There's comfort at the bottom of a swimming pool. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 There's comfort at the bottom of a swimming pool.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
There's comfort at the bottom of a swimming pool. BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: There's comfort at the bottom of a swimming pool.   There's comfort at the bottom of a swimming pool. Icon_minitimedi 11 dec 2018 - 0:06

I'm holding my breath for you

De avond was allang gevallen tegen de tijd dat ze bij fourtrees aan kwam. Niemand was nu nog buiten, zelfs de moonhigh patrol moest al hun nesten ingedoken zijn. Het was doodstil in het bos, met de maan als enige lichtbron. Er was geen enkele goede reden voor haar om hier te zijn op dit tijdstip, en toch stond ze daar tussen de vier eiken. Met een zucht liet ze zich zakken, hopeloos en vermoeid met alles. Eerder die nacht was ze wakker geworden na een nare droom zonder enige betekenis en nu kon ze de slaap niet meer vatten. Ze voelde zich eenzaam en machteloos, ondanks het feit dat ze haar best deed kon ze toch niet dingen haar manier laten gaan. Misschien was ze daarom wel hier, in de kinderlijke hoop dat Starclan tussen de bladeren neer zou dalen en haar een klap in het gezicht zou geven en zeggen wat te doen. Dat zou makkelijk zijn, maar helaas was de waarheid anders. Nee, ze was hier alleen, de sterren daalden niet neer voor één kat diens problemen. Routpaw zuchtte, waarom was ze ook zo stom om hierheen te dwalen.


[Alleen Warhound!]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
There's comfort at the bottom of a swimming pool.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: