Love is a song 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Love is a song

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vixen •
Member
Love is a song ROwx3RI
Nath
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Vixen •
BerichtOnderwerp: Love is a song   Love is a song Icon_minitimezo 21 mei 2017 - 0:04


Het calico poesje staarde met haar olijfgroen gekleurde ogen naar een kleine vlinder die de grot naar binnen was gevlogen. Die wilde ze beter bestuderen. Het hoefde nog maar een halve moon te duren voor ze eindelijk als to-be mocht gaan trainen, tot die tijd zat ze nog hier, binnen in The Cave of Rushing Water. Echt het geduldige type was Vixen niet, maar ze was ook niet het type om te zeuren, dus dan maar alles er aan doen om zich alsnog te vermaken. Het vlindertje was blauw van kleur en vloog steeds dichterbij. Vixen sloop zo goed als ze kon, voor een kitten, dichter naar de vlinder toe, tot op het punt dat ze dichtbij genoeg was. Ze zette af met haar achterpoten en sloeg haar beide voorpoten naar de vlinder toe, om deze zo omlaag te halen. Dat lukte en voldaan stak ze haar borst vooruit. Vervolgens haalde ze één voorpoot van het vlindertje af. Deze leefde nog, maar het was ook niet de bedoeling dat deze dood ging, ze had het wezentje gewoon willen vangen en bekijken. De vleugels waren wel beschadigd, daarentegen. geen slimme zet, besefte ze al snel. Vixen boog haar kop naar het vlindertje toe en snuffelde er aan en bekeek de blauwe vleugels. Kapot, dat was duidelijk. "Toe maar, ga maar weer vliegen," murmelde ze, waarna ze naar achteren stapte en hoopte dat het ging werken. Het vlindertje stond wel op, maar vliegen zou niet meer gebeuren.

Open


Love is a song E2hNVek
Love is a song UnknownLove is a song PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member
Love is a song LZ8VnjY
Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Re: Love is a song   Love is a song Icon_minitimezo 21 mei 2017 - 11:15

De grijsbruine kitten met een vrij duidelijk tabby patroon begon ondertussen de Nursery zat te worden. Hij was nog maar een maan oud, maar had de afgelopen paar dagen al zowat alles binnen de Nursery gezien en er was eigenlijk niets nieuws meer. Iedere steen die daar stond kende hij zowat, ieder nest met een queen erop. Ze wilden sowieso niet dat hij teveel lawaai maakte in de Nursery, al helemaal niet rond de tijd dat de meeste kittens een dutje probeerden te doen. De meeste kittens, hij niet. Zijn pleegmoeder had hem proberen over te halen en hij had quasi gedaan alsof hij luisterde en was gaan slapen. Maar zodra het ademhalen van zijn pleegmoeder constant werd en hij wist dat ze sliep, was hij weggeslopen. Tijd voor wat plezier. Want het leven was te kort om te slapen, niet waar? Hij zou wel slapen als hij dood was! Zijn oogjes werden groot bij het zien van een andere kitten, deze was veel ouder dan hem. Ze zou bijna To-Be worden, dacht hij. Echter hetgeen wat zijn aandacht trok was veel kleiner dan haar. Veel kleiner dan hem, zelfs. Het had blauwe vleugels en zag er echt prachtig uit, maar er was iets mis. De vleugels bewogen niet meer zoals ze moesten en het leek erop dat het mooie diertje .. kapot was. Nou, dan maakte het toch niet uit als hij er nog even plezier mee ging maken? De kitten had een paar stappen achteruit gezet, wat hem de ruimte gaf om snel en lenig op het vlindertje te springen. Splash. Nu was het diertje plat.

sorry not sorry


[Tiger that Stalks at Night]
Love is a song 1idw5vF
If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Love is a song
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: