Holy ground. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Holy ground.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coldstreak
Member
Holy ground. DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Holy ground.   Holy ground. Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 18:26

De tocht naar Fourtrees had niet al te lang geduurd. Als Coldstreak over één ding wel lichtelijk enthousiast was, dan was het het feit dat hij echte spieren begon te ontwikkelen. Hij voelde ze rimpelen onder zijn vacht terwijl hij rende en hij wist dat hij breedgeschouderd was omdat hij dat in zijn eigen reflectie had gezien. En het mooiste van alles was dat hij groter was dan zijn vader. Hij was qua vacht en qua oogkleur de exacte kopie van zijn vader, maar qua bouw was hij groter en sterker. Als zijn vader hem ooit iets zou flikken, zou hij zichzelf kunnen verdedigen. Als iemand zijn Clan ooit iets zou flikken, zou hij zijn Clan met zijn leven kunnen beschermen. Als BloodClan hem ooit iets zou flikken, zou hij ze met de grond gelijk kunnen maken. Vooral die eerste- en die laatstgenoemde wilde hij graag uit zijn leven hebben, al was het eerste natuurlijk een stuk lastiger dan het laatste. Het voelde fout om zo over zijn vader na te denken, maar als hij heel eerlijk was, had zijn vader dat zelf over hem afgeroepen. Hij had Coldstreak nooit benaderd als kitten zijnde, had hem afgewezen als apprentice en hem vlak na zijn ceremonie verteld dat de kat van wie hij dacht dat ze zijn echte moeder was niet eens familie van hem was. Zijn echte moeder zat in RiverClan en dat moest hij maar accepteren. Daarna had zijn vader geen woord meer tegen hem gezegd en Coldstreak’s pogingen om hem aan te spreken genegeerd. Op een gegeven moment was Coldstreak gaan accepteren dat zijn band met zijn vader nooit beter zou worden dan dit en dat hij op zichzelf gewezen was. Sindsdien sliepen ze enkel in een den samen en was daar dan ook alles mee gezegd. Maar dan was er natuurlijk Meltingglacier die alles een stuk aangenamer voor hem maakte. Coldstreak werd uit zijn gedachten gehaald door geritsel van gras. Hij opende zijn bek en concludeerde vanuit de richting dat het geritsel kwam dat het om een WindClanner moest gaan. Hij rook geen bloedgeur, dus BloodClan leek hem vrij onwaarschijnlijk. Hij ontspande zijn spieren, maar de blik in zijn ogen bleef op alert staan en met een rustig zwiepende staartpunt wachtte hij af tot de onbekende kat voor hem zou staan.


+ Eerste post voor Panthersoul
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Holy ground.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: