XX Rogue One territory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 XX Rogue One territory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tank
Member
XX Rogue One territory LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 22:51


Elke vreemde kat die in dit topic komt, mag worden gedood door de groepsleden/de rogue zonder de toestemming van de eigenaar.


rogue one
make ten men feel like a hundred
De eerste ‘officiële’ bijeenkomst stond op het programma. Het voelde erg overbodig, maar hij had wel het idee dat de meeste het wel zouden waarderen om elkaar eens te zien. De afgelopen dagen was het vooral een komen en gaan geweest van katten, waarbij de voltallige groep nooit tegelijk aanwezig was. Behalve om te slapen, maar dan zat niemand er echt op te wachten om nog sociaal te zitten doen. Er waren wel wat katten die onderling praatten omdat ze elkaar al kenden, maar daar bleef het bij. Dat zou na vanavond anders zijn. Tank was op één van de hooibalen gaan zitten, niet om persé hoger te staan dan de rest, maar om overzicht te kunnen behouden.

De leden van de groep kwamen binnen gesijpeld, netjes op het afgesproken tijdstip. Hij telde het nog snel even na en kwam tot de conclusie dat ze compleet waren. ”Welkom allemaal”, Miauwde hij. ”Ik heb elk van jullie apart al gesproken, maar ik wil toch nog even de regels van deze groep overlopen”, Zei hij. Herhaling kon geen kwaad, toch? ”Het blijft heel simpel. De jagers gaan jagen en de beschermers bewaken het gebied en de veiligheid van de jagers. Verder zijn er geen verplichtingen. Wil je er uit, dan ga je er uit, einde”, Vervolgde hij, kort maar bondig.

”Aangezien we toch al met een redelijk aantal zijn, en iemand me vertelde dat een naam wel handig kon zijn-“, Hij liet zijn groene ogen even langs Djinn gaan en grijnsde. ”Zullen we vanaf nu bekend staan als Rogue One”, Kondigde hij aan. ”Vanavond hoeft er niet gejaagd te worden, er is prooi genoeg, dus maak van de gelegenheid gebruik om elkaar te leren kennen”, Sloot hij af, waarna hij van de hooibaal sprong. Zo, dat was wel goed gegaan, of niet dan?


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
XX Rogue One territory Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 23:15

De eerste officiële samenkomst met haar nieuwe roguegroep. Toen ze wakker werd, had ze ergens het gevoel dat het haar verjaardag was. In plaats van cadeautjes werd haar een nieuw gebied gegeven waarin ze een nieuw leven kon beginnen, eventueel met allerlei nieuwe katten die ze in de toekomst haar vrienden kon noemen. Het was wel degelijk iets om enthousiast over te zijn. Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe de grote, grijze kater op één van de hooibalen sprong en zijn uitspraken deed. Om één of andere reden voelde ze zich lichtelijk trots op hem, ook al kende ze hem helemaal niet echt. Hij schetste het algemene beeld van de roguegroep en gaf tevens aan een naam te hebben bedacht. Rogue One. Djinn greens tevreden, dat klonk lang niet slecht. Vervolgens noemde de kater dat er op dit moment prooi in overvloed was, en dat het daarom een goed idee zou zijn om elkaar wat te leren kennen. Precies wat ze zelf van plan was. Zodra hij naar beneden sprong, liet ze haar ogen door de ruimte gaan. Wie werd haar slachtoffer?

Tag; Niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kenway
Member
XX Rogue One territory 1zc1ptu
N y n
69
Actief
Til I hit the dance floor
Hit the dance floor
I got all I need

CAT'S PROFILE
Age: My mother put me on this terrible earth around 24 moons ago
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Kenway
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimedo 23 feb 2017 - 12:51

Sinds Kenway door Tank gefopt was, was hij wel wat behoedzamer geworden. Bijna alle leden waren groter dan hem, op een enkeling na, en dat kwam best wel intimiderend over. Het was maar van geluk te spreken dat hij überhaupt hier toegelaten was, en nu maar hopen dat hij zich hier op zijn gemak kon voelen. In ieder geval had hij het één dag overleefd, en nu die samenkomst van de roguegroep. Tank vertelde over zijn beeld over deze roguegroep, en benoemde de groep toen tot Rogue One. Ken knikte langzaam. Het had wel wat. Daarna deelde hij aan de groep dat het tijd was om elkaar te leren kennen. Nou, dat klonk nog best wel oké. De kleine tuxedo kende bijna niemand hier, dus werd het tijd om zijn vriendenkring uit te breiden. Vastbesloten stapte hij op een grotere poes af, en ging bij haar zitten. "Goedendag", miauwde hij, serieus. Het was echt heel zeldzaam dat Ken zich serieus gedroeg. Hopelijk was deze een gemakkelijke prater.

Tag DjinnXX Rogue One territory Kenway10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
XX Rogue One territory Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimeza 25 feb 2017 - 18:09

Haar ogen scanden de rest van de stal en een kleine glimlach verscheen op haar gelaat toen ze zag dat ze niet eens overeind hoefde te komen. Eén van de andere rogues kwam al op haar afgestapt, en zodra hij zijn bestemming bereikt had, groette deze haar met een beleefde en serieuze 'goedendag'. Djinn keek hem smalend aan. Hij was behoorlijk klein van stuk, en zijzelf was vrij groot. Een grappig contrast. "Goedendág," herhaalde ze geamuseerd. "Zijn ze allemaal zo beleefd hier?" vroeg ze met een enthousiaste zwaai van haar staart. Als ze haar maar niet 'u' gingen noemen, dan zou ze zich wel zo oud voelen. De zwart-witte kater leek haar het type dat voor de groep zou jagen, al kon ze zich daarin ook wel goed vergissen. Wat uiterlijk betrof, kon je niet extreem veel over een onbekende kat vertellen. "Ik ben Djinn. Jij?" stelde ze zich voor. Het was wel zo handig als ze ook eens namen ging leren. Hoe erg zou ze voor schut staan als ze de helft van de groep niet kende? Het was niet alsof het echt een substantieel aantal katten was dat hier met haar woonde, dus het was goed haalbaar om iedereen op zijn minst een beetje te leren kennen. Deze kater leek haar een goed begin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member
XX Rogue One territory Mini_a10
Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Sicarius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimema 27 feb 2017 - 21:01

Hij hoefde zich minder zorgen te maken over de snelheid waarop zijn wonden heelde nu en dat was iets om opgelucht over te zijn. Het was fijn om weer deel uit te maken van een groep. Al zou dit natuurlijk wel heel anders zijn. Sicarius kon het niet helpen om regelmatig terug te denken aan de tijd met zijn familie. Het was zo vreemd hier, het was ook nog eens zo snel gegaan. Het ene moment ontmoette hij Djinn in het oude Skyclan gebied en het volgende moment maakte hij kennis met Tank en werd hij lid van deze groep. ”Welkom allemaal”, begon de grijze kater. Sicarius draaide zijn kop naar de kater die als een soort leider zou gaan functioneren. ”Ik heb elk van jullie apart al gesproken, maar ik wil toch nog even de regels van deze groep overlopen. Het blijft heel simpel. De jagers gaan jagen en de beschermers bewaken het gebied en de veiligheid van de jagers. Verder zijn er geen verplichtingen. Wil je er uit, dan ga je er uit, einde”, vertelde de kater. Sicarius knikte bevestigend op die woorden. Het was hem inmiddels duidelijk geworden hoe het er hier aan toe zou gaan. Het leek op zich wel op hoe het er vroeger met zijn familie ook aan toe ging. ”Aangezien we toch al met een redelijk aantal zijn, en iemand me vertelde dat een naam wel handig kon zijn-“, vertelde Tank. Aan de blik die hij met Djinn uitwisselde was maar al te duidelijk te merken wie dat was geweest. ”Zullen we vanaf nu bekend staan als Rogue One”, vertelde de grijze kater. Rogue One dus. Het klonk prima. Het was al net zo functie gericht als de naam waaronder zijn familie ging. De zwarte kater schudde een keer met zijn kop. Hij moest stoppen met het vergelijken van deze twee groepen. Ze waren heel anders, andere leden, andere functie. ”Vanavond hoeft er niet gejaagd te worden, er is prooi genoeg, dus maak van de gelegenheid gebruik om elkaar te leren kennen”, sloot Tank zijn speech af waarna hij van zijn hooibaal af sprong. De zwarte kater bleef in de hoek zitten waar hij al zat. Hij keek toe hoe Djinn in gesprek raakte met een andere kater van ongeveer zijn leeftijd.


"Cut the courage from them."
XX Rogue One territory Signat10
"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
XX Rogue One territory Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimewo 1 maa 2017 - 21:54

Met een geeuw rekte ze zich uit en voegde zich bij het kleine groepje katten voor zich. Katten die zich, net als zijzelf, hadden verzameld om het praatje van hun immens grote 'leider' aan te horen. Al enkele dagen bevond ze zich nu hier, in het kamp van deze vreemde rogue groep waar ze zich bij aan had besloten te voegen. Aan het feit dat er nu altijd wel voedsel voor haar klaar lag kon ze wel makkelijk wennen, het was meer de haast continue aanwezigheid van anderen en het hebben van een vaste verblijfplaats wat een grote verandering was voor haar. Sinds dat ze nog geen halve maan was had ze al alleen gereisd. Toch was het geen onaangename verandering voor de jonge poes en als het dat uiteindelijk toch bleek te zijn, wist ze dat ze zo weer zou kunnen verdwijnen. ”Welkom allemaal” Begon Tank dan eindelijk zijn praatje, waarna hij hen enkele regels voorlegde en bekend maakte dat ze vanaf heden bekend zouden staan als 'Rogue One'. Farai trok één wenkbrauw, voor zover katten die hadden, vragend op. Rogue One? Yeah, ze waren allemaal rogue's, maar zover ze tellen kon hadden zich hier wel meer dan één kat verzameld. Farai grinnikte zachtjes in zichzelf; het moest er maar mee door. Ergens had het ook wel wat, misschien.
Als laatste deelde Tank nog mee dat er niet gejaagd hoefde te worden. Zijzelf was geen jager, maar besloot dat dit dan maar zou betekenen dat ook zij vrij zou krijgen deze avond. De jonge poes zag toe hoe de leden onderling in gesprek raakten en besloot hun voorbeeld maar te volgen door op een alleenstaande zwarte kater af te stappen. Net zoals de rest van de groep was hij iets ouder dan haar, veel deed het de rood-witte poes niet. Een klakte ze met haar tong, terwijl ze na leek te denken. "Sica.. Sicaroes, was het niet?" deed ze een poging naar zijn naam.Tag: Sicarius


You thought I was a pet,
XX Rogue One territory Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member
XX Rogue One territory Mini_a10
Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Sicarius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimedo 2 maa 2017 - 12:26

Hij was niets anders gewend dan het samenleven in een groep maar toch was dit anders. De katten die zich hier bevonden waren geen familie van hem. Een moon of twee had hij alleen geleefd en dat had hem in een zekere manier ook getekend. Zijn haat jegens de Bloodclan was gegroeid tot het niveau dat hij niet meer wist wat hij zou doen als er er een tegen zou komen. Zijn lichaam was nu voor eeuwig getekend met de littekens van dat gevecht. Zijn leven had zijn nut verloren. Waarom leefde hij nog? Enkel de wil om niet te sterven hield hem in leven. Niemand zou zo gek zijn om hem mee te helpen aan het volbrengen van zijn taak en het zoeken van wraak. Zelfs de clans vielen de Bloodclan niet aan terwijl ze dat bij elkaar wel hadden gedaan. Vreemd. Sicarius zuchtte en richtte zijn witte ogen op de groep katten voor hem. Een kattin kwam op hem afgestapt. Een witte vacht met rosse vlekken er op en blauwe ogen. De kattin klikte een keer met haar tong. "Sica.. Sicaroes, was het niet?" Moesten ze nou echt tegen hem praten. De reden dat hij hier was, was omdat hij er voordeel uit zou kunnen halen. Niet om 'gezellig' met andere katten te praten. "Sicarius," zei hij om haar te verbeteren. Verder zei hij niets. Hij wilde niet praten met deze kattin wiens naam hem niet eens wat uitmaakte.


"Cut the courage from them."
XX Rogue One territory Signat10
"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Perdi
Member
XX Rogue One territory Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimeza 4 maa 2017 - 18:23

Perdi hoorde het geluid van een aantal katten bij elkaar. Ze sloop er geluidloos op af. Het geluid was afkomstig uit een schuur. Ze proefde nogmaals de lucht. Een aantal katten, maar geen een van de geuren kwam haar bekend voor. Enigszins opgelucht haalde ze adem. Zou ze naar binnen gaan? Ze proefde nogmaals de lucht. Geen kittens in ieder geval. Dan kon het vast geen kwaad om een kijkje te nemen. Ze stak haar staart elegant omhoog en wandelde rustig naar binnen. De groep katten staarden haar aan en Perdi deed moeite om haar vacht niet omhoog te laten gaan. 'Ik dacht, ik kom eens even kijken. Gezellig toch?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
XX Rogue One territory LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimezo 5 maa 2017 - 16:00


rogue one
make ten men feel like a hundred
Tot zijn tevredenheid namen de meeste katten de kans om in gesprek te gaan aan. Het was een goeie dag geweest, de prooistapel was goed gevuld, dus vanavond hoefde er niet gejaagd te worden. Aangezien hij de meeste katten hier wel al een beetje kende, besloot hij om de troep alleen te laten en een rondje te maken op het territorium. De jagers hadden wel vrij, maar ze moesten nog altijd paraat zijn op indringers. Dus nam hij die taak vrijwillig op zich. Hij verwachtte niet al te veel problemen vanavond, maar toch, het zou dom zijn om er zomaar van uit te gaan dat ze 100% veilig waren.

Hoewel de grenzen nog duidelijk op te merken waren, was iemand deze toch voorbij gelopen. En het spoor was vers, heel erg vers. Tank liet zich door zijn poten zakken, zijn grote gestalte toch iets verborgen tussen het langere gras, en begon het spoor te volgen. De vreemdeling liep rechtstreeks op de schuur af. 'Ik dacht, ik kom eens even kijken. Gezellig toch?' Ving hij nog net op. De skog stapte resoluut de schuur binnen en zag de verbijsterde gezichten van de andere katten.

Zelf was hij ook nogal erg verbaasd. Deze she-cat was misschien niet helemaal helder meer, al liet haar opmerking het tegenovergestelde blijken. ”Gezellig?” Bulderde hij van achter haar. ”Weet je wat pas echt gezellig zou zijn? Als jij hier heel snel op rot voor ik je hardhandig leer waar een grens voor dient”, Ging hij verder, furieus. Wie dacht ze wel niet dat ze was?

Tag: Perdi


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Perdi
Member
XX Rogue One territory Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimezo 5 maa 2017 - 17:31

Perdi genoot van alle verbijsterde gezichten om haar heen. Haar eerste doel was bereikt. Ze zwaaide een beetje met haar staart en keek om zich heen. Het was duidelijk een groep, die met een doel naar deze plek was gekomen. En het waren zeker niet de minst agressieve katten. Een beetje angst voelde ze wel voor ze, maar dat mocht ze hoe dan ook niet laten merken. Het was regel een van het overleven. Bewaar je klamte, Perdi. Blijf rustig, doe alsof het je allemaal niets kan schelen. Deze katten hier weten toch niets van jou geheim. Een stilte hing over de schuur, tot plotseling een luide stem de stilte onderbrak. ”Gezellig?” De stem kwam van achter haar. ”Weet je wat pas echt gezellig zou zijn? Als jij hier heel snel op rot voor ik je hardhandig leer waar een grens voor dient.” Perdi deed moeite om niet alle haren in haar vacht recht overeind te laten staan. 'O hallo daar, jij ook hier?' Ze wiebelde met haar oren. 'Leuk bijeenkomst hiero. En het is helemaal niet nodig om mij hardhandig de grens over te zetten hoor.' Ze snoof. 'Als ik hier weg wil, kan ik best zelf lopen.' Ze ging zitten, vouwde haar staart netjes om haar poten, alsof ze het zichzelf gemakkelijk wilde maken. Ze slikte met haar tong over haar schouder, zo nonchalant mogelijk.Daarna keek ze op, recht in de ogen van de grijze kat, die overduidelijk de leider leek. 'Ik wil me bij jullie aansluiten.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
XX Rogue One territory Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimema 6 maa 2017 - 11:35


Puffend liep hij de schuur binnen. Gelukkig, hij was nog net niet te laat. De kater was het niet gewend om ooit ergens op tijd te komen aangezien hij steeds aan zichzelf toegewezen was. Maar dit behoorde tot het verleden, nu zou het anders zijn. Een gevoel van adrenaline warmde zijn borst op bij deze gedachte. Dit was zo spannend!
De grote, zwarte kater sprong op de hooibaal en legde nog even de regels uit. Sibelius boog een klein beetje zijn kop voor de leider. Het mocht dan wel geen clan zijn en ook al waren de rogues hier nog steeds vrij, een beetje respect was wel op zijn plaats. De Zwarte - aangezien Sibelius zijn naam nog niet kende, noemde hij hem voorlopig maar zo - zorgde er toch voor dat ze een samenlevingsverband hadden dat voor iedereen makkelijk zou zijn.
Toen De Zwarte weer van de hooibaal af sprong, zei hij eerst dag tegen hem, omdat niemand voordien dit al had gedaan. "Dag. Ik heet Sibelius," zei hij, op een rustige en respectvolle toon. Daarna keek hij om zich heen naar de andere katten. Er was een witte poes met rode vlekken aanwezig, een wit met zwarte kater die nogal klein uitgevallen was. Sibelius begroette deze met een korte mauw en een zwiep van zijn staart. Daarna zag hij in een donkere hoek een andere zwarte kater zitten. Dankzij anderen wist hij dat deze Sicarius heette. Vreemd genoeg had deze naam heel veel weg van de zijne. Ook qua postuur had deze kat wel zijn broer kunnen zijn. Aangezien deze kater liever aan de zijlijn bleef staan, keek Sibelius hem met zijn groene ogen aan en gaf hij hem een kort knikje. Dit soort katten moesten er ook zijn, en het was oké als iemand zich graag afzijdig hield. Misschien moest hij eerst wat aan de situatie wennen. Zelf was hij ook een rustige kater van nature. En toen zag hij Djinn. Deze kattin was de enige die hij al eerder had gezien. Dankzij haar had hij min of meer deze groep leren kennen. "Djinn," zei hij met een klein lachje. Hij was blij dat hij toch op z'n minst één kat hier al kende. Hij snorde zacht, met zijn ogen halfdicht, en besefte dat hij zich nu al goed voelde bij dit groepje.
En toen kwam zij binnen. Het was een vreemde kattin, die zich niet eerder bij De Zwarte had aangemeld en dus ook niet hun geur met zich meedroeg. Gezien haar grote uitspraken vond hij dat ze ze wel lef leek te hebben. De Zwarte werd heel erg kwaad - terecht - en wees haar zo goed als de deur. En toch bleef ze staan, met de mededeling dat ze zich wel bij hun groepje zou willen voegen. Sibelius zwiepte zijn staart omhoog, ging voor de kattin staan en maakte zich groot. Hij liet een laag gegrom ontsnappen en ontblootte zijn tanden naar haar. "Hou je misschien eerst aan de regels, zoals iedereen, dan zou je erbij kunnen komen," siste hij. Het klonk eerder waarschuwend dan kwaad. De kattin moest begrijpen dat niet alleen clans, maar ook rogue groepjes richtlijnen hadden om je erbij aan te kunnen sluiten. Toen zette hij terug een stap naar achter om de rest aan De Zwarte over te laten. Het was tenslotte de taak van de leider om een buitenstaander weg te sturen. Al vond hij het goed van zichzelf dat hij haar even op haar plaats had gezet. Ze waren nog altijd een groepje rogues, maar hen verdedigen zou hij in de toekomst zeker doen als dat moest.


XX Rogue One territory Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kenway
Member
XX Rogue One territory 1zc1ptu
N y n
69
Actief
Til I hit the dance floor
Hit the dance floor
I got all I need

CAT'S PROFILE
Age: My mother put me on this terrible earth around 24 moons ago
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Kenway
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimema 6 maa 2017 - 14:03

Bij de reactie van de ander greens Kenway kort. Hah, hij beleefd? Dacht het nou even niet. "Ik ben Djinn. Jij?" Ken knikte kort bij de naam. Hmm, paste wel bij haar. De tuxedo plofte neer, en bestuurde eerst heel aandachtig zijn o-zo-mooie voorpoten voordat hij antwoord zou geven. Een grotere (duh), fluffy kater joinde hun gesprek. Ken keek de nieuwkomer aandachtig aan; blijkbaar had deze fluffy-man en Djinn al ontmoet. Maar goed, zijn naam. Voordat hij überhaupt de kans had om zijn bek open te trekken drong er een geur in zijn neus die hij nog niet geroken had. Zijn ogen werden groot, en instinctief keek hij naar de ingang. Daar stond een poes die overduidelijk niet bij de groep hoorde. Doodleuk begon die te praten en Ken sloeg zijn ogen ten hemel. Dit was gewoonweg zóóó idioot. Alsof ze niet besefte dat dit een handjevol uiterst agressieve en sterke katten waren! Ken hoorde daar dan niet bij, maar hij hoorde wel bij de groep, als jager dan. Hij keek naar Tank, die overduidelijk kwaad was, en Ken keek met toegespleten ogen toe. "Oh, je kan zelf lopen? Wat knap!" miauwde de tux sarcastisch. Ja, tussen al deze vechtjassen waar hij mee een groep was durfde hij zijn bek wel open te trekken.

- flut xDXX Rogue One territory Kenway10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
XX Rogue One territory Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimema 6 maa 2017 - 14:08

Vanuit haar ooghoeken merkte ze de zwarte kater op die ze ontmoet had in het verbrande bos. Sicarius was zijn naam geweest, en heel gezellig was hij nou niet. Blijkbaar was ook hij één van de rogues die Tank gerekruteerd had voor deze groep. Nu kon ze alweer een naam van haar lijstje afstrepen van katten die ze moest ontmoeten. Een onbekende, rood-witte kattin liep vervolgens naar Sicarius toe, en Djinn wendde haar blik weer naar haar gesprekspartner. Wat haar wel opviel, was hoeveel ouder ze was dan de meeste leden hier. Niet dat ze het heel erg vond, op een bepaalde manier had ze er zelfs een voordeel in. Ze keek geamuseerd op toen ze de grijze kater van enkele dagen terug zag. Sibelius. Ze knikte naar hem als begroeting. Blijkbaar had ook hij het nut van een groep ingezien en zich bij Rogue One gevoegd. Verstandig.

Haar onverdeelde aandacht werd getrokken toen ze een nieuwe geur opmerkte. Eén of andere vreemde kat stapte naar binnen en Djinn keek geamuseerd naar de calico. Vers vlees. Tank, de goede leider die hij was, liet haar meteen weten dat ze niet welkom was. Haar antwoord luidde vervolgens net iets te arrogant voor een kat die met één tegen zes in de minderheid was. Ook Sibelius stapte naar voren en vertelde haar dat ze zich aan de regels diende te houden. Ook Djinn kwam overeind en liep samen met Kenway richting de indringer. Ze moest immers haar rol als verdediger van het gebied innemen, iets dat ze maar al te graag deed. Met haar grove bouw bleek al snel dat ze meer massa had dan de slanke kattin voor haar. Ze grinnikte even om de opmerking van de kleinere kater naast haar. "Ik denk niet dat ze nog zelfstandig de grens nog overloopt als we haar poten van haar lichaampje plukken," miauwde Djinn, terwijl ze haar vijand op en neer keek. Dit kon nog weleens leuk worden.

Tag; Kenway, Sibelius & Perdi


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member
XX Rogue One territory Mini_a10
Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Sicarius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimema 6 maa 2017 - 15:24

De rust die in de schuur hing was van korte duur. Sicarius vernauwde zijn haast witte ogen richting de calico kattin die in de deuropening stond. Alle katten die er hoorde te zijn waren er. Wat deed dit geval hier? Bij de woorden die ze sprak borrelde er een irritatie op bij de zwarte kater. Wie dacht ze wel dat ze was? Een Starclanner? Mooi niet. De eerste die op de kattin reageerde was Tank. De grijze kater kwam op precies het goede moment terug van zijn ommetje. De kattin reageerde opnieuw alsof ze een of andere heilige was. Belachelijk. Wie was er nou zo idioot om doodleuk een groep Rogues binnen te lopen. Een langharige kater stapte op de kattin op en liet, alhoewel op een nog relatief beleefde toon, merken dat ze hier niet welkom was. Een zwart witte kater reageerde nog sarcastisch op een opmerking van de kattin. Ook Djin liep in de richting van de calico. Voor hem was het tijd om ook in actie te komen. "Ik denk niet dat ze nog zelfstandig de grens nog overloopt als we haar poten van haar lichaampje plukken," zei de kattin tegen de tijd dat hij daar aankwam. Alle vier de katten torende boven de kattin uit, een vrij hopeloos beeld voor haar. Sicarius zette een van zijn voorpoten op die van de kattin en sloeg zijn klauwen uit in haar poot. "Daar help ik met alle liefde aan mee," zei de zwarte kater op een rustige toon.


"Cut the courage from them."
XX Rogue One territory Signat10
"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Perdi
Member
XX Rogue One territory Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimema 6 maa 2017 - 16:11

Perdi gaf geen krimp toen de klauwen van de zwarte kater door haar poot heen drongen. Het enige waar ze aan kon denken was de poes naast de zwarte kater, die had gedreigd om haar poten uit te trekken. Ze leek zo op Noëla... Stop! Je moet je hoofd in het nu zijn, niet bij het verleden. Het is nou eenmaal gebeurd, je kan er niets meer aan veranderen! Ze moest sterk zijn nu. Ze moest een tikkeltje brutaal blijven, deze katten moesten hoe dan ook weten dat ze niet bang was. Toch trok er een kleine rilling langs haar ruggengraat. Ze hoopte met heel haar hart dat de zes vijandige katten tegenover haar het niet opgemerkt hadden. Ze probeerde contact te maken met de tomcat die haar van achteren had laten schrikken. Hij leek haar overduidelijk de leider.
'Ik kan me prima aan regels houden. En ik heb de grens bewust overschreden.' Ze wist dat ze nu goed op haar woorden moest letten, en laten zien dat ze respect had voor de leider van de groep. Daarom boog ze haar hoofd een heel klein beetje toen ze haar volgende, met zorg gekozen woorden uitsprak.
'Ik aanvaardt iedere vorm van leiderschap. Ik zal me met alle plezier bij jullie voegen.' Perdi haalde diep adem. Ze moest nu niet de indruk wekken dat ze zich over gaf. Dat zouden deze katten nooit accepteren.
'Maar als ik hier niet welkom ben zal ik jullie territorium ogenblikkelijk verlaten. Maar geloof me, daar krijg je spijt van. Ik ben een goede jager en ik ben tot alles bereid om mijn eigen groep te beschermen.' O ja Perdi? Is dat zo? Wat heb je gedaan met je eigen groep? Heb je hun beschermd? Perdi slikte. Deze keer zou het anders gaan. Zo lang niemand er maar achter kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
XX Rogue One territory LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimedi 7 maa 2017 - 13:28


rogue one
make ten men feel like a hundred
Toen de andere rogues een beetje van de verbazing bekomen waren, kwamen ze één voor één dichterbij. Stiekem voelde hij wel iets van trots, er was duidelijk al een groepsgevoel, ook al waren ze nog niet zo lang samen. Het was ook een prima gelegenheid om te kijken wie er bereid was om de anderen te verdedigen. Hoewel hij nog steeds razend was, haalde hij ook wel plezier uit deze situatie. De opmerkingen die naar het hoofd van de she-cat vlogen waren zo heerlijk sarcastisch. Die was nu ook volledig omsingeld door hemzelf en de aanwezige beschermers. Hij was tevreden dat die hun taak zo serieus op pakten.

De she-cat liet zich niet intimideren, integendeel. Ze draaide zich uiteindelijk naar hem om en begon tegen hem te spreken. In eerste instantie kon hij opnieuw zijn oren niet geloven. Wie dacht ze wel niet dat ze was? ”Spijt krijgen?” Bulderde hij met zijn zware stem. Hij schoot in de lach (x). Wat had hij zin om haar gezicht er af te krabben. ”Jij zult spijt krijgen dat je ooit maar een poot op ons territorium hebt gezet”, Beet hij haar toe. De skog sprong zonder verdere twijfel naar voren, haalde met zijn poot zwaar uit naar haar kop, met de bedoeling om haar wang open te halen.

Tank wilde verder niet met haar vechten, daar zou ze niks van bijleren. Het was een duidelijke waarschuwing naar haar toe om nooit meer terug te keren. "Djinn, Sicarius, zouden jullie zo vriendelijk willen zijn deze indringer naar de grens te begeleiden?" Vroeg hij toen met een grijnsje. Of ze dat hardhandig wilden doen of haar de kans geven om ook echt te lopen, liet hij maar aan hen over. Ze waren immers slim genoeg om dat voor zichzelf te kunnen beslissen.

Tag: Perdi, Djinn & Sicarius


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Perdi
Member
XX Rogue One territory Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimedi 7 maa 2017 - 17:02

Perdi voelde de klauwen van de skog door over haar neus schrapen. Au, dat deed zeer. Toch stapte ze niet meteen achteruit. Ze was dom geweest om te denken dat deze groep haar zomaar zou accepteren. Als ze gestraft werd door deze katten, was dat honderd procent haar eigen schuld en moest ze die met opgeheven hoofd ondergaan. Ontzettend spijtig vond ze het wel, ze had zich dolgraag bij de groep gevoegd. 'Ik vind het jammer dat ik me niet bij jullie zal voegen.' zei ze daarom ook, terwijl ze een stroompje bloed over haar neus naar beneden voelde glijden. 'Ik had graag nader met jullie met kennis gemaakt, en als je iemand zoekt voor je groep,' ze keek nog eens in de ogen van de skog, 'Sta ik met alle genoegen voor je klaar.' Ze draaide zich om en trippelde naar de uitgang van de schuur. Ze keek weer om. 'Het was een zeer aangename kennismaking. Ik ben trouwens Perdi.' Niet echt dat dat die andere katten vast wat kon schelen, maar het klonk wel goed. Voldaan trippelde ze door, met haar staart recht omhoog. Ze wierp nog een blik over haar schouder. 'O ja. Ik heb echt geen begeleiding nodig hoor.' Met een zwiep van haar staart verdween ze in het donker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
XX Rogue One territory Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimewo 8 maa 2017 - 14:13


Even bleef hij langs de zijlijn staan toen de beschermers en de kleine zwart witte kater haar van repliek dienden. Sibelius keek ernaar met een dubbel gevoel. Enerzijds vond hij het heel goed dat de katten voor zichzelf en hun plek opkwamen, dat was natuurlijk de bedoeling van een groepje. Maar anderzijds vroeg hij zich af waar ze mee bezig waren. De katten gedroegen zich als clankatten; ze leken op dat moment bijna hun territorium en elkaar te beschermen met hun leven, terwijl het nog steeds rogues waren. Gedroeg je je zelf ook niet een beetje als een clankat, Sibelius? De gedachte kwam nog maar bij hem op of hij schudde al verwoed zijn kop tot hij bijna een hersenschudding kreeg. Nee, nee, nee. Hij mocht dan wel clanbloed in zich hebben, en als deze katten hem nodig hadden zou hij hen te hulp schieten en hen trouw zijn, maar echte loyaliteit had hij alleen maar tegenover zichzelf. Hij wist niet of zijn vader daar wel trots op zou zijn geweest. Maar daar wilde hij liever niet aan denken.
De zilveren kater keek toe hoe Sicarius de indringer onder zijn klauwen nam en De Zwarte uithaalde naar haar kop. Even voelde hij de helse pijn in haar plaats, en toch gaf ze geen kik. Wat een vreemde poes was dat, bedacht hij. Had ze soms iets te verbergen? Er moest vast een reden zijn waarom ze bij een groepje wilde. Dat kon, als ze dat zou willen, maar dan zou ze moeten wachten tot ze haar plaats zou krijgen.
De kattin besloot naar de uitgang te gaan toen iedereen haar voldoende had getoond waarom ze er zich op deze manier niet bij kon voegen. Even voelde hij een vlaag van medelijden met de poes, die Perdi heette. Maar was dat wel ergens voor nodig? Hij wist helemaal niet wie ze was. "Laat haar maar alleen gaan," opperde hij tegen de leider, Djinn en Sicarius. Ze had namelijk net zelf voorgesteld om hun territorium eigenhandig te verlaten. Toen richtte hij zijn blik weer op Perdi, die langzaam de schuur terug uit liep, met opgeheven hoofd en een harde blik in zijn ogen. Ze had tenslotte nog steeds een fout begaan.


XX Rogue One territory Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
XX Rogue One territory Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimedo 9 maa 2017 - 15:53

Sicarius kwam ook bij haar staan en versterkte haar woorden met een actie. Hij haalde uit naar de calico, die echter geen krimp gaf. Het was wel een taaie, alleen leek ze niet bijzonder veel hersenen te hebben. Vervolgens draaide de poes zich weer naar Tank, om zo haar weg naar binnen te slijmen. Enkele loze beloften rolden uit haar mond, maar Tank begon erom te lachen. Djinn keek lachend toe terwijl de grote kater naar de indringer uithaalde en zo een wond in haar gezicht maakte. Vervolgens werd Djinn gevraagd om de ongewenste gast naar buiten te escorteren, iets dat ze maar al te graag deed. De poes zelf kwam al in beweging, kennelijk was de boodschap eindelijk doorgedrongen dat ze hier niet welkom was. Ze stelde zich voor als Perdi en verzekerde de groep nogmaals dat ze geen begeleiding nodig had. Voor de zekerheid liep Djinn achter haar aan, totdat ze zag dat de poes officieel van hun territorium was verdwenen. Opgeruimd stond netjes, nu kon ze weer rustig verder met socializen.

Tag; Niemand  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Perdi
Member
XX Rogue One territory Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory Icon_minitimedo 9 maa 2017 - 19:15

Perdi kon eindelijk opgelucht adem halen. De poes achter haar was weer omgekeerd naar de schuur, en zelf was ze veilig de geurlijn gepasseerd die de grens aan gaf. Het was naar haar smaak een iets te risicovolle kennismaking geweest, maar toch voelde ze weemoed als ze dacht aan de groep katten in de schuur. Ze zouden nu vast samen gaan jagen, of elkaars vacht verzorgen. Wat was ze er graag bij geweest, wat had ze graag gewild dat zij bij de rogue hoorde en dat zij de vreemdeling uit het territorium had kunnen jagen. Ze zuchtte. Het was nog niet verloren. Hou je misschien eerst aan de regels, zoals iedereen, dan zou je erbij kunnen komen, had de zilvergrijze kater met de groene ogen gezegd. Zou het echt zo zijn? Zou ze later misschien nog gevraagd worden, om zich toch bij hun aan te sluiten? En hoe lang zou dat dan nog duren? Perdi schudde haar hoofd. Het had geen zin om daar nu over te piekeren. Ze kon beter eerst haar wonden gaan likken. De kras over haar gezicht begon al te steken, net als de klauwafdruk in haar poot. Met gestage likken gaf ze zichzelf een grote wasbeurt. Toen dat klusje klaar was, besloot ze wat te gaan jagen. Maar ze was te moe om zich goed te kunnen concentreren en ze had maar eer schamele vangst, bestaande uit twee veldmuizen. Snel schrokte ze ze op en klom toen in een boom die uitkeek over het bos. De grens was tientallen vossenlengtes verderop. Zo graag was ze nu terug gerend, terug naar de schuur, terug naar de andere katten. Maar dat kon nou eenmaal niet... Ze zuchtte. Hoelang was het wel niet geleden dat ze voor het laatst met andere katten samen had geleefd? Perdi kon het zich niet bedenken. En het zou hoe dan ook nog wel even duren, voordat ze weer in contact kon komen met de rogue. Perdi haalde diep adem. Gelukkig kon ze lang wachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
XX Rogue One territory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: