Little do you know



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Little do you know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tiger •
Member
Little do you know LZ8VnjY
Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Little do you know   Little do you know Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 19:53

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Er was zoveel om te ontdekken. Teveel voor een kitten van zijn grootte: aan het eind van de dag kwam de jonge kitten meestal uitgeput terug van zijn ontdekkingsreis en na een preek van zijn pleegmoeder (want hij mocht nog helemaal niet de nursery uit van haar) ging hij dan ook lekker naar bed om een goede nachtrust te krijgen. Echt uitslapen daar deed de kitten niet aan: de dutjes die hij over de dag verspreidde, waren meestal ook weer snel over. Vandaag was weer zo'n dag waarop hij de Nursery uit was gesneaket. Nieuwsgierig liep hij door de cave heen. De eerste paar gaten van de grot had hij al ontdekt de afgelopen paar weken, maar er was natuurlijk veel meer te zien hier. De uitgang, die had hij nog niet echt bereikt. Iedere keer als hij vrij dichtbij kwam, waren er altijd wel katten om hem terug naar de Nursery te brengen. Een kitten van zijn grootte hoorde niet zo dicht bij de uitgang te zijn - was hun mening altijd. Nieuwsgierig bleef hij staan bij een van de gaten, even snuffelend of er iets te vinden was. Het rook leeg en echt diep was het gat niet. Meer een kleine inham in de wand van de grot. Hij haalde zijn schouders wat op en keek weer om zich heen. Zijn blik bleef haken op een pad omhoog langs de rand van de grot. Oeh. Zou hij.. daarop kunnen klimmen? Nieuwsgierig rende hij ernaar toe en veel sneller dan hij had gedacht, begon hij aan de klim. Echt ver kwam hij niet. Zijn klauwtjes verloren hun houvast al vrij vlot op de gladde rand van een van de kuiltjes en voordat hij het wist lag hij weer op de grond. Hij had zichzelf net niet kunnen opvangen met zijn pootjes, waardoor de lucht even uit zijn lichaam werd geslagen. Oeps. Kort hapte hij naar lucht, waarna hij opstond en de klap van zich af probeerde te schudden. Zijn amberen ogen gleden weer naar de muur.
Nog een keer proberen, misschien?

& Flight
27


[Tiger that Stalks at Night]
Little do you know 1idw5vF
If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Little do you know Ru3sAY
Marieke
433
Actief
Flight of the silver bird

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Flight •
BerichtOnderwerp: Re: Little do you know   Little do you know Icon_minitimedo 29 jun 2017 - 15:04


De jacht was vandaag goed verlopen, al was het misschien niet haar beste jacht van dit seizoen geweest. Nadat Flight haar vangsten afgeleverd had bij de prooistapel wandelde ze rustig richting de den waar zij verbleef, van plan om even wat rust te pakken. Al zou die rust even moeten wachten, dat besloot de grijze kat toen ze zag dat één van de kittens zich ergens bevond waar deze zich niet hoorde te bevinden. Ze versnelde haar pas een beetje en liep naar de kitten toe. "Gaat het een beetje?" vroeg Flight aan de kitten die daarnet een klein stukje gevallen was toen deze probeerde een richel te beklimmen. Ze wilde het kleintje aanspreken op dat hij zich niet in de nursery bevond, maar besloot om dit (nog) niet te doen en in plaats daarvan te kijken of alles wel oké was met hem na die val.
Flight of the silver bird


Little do you know RCgtJb
dit plaatje is gemaakt door Jamie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member
Little do you know LZ8VnjY
Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Re: Little do you know   Little do you know Icon_minitimedo 29 jun 2017 - 15:20

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Hij wreef een keer met zijn poot over zijn hoofd heen. Gelukkig had hij zich daar niet pijn aan gedaan, maar de klap had hem wel even lichtelijk duizelig gemaakt. Voor een twee manen oude kitten was iedere klap hard, waarschijnlijk. Zijn amberen kijkers gleden omhoog toen hij pootstappen op zich af hoorde komen. Oh nee, oh nee! Nu zat hij vast in de problemen, want hij was nog veel te jong om hier te zijn. Hij was van plan weg te rennen, maar dat ging niet echt want daar was hij veel te duizelig voor, dus bleef hij gewoon staan. Hij wilde niet afgaan door een poging te nemen tot een sprint en dan weer volledig op zijn bek te gaan. De kitten keek de kat die hem benaderde poeslief aan. Misschien kon hij zichzelf hier wel gewoon uitspreken. "Prima hoor!" Zei hij met een grote, vriendelijke glimlach. "Ik was net bezig met een spelletje!" Ja, het was een spelletje geweest, geen ontdekkingsreis. "Wie bent u?" Snel het onderwerp veranderen, misschien werkte dat bij deze poes..
30


[Tiger that Stalks at Night]
Little do you know 1idw5vF
If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little do you know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: