The Brightest Starlight [Gathering] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Brightest Starlight [Gathering]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Oceanstar
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 14:50

OCEANSTAR
♡like the moon cannot stop oceanic tide; but a hidden star can still be smiling at night's black spell on darkness; beguiling♡

Het was tijd voor de volle maan vergadering. De Clans hadden zich langzaam weer gesettled in het woud. In het geval van Windclan in de grote velden; en het kamp was weer opgebouwd. De prooihoop was groot, zoals het seizoen betaamde en de katten voerden de taken uit. Oceanstar was net zoals Tallstar naar de Moonstone gereist om daar haar negen levens en naam te ontvangen. Het was een turbelente reis geweest en daarna had de jonge Leader ook nog eens problemen met haar Clan gehad. Van katten die de Warrior Code niet volgden tot katten die het woord respect niet kenden naar de rouwende Leader. Ook had ze zicht gehad van een Rogue op het territorium die ze in een gevecht uiteindelijk had gedood. Al met al was de tijd terug in het bekende gebied; een zware tijd van heropbouw en regelzaken. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid katten die Windclan was kwijtgeraakt. Oceanstar herinnerde zich nog goed het gedrag van haar Warriors toen Tallstar op bezoek was en ze het probleem genaamd Bloodclan hadden besproken. Haar blauwe ogen stonden kalm terwijl ze de uitgekozen katten aan keek. Een rustige zwiep van haar staart trok de aandacht van haar clangenoten. "Zoals het hoort, je mag met katten van de andere Clans praten maar weerhoudt je ervan om geheimen van Windclan te delen of de Warrior Code te negeren. Ik wil mij niet nogmaals hoeven schamen voor jullie wangedrag." Mauwde ze terwijl ze één voor één de andere Windclanners aan keek. Hierna stopte ze even voordat ze Bronzemask een vriendelijke blik gunde. Haar Deputy zou haar volgen en de andere katten in de gaten houden. Kalm draaide de zilvergrijze kattin zich om richting de kamp uitgang. "Dan vertrekken we nu; mochten er enige problemen zijn, ga direct naar Bronzemask om het op te losssen. Elke Gathering is in vrede." Mauwde ze over haar schouder naar de katten terwijl ze haar passen verlengde.

De tocht naar de Fourtrees was bekend. Met stevige passen en de wind in haar vacht genoot ze van de wijdse vlakte totdat ze iets voor de bekende plek stil hield en haar clangenoten aan keek. "Laat de andere Clans zien dat we een goede Clan zijn; en wees op je beste gedrag. We mogen geen vijanden zijn maar moeten ons aan de Warrior Code houden. Onze Clan staat altijd voorop. Wie zich niet gedraagt wordt per direct door een Warrior terug naar het kamp gebracht. Geniet van de Gathering en houdt je oren open voor nieuws." Vervolgde ze waarna ze zich soepel omdraaide en het laatste stuk naar de High Rock rende en er voorzichtig op sprong. Hierna nam ze rustig plaats, zittende op de bekende plek van de vier Leaders. Onder de altijd vredige hemel; de fonkelden sterren en volle maan wierpen een vredig schijnsel op de heilige plek. Hier wachtte de jonge Leader op de andere drie Clans. Er was veel te bespreken.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
High Ranks
Riverclan: Butterstar, Panthergrowl & Chivypaw
Shadowclan: Tallstar, Acorndust & Acefray
Thunderclan: Silverstar, Thornface, Mistgaze & Rousebell
Windclan: Oceanstar, Bronzemask, Lizardpath & Routpaw

Punten van aandacht:
♡ Oceanstar heeft haar negen levens
♡ Tallstar heeft zijn negen levens
♡ Bloodclan, wie is nu de Leader?

Roddels:
♡ Hebben Tallstar en Oceanstar een relatie of spannen ze samen tegen de clans?"
♡ Panthergrowl en Butterstar hebben een relatie
♡ Oceanstar valt Windclan aan
♡ Hoe zit het met Innerstar's dood, is ze vermoord door een Shadowclanner?
♡ Wat voor een nieuwe vechttechniek heeft Shadowclan, genaamd Yoga?
♡ Vechtten de kittens in Thunderclan?
♡ Heeft Baneflower een kitten bij de Tribe achtergelaten?
♡ Hebben Oceanstar en Abysshowl de liefde gevonden?
♡ Heeft Tallstar eindelijk een partner in Slatefur gevonden?
♡ Is Acorndust de nieuwe Reaper van Shadowclan?
♡ Wat is er met de Windclanner Sweetheart gebeurd?
♡ Heeft Shadowclan een Apprentice verbannen?OOC: Geef de andere Leaders de kans om ook te reageren. Veel post plezier!

Laatst aangepast door Oceanstar op ma 3 sep 2018 - 17:07; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
The Brightest Starlight [Gathering] 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 21:39

Tall strekte zijn rug door zijn voorpoten over de grond te sliden en deed daarna hetzelfde met zijn achterpoten waarna hij veelzeggend Ace aankeek en de den uitliep. Alsof hij een tuxedo aanhad zo paradeerde Tall naar het midden van het kamp om te kijken of de groep klaarstond. Goedkeurend gleed zijn blik over de aanwezige katten voor hij knikte. "You know the drill," Mauwde hij, wetende dat het toch niet zou helpen om te doen alsof hij zich beter gedroeg op een gathering, eens zien of zijn warriors hem in de gaten zouden gaan houden. "Geen woorden over de omstandigheden rondom Innerstars dood en eens zien wat we kunnen ontdekken," Mauwde hij met een enthousiaste twinkeling in zijn ogen. Spionagewerk for the win. Na nog eens zijn blik over de groep te hebben laten gaan, knikte de kater voor de laatste maal en paradeerde trots naar de uitgang. De andere clans mochten denken wat ze wilden, hij had de knapste clan. Kwam door de yoga truly.

Tijdens het lopen hoefde hij niet te kijken waarheen hij ging. In plaats daarvan ging hij naast zijn deputy lopen en keek deze even veelzeggend aan, vanavond zou niet makkelijk worden. De clan had zware tijden achter de rug en de onrust was ondanks alles nog steeds te merken. Bovendien was Bloodclan nog steeds een punt op de agenda. Tall's blik dreef over de katten die volgden, zijn nek strekkend om te zien of Slate volgde. Had hij bij haar moeten lopen, of had ze dat niet gewild? Was ze überhaupt mee? "Weet jij.." Begon hij tegen zijn deputy, nog steeds omkijkend en zelfs soms een klein sprongetje maken. Hij kon de bekende vacht nog niet ontdekken en dat terwijl ze er bijna waren. Hij schudde even zijn hoofd, dom bezig Tall, hoofd erbij houden. "Laat maar," Mauwde hij tegen Acorn, die het ondanks alles vast zou weten. De kater zat nog steeds met zijn ruzie met de kat. Hopelijk kon de gathering hem wat afleiden.

Met een blij gezicht liep hij dan ook de open plek op, tevreden kijkend. Naar de verhoging liep hij nog niet, in plaats daarvan stond hij even op de heuvel stil, en keek nog eenmaal om naar zijn groep, zijn blik een en al trots en opwinding. Daarna liep hij statig de heuvel af - hij had nog steeds gevoel voor drama - en keek rond naar de aanwezige katten. Na naar Acorn geknikt te hebben ter afscheid en opening liep hij naar de grote groep katten, ze waren de tweede clan dus voornamelijk Windclan was aanwezig. Eens zien met wie hij tijd zou verdrijven voor het zou beginnen, zou Tinder er zijn?

Tag: @Acorndust
Note: Shadowclan is in the house  Cool

Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 22:06


Slatefur had zich een beetje achteraan de gathering party aangehaakt. Haar poten waren nog enigszins stram van haar aanvaring met de bloodclan katten en enige krassen moesten nog flink wat genezen. Ze was nadien ook niet veel de elder's den uit geweest en was wat stiller geweest dan normaal, teruggetrokken en nerveus. Ondanks dat ze het niet gezegd had en ze er in eerste instantie overheen gegroeid was, die angst dat ze een last was, hadden de woorden van de twee Bloodclanners haar harder geraakt dan hun klauwen. Tallstar was ook niet meer langs geweest in de den en leek haar te vermijden, dus misschien dat hij hetzelfde dacht.

Toch was ze wel helder en eerlijk genoeg naar zichzelf om zichzelf te overtuigen dat deze gathering een verzetje was die ze nodig had. Haar snorharen draaiden overuren terwijl ze bezig was om niet tegen andere katten aan te lopen. Gelukkig wist ze ook dankzij de katten voor haar dat er een helling aankwam en liep ze zeer voorzichtig naar beneden. Slatefur had niet echt katten van andere clans om op te zoeken, dus ze ging in de buurt van een stel Shadowclanners zitten, haar staart om haar poten heenkrullend. Ze zou wel horen of er iemand op haar afkwam en zo nee, had ze nog altijd nog de mededelingen om naar te luisteren.

TAG: Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 22:26

Het was de laatste tijd redelijk chaos in de clan geweest. Was het niet om de discussie van Skullpaw's verbanning of de dood van Innerstar, dan was het wel Tallstar die ruzie had met Slatefur en daarna midden in de nacht alleen achter haar aanging toen ze was verdwenen. Dat was ook nog niet eens het enige, want ze waren teruggekomen met de geur van Bloodclan aan hun vacht. Hij hoopte dan ook op eindelijk eens een rustige nacht met deze gathering, maar hij wist dat de kans daartoe klein was. Er zou vast wel drama komen, ook tijdens de gathering.
Hij liep dan ook mee met zijn clan richting de vier grote eiken en knikte alleen kort ter begroeting toen Tallstar naast hem kwam lopen. In eerste instantie bleef het stil, tot de kater wat begon te zeggen. Hij kon al wel half raden waar het naartoe zou gaan, want de kater had blijkbaar nog steeds niks gedaan aan de ruzie die hij met Slatefur had. Het was niet alsof hij de bemiddelaar tussen de twee was, maar hij vond het bijna komisch hoe Tallstar probeerde te zien of Slatefur mee was of niet. "Ze is mee." Was dan ook alles dat hij zei terwijl hij verder liep. Dat was alles dat de kater hoefde te weten. Eenmaal bij de heuvel aangekomen die naar Fourtrees zou leiden bleef hij stilstaan. Hij zou eerst de rest van de clan laten gaan en Tallstar voor hij zou volgen. Wat er te wachten stond op deze gathering was iets dat hij niet wist, maar daar zou hij snel genoeg achterkomen. Het belangrijkste dat eerst gedaan moest worden was kijken of er informatie te winnen viel. Hij stapte dan ook als laatste van de heuvel af en liet zijn blik rond de katten gaan, voor hij besloot op een plekje te gaan zitten en te kijken of iemand naar hem toe zou komen. Dat waren vaak de katten die wel wilden praten of de andere deputies, maar hij zou wel zien.

Tag: Tallstar, daarna open
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
The Brightest Starlight [Gathering] 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 23:29

Acefray
De grote kater sjokte wat achter de groep aan, zijn staart meeslepend over de grond terwijl zijn blik strak op een bepaalde kat gericht bleef. Hij voelde zich verraden, aan de kant geduwd. Hij werd gewoon bedrogen en op vreemd gegaan. Met een beledigd geluid hief hij zijn kop, waardoor zijn linkeroor slap langs zijn hoofd begon te bungelen, iets wat altijd gebeurde wanneer hij zich niet honderd procent voelde. De reden voor deze stekende emoties was simpel. Want waar hij normaal het gezelschap had van zijn beste vriend om hier plannetjes mee te maken of simpelweg te kletsen, liep hij zelf nu alleen. En zijn beste vriend? De kater voor wie hij zijn leven zou willen geven? Die zat nu gezellig en onschuldig te praten met Acorndust. Wat een stomme kat zeg, wie wilde daar nu vrienden mee worden? De stomme tabby stond daar maar alsof vrienden stelen geen enorme misdaad was. Voor degene die het nog niet merkte, Ace was enorm jaloers en het voelde bijna alsof hij keek naar een partner die vreemdging. Onsubtiel als hij was besloot hij dan ook niet te blijven wachten en liep tussen de twee breitantes door, zijn schouders beiden rakende dankzij zijn formaat. Met een dramatische manier van doen die de grijze kater eigen was had hij zijn kop geheven en keek beiden niet aan terwijl hij zijn weg naar voren maakte.

Hoewel het hem nog steeds niet lekker zat, en zijn kop dus ook bij het foeteren op zijn vriend bleef hangen, had hij zich een weg gemaakt naar Fourtrees. Hier liepen de katten langzaam binnen, waardoor hij zijn groene blik over de menigte heen liet gaan. Hij kende geen vrienden tot nu toe, dus dan maar wat rondlopen. Misschien vond hij wel nieuwe, leukere katten om vrienden mee te zijn. Betere dan een vriend die vreemd ging met een of andere Acorn. Wat was er überhaupt leuk aan die kat? Waren het zijn grote, gespierde schouders? Zijn lange vacht die zacht wapperde in de wind of die diepe zwoele stem? De kater keek even achterom naar de ander. Misschien was het wel die heldere ogen of warme lach die je bijna kon voelen. En dan had je ook nog het probleem dat Acorndust het ultime daddy-material was. Zo zorgzaam en verantwoordelijk. Daar droomde toch iedere kat van? Gosh nu begon zelfs hij te denken aan vreemd te gaan met Acorn. Hoe kon hij ooit tegen zo’n kater op? Humeurig zuchtte hij en ging zitten. Het was hopeloos. Hij werd gedumpt voor een of andere boytoy.

Mentioned: Tallstar, Acorndust
Tag: Open!

Abysshowl
De langharige kattin liep met kalme stappen achter de groep aan. Ze was hier als een van de weinige elders die in staat was om mee te gaan naar de gathering. De meeste bleven thuis in het kamp om op de jonge te passen, samen met wat oudere warriors. Zelf had ze niks beters te doen gehad, daarbij was ze wel nieuwsgierig naar wat er allemaal kon gebeuren. Iets wat zeldzaam was voor haar, ze was vrijwel nooit nieuwsgierig naar iets. Maar deze situatie was anders. Dit was immers haar alle eerste moonhigh gathering. Ze had er vele verhalen over gehoort, vooral tijdens de Journey werd hun clan-samenleven vergelijkt met deze bijeenkomsten. Vandaar dat ze zichzelf had aangewezen om mee te gaan. Misschien was het vreemd voor iemand van haar leeftijd dit nog nooit gedaan te hebben, vaak hoorde het bij de standaard apprentice schoolreisjes die je maakte. Haar geval was lastiger geweest. In haar diepste gedachte stelde ze zich voor hoe een jonge Cattlekit, dan Cattlepaw het had gevonden. Blijkbaar was ze avontuurlijk geweest, en nieuwsgierig. Ze kon zich voorstellen hoe de kattin het leuk zou vinden. Maar in plaats van de beeldschone apprentice die ze ooit was geweest liep er nu een met litteken getekende she-cat, een die meer pijn in haar leven had gekend dan dat de meeste dat ooit zouden weten. Ze was een gebroken kat, diep van binnen. Sterk maar vermoeid. Al was dit iets wat haar uiterlijk nooit liet zien. Haar helder blauwe oog keek de menigte rond, haar lege oogkast volgde. De enorme groep overwelmde haar. Abysshowl deed het niet goed met grote menigte katten. Het beangstigde haar, het voelde onveilig en omringt. Haar pels begon omhoog te staan in een vijandige wijze terwijl ze wegsprong van haar eigen groep. Zo goed als ze kon bleef ze bij de rand van het gebied en probeerde ze zichzelf rustiger te krijgen. Niet iedereen wilde haar dood hebben. Ze was veilig. Ze had een clan die haar beschermde. Ze had niemand nodig, ze kon zichzelf beschermen, er was toch nooit iemand voor haar geweest- Haar destructieve gedachtes werden verstoord toen ze vol tegen iemand op liep. Haar mond was al geopend om er wat over te zeggen tot ze eenmaal een blik op de ander had gelegd. De ander rook naar Shadowclan, maar had dezelfde kleur pels als zij zelf had, leek blind te zijn met blauwe ogen. Damn dit was een copy van haarzelf. “Excuus voor het omlopen” mompelde ze, haar vercheurde oren naar achteren duwend. “Jij zou het dan wel niet zien-“ Ja joh, zo maak je vrienden zeg. “Maar we lijken precies op elkaar, al ben jij net wat dikker en minder nachtmerrie opwekkend dan ik” ze was graag recht op het onderwerp, iets wat te merken was. Haar toon ook vrij hard maar niet compleet onvriendelijk.

Tag: Slatefur

Terug naar boven Ga naar beneden
Thornface
Member
The Brightest Starlight [Gathering] 2n99usg
Femke
1754
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornface
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 15:05

De Gathering was normaal gezien een samenkomst waar Thornface wel naar uit kon kijken, maar dit keer had hij liever gehoopt dat de volle maan weg was gebleven. Silverstar was zwaar ziek en niet in staat om de andere Clans te woord te staan, wat betekende dat Thornface vanavond zijn plaats moest innemen. Hij kon niet ontkennen dat het idee hem zenuwachtig maakte. Hij wist ondertussen wel hoe het was om zijn eigen Clan aan te spreken, maar vanavond zou hij voor deze ene keer tussen de leiders van de andere Clans komen te staan. De bruine Deputy ademde even diep in- en uit om zijn zenuwen wat tot bedaren te brengen, waarna hij zijn blik liet glijden over zijn clangenoten die klaar stonden om mee te gaan naar de Gathering. "Zoals altijd mag je praten met katten uit de andere Clans, maar onthoud dat je geen geheimen van ThunderClan prijsgeeft en dat is inclusief de huidige situatie van Silverstar. Als iemand ernaar vraagt, is hij bezig met belangrijke zaken," sprak hij duidelijk, zijn clangenoten één voor één aankijkend. Hoe vriendschappelijk sommige banden tussen verschillende clankatten ook waren geworden, ze konden niet riskeren dat een andere Clan het in zijn hoofd zou halen om misbruik te maken van de zwakkere gezondheid van de ThunderClanleider. Na nog eens oogcontact te hebben gemaakt met Mistgaze en Rousebell, de enige andere hoge rangen van ThunderClan die mee zouden gaan, draaide Thornface zich na een laatste knikje richting zijn clangenoten om en liep de doorntunnel uit.

Hij kende de weg naar Fourtrees en het leek alsof de poten van Thornface automatisch de juiste kant op gingen terwijl zijn hoofd overuren maakte. Zouden de andere leiders hem geloven als hij zou zeggen dat Silverstar het druk had? De zilveren kater was al ziek geweest in de bergen, dus met een beetje gezond verstand hadden de andere Clans vast snel door dat Silverstar niet “gewoon” met andere dingen bezig was. Dat betekende niet dat Thornface zou afwijken van zijn plan, maar hij bereidde zich al voor op de mogelijke bedenkingen van de andere Clanleiders. Of die hypothetische situaties ook echt zouden afspelen viel nog af te wachten.

Vlak voordat ze de open plek bereikten, bleef Thornface nog even staan en keek hij achterom, naar zijn Clan. Hij wist dat hij zijn clangenoten kon vertrouwen, het zou niet nodig zijn om hen te herinneren aan de afspraak omtrent Silverstar. Met een scheutje hernieuwde moed liep hij met hen de heuvel af, naar de open plek tussen de vier hoge bomen. WindClan en ShadowClan waren al aanwezig, maar ze zouden nog op RiverClan moeten wachten. De bruine kater liep echter direct door naar de grote rots in het midden, waar hij even voor bleef staan. Hij zou nog niet naast Oceanbreeze – of zou het al Oceanstar zijn? – gaan zitten, anders zouden de aanwezige katten nog denken dat Silverstar er niet meer was. In de hoop om chaos te voorkomen ging hij dus vlak voor de rots zitten, zodat hij er direct op zou kunnen klauteren als iedereen aanwezig was.


Tags: ThunderClan, Oceanstar (oogcontact)
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
The Brightest Starlight [Gathering] N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 15:26

Ze wist wat er komen ging, dus was ze midden in het kamp gebleven. Een afwachtende blik in haar felgele ogen. De eerste gathering weer na het hele gebeuren in de bergen. Een moment om informatie te verzamelen, iets wat altijd van pas kon komen. Nee echt zin om de andere Clans te zien had ze niet, maar dat hoorde er nu eenmaal bij. Dat gegeven moest ze maar voor lief nemen. Ze vroeg zich af hoe ze het gingen doen, aangezien Silverstar ziek was. Toen ging haar blik naar Thornface die duidelijk iets wilde zeggen. Praten mocht maar geen geheimen prijs geven, dat leek haar logisch toch. Alhoewel, wie weet hoe katten daar over waren gaan denken door de tijd in de bergen. Even keek ze naar de groep katten die klaar zaten om mee te gaan. Nee, je wist het maar nooit. Ze stond op toen Thornface zich in de richting van de doorntunnel begaf. Er ontstond een klein glimlachje rond haar lippen. Tijd om te gaan. Het voordeel voor ThunderClan was dat ze niet zo heel erg ver hoefden te lopen. Ze bleef een beetje in de buurt van Thornface lopen terwijl ze rustig om haar heen keek. Benieuwd wat deze nacht hen zou gaan brengen. Ze stopte toen ze merkte dat de groep tot stilstand kwam achter Thornface. Het was toch wel vreemd om Silverstar niet naast hem te zien, dat was zo zelfsprekend voor haar. Ze was niet anders gewend. Ze bracht haar lijf weer in beweging toen de ThunderClan deputy de heuvel afliep. Ze ging op een plekje bij andere Clangenoten zitten.

Tag: Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Rousebell
Member
The Brightest Starlight [Gathering] Fabfac
Anouk
1167
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

438 IC

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 16:18

Ze had hier naar uitgezien vanaf het moment dat iedere clan weer naar zijn eigen gebied trok. Een Gathering. Dat was de enige kans waar ze al haar vrienden uit de andere clans weer kon zien. Het was wennen geweest, dat ze haar vrienden niet elke dag meer kon zien. Toch was het fijn om te weten dat het elke maand weer zou gebeuren. Ze had onderweg rustig met de groep meegelopen, achteraan, zodat ze in de gaten kon houden of iedereen goed mee kon. Aangekomen bij de rand van de opening richtte Thornface zich tot de groep Thunderclanners. "Zoals altijd mag je praten met katten uit de andere Clans, maar onthoud dat je geen geheimen van ThunderClan prijsgeeft en dat is inclusief de huidige situatie van Silverstar. Als iemand ernaar vraagt, is hij bezig met belangrijke zaken," sprak de kater. Rousebell gaf een kort knikje voor ze de rest van de katten volgde. Zij kwam er behoorlijk vaak maar er waren natuurlijk ook katten die de Fourtrees niet elke maand zagen. Haar ijsblauwe ogen gleden even over de groep katten voor ze baan maakte richting de Medicine cats. Het was een soort traditie dat ze elkaar opzochten tijdens de Gatherings.

Tag: Med cats
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 21:10

Het was al een tijd geleden sinds de laatste gathering en Nightpool verlangde er dan ook wel naar. Er was zo veel gebeurt in de tussen tijd en katten hadden elkaar beter leren kennen in de bergen. Voor vele zou het misschien ook een moment zijn met andere te praten zonder de regels te verbreken. Hij trippelde geamuseerd achter Eveningglow en Thornface aan terwijl ze hun weg naar Fourtrees maakte. Een plek waar hij alleen kwam voor gatherings en heel soms tussendoor, maar dat gebeurde zelden. Nightpool glimlachte toen de bomen in zicht kwamen en daarmee ook alle andere clans. Het was altijd spannend. Naast dat hij zich had verheugd had op het weerzien van iedereen en de informatie die werd uitgewisseld, was hij extra opgewonden over een persoonlijke zaak, al drukte hij de gedachte van de poes in zijn hoofd zo hard mogelijk weg. Het mocht niet en het was fout, maar het gevoel onderdrukken kon hij niet. Burninglove Haar naam bleef in zijn kop bonzen. God wat was er mis met hem. Verbeten ging hij uiteindelijk naast Eveningglow zitten en krulde hij zijn staart om zijn poten heen. Het puntje tikte zenuwachtig tegen de grond, maar de witte kater keek strak naar voren, al probeerde hij in zijn ooghoeken de kattin tussen de andere te vinden. Hij wilde haar gewoon nog een keer zien, verder niets.

Tag: Eveningglow (Hij zit naast haar, meer niet)
Terug naar boven Ga naar beneden
Zealspark
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 22:09

Hij luisterde naar de woorden van Thornface. Zijn gezicht stond neutraal, zijn houding was respectvol maar zijn hoofd tolden alle kanten op. Zijn gedachten dan vooral. Hij had zenuwen, jaloezie... dat terzijde voelde hij nog altijd respect jegens de deputy. Zealspark haatte hem niet, daarentegen. Hij mocht de kater wel. En misschien maakte dat allemaal het juist nog harder om te accepteren dat Thornface de rang wel degelijk verdiende. Een zucht verliet zijn bek en hij schudde met zijn kop, waarna zijn lijf volgde. Hij stond recht en baande zich een weg in de menigte, bij de gewone krijgers. Waar hij zich al heel lang niet meer bij gezet had. En niet alleen vanwege het feit dat hij als rogue geleefd had, maar omdat hij dat daarvoor ook niet hoefde te doen. Het leek wel alsof hij in een andere wereld leefde dan voorheen. Zijn blauwe ogen zochten gezelschap, maar zijn poten waren vastgenageld aan de grond. Wie wou er nu met hem praten? Misschien was het wel beter als hij zich gewoon gedeisd hielt en wachtte op wat er allemaal gezegd zou worden.

Tag: niemand

SILVERWOLF
Haar zilvergrijze vacht was licht overeind gaan staan van spanning en zenuwen. Haar ijsblauwe ogen keken vluchtig om haar heen, zoekende naar een kat waar ze bij kon gaan staan. Er waren zoveel katten! Het leek wel de reis all over again, alle Clans tezamen! Misschien was het maar beter dat ze dit niet al te luid zei en het beter voor zich hield, wetende hoe sommigen dachten over het hele reis-gedoe en hoe het de Clans dichter bij elkaar had gebracht. Of beter gezegd, sommige katten... Silverwolf zuchtte zachtjes en trippelde uiteindelijk dan toch naar een random groepje katten toe, zich bij hun voegende en haar oortjes spitsende. Goed luisteren, zelf niet teveel weggeven.. kon ze zichzelf herinneren wat haar mentor vroeger altijd zei.

Tag: niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 23:24


Slatefur was een beetje buitenom gaan zitten, blanco voor zich uit starende. Maar dat betekende niet dat ze niks registreerde, de rest van haar zintuigen draaiden overuren. Haar oren draaiden als schoteltjes heen en weer terwijl ze probeerde alles te registreren wat er om haar heen gebeurde, haar snorharen trilden om zachte briesjes op te vangen van passerende katten en haar neus bleef ruiken. Ze rook Windclan, Thunderclan nog niet. Riverclan ook niet. Ze was zo druk bezig met wat ze allemaal om haar heen kon horen, dat ze een belangrijk iets over het hoofd zag. Slatefur deinsde wat achteruit toen er iemand tegen haar opbotste en knipperde gedesoriënteerd met haar ogen. Wat in Starclan's naam? Zij was hier toch de blinde? Een sterke Windclangeur overviel haar, maar ze viel niet uit naar de andere kattin. "Uhm.. Excuses.. aanvaard?" Miauwde ze, haar wenkbrauwen iets optrekkend dat de kattin aangaf dat zij dikker was. "Dat.. moet ik dan maar van je aannemen? En je wordt nou eenmaal dik in de elders den, weinig te doen als iedereen je zegt dat het buiten het kamp te gevaarlijk voor je is." De kattin haalde haar schouders op. "Maar uhh.. Slatefur, wie ben jij?" De kattin kon de Shadowclan katten op geur herkennen. Windclan daarentegen was een ander verhaal. Die stonken allemaal naar hazen.

TAG: Abysshowl


Terug naar boven Ga naar beneden
Burninglove
Member
The Brightest Starlight [Gathering] DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimewo 5 sep 2018 - 12:33

Burninglove was op het eerste moment niet van plan geweest naar de Gathering te gaan. Echter had ze op het laatste moment besloten dat het wellicht toch goed was om het mee te krijgen. Immers was dit de eerste Gathering na de reis waardoor het van groot belang was voor de vier Clans. Immers was er veel gebeurd sinds het gevecht met Bloodclan waardoor ze zeker wist dat er vast belangrijke informatie aan bod zou komen. De knappe zwart-witte kleine kattin had zich bij de rest van de Shadowclanners in het kamp gevoegd. "You know the drill," Mauwde de Shadowclan Leader. "Geen woorden over de omstandigheden rondom Innerstars dood en eens zien wat we kunnen ontdekken," Verklaarde de kater waardoor de zwart-witte Warrior kort en instemmend knikte. Ze zou zelf haar mond houden maar haar oren open. De kattin stapte rustig achter de andere katten aan. Ergens ind e achterhoede, ze was dan wel snel; door haar kleine gestalte maar bevestigde op dit moment liever geen aandacht op haarzelf. Iets dat ze normaal graag deed; wellicht deed ze dit omdat ze niet zeker wist of Nightpool ook aanwezig was. De Thunderclanner had haar met een aparte blik aangekeken; alsof hij verliefd was. De meeste katers die ze kende waren er niet voor de liefde voor haar. Ze flirtten wat met haar en nadat ze de juiste hoeveelheid aandacht had gehad; gingen ze weer naar de volgende kattin. Ze wist dan ook niet een gezonde relatie met een kater te onderhouden. De kattin keek rond zodra ze zich bij de andere katten voegde en stapte toen onbewust langs een bekende witte vacht; Nightpool. Haar gouden ogen sperde ze open waarna ze vluchtig zocht naar een uitweg. Wellicht Acefray? Ze mocht dan niet weten wat ze met haar vader aan moest maar was vastbesloten geen gesprek te voeren met de Thunderclanner. Met rustige passen stapte ze verder alsof ze een doel voor ogen had richting Acefray. Ze leek niet op haar vader dus kon het ook zijn dat ze gewoon in de buurt van de andere Shadowclanner wou zitten. Ze tikte hem aan met haar staart waarna ze hem met een verontschuldigende stille blik aan keek. Hem duidelijk proberende te maken dat ze zijn hulp nodig had. Hopelijk was haar vader oplettend genoeg.

Tag: Acefray & Nightpool
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
The Brightest Starlight [Gathering] R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 21:34

Lizardpath luisterde vanop een afstand naar wat Oceanstar allemaal te zeggen had. Ze had een aantal dagen geleden haar mond ferm tegen de poes opengetrokken bij het aanvallen van Dinspots, nadat hij puberend gedrag vertoonde na het terug krijgen van het apprentice rang. Sindsdien had de leader zich herpakt, maar Lizard bleef alles toch nog vanop een afstand observeren. Dat was nu eenmaal één van haar taken als Medicine cat: de leader bijstaan in tijden zoals deze. De afgelopen dagen waren dan ook nogal vermoeiend geweest. De zwart witte poes had haar gedachten altijd wel op iets kunnen richten, maar tijdens de weg naar Fourtrees moest ze terugdenken aan Quietstep. Voor anderen mochten ze dan wel beste vrienden zijn geweest maar Quiet en zij wist goed genoeg wat ze er tussen hen speelde. Dat was dan ook de reden dat de kater achter was gebleven in de Tribe, om haar te beschermen en om Lizardpath geen reden te geven op af te treden van haar rang. Ergens hoopte ze hem terug te zien, dat hij plots op de gathering zou verschijnen, maar dat mocht niet zo zijn. Eenmaal bij Fourtrees liet ze haar blik over de aanwezigen gaan, zoekend naar de gevlekte kater. Ze haalde kort haar mondhoek op toen ze de Medicine Cats zag zitten. Blij om toch haar vertrouwde groep katten terug te zien, stapte ze naar voren. Acefray en Rousebell waren al aanwezig. Nu ook haar apprentice en Lizardpath zelf er waren, misten ze enkel nog de vertegenwoordiger van Riverclan: Chivypaw. Ze knikte naar de aanwezigen. "Goedenacht." mauwde ze warm, haar zorgen naar de achtergrond schuivende. Terwijl Lizardpath zich installeerde, werd Acefray aangetikt door een jongere Shadowclanpoes.

Tag: Medcats (Rouse, Ace, Rout,...)
Terug naar boven Ga naar beneden
Windblade
Member
The Brightest Starlight [Gathering] KvGvDIl
San
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 22:14


Het moment van vertrek was aangebroken, lang had de poes met haar zelf in een warrel gelegen. Zou ze wel of niet mee gaan? Veel zin om met al die katten bij elkaar te zitten had de calico niet; het was allemaal zo nep. Wind kon er niet tegen. Maar ergens voelde het ook wel als een soort verplichting? Ze kon het niet verklaren, het was immers wel een sterk gevoel. Die haar uiteindelijk over de streep trok; ja ze zou toch meegaan. Thornface sprak de groep nog even aan, met woorden waar de poes wel op gerekend had. Toch was het belangrijk, dat het nog eens gezegd werd. Een verspreking kon zo gebeuren. ... De kattin dacht er niet graag over na, het gaf haar een angstig gevoel. De reis ging snel voordat de kattin het wist waren ze al bijna bij hun bestemming aangekomen. Thornface deelde nog een blik met hun, voordat ze de heuvel af liepen. Er waren al vele andere katten aanwezig, maar dat had ze ergens ook wel verwacht. Windblade zuchtte zachtjes en mengde haarzelf in de menigte, ze probeerde zo onopvallend mogelijk te zijn : After all, good diplomat observers much but speaks little.
Tag : open 


Laatst aangepast door Windblade op ma 10 sep 2018 - 15:42; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelnut
Member
The Brightest Starlight [Gathering] DQLb1TP
Yanthe
802
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 89moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 22:17


The Brightest Starlight [Gathering] WdXTVI9
Eindelijk was het weer zo ver, de gathering, iets waar iedereen op gewacht had. Hazelnut had er naar uitgekeken, dat kon je wel zeggen. Hij had dan wel niet zoveel uitgebreid contact gelegd met andere katten tijdens de Journey, maar hij kende wel de meeste namen. Hij kon met iedereen wel onderweg en was vaak met de jongere warriors weg geweest die, net als hem, geen apprentice hadden. Een periode van vrijheid en een moment waarop je al je zorgen kon vergeten. In die tijd had hij ook afstand genomen van zijn verleden en van de katten, de vrienden, die hij had verloren. Nu stond de kater zelfzeker en trots naar de groepjes te kijken, die zich allen al hadden geïnstalleerd. Het duurde niet lang voordat hij zich bij één van de groepjes voegde. Het groepje was een combinatie van alle clans, maar bestond vooral uit jonge warriors en katten van zijn leeftijd. Een aantal katten kende hij wat beter omdat hij vaker met hen ging jagen, anderen kende hij wel van naam, maar verder dan dat kwam het dan ook niet. Niet lang nadat hij zich bij de groep had gevoegd, voegde ook Silverwolf zich bij hen, een jonge warrior van Shadowclan. Hazelnut glimlachte even naar haar ter begroeting. Hazelnut was ieders vriend, wat iedereen momenteel wel wist. Sinds een aantal moons was het drama ook uit zijn leven verdwenen, wat zorgde voor een positieve vibe bij de kater. Hij kon nergens over klagen.

Tag: Silverwolf
Verder open!
Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
The Brightest Starlight [Gathering] DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 22:41


Dustpaw
Het was de eerste gathering waar hij naartoe zou gaan. Hij had al langer moeten wachten voor hij apprentice werd, maar de kans om naar zijn eerste gathering te gaan nu hij apprentice was zou hij niet laten schieten. Hij was dan ook enthousiast met de groep meegelopen tot ze bij fourtrees aan waren gekomen. Hij had geluiserd naar de woorden die Thornface had gezegd en wist dat hij het over die dingen in ieder geval niet moest gaan hebben. Dit betekende echter niet dat hij niet met een aantal apprentices van andere clans zou kunnen gaan praten. Dat was dan ook het eerste waar hij naar op zoek ging toen hij eenmaal op de open plek kwam.

Tag: Open

Panthersoul
Of het verstandig was om mee te gaan naar de gathering wist hij niet. Toch gaf het hem een keer wat anders aan zijn kop dan wat hij dagelijks moest doen en natuurlijk zijn moeder. Ook al ging het daar ondertussen al wel wat beter mee. Hij liep dan ook mee met de menigte katten en wachtte geduldig tot het signaal gegeven was om naar beneden de open plek op te gaan. Hij liet zijn blik wat rondgaan, kijkende waar er een groep katten was waar hij zich bij kon voegen. Hij liep dan ook even rond tot hij een groepje katten opmerkte, waaronder twee Shadowclanners. "Goedenavond." Zei hij, terwijl hij zich bij de groep katten voegde. Geen idee of hij wat informatie te weten zou kunnen komen, maar hij wist dat hij zelf in ieder geval niet veel prijs moest gaan geven.

Tag: @Hazelnut & @Silverwolf
Terug naar boven Ga naar beneden
Icesong
Member
The Brightest Starlight [Gathering] 5UzLAz
Tim
274
Actief
I'm searchin' for somethin' I can't find


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icesong
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 22:50


Ze mocht mee met de gathering. Ergens maakte het haar ontzettend gelukkig, aan de andere kant gaf het haar behoorlijk wat spanning. De kattin had geen idee hoe ze zich tegenover de andere katten moest gedragen na de reis. Ze waren weer vijanden en op eigen gebied ging dat goed genoeg, maar nu ze onder de vrede van de volle maan waren... Dat was wat lastiger. Ze mochten geen geheimen delen, diplomatiek zijn. Ze knikte zwakjes naar Thornface toen hij het standaard verhaal afwerkte, waarna Thunderclan zich verspreidde. Icesong voelde zich spontaan verloren en besloot het safe te spelen. Ze wandelde naar Windblade toe en ging naast de kattin zitten. "En wat nu," miauwde ze met een nerveuze grinnik.

TAG: @Windblade
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimevr 21 sep 2018 - 13:13

De grote deputy liep voorop. Het was tijd voor de maandelijkse gathering, en ergens keek hij ernaar uit. Er was veel gebeurd, nam hij aan; de laatste keer dat ze elkaar allemaal gezien hadden, waren er namelijk nog twee leiders zonder hun negen levens. Dat moest ondertussen wel veranderd zijnj. Panthergrowl wierp een blik over zijn schouder naar Butterstar, die achteraan liep met een andere kat. Ze waren diep in gesprek, dus besloot hij de clan toe te spreken. Immers wilde hij niet dat er informatie over RiverClan werd doorgespeeld naar andere clans. Al helemaal niet nu die zo close met elkaar leken. Hij hield halt, en wachtte tot de rest van de groep ook stil stond. Vervolgens sprak hij. "RiverClan! Het is belangrijk dat iedereen zich aan de warrior code houdt. Gesprekken met andere katten mag, maar meer dan dat zeker niet. Ik wil niks horen over dingen die niet lekker lopen in de clan. Doe jullie best om uit te zoeken wat er aan de hand is met WindClan en ShadowClan; ze zijn veel te close samen." Kort trok de kater met zijn oor. Dat was het wel, leek hem. "En veel plezier," miauwde hij er toen toch nog maar achteraan, want hij mocht dan misschien streng zijn maar hij gaf ook om de clan, en wilde dit laten merken - hoe moeilijk hij dit ook vond.
De kater nam plaats voor de steen waar de leiders op zaten, naast de andere deputies die al aanwezig waren. Hij richtte zijn gele ogen één voor één op de anderen. Acorndust, Thornface (waar was Silverstar?) en Bronzemask. Allemaal nieuwe deputies. Hij gaf hen geen aandacht; een ware RiverClanner had genoeg aan zijn eigen familie. Kort keek hij om, naar Oceanstar die daar nu zat. Als er iemand was die hij niet uit kon staan, was zij het wel. Chagrijnig draaide hij zich terug en ging hij op zoek naar Tallstar in de grote groep katten. Waarom zat hij nog niet hier, bij de andere leidster? Ze hadden vast en zeker meer dan genoeg om over te praten, met hoe dicht ze naar elkaar toegetrokken waren.
Tag; deputies
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimeza 22 sep 2018 - 22:30

Langzaam maar zeker kwamen er meer katten de open plek op tot alle clans er waren. Zelf had hij geduldig zitten wachten tot de eerste kat naar hem toe zou komen, wat waarschijnlijk een van de deputies zou zijn, maar de eerste die hij opmerkte kwam niet naar hem toe. Thornface had blijkbaar andere zaken aan zijn hoofd, want Silverstar was ook nergens te bekennen. Was Thornface nu ondertussen de leider of was er wat anders aan de gang? Kort schudde hij zijn kop, dat was niet per se aan hem om nu te vragen. Een van de andere deputies kwam wel zijn kant op, Panthergrowl. "Goedenavond." Begroette hij de kater kort. Voor nu was hij nog niet van plan om een gesprek meteen door te starten. Er was tenslotte veel verandert sinds hij deputy was geworden. Dat was allemaal nog gebeurd voor ze op de journey gingen. De eerste gathering waar hij als deputy naartoe was gegaan was dan ook de laatste geweest voor ze naar de bergen waren gegaan. Het had daarna nog lang geduurd voor Tallstar zijn levens had kunnen ontvangen, maar dat was nu eindelijk zo ver. Rustig liet hij zijn blik rond de gathering gaan, voor hij zich weer focuste op Panthergrowl om een eventuele reactie op te vangen.

Tag: @Panthergrowl
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecream
Member
The Brightest Starlight [Gathering] BVaqYmVp_o
Julia
1007
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] Icon_minitimema 24 sep 2018 - 9:04

Dit zou zijn eerste gathering worden, waar hij mee mocht. Gespannen wachtte hij totdat ze zouden vertrekken. Het was gezonde spanning, want hij had er zin in. Iedereen weer te zien die hij in zijn kittentijd in de bergen had ontmoet, maar hij wist dat het alleen bij praten zou blijven. Dit was een serieus iets, waar hij zich serieus zou moeten gedragen. Dat ging hij dus ook doen. Hij bleef in de buurt van Butterstar lopen toen ze vertrokken. Ze was zijn mentor en stiekem hing hij wel een beetje aan zijn oudtante. Pas toen Panthergrowl aangaf dat ze zich moesten gedragen en de open plek op liepen, leek hij iets bij haar vandaan te lopen. Nieuwsgierig wiebelde hij met zijn oren terwijl hij om zich heen keek. Toen viel zijn blik op een ThunderClan apprentice. Hij stapte naar Dustpaw toe en ging met een glimlach naast hem zitten. “Hoi, spannend hè?” Miauwde hij toen.

Tag: Dustpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Brightest Starlight [Gathering]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: