The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Brightest Starlight [Gathering]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Beartooth
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimema 24 sep 2018 - 20:23

Beartooth luisterde naar zijn deputy. Hij knikte, maar zijn gedachten waren toch ergens anders. Hij ging er niet mee akkoord dat Windclan misschien verdacht was. Nee. Faithleap was daar althans geen deel van dan. Toen ze het teken kregen om te gaan liep hij snel naar beneden. Alle clans waren er al en hij zocht die ene bekende witte kattin. Een beetje verloren stond hij daar nu te staan. Ugh. Uiteindelijk herkende hij haar witte vacht tussen de menigte. Confident en met een brede glimlach ging hij naast haar zitten. "Hey Faithleap." Zijn blauwe ogen blikten even opzij en... Hij verstarde. DIT WAS FAITHLEAP NIET. Domme excuses gonsden door zijn kop. Hij kon alleen maar heel gênant staren.

Tag: Nightpool
Terug naar boven Ga naar beneden
Witheringrose
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 F8ihGXf
Sans
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Witheringrose
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimema 24 sep 2018 - 20:52


De woorden van Phantergrowl echode door de hoofd van de kattin heen; Het was goed dat de clans elkaar niet naar de strot vlogen, maar te vriendelijk met elkaar worden. Dat was natuurlijk ook niet de bedoeling. Zeker niet als Riverclan buiten gesloten werd. Hmm...de grijze kater adviseerde  iedereen niet over dingen te praten ' die niet lekker liepen ' Misschien was het daarom een goed idee om te praten over de dingen die wel goed gingen; bijvoorbeeld over hoeveel kittens Riverclan nu wel niet had. Kittens die zouden opgroeien in sterke warriors. De kattin greens om de gedachtes; de mormels waren nog ergens goed voor. Maar nee; het was te riskant. De poes zou haar bek houden Toen de groep waar zij deel uit maakte aan gekomen was trok de kattin snel haar eigen plan. En verdween tussen de andere katten.

Tag: None.

Windblade:

Er kwam een iemand naast haar zitten; iemand die ze herkende als Icesong. "En wat nu," grinnikte de poes met een nerveuze toon in haar stem. Wind schonk haar een glimlach, in de hoop de poes wat gerust te stellen. Windblade begreep haar emoties wel; het was ook wel spannend, zo bij elkaar te zijn. Iedereen had zijn eigen agenda, niemand was te vertrouwen. De calico draaide haar hoofd wat dichter naar de andere poes toe; en opende haar bek. 'En nu, nu wachten we.' sprak ze zachtjes, nog net niet fluisterend. 'Met open oren' voegde ze er nog aan toe.
Tag: @Icesong
Terug naar boven Ga naar beneden
Faithleap
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 WGRbdK4
Butter
92
Actief
"Faith is not believing without proof, but trust without reservation."

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Faithleap
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimema 24 sep 2018 - 21:29

Faith ♥️
"sheeps and lambs
becoming lions"
Windclan was de eerste bij de Fourtrees. Haar moeder; Oceanstar was de laatste tijd wat gespannen en sneller geërgerd. Er was dan ook veel gebeurd en ze leek er ook niet vrolijker van te worden toen Faithleap had verteld dat ze in verwachting was van een Riverclanner. Wellicht omdat de Clans weer apart waren maar echt boos was haar moeder niet. Teleurgesteld misschien maar ook dat toonde ze niet. Oceanstar had het nieuws snel geaccepteerd. Misschien omdat iedereen wel wist dat de kans op Halfclanners groter was nu ze een groot of klein deel van hun leven samen hadden geleefd. De witte kattin had half verstopt in een van de uithoeken gewacht totdat ze een bekend gezicht zag. Beartooth leek haar echter niet op te merken en liep naar een witte kater toe waarvan hij duidelijk dacht dat zij het was. Geamusseerd stapte ze daar dan ook op af. "Achter je, Beartooth," Mauwde ze zacht en een tikkeltje verlegen. Ze hield niet zo van grote groepen.

Tag: Beartooth en Nightpool
lili # #
credit to kenz.

Terug naar boven Ga naar beneden
Moonfrost
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonfrost
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimema 24 sep 2018 - 22:18

Met gelijkmatige pootstappen bewoog de zware kater zich achter zijn leider aan. Nu dat Oceanstar haar negen levens had ontvangen voelde hij dat de clan zich sterker voelde. Haar leiderschap was nu een oprecht feit en sinds dien was het ook niet stil geweest binnen de clan. Er waren al te veel incidenten geweest. Al meer dan je op één klauw tellen kon. Voor het moraal van de clan was de gathering op geen beter moment gekomen. Toen ze boven aan de heuvel kwamen scande zijn ijzige blauwe ogen de open plek. Hij liet een zucht ontsnappen en voegde zich bij de groep katten die, toen ze eenmaal het signaal hadden gekregen van hun leider, de heuvel af daalde. Hij mengde zich al snel in de groep katten en koos een plekje uit dicht bij de hoge rots waar de leiders hun zegje op zouden doen, omringd door vreemde gezichten. Hij vertrouwde er zonder twijfel aan dat geen enkele kat stom genoeg was om op de heilige gathering onder de sterren ruzie te schoppen. Hij tuurde voor een tel omhoog naar de felle bol waarnaar hij vernoemd was die helder scheen in de zilverpels. Als hij de elders mocht geloven was een heldere maan een goed voorteken. De tijd zou dat nog moeten uitwijzen. "Heldere nacht vandaag hé?" miauwde hij tegen een langharige riverclanner die net langs hem heen stapte.

Tag: @Witheringrose
Terug naar boven Ga naar beneden
Tinderlight
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
888
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons at death
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinderlight
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimedo 27 sep 2018 - 0:32


Tinderlight
Tinderlight had achteraan gelopen bij de groep Windclanners. Haar staart stak zo nu en dan nog steeds en ze vreesde dat de punt altijd in een knik zou staan, maar voor nu was ze allang blij dat het nog enigszins genas en dat ze sterk genoeg was om naar de gathering te gaan. Ze keek eventjes wat verloren om zich heen terwijl ze de open plek opstapte. Katten begonnen al snel samen te clusteren en het nieuws te delen, alle clans mengend. Zijzelf voelde zich nog niet zo geroepen. Ondanks dat ze samen gereisd hadden, vertrouwde ze de andere clans niet. Ze wandelde dan ook naar de dichtstbijzijnde Windclan kat. Ze accepteerde maar dat hij al bij een Riverclan kat stond. Ze ving nog net de laatste woorden op. "Hopelijk blijft dat zo," miauwde ze semi luchtig.

TAG: @Moonfrost, @Witheringrose

Icesong
Icesong trok eventjes met één van haar twee gevlekte oren terwijl ze omhoog keek naar de leiders. Ze zouden vast vanzelf beginnen met het nieuws te delen. Voor nu was er nog tijd om te kletsen met katten van andere clans, of niet, als ze Icesong was en dat ongemakkelijk vond. Gelukkig leek Windblade wat meer op haar gemak onder de situatie. Icesong grijnsde wat verontschuldigend naar haar. "Ben benieuwd hoe de andere clans het gered hebben na het gevecht met Bloodclan," miauwde Icesong, een voorbij lopende Riverclan kat volgend met haar ogen. "Sorry trouwens als je liever met iemand van een andere clan had gesproken in plaats van met mij." Weer lachte ze wat ongemakkelijk. Good job well done Icesong, waarom kon ze geen gesprekken voeren zonder het ongemakkelijk te maken?

TAG: @Windblade

Arcticwolf
Arctic had zijn staart enthousiast in de lucht gestoken terwijl hij meeliep met de groep Riverclan katten. Dit was zijn eerste gathering als een warrior! Zou Butterstar zijn naam nog noemen? Waarschijnlijk niet, er was immers genoeg nieuws om te delen, maar alsnog, hij had super veel zin om de andere clankatten weer te spreken. Er was genoeg nieuws om te vertellen na de reis. De kater haalde diep en huiverig adem en gaf zijn rug een paar vlugge likken om zichzelf weer even bij elkaar te grijpen. Niemand zou hem serieus nemen als zijn pels alle kanten op stond als een enthousiaste kit. Toch wist hij niet zo goed waar hij moest beginnen. Wie te spreken? Wie te spreken? Zijn gouden ogen gleden over de menigte heen, maar hij kon nog niet echt iemand eruit vissen.

TAG: Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitfoot
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimewo 3 okt 2018 - 22:49
Rabbitfoot
Dit was niet hoe ze normaal was: Ze was niet gefocust, bezorgd. Al het trammalant in de clan had haar hoofd warrig gemaakt de afgelopen dagen, en de woorden van Oceanstar maakte haar alleen maar schichtig. Hoe moest ze kalmte uitstralen terwijl ze soms zelfs aan haar eigen leader twijfelde? Rabbitfoot had een beetje mee gezweefd met haar clangenoten, niet een vaste positie aanhoudend. Voor ze het wist waren ze er al. Ah, mousedung. Snel keek de calico rond, ze had een beetje houvast nodig, iemand die ze kende. Al snel landde haar ogen op een bekende vacht: Tinderlight. Ze herkende Moonfrost en een riverclan kattin die bij hun stonde, en luisterde even mee. "Heldere nacht vandaag hé?" Sprak de kater, waar Tinder, wie had het verwacht, een beetje cynisch op reageerde.  "Hopelijk blijft dat zo," Rabbit besloot zich erbij te voegen. Ze kon onmogelijk de hele avond alleen zitten. "Ach Tinderlight, de eeuwige optimist." Mauwde ze plagend, en wendde zich tot de anderen. "Het is alweer een tijdje geleden, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren," Sprak ze. Niemand kon het zeker weten, hoe nonchalant ze er ook over wou doen. Met de drama in windclan, de banden tussen shadowclan en het recentelijk verjagen van de elite was er genoeg om over te praten, en het zou haar niks verbazen als zo de spanningen hoog zouden op lopen.

tag; @Moonfrost, @Witheringrose, @Tinderlight

Possumpaw
De kater kon onmogelijk stilzitten. Zijn eerste gathering! De hele weg naar de fourtrees zwiepte zijn staart enhtousiast heen en weer. Hij was nu al een oudere apprentice, maar toch had hij niet veel contacten. Daar zou hij vanavond verandering in brengen! Hij wist het zeker! Nou ja, bijna zeker. De stem van Panthergrowl rukte hem echter abrupt uit zijn gedachtes. "RiverClan! Het is belangrijk dat iedereen zich aan de warrior code houdt. Gesprekken met andere katten mag, maar meer dan dat zeker niet. Ik wil niks horen over dingen die niet lekker lopen in de clan. Doe jullie best om uit te zoeken wat er aan de hand is met WindClan en ShadowClan; ze zijn veel te close samen." Possum spitste zijn oortjes goed. Juist, juist! Geen verkeerde dingen zeggen, en lekker afluisteren! Dit werd een geweldige avond. De kater liet zijn blik glijden over de enorme menigte katten. Hij zag een jonge warrior, Beartooth, gezellig met een windclanner aanpappen. Zo zo, waren die close? Hij spotte zo snel geen apprentices, en voelde zich iets ontmoedigd. Toch stapte hij naar Beartooth en Faithleap toe. Hij zou er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat er niet meer halfclanse kits zouden komen! "Beartooth!" sprak de jonge kater enthousiast, en beukte niet al te subtiel tegen hem aan. Hij keek van de ene witte kat naar de ander. De een was een thunderclanner, de ander windclanner. Gooide Bear zijn net zo ver uit? "Hallo! Ik ben Possumpaw." Grijnsde hij naar de windclanpoes.

tag; @Beartooth, @Fatihleap

Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimeza 6 okt 2018 - 14:29

Ze keek opzij toen Nightpool naast haar kwam zitten. Het scheelde dat er een ThunderClanner naast haar kwam zitten, dat was toch weer één zijde afgedekt van andere Clans. Ze vond dat helemaal prima, graag zelfs. Toen begon Nightpool met zijn staart op de grond te tikken en zoekend om zich heen te kijken. Een iets wat geïrriteerde zucht verliet haar bek. “Als je schuldig wilt lijken moet je vooral zo zenuwachtig gaan zitten doen.” Sprak ze toen helder. Ook luid genoeg zodat andere katten haar zouden kunnen horen als die in de buurt waren. Het moest bijna wel iets met een andere Clankat te maken hebben, anders deed die kater niet zo zenuwachtig en ergens walgde ze er gewoon van. Toen viel haar blik op haar apprentice. Er liep een RiverClan apprentice zijn kant op. Er lag een waarschuwende blik in haar felgele ogen terwijl ze Dustpaw even indringend aankeek. Daarna draaide ze haar kop weer van hem weg en keek naar de leaders, het voelde gek dat Silverstar er niet bij zat. Ze trok kort met haar oren. Toen er opeens weer commotie naast haar ontstond en dit keer was het wel een andere Clankat, een RiverClanner. Gevolgd door een WindClanner en nog een RiverClanner. Great… echt top… “Nou als jullie elkaar allemaal gevonden hebben, kunnen jullie ook wel een eigen plekje opzoeken niet?” Vervolgde ze toen. Haar stem klonk beleefd, maar er was verder geen spoortje vriendelijkheid in te bekennen.

Tag: Nightpool(direct) Daarna Beartooth, Faithleap en Possumpaw(direct) Dustpaw(indirect)
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimezo 7 okt 2018 - 17:44

Zijn ogen scanden rustig de open plek en op zijn gemakje ging hij de verschillende katten bijlangs. Nope. Nope. Dubbelnope. Oh help, daar was Slate, driedubbel nope. Zo ging het nog wel even door, tot zijn blik op een bekende vacht viel en hij acuut wat rechterop ging zitten. Yep. Soepeltjes stond hij op, knikte hier en daar naar wat katten - zo serieus kijkend als hij kon - en liep recht op zijn doel af. Tot hij ertegenaan liep that was. Voor hij het doorhad at hij een hap fluff en drong Riverclangeur zijn neus binnen. Zijn best doende niet vies te kijken en niet om te vallen - wat nog een hele moeite was - keek hij wanhopig naar zijn doel wat nu met heel veel ander katten aan het praten was, om vervolgens zijn blik op de klojo die het voor hem verpest had te richten. Ondanks dat het een riverclanner was deed Tall niet voor hem onder qua grootte, en het hielp dat hij de Shadowclangave bezat om iemand strak aan te staren. Tot hij zuchtte en knikte. "Dan kan ik me ook maar beter voorstellen," Mauwde hij met een schouderophaal. "Aangenaam, Tallstar," En, doel-verpester, wie ben jij?

@Arcticwolf
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimedi 25 dec 2018 - 23:34

Arcticwolf had ontzettend naar deze gathering uitgekeken, trots dat hij was op zijn nieuwe warriornaam. Wat hij hierbij niet had verwacht, was dat hij omver gebotst werd door de leider van Shadowclan. De grijs met witte kat sperde zijn ogen wijd open en zijn staart werd twee keer zo dik van initiele schrik. Oh Starclan het is de leider van Shadowclan, waarom moest hij nou weer onder de voet gelopen worden door de leider van Shadowclan. "U-Uh," bracht hij in eerste instantie uit, proberend zichzelf bij elkaar te rapen. "Arcticpaw! Nee, Arcticwolf! Ik bedoel- Aangenaam meneer." OH Starclan wat een trainwreck.

TAG: @Tallstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 21:02

Silvervine, Young Warrior, Thunderclan
De jonge kater zwiepte even opgewonden met zijn staart. Het was de eerste keer dat hij naar de gathering mee mocht gaan en hij was dus zeker opgewonden over wat er zou gebeuren. Nadat hij dan ook aandacht had geluisterd naar Thornface, had hij even naar de abbesijn geknikt voordat hij het donkere veld was opgelopen. Er waren vele katten, van zowat elke clan, en tevreden glimlachte de grijze kater even. Kalm begon hij rond te kijken. Zou Chivy aanwezig zijn? Zo ja, dan kon hij haar het goede nieuws vertellen. Of misschien zag hij Serpent wel, ze konden altijd wel wat bijpraten. Nieuwsgierig scande hij het gebied af met zijn tweekleurige ogen. Oh! wie weet zag hij wel gewoon een oud bekende van op de journey, dat zou altijd aangenaam zijn. Snel begon hij wat aandachtiger rond te kijken. Nu was hij nog opgewonder!

Tag: openOutrage, Warrior, Riverclan
Kort zwiepte de roodkleurige tabby even met zijn dikke, pluizige staart. Zijn gelaat stond nors toen ze de fourtrees in zicht kregen en wel meteen haalde hij diep adem. De lucht hield hij even in zijn longen gevangen tot een luid gezucht uiteindelijk ontsprong aan zijn lippen. Toen Panther zijn woordje had gezegd, draaide de massieve kater zich om om nogal loom zich bij de rest van de groep katten te voegen. Zijn ogen scanden het gebied even af. Ja, elke clan leek er te zijn, alsof de journey nooit was gebeurd en het gewoon zoals voorheen was. Kort keek Outrage even naar de leaders, of de leaders die hij toch zag. Hij kon even een glans opmerken van Oceanstar en verderop zag hij... ugh. Hij snoof even luid waarna hij al snel zag dat een van hun jongere warriors in gesprek leek te gaan met die tabby die zichzelf een leidersfiguur noemde. Wel meteen versnelde de rode kater zijn pas wat, waarna hij even knikte naar de Tallstar en Arcticwolf, voordat hij kalm ging zitten en zijn ogen van hun af haalde, kijkende naar de steen waar de leaders normaal hun mededeling hielden. Als er een iets was dat hij wilde voorkomen, dan was het dat een van zijn clangenoten bij die gast zat... Je wist nooit wat hij nog van zijn clan wilde stelen. Zijn kinderen was al genoeg geweest.

Tag: Indirect Arcticwolf & TallstarBurnetpaw, Apprentice, Windclan
Met haar lege blauwe ogen keek ze even naar haar adoptiemoeder, Oceanstar. Vandaag zou ze met windclan mee gaan naar de gathering. Ze wist niet of Routpaw er ook zou zijn, maar katten hadden erop gestaan dat ze mee zou gaan. Geen idee waarom, maar ze had geen bezwaar getoond tegenover hun en had het gewoon gedaan. De mooie, slanke poes schudde even haar kop. Wel meteen toen ze het veld in zicht kreeg versnelde ze haar pas waarna ze deze voor de rest van haar clanmates opliep. Ze luisterde helemaal niet naar de woorden die werden geroepen. Pff, het was toch maar rijdverspilling en besides.. Als katten echt iets wilden doorspelen hadden ze wel aan de borders dat gedaan. Als men info had, dan werd deze zeker niet vrij gespeeld op een plaats zoals deze, onder vreemden. Je moest echt een kop hebben die gevuld was met lucht om dat te doen. Kort keek de oudere apprentice even rond, waarna haar ogen even bleven hangen op deputies. Het leek nogal ruig te gaan, niet echt gierig op het praten zo te zien. Kort keek Burnet even op. Het kon vast geen kwaad een van hen aan te spreken. Like wat gingen ze doen, op haar bek slaan? Yea right. Daarom benaderde de jonge kattin dan ook de katers en ging ze kalm voor hun zitten, alsof het allemaal maar normaal was wat ze hier aan het uitspoken was. "Goedenavond heren," zei ze even met een knikje naar hen. Om heel specifiek te zijn naar Acorndust en Panthergrowl. Ze had immers ook gezien dat Tallstar een normale warrior aan het praten had gekregen, dus waarom zou zij dan niet gewoon even een babbeltje mogen slaan met deze mannen?

Tag: Acorndust & Panthergrowl (if i may xD)Terrorflight, Senior Warrior, Shadowclan
Kort richtte de oudere kater even zijn blik op zijn leider, Tallstar. Hij vroeg zich wel af of dit iets goeds was en of hij niet beter de ander in de gaten zou houden deze avond. Het leek gewoon vreemd... En ondanks dat Tall nu al een tijdje hun leader was... Klopte het toch niet helemaal in zijn kop. Zijn moeder was de ideale leader geweest van Shadowclan... En om dat plaatje te zien vergaan in het beeld van de tabby was gewoon niet... Natuurlijk. Kort zuchtte de gevlekte kat dan ook even. Hij zou zich beter stil houden dan. Even schudde hij zijn dikke pels uit voordat hij besloot op het terrein van fourtrees te stappen. Hij had genoeg van de border patrols opgevangen om te weten dat er genoeg geruchten over hun clan in de lucht ging. Maar gelukkig ook van andere clans. Toen hij zich dan ook tussen het volk begaf, leken de geruchten een onderwerp te zijn van sommige gesprekken. Even slikte de zwart-witte kat, waarna hij even ging zitten naast een random gestalte. Kort hoorde hij even iets over Bloodclan en even trilden zijn oortjes. Ah, het was misschien beter zijn hoofd daaruit te houden en voor nu te wachten op iemand aan te spreken.

Tag: Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Pollenpuff
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 21:05

Pollenpuff was op een rustig tempo achter de grote Windclan patrouille aangelopen. Ze had niet zo heel erg veel haast voor de gathering. Al was het natuurlijk altijd heel erg interessant om te kijken wat de andere clans aan het uitvoeren waren, dan voelde ze nog steeds niet uitermate de neiging om de andere clans te spreken. Maar ja.. Nu ze er toch was. De kattin hief haar zwarte gemaskerde kop en keek om zich heen. Haar helblauwe ogen vielen op de roestbruine Thunderclan deputy. Mhm, deze kat was misschien nog wel interessant om mee te spreken. Met rustige passen liep ze op de Thornface af, haar kop iets scheef houdend. "Doet de Thunderclan deputy niet meer aan socializen?" miauwde ze, haar toon luchtig.

TAG: @Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 19:08

Acorndust - Deputy - Shadowclan
Er kwamen steeds meer katten, alleen merkte hij op dat naast Panthergrowl nog niet echt iemand naar hem toegekomen was. Waar kwam dat door? Was het omdat hij een deputy was? Dat was hopelijk niet de reden, want soms wilde hij ook met andere katten kunnen spreken. Vooral omdat deputies niet snel geneigd waren om informatie los te laten wat anderen mogelijk wel waren. Toch leek er een te zijn die hun kant uit durfde te komen. Een Windclanapprentice als hij het moest gokken bij de geur. "Goedenavond." Begroette hij de jonge poes. "Is er nog iets interessants gaande bij Windclan?" Wie weet zou het werken en zou deze apprentice wat los laten.

Tag: Panthergrowl & Burnetpaw

Dustpaw - Apprentice - Thunderclan
Het aantal katten werd steeds groter en ergens begonnen er toch wel wat zenuwen op te spelen. Dit was tenslotte nieuw voor hem en de eerste gathering waar hij naartoe kon omdat hij een apprentice was. Bij een onbekende stem draaide hij zijn kop om te zien dat een Riverclan apprentice bij hem was komen zitten. "Inderdaad." Antwoordde hij, want hij vond het ook spannend. Tegelijkertijd was hij wel nieuwsgierig naar hoe een gathering zou gaan. "Ook al ben ik wel benieuwd naar hoe een gathering verloopt." Voegde hij eraan toe en liet zijn blik weer wat rondgaan om te kijken hoe de katten zich verdeeld hadden.

Tag: Icepaw~
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflare
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Tumblr_ooislm22hX1vfb2ffo1_400
Loïs
83
Actief
im the violence in the pouring rain
im a hurricane


CAT'S PROFILE
Age: ☁ 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormflare
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimema 31 dec 2018 - 12:17

Met vooruitstaande oortjes trippelde Stormflare achter de grote groep ShadowClanners aan. Ze had gewild dat haar vacht zo netjes mogelijk zat, ze mist immers een goeie indruk maken op alle andere clankatten, maar was hierdoor bijna te laat! Dus trippelde ze, op een goeie twintig meter, van de rest vandaan. Ach, zolang ze hen maar niet uit het oog verloor maakte het niet zo uit. Storm had er zin in, maar was ook zenuwachtig. Ze vond het altijd leuk om alle roddels te horen maar vond het ook moeilijk om nieuwe contacten te maken.. Al ging het uiteindelijk meestal wel vanzelf. Ze had nu wel de waarschuwende woorden van Tallstar gemist, al kon ze zich voorstellen dat het iets was van 'praat niet over geheime clanzaken dit, zoek geen liefde bij andere clankatten dat'. Toen ze aankwamen was de jonge warrior blij zat, het was namelijk flink lopen en dan had ze ook nog de hele tijd harder gelopen dan normaal om de rest van de groep in te halen, maar nu kon ze eindelijk even rustig gaan zitten. Ze zakte meteen op haar kont en keek is goed om zich heen. Meestal vormden de clans wel groepjes met elkaar. Toen zag ze dat Slatefur opeens zonder pardon overeind gelopen werd door één of andere lelijke WindClanner en meteen sprong verontwaardig overeind. Nou ja, hoe durfde ze. En toen hoorde Storm ook nog dat de ander haar beledigde door haar dik te noemen. Wat..?! Snel trippelde ze naar de twee toe. "Ik zou maar snel m'n excuses aanbieden als ik jou was," siste ze richting de WindClanner. "Je loopt iemand omver en beledigd haar dan ook nog? Heeft WindClan geen manieren?" miauwde ze, totaal niet begrijpend wat er precies omging in de ander haar hazenkop.
Tag: @Slatefur @Abysshowl
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 16:21

De ander leek aanzienlijk meer van zijn stuk gebracht door Tall, waardoor deze even drie keer met zijn ogen moest knipperen voor hij de chaos van het roadblock ontward had. Het hielp bovendien niet dat de kater die hij herkende als Outrage langsliep. De shadowclanleider ontmoette zijn blik hooghartig en vast, en hield hem nog kort in de gaten voor hij zich naar het hoopje drama voor zich wendde. "Dus net warrior?" Vroeg hij, niet per se kortaf maar wel een beetje to the point. Aangezien deze tegenover hem dat niet leek te kunnen moest hij maar compenseren. Bovendien was hij ondertussen nog steeds op zoek naar zijn toekomstige partne- eh, gesprekspartner.

@Arcticwolf, en indirect @Outrage
Terug naar boven Ga naar beneden
Glazeheart
Member
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
497
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 17:39

Glazeheart was een beetje achteraan gaan lopen op weg naar de vier grote bomen waar de clans bij volle maan samen komen. Hij kon eindelijk zeggen dat hij weer helemaal beter was. Hij was weer aangekomen en zijn eeuwig durend lijkende snotneus was weg. De frisse Leafbare lucht deed wonderen, al werden nu juist anderen verkouden. Hij liep in de richting van Eveningglow. De kater had geen behoefte aan kletspraatjes met buitenclanners. Wat moest je doen met een wind-, river- of shadowclanner als je iemand als Eveningglow in je clan had? "Nou als jullie elkaar allemaal gevonden hebben, kunnen jullie ook wel een eigen plekje opzoeken niet?" Ze was duidelijk geirriteerd door twee rivierkatjes en een hazenvreter. "Let maar niet op Eveningglow, ze heeft haar maandelijkse periode." Lachte hij tegen de buitenclanners met een knipoog en een schuine lach naar zijn vriendin.

Tag: Eveningglow, Beartooth, Faithleap en Possumpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: The Brightest Starlight [Gathering]   The Brightest Starlight [Gathering] - Pagina 2 Icon_minitimedi 8 jan 2019 - 13:26

Ze had het kunnen weten, natuurlijk moest Glaze zich er weer mee bemoeien. Ze snoof gepikeerd terwijl ze haar kop naar haar beste vriend draaide. “Had ik die maar, dan had ik nu een reden om je te negeren.” Sneerde ze terug. Ze hapte altijd, maakte niet uit hoe grappend Glazeheart het bracht. Van Eveningglow kreeg hij altijd reactie. Was het niet met woorden dan wel met haar houding. Ze was zo makkelijk tegen de haren in  te strijken wat Glaze betreft, hij hoefde daar bijna geen moeite voor te doen. Toch was ze dol op hem. Daar wist Rousebell alles van door haar bezorgdheid toen hij ziek was geweest. Iets wat vreemd voor haar was, want ze was geen bezorgd type. Ze hing aan hem, omdat ze het gevoel had dat hij de enige was die ze had. “Maar nee, ik was heel serieus.” Miauwde ze terwijl ze naar de andere katten keek.

Tag: Glazeheart, Beartooth, Faithleap en Possumpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Brightest Starlight [Gathering]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: