet je dit wel?" Vroeg ze toen haar blik recht in de zijne priemende zodat als hij het waagde te liegen, ze het zeker zou merken. Niet dat ze dit verwachtte, maar alsnog voelde het aan alsof ze het moest doen. Misschien ook zodat de andere wist dat alles wat ze zei gemeend was, net zoals haar onzekerheid een bestaande bron had.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 23:18

Ze leek het te snappen, ook al was het ook voor Tall wel duidelijk dat de poes er niet perse blij mee was. Little leek ietwat teleurgesteld te zijn vanwege zijn antwoord, en de kater kon haar geen ongelijk geven, helaas kon hij er echter ook niets aan veranderen, wat hen in een soort patstelling deed staan totdat Little weer wat zou zeggen. Gelukkig deed ze dat, al was het een vraag die de kater liever vermeden had. Hij ademde eens in, en dacht na terwijl hij zich akelig bewust was van de ogen van de poes die hem in de gaten hielden. Uiteindelijk gaf hij het echter op, en schudde verslagen zijn hoofd. "Ik weet het niet Little, ik weet zoveel niet op het moment, alles lijkt om me heen weg te vallen alsof ik op ijs loop en keuzes als deze durf ik niet te maken," Wat nou als er, zodra hij de keuze gemaakt had, nog een gat in het ijs verscheen. Net zolang tot iedereen weg was? De keuze was zo definitief. Hij kon het niet, nog niet. Het was niet duidelijk genoeg in zijn hoofd daarvoor.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimewo 14 okt 2015 - 12:23


De woorden van de kater hadden haar kopje weer omlaag doen zakken en wat onzeker staarde ze opnieuw naar de grond. Wat moest ze zeggen? En nog beter, wat moest ze doen? Ze wist dat als ze nu zou toegeven ze enorm gebroken zou achterblijven moest het eindresultaat anders uitdraaien dan zij gehoopt had. Maar tegelijkertijd kon ze de kater niet achterlaten, niet na wat hij net allemaal had meegemaakt. Voorzichtig nam ze een stapje naar voren en duwde ze haar neus in zijn warme en vooral pluizige vacht. "Sorry.. ik zou je nu juist moeten steunen." Murmelde ze zachtjes terwijl ze voor enkele tellen zo bleef staan, zich niet bewegende en gewoon genietende van het moment zolang het nog duurde.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Don't you? 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedo 15 okt 2015 - 14:23

Ze leek uiteindelijk te begrijpen dat hij zelf niet veel meer wist dan zij op dit moment, het was allemaal een beetje blurry en onduidelijk op het moment. Er waren weinig dingen eigenlijk erg duidelijk, en dat maakte dit soort gesprekken er niet makkelijker op. Vandaar dat hij opgelucht zuchtte toen hij haar aanraking voelde, en de woorden van de poes zijn oren bereikten. Bij het horen ervan flinchte hij even, want dat klonk niet erg mannelijk, of wel? Hij zou er voor haar moeten zijn, voor haar schouder, hij zou het druk moeten hebben met spul, maar in plaats daarvan had hij een beperkte concentratie en deden dit soort gesprekken hem zeer. Wat had je aan zo'n kat? Juist, niets, hij was volkomen nutteloos op het moment. Daar moest verandering in komen.


Don't you? Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Don't you? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitimedo 15 okt 2015 - 19:27


Terwijl ze haar neus in diens vacht verborgen hield en zijn vertrouwde geur opsnoof voelde ze hoe een koude windvlaag haar halflange vacht deed opwaaien. Waarom kon alles niet normaal verlopen? Dat niemand stierf en dat ze haar manen vredig doorbracht in de Clan. Natuurlijk hield ze af en toe van wat actie maar het feit dat er zoveel Shadowclanners om het leven waren gekomen afgelopen tijd beangstigde haar. Een zachte zucht werd uit haar bekje geblazen, haar ogen nog steeds gesloten houdende. Ze wou gewoon dat de kater begreep dat ze er voor hem was en dat hij zich niet altijd zo groots moest houden bij haar. Zijzelf probeerde dat ook bij hem, maar uiteindelijk verliep dit altijd juist op de tegenovergestelde manier. Vertrouwde hij haar dan niet? Dacht hij dat ze het stiekem tegen iedereen ging zeggen dan? De poes duwde die gedachte in het verste hoekje van haar hoofd en besloot om daar niet langer over na te denken. De kater zou zich wel openstellen als hij daar klaar voor was, toch? Het was niet aan haar om hem te dwingen.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Don't you?   Don't you? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: