The Soul of Windclan || Rouwtopic 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 The Soul of Windclan || Rouwtopic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
The Soul of Windclan || Rouwtopic 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 18:49

OCEANSTAR
♡like the moon cannot stop oceanic tide; but a hidden star can still be smiling at night's black spell on darkness; beguiling♡

De laatste dode was het kamp in gebracht, Feathermist. Dit bracht het totale aantal op vier katten. Tranen drupten over haar wangen heen, in stilte terwijl ze zich bij het lichaam van Bronzemask had geplaatst. De gestreepte kattin had zoveel met haar meegemaakt, ze kon zich geen betere Deputy voorstellen. Haar blauwe ogen gleden naar de rode bol in de hemel, die later die avond plaats zou maken voor de Silverpelt. Dan zouden er vier nieuwe sterren in de hemel schitteren, zoals ze ook in haar Clan hadden gedaan. Ze zouden hen niet vergeten, haar blauwe ogen gleden weer naar het lichaam waarna ze haar neus in de bebloede vacht begroef. Ondanks de waarschuwing van Starclan had ze de doden niet kunnen voorkomen. Het kamp had gevloeid met rood bloed, bloed dat van de vos alsmede van haar Clangenoten was gekomen. Niet alleen waren er doden gevallen, de meeste van haar Warriors waren ook nog eens gewond geraakt. Het genezen was deze wonde, zou lang duren. Oceanstar was er zeker van dat dit een litteken achter zou laten in de harten van elke Windclanner. De rest van haar leden waren ook gevonden, sommigen moesten nog even in de Medicine Cat Den blijven, maar voor de meeste was er hoop. Zelfs als het betekende dat ze zonder staart of oog door het leven zouden gaan. Ze vroeg zich af of Dinspots zich bij de Elders zou voegen of toch nog hoop zag in een leven als Warrior met een oog. Hij was niet geheel blind; toch zou het nog een poos duren voordat hij zonder problemen zich voort zou bewegen. Windclan was sterker dan ze had gehoopt, echter tegen welke prijs. Haar Deputy was haar steun en toeverlaat geweest. Er was geen andere kat waarmee ze Windclan had kunnen leiden. Nu bleef ze alleen achter, met een verwoest kamp en zonder hoop. Hoop was vervlogen, ze zouden een strenge Leafbare tegemoet gaan. Stil was het verdriet dat de Leader toonde, er waren geen woorden die ze zou kunnen spreken die dit minder zouden maken. Ze hief haar kop nogmaals terwijl ze een zachte lik over het oor van haar overleden Deputy gaf. "Moge Starclan, je pad verlichtten. Je was meer dan een Deputy." Mauwde ze zacht, zo stil dat ze betwijfelde dat een ander haar had kunnen horen als die naast haar had gestaan. Een brok vormde zich in haar keel. Feathermist, Tinderlight, Lionbeat en Bronzemask waren de verliezen die ze hadden geleden. Het bloed dat was gevloeid. Haar vermoeide lichaam hees ze omhoog terwijl ze wankel en op trillende poten naar het midden van het kamp liep. Om haar heen lagen de vier dode katten. Katten die het hart van een ware Windclanner droegen. Katten die familie en vrienden waren van haar en haar Clangenoten. Ze zou zelf maar even hebben om te rouwen voordat ze een nieuwe Deputy moest kiezen. Ze had immers nog niemand in gedachten die het van haar goede vriendin over kon nemen.

♡I will love the light for it shows me the way, yet I will endure the darkness because it shows me the stars♡

Oceanstar bleef even staan, haar staart hing slapjes naar beneden. De kracht die zo diep in haar zat, was uitgeput. Een kitten zou zonder moeder leven, iets dat ze zichzelf niet kon vergeven. Wellicht dat alles anders was gelopen als ze was gebleven en had gevochten. Als ze niet zo lang met Butterstar had moeten praten om hulp te krijgen. Windclan had echter harder gevochten dan ze voor mogelijk had gehouden. Ze was trots, trots op de kracht die ze hadden getoond. Trots op de dapperheid en het hart van Windclan dat nog steeds klopte. Ondanks alles dat er gebeurd was, was en bleef dit haar Clan. Haar familie. "Alle katten verzamelen!" Mauwde ze terwijl tranen nog steeds zonder enig geluid over haar wangen liepen en op haar poten vielen. Warm, zout; ze likte moeizaam haar lippen. Haar mond voelde droog, droog door het verdriet dat haar omhelsde, innig alsof het haar nooit los zou laten. Nog niet zo lang geleden had ze afscheid moeten nemen van haar moeder; ze had nooit verwacht dat het afscheid van Bronzemask zou snel zou volgen. Niet alleen van die kattin, maar van zoveel anderen. "Ondanks het dappere hart dat elk van jullie getoond heeft tijdens dit gevecht, hebben we vier katten verloren." Mauwde ze zacht, want iedereen had zonder enige twijfel zich op de vos en daarna de honden gestort. "Katten die vrienden, familie en zelfs Deputy waren." Vervolgde ze haar stem trilde, waarna ze haar blik op de oranje bol die de zon heette wierp. Ze was uitgeput, iedereen had zich zo hard uitgesloofd en het had niet mogen baten. De voorspelling van Lakeside was uitgekomen én hoe! "De waarschuwing van Starclan is waarheid geworden. Bloed heeft gevloeid en levens zijn ontwricht. Starclan zal er vier nieuwe Warriors bij krijgen." Zonder twijfel zouden de katten naar Starclan gaan. Eindelijk de eeuwige rust vinden. Hierna gleed haar blik naar de eerste van de vier katten.

♡The stars don't look bigger, but they do look brighter♡

De flamepoint, de dochter van Lionroar. Haar blauwe blik gleed naar de grond terwijl ze naar voren stapte. De felle kattin had nooit een vriendin mogen zijn, ze had de jonge Leader nooit vertrouwd. Maar wel haar leven voor Windclan gegeven. Ze was een moeder geweest van een jonge, onschuldige kitten. "Tinderlight, de dochter van Icyrose en Lionroar; heeft het leven gelaten door een schot van een van de twolegs. Ze zal niet alleen vrienden en siblings achterlaten maar ook een jonge kitten. Pepperkit," Sprak ze haar stem was helder terwijl ze haar blik op de kitten richtte. "Kom hier, we zullen samen afscheid nemen van je moeder." Mauwde ze haar stem warm en beschermend. Ze zou de kitten beschermen, nu de flamepoint dat niet meer kon. Ze wist dat de kitten zich alleen voelde, en nog niet kon plaatsen wat er gebeurd was. "Geen van ons zal haar vergeten. Een trotse, sterke Warrior met het hart op de goede plek. Ze was niet bang haar mening te verkondigen en daarmee hebben wij een slimme kattin verloren. Moge Starclan haar pad verlichtten." Hiermee boog ze haar kop terwijl ze nog iets dichterbij de flamepoint stapte en haar lik over haar wang gaf. Zacht, teder, warm. Ondanks dat ze wist dat de kattin zich al bij Starclan had gevoegd, zou ze nog een laatste keer met haar samentongen. Zodra de kitten zich erbij had gevoegd gaf ze haar een zachte lik over haar oor. "In Starclan zal je haar weer zien," Murmelde ze, want ze kon niet anders dan geloven dat Tinderlight vanuit een ander punt de Clan in de gaten zou houden. Zelf zou ze dat ook doen, ze kon haar kittens niet in de steek laten; ook niet als ze in Starclan was.

♡Doubt thou the stars are fire, Doubt that the sun doth move. Doubt truth to be a liar, But never doubt I love♡

Hierna stapte ze wankel naar de volgende kattin toe. Een wat in haar ogen stillere kattin; Feathermist. Ze was wat jonger dan haarzelf geweest en ze wist weinig te vertellen over de ander. Behalve dat ze een goede Warrior was geweest en als ze nog leefde een kat zou zijn geweest die wellicht een gerespecteerd lid zou worden. Ze had een mooie toekomst voor haar gehad, een die ze niet zou krijgen. Niet hier. "Feathermist, ik kende haar niet het beste; echter heeft ze vaak genoeg getoond een goede Warrior te zijn. Ze zal gemist worden." Begon ze met een waterig glimlachje, zelfs als het geen persoonlijke vriend was, betekende het niet dat ze niets voor een clangenoot voelde. Haar bekende vacht niet zou missen. "De paarden van de twolegs zorgden voor haar dood. Moge Starclan haar pad verlichtten en de toekomst geven die ze verdiend." Mauwde ze zacht; ze hoopte haar gezond en wel weder te zien als de tijd daar was. De vraag was hoe snel dit het geval zou zijn. Voor een laatste keer gaf ze haar een lik over haar oor heen waarna ze haar ogen sloot en haar clangenoten aan keek. Ze had nog twee katten te gaan, waarvan een de Deputy. Ze was moe, oh zo moe. Haar poten waren te zwaar.

♡We have the capacity to receive messages from the stars and the songs of the night winds♡

De volgende kat, haar hele lichaam trilde. Met elk lichaam kwam ze dichterbij die van de Deputy, van Bronzemask. Tranen maakten haar blind voor haar clangenoten. Ze was moe, maar zou niet kunnen slapen. Nog niet, hoe aanlokkelijk het ook klonk. De zorgen voor haar Clan drukten zwaar op haar schouders terwijl ze stilhield voor Lionbeat. De kattin die het leven van Silverdew en Burnetpaw had willen redden en door een schotwond in haar poot was doodgebloed. De kattin die ooit had bekend zich niet meer thuis te voelen in de Clan, maar toch haar leven ervoor had gegeven. "Lionbeat. Zo lang was je een Warrior van Windclan; en dan komt het op deze manier ten einde.  Bij het geven van je leven voor minstens  twee clangenoten." Haar blik gleed even naar haar twee geadopteerde dochters. Katten die enorm belangrijk waren geweest. Burnetpaw had niet eens een goede band met de ander gehad, immers was ze als kit door de gevlekte kattin geslagen. Toch had ze haar leven voor hen gegeven zodat ze een nieuwe dag zouden zien, ongeacht hoe moeilijk dit zou worden. "Ook jouw dood is veroorzaakt door het schot van een twoleg en het grootse bloedverlies. Je was een eervolle Warrior en mag nu jagen in de eindeloze velden van Starclan." Haar stem klonk zacht maar luid genoeg om door de andere gehoord te worden. Tranen drupten over haar wangen. "Bedankt," Een woordje met zoveel betekenis, bedankt voor haar dapperheid, voor haar kracht in haar laatste momenten. Ze had twee jonge katten een mogelijkheid tot leven gegeven. Iets dat ze niet zou vergeten. "Moge Starclan je pad verlichtten." De bekende woorden, waarmee ze afscheid nam van elk van haar clangenoten die waren overleden. Voorzichtig likte ze over de neus van het koude lichaam heen. Ze zou het niet vergeten, ze hoopte dat haar hereniging met Firework het waard was.

♡It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves♡

Toen stond ze voor haar goede vriendin, voor de Deputy. Haar blauwe ogen bleven in doodse stilte op de ander gericht terwijl ze zich door haar poten liet zakken en de tranen nu over haar wangen stroomden. Haar vacht was lichtjes opgezet tegen de koude dat nog heerste terwijl ze haar kop kort in de bebloede vacht van de ander duwde. Bronzemask. Haar vriendin, de kattin die samen met haar de nieuwe generatie had opgevoed, die de zus was geweest van Brindleleaf. Haar mentor, en die het ware hart van een Windclanner in zich had gedragen. Die wist hoe moeilijk het was voor het goede te vechten en haar door en door had gekend. Haar kop tilde ze op terwijl ze zacht over diens vacht likte, hem schoon probeerde te krijgen. Zodat de ander er minder heftig uit zag, al waren de wonden die waren aangebracht door de vos duidelijk te zien. "Dan nemen wij nu afscheid van mijn goede vriendin en Deputy." Haar stem trilde terwijl ze een snik onderdrukte. Oceanstar's schouders schokten terwijl ze haar clangenoten aan keek. Haar hart klopte luid in haar keel. Ze had nog zoveel te  doen en het enige dat ze wilde was wacht houden bij haar goede vriendin. Toch kon ze de regels van Starclan niet breken. Nadat ze afscheid had genomen, zou ze een nieuwe Deputy aan moeten wijzen. Als ze de beslissing kon maken, haar hart deed zeer. Ze was de eerste die in het gevecht was overleden. Ze had zoveel familie achter gelaten, waarmee ze een goede band had gehad. "Ze was een geweldige kattin, moeder en pleegmoeder voor zoveel kittens. Ze had haar hart op de juiste plaats en was wijs genoeg om mij bij te staan tijdens de zware tijden die we in deze korte Moons hebben meegemaakt. Als ik voor haar was overleden, dan weet ik een ding zeker. Ze zou een geweldige Leader zijn geweest. Eerlijk, oprecht en daadkrachtig." Haar stem zwol met trots, ze had een goede keuze gemaakt toen ze de ander had gekozen haar bij te staan. "Nu zal ze rusten in Starclan en jagen in de prachtige velden." Haar stem brak terwijl ze haar kop boog en die in haar vacht begroef, die rook naar vos en bloed. Echter was de bekende geur van haar vriendin ook nog steeds aanwezig. "Moge Starclan je pad verlichtten, Bronze." Mauwde ze waarna ze zich van de Clan afdraaide en naast de kattin op krulde. Haar vacht voelde koud, niet hoe ze haar wilde herinneren. Maar weglopen kon ze ook niet. Alles deed zeer, ze had rust nodig en hulp van haar vrienden en familie. Dit was een zware klap, niet alleen voor Windclan maar ook voor haar. Zeer zeker voor haar.

♡The sky is filled with stars, invisible by day♡Tag: Iedereen

The Soul of Windclan || Rouwtopic Oceano10
The Soul of Windclan || Rouwtopic LcrIgCQThe Soul of Windclan || Rouwtopic JwNO92gThe Soul of Windclan || Rouwtopic EjrsROFThe Soul of Windclan || Rouwtopic UK1ajoIThe Soul of Windclan || Rouwtopic 3qCkg2fp_oThe Soul of Windclan || Rouwtopic 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
The Soul of Windclan || Rouwtopic 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 22:52


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying

Sunlight, through the trees in summer
Endless masquerading
Like a flower as the dawn is breaking
The memory is fading


Pepperkit wist niet goed wanneer haar tranen gestopt waren met komen. Het leek zo'n eindeloze stroom te zijn die elke keer weer op gang was gekomen elke keer dat ze haar moeder had gezien. Ze had haar kopje nauwelijks geheven bij het horen van de woorden van Oceanstar over verzamelen. Als een bevend hoopje bleef ze zitten. Ze kon geen afscheid nemen. Haar mama had haar beloofd dat ze altijd bij haar zou blijven. Maar hier was ze, alleen, zonder haar mama. Een heftige siddering ging door de kitten heen terwijl er weer een snik in haar keel bleef steken.

Met grote blauwe ogen keek ze omhoog naar de clanleider toen deze haar aankeek en haar staart werd wat dikker. Ze had het over haar mama... De kitten legde haar oortjes plat in haar nek en drukte zich wat dichter bij de grond. Ze wilde niet... Het was haar mama niet, haar mama zou elk moment weer het kamp binnen komen en deze nep-mama wegsturen. Maar het gebeurde niet, en meer katten hadden ondertussen hun blik op haar gericht. Pepperkit keek om zich heen, langzaam, en een steen zakte neer in haar maag terwijl ze toch maar zich tot haar pootjes hief en met trage passen naar de clanleider toe liep, haar oortjes plat in haar nek gepind en haar ogen betraand. Af en toe wist ze de ogen van de clanleider te vinden met haar ogen blauwe kijkers, maar ze sloeg ze ook al snel weer neer.

Haar moeder lag stil, te stil. De levenslust die ooit door het lichaam van de flamepoint had gevlamd was weg. De bloederige wond op de kop was ook verschrikkelijk voor Pepperkit. De kitten kneep haar ogen dicht en drukte zich tegen Oceanstar aan. Ze luisterde maar half naar de woorden van de clanleider terwijl haar tranen weer begonnen te vloeien. Ze wilde geen afscheid nemen. Ze kon geen afscheid nemen. Haar hart scheurde zich in duizend stukjes. "Ik.. wil mama nu.." prevelde de kitten bijna onverstaanbaar, haar stem bevend. Toen Oceanstar wegstapte van haar mama krabbelde Pepperkit achteruit, ogen wijd open gesperd en kop afgewend. Ze kon niet kijken naar deze nep-mama. Ze beefde ontzettend en kreeg de rest niet eens meer mee.


Memory
Turn your face to the moonlight
Let your memory lead you
Open up, enter in
If you find there
The meaning of what happiness is
Then a new life will begin

Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 19:00

De sfeer in het camp was bedrukt. Of nee, dat was nog optimistisch gezegd. Zo veel dood, zo veel vernietiging.. De geur van de vos, de honden en de tweebenen hing nog steeds in de lucht - maar ze was gemengd met de stank van de dood. Amberstorm haalde haar neus even op. Haar groene ogen stonden verdrietig, een schril contrast met de anders eerder geïrriteerde blik die erin lag. Ze neusde bij elk van de katten even; vier warriors, één van hen zelfs deputy, vier vrienden, vier familieleden die ze verloren waren. De queen was niet de sociaalste kattin, ze was niet iemand met honderden vrienden; maar dit deed ook haar pijn. Haar clan was alles, was belangrijker dan haar familie of haar bloedeigen kittens. Ze zou nooit zonder kunnen. Haar blik viel op een kitten die erg aangedaan was. Pepperkit, de dochter van de overleden Tinderlight. De queen aarzelde even; maar met zachte pootstapjes liep ze op het poesje af. Met een zachtheid die ze nog nooit tegen haar eigen kittens had vertoond duwde ze zachtjes met haar neusje in Pepperkit's vacht. "Ik weet hoe je je voelt.", murmelde ze, haar ogen gevuld met tranen die niet over haar wangen mochten lopen. "Maar mama kijkt naar je, vanuit Starclan." Ze richtte haar blik naar boven en duwde zachtjes tegen Pepperkits kin opdat ze hetzelfde zou doen. In ieder geval had zij dat nog, die troost dat haar moeder op een betere plaats was. Amberstorm had het verlies gekend zonder die zekerheid.

Tag: Pepperkit


The Soul of Windclan || Rouwtopic WpFgCIB
The Soul of Windclan || Rouwtopic 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 19:17


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Sad «

De gevlekte kater was de RiverClan katten gevolgd naar de border die het gebied van RiverClan scheidde met dat van WindClan. De kater keek naar hoe alle katten achter hun Leader aan verdwenen in de verte. Hij knipperde met zijn groene ogen en slaakte een zucht. Wat was dat voor dreigement geweest van de poes dat ze WindClan weer kwam opzoeken? En de Heatherfields eisen terwijl geen een van die plompe dikzakken ooit een konijn kon grijpen, laat staan een haas. Hij markeerde de border nogmaals en liet zijn groene ogen naar de hemel gaan die langzaam iets donkerder begon te worden. Met de energie die hij nog over had ging hij zo snel mogelijk terug naar het Camp en Oceanstar die de doden een laatste eer zou bewijzen.

De woorden van Oceanstar schalden door het Camp toen de kater net binnen kwam lopen. Alle doden katten lagen naast elkaar wat een raar en schokkend beeld opleverde. De kater haperde even bij de ingang en ging toen snel aan de zijkant zitten uit de grote menigte. Oceanstar sprak lovende woorden over iedere gevallen Warrior en hij zag dat Pepperkit aan het trillen was nadat Oceanstar haar laatste woorden sprak over Bronzemask. De poes liep weg en de kitten bleef alleen zitten. Als door een wesp gestoken stond de kater op en beende hij naar de kleine kitten toe die harder en harder leek te beven. Hij ging naast de kitten zitten en sloeg zijn staart om haar heen. "Pepperkit" miauwde hij zacht terwijl hij zich tot kitten niveau liet zakken. "Tinderlight jaagt nu bij StarClan. Kan jij een grote kitten zijn voor jouw mama?" miauwde hij zacht waarna hij naar het dode lichaam keek. "Ik wil jouw mama graag een laatste eer bewijzen" miauwde de kater nog steeds zacht. "Zullen we haar wond samen schoonmaken?" zei hij zacht waarna hij met zijn groene ogen begripvol en triest naar de kleine kitten keek. Hij liet een warm zacht gespin horen om de kitten gerust te stellen waarna hij haar zachtjes een likje over haar oor gaf. Het was ontzettend zwaar voor de kleine kitten maar misschien dat het schoonmaken van de wond van haar moeder wat troost kon bieden voor het kleintje. "Je moeder zal altijd bij je zijn Pepperkit, in je hart" miauwde hij en hij gaf haar een kriebelend neusje op haar borst waar haar jonge hartje gezond en luid klopte. Naast hem verscheen Amberstorm die ook haar best deed de jonge kitten te troosten. Meer dan elkaar troosten konden ze niet doen.
The Soul of Windclan || Rouwtopic JXidV8r
The Soul of Windclan || Rouwtopic Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashback
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 19:18

Stil keek de oudere kat op toen de leader hen bij elkaar riep. Natuurlijk had de roestkleurige kat het nieuws al gehoord dat zijn moeder was overleden en zijn hart brak een beetje bij het zien van haar lichaam. Toch wist Flashback dat hij sterk moest blijven. Ze hadden elkaar al zo lang niet gesproken. Als hij alleen maar meer tijd had gestoken in zijn moeder, dan had ze misschien niet haar leven gegeven voor dit. Hij zuchtte even trillerig en stond op om naar de gevlekte poes te bewegen. Beverig zakte hij door zijn poten, waarbij tranen uit zijn ogen begonnen te glijden en langzaam begonnen ze zich te vermengen met haar mooie pels. Teder duwde hij zijn kopje in haar nek. Even streek hij met zijn kop langs de hare heen voordat hij haar een paar likken gaf over haar kop. "Nou... mam... Nu zie je er iets beter uit.." murmelde hij even nadat hij haar wat had schoon gelukt rond de kop en schouders. Hij kon haar hele lichaam beginnen doen, maar ergens zou dat raar overkomen... IN stilte duwde hij zijn neusje terug in de nekharen van zijn moeder en sloot hij deze rustig. Tranen gleden over zijn wangen heen, maar hij voelde geen echte pijn of angst. Hij wist dat ze nu bij vader was. En ze was vast gelukkig om eindelijk terug bij haar geliefde te zijn.... Ze verdiende het om gelukkig te zijn.. Dus na een tijdje verscheen er dan ook een bittere glimlach op de lippen van de warrior. Ze was gelukkig nu, dit was haar happy ending en ze verdiende het zo hard. "Rust zacht... Ik hou van je..." fluisterde hij teder in haar oor zodat zijn woorden enkel haar zouden bereiken. Niemand moest hun gesprekken horen, dit was zijn mama, zijn familie. En niemand hoefde zich daarmee te moeien.


The Soul of Windclan || Rouwtopic 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionroar
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 20:17


Het voelde vreemd om terug te zijn in het Windclan kamp en de flame point kater had daarboven nooit verwacht dat wanneer hij terug zou komen, het zou zijn om over zijn dochter te rouwen. Eén ding wist hij wel zeker; hij voelde zich hier niet thuis. Het was nog steeds een emotioneel litteken, waar hij wellicht nooit meer overheen zou komen. Al overtrof het beeld van zijn overleden dochter in het midden van het kamp, toch wel zijn eigen verbanning. Wellicht dat zijn nachtmerries daarover, verplaatst zouden worden door dit. De kater schudde zacht met zijn hoofd en haalde diep adem. Hij moest zichzelf bijeen rapen; Tinder zou willen dat hij dat deed. Voor haar dochter. Zijn blik gleed naar de jonge kitten. Omringd door Windclanners. Hij luisterde naar Oceanstar's woorden en knikte dankbaar naar de leidster voor dit. Zijn blik gleed naar de kitten, het was duidelijk dat de jonge Pepperkit hier niets mee te maken wilde hebben. En hij begreep het goed. Na Oceanstar's woorden, bleef zijn aandacht voornamelijk op zijn overleden dochter, zijn kinderen en natuurlijk zijn kleindochter. Het was haar waar hij zich het meest zorgen over maakte. Zijn aandacht lag niet langer meer bij de rest van Oceanstar's woorden. Nadat er een stilte over het kamp was gevallen, was hij van plan om naar Tinderlight te lopen en zijn gedag te zeggen, toen hij opeens de woorden van Stallionheart opving. Zijn blik schoot naar de arme flame point kitten en hij wiebelde wat met zijn oren, terwijl hij zijn weg naar het gezelschap rond zijn kleinkind baande.

"Stallionheart," hij keek de kater recht aan. "Ik denk niet dat een kitten dat als laatste herinnering van haar moeder wil hebben, het is al erg genoeg dat ze op zo'n jonge leeftijd..  dit.. meemaakt." Met dit bedoelde hij uiteraard het verliezen van haar moeder. Iedere kitten verdiende een liefhebbende moeder. Bovendien, hij zou bijna durven te wedden dat Tinderlight het niet nodig zou hebben gevonden om haar wond schoon te likken. Voornamelijk niet door haar eigen dochter. Ze zou er immers net zo prachtig als voorheen uitzien in Starclan. Hij liet zijn blik op Pepper vallen. "Je hoeft niets te doen, als je het niet wilt." Sprak hij zacht. "En je hoeft ook geen gedag te zeggen, want je moeder zal altijd bij je zijn." Hij bewoog zijn poot en raakte zacht haar borst aan. "Hier, in je hart. Maar ook daarboven. Ze zal altijd over je uitkijken, zoals ze beloofd heeft." Hij glimlachte naar haar, waarna hij zijn blik op het beweegloze lichaam van Tinder richtte.

"Dit alles heet een Vigil, Pepperkit. We waken over je moeder, zodat ze veilig naar Starclan kan reizen. Zullen we samen waken over haar?" Sprak hij zacht, terwijl hij zich weer tot de flame point kitten richtte.  


The Soul of Windclan || Rouwtopic DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The Soul of Windclan || Rouwtopic Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
The Soul of Windclan || Rouwtopic 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 0:03


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying

Sunlight, through the trees in summer
Endless masquerading
Like a flower as the dawn is breaking
The memory is fading

Pepperkit sidderde op haar poot kussentjes terwijl ze paniekerig achteruit krabbelde. Het kamp was haar plots te benauwd, de situatie te heftig. Waar ze haarzelf groot had willen houden, faalde ze ondertussen ontzettend hierin. Ze wilde haar mama. Ze wilde niet alleen zijn. Toen Amberstorm haar troostte, wie toevallig ook de laaste was van wie ze troost verwachtte, drukte ze zich tegen de kattin aan, haar kop afwendend van haar dode moeder. Haar paniek zwakte iets af

De woorden van Stallionheart lieten de paniek echter met nieuwe helse furie losbarsten. De kater begon erover dat ze een grote kitten kon zijn, waarop Pepperkit in eerste instantie met betraande oogjes knikte. De volgende suggestie om naar moeder's wond te gaan schoonlikken liet haar maag echter in duizend knopen draaien. Ze wilde dat niet, ze wilde haar moeder niet zo zien, ze wilde al helemaal niet naar die akelige wond kijken en laatst staan aanraken. Met stijgende paniek begon de kitten woordloos haar kop te schudden, haar pels opnieuw overeind en haar oren plat in haar nek gepind, zich tegen Amberstorm aandrukkend. En toen kwam er nog iemand naar haar toe. Het was veel te overweldigend voor de kleine flamepoint. In ieder geval klonk deze suggestie minder eng. De kitten knikte woordloos op de woorden van de kater, al keek ze nog steeds angstig. Het drong allemaal steeds minder door. Ze bleef nog wel tegen Amberstorm aangeplakt. Die kende ze goed, deed geen enge suggesties en was veilig.


Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 0:33

Hij had het grootste deel gemist, zijn geest preoccupied met gedachten die afgemaakt moesten worden. Er was nu zoveel te regelen, en geen tijd om het voor elkaar te krijgen. Kortsluiting kreeg hij steeds minder snel, maar dat betekende niet dat hij zich in honderd stukjes kon splitsen en ook nog goed op kon letten. Tenminste, tot Tinder genoemd werd en hij zijn hoofd ophief naar waar hij hoopte dat ze nu was. Of, naja, dat sentiment zou ze vast niets vinden. Niet als het van hem kwam in ieder geval. Een waterige glimlach op zijn gezicht, tot hij de kitten, zijn kitten iets hoorde zeggen.

Zelf zat hij aan de rand, dit was geen plek voor Shadowclan nu, maar toch waren ze er vanwege de vreemde situatie waar Ocean ze in had gezet. Tall deed dan ook zijn best zo respectvol mogelijk te doen en had wat afstand genomen, maar dat betekende dat er nu heel wat katten eerder bij haar waren dan hij. Even stak jaloezie de kop op, tot Stallionheart wat probeerde en Tall even met stomheid geslagen halthield, om vervolgens te zien hoe Lionroar het overnam. De kater ontspande nu even. Hoewel hij de ander niet mocht - understatement - wist die genoeg van kittens af en was hij bovendien haar opa. Dat gaf hem in ieder geval een beetje het recht om daar te zitten. Aan de andere kant leek het allemaal best overwhelming voor de kleine, waardoor hij zich in moest houden er niet doorheen te komen en haar ertussenuit te halen. In plaats daarvan nam hij dichterbij, maar nog steeds op een klein afstandje plaats. Zo zou ze kunnen wennen aan zijn aanwezigheid zonder dat hij nog al teveel extra prikkels toevoegde. Zijn blik strak op Tinder gericht, een shaky zucht als afscheid. Hij was altijd al de meer emotionele van de twee geweest.

@Pepperkit, @Lionroar @rest die daar zit (:


The Soul of Windclan || Rouwtopic Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lionroar
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 9:30


De kitten stond te trillen en trok zich steeds meer terug in de vacht van de Windclan kattin. Hij liet zijn blik even over de twee windclanners aan haar zijde glijden, kort knikkend, waarna hij een flinke stap achteruit zette om de kitten haar ruimte te geven. Het laatste wat Lionroar wilde, was dat ze een paniekaanval kreeg. Of dat ze een nog grotere trauma aan dit alles overhield dan dat het al was. De kater besloot zich klein te maken, door te gaan liggen. Het was wellicht een beetje te overweldigend om drie katten om je heen te hebben staan, elk die toch wel een heel stuk groter waren dan jij zelf. Zo hoopte hij het een stuk minder erg voor de kitten te maken. "Het is oké, neem alle tijd die je nodig hebt." Mompelde hij naar de rossige kitten. Zijn blik gleed uiteindelijk van Pepper, terug naar zijn dochter. Een droevige waas hing over zijn blauwe ogen, ook al probeerde hij zich sterk te houden voor zijn kinderen en zijn kleinkind. Het was lastig om haar zo te zien liggen. Lastig om erover na te denken dat hij haar nooit meer zou tegenkomen bij de borders. Haar nooit meer in zijn poten kon omhelzen en nooit meer haar stem zou horen. Niet totdat hij zich bij de sterren zou voegen, iets waar de flame point zelf nog absoluut niet klaar voor was. Hij ging haar missen.  


The Soul of Windclan || Rouwtopic DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The Soul of Windclan || Rouwtopic Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 9:35


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Sad «

De woorden die hij had gesproken bleken een avarechts effect te hebben op de kitten die eerst wat leek te ontdooien en daarna weer begon te sidderen. Hij voelde zich op zijn lichts gezegd nogal onhandig nu. Hij hoorde een andere stem en merkte Lionroar, de vorige Deputy op die naast hem kwam staan. "Ik denk niet dat een kitten dat als laatste herinnering van haar moeder wil hebben, het is al erg genoeg dat ze op zo'n jonge leeftijd.. dit.. meemaakt." miauwde de kater en ergens kon de gevlekte kater opgelucht adem halen. Dit alles was voor hem ook de eerste keer dat zo'n jonge kitten haar moeder verloor. Hij was blij dat Lionroar haar opa het overnam en haar wat meer begon te vertellen over wat er gebeurde. De kater sloot kort zijn ogen waarna hij opstond, zijn ogen opende en naar de wond van Tinderlight keek op haar kop. Het was te gruwelijk om naar te kijken voor elke kat. Van een afstandje zag hij de ShadowClan leader naar Tinderlight kijken en hij kreeg er een rare vibe bij. Wat was hier gaande? Was er iets gebeurd toen hij weg was gegaan? Hij besloot het allemaal naast zich neer te leggen en de wond van Tinderlight alleen schoon te maken om het aangezicht van de poes minder gruwelijk te maken. Hij begon de wond van de poes schoon te likken zodat het bloed verdween en ze weer leek op de Clangenoot die hij al die manen gekend had. Bij elke rasping van zijn tong proefde de kater het metalige van haar bloed dat was begonnen met opdrogen maar dat maakte niet dat de kater stopte.
Toen de wond eindelijk schoon was keek hij naar het lichaam van de poes en de andere doden die naast haar lagen. Hij liet zijn kop hangen. Wat was er allemaal gebeurd? Hoe had het allemaal zo mis kunnen gaan. "Moge StarClan je pad verlichten Tinderlight" miauwde hij zacht waarna hij Lionroar een knikje waarna hij naar Oceanstar liep die zich naast Bronzemask had neergelegd. Zonder een woord verder te zeggen ging hij aan de andere kant van Bronzemask liggen en begon hij de wond die de vos had achtergelaten ook schoon te maken. Alle katten zouden mooi boven komen maar voor de levende katten hier was het enkel hier en nu wat ze zagen. Hij hield even op met het schoonmaken van de wond en keek Oceanstar aan. "Bronzemask jaagt nu met StarClan" miauwde de kater op gedempte toon. "Ze was een goede Deputy en vriendin voor jou" miauwde hij en hij focuste zich weer op het schoonmaken van de wond op de rug van de dode Deputy.
The Soul of Windclan || Rouwtopic JXidV8r
The Soul of Windclan || Rouwtopic Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossomwish
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic DPKsfdL
»Quinty«
23
Actief
Ideas come from curiosity

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomwish
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 13:01

Ergens voelde ze zich schuldig, immers had ze niets gedaan tijdens de hele aanval met de vos. Ze was vroeg uit het kamp weggegaan en toen ze terug kwam van haar jacht was het merendeel van de drama al weer neergedaald. Toch voelde ze zich schuldig, vooral toen ze het lichaam van d'r tante had zien liggen. Tinderlight had een schotwond opgelopen door een van de twolegs en had daardoor niet alleen haar leven, maar ook haar dochtertje verlaten. De calico kattin had stilgestaan bij het lichaam van haar tante, toen ze vanuit haar ooghoek merkte dat er commotie was rondom haar nichtje. Echt veel had Blossomwish zich niet bekommerd over Pepperkit sinds het ongeluk van Tinderlight, Maar nu ze merkte dat de Shadowclan warrior genaamd Lionroar er ook bij was, bleef ze eventjes staan en spitste haar oren. Ze wilde naar Stallionheart, de nieuwe Windclan Deputy, grommen dat hij Pepperkit niet de wond van haar moeder moest schoonlikken. De kleine kitten had al genoeg trauma's gehad in haar jonge leventje. Ze hielt haar helder blauwe ogen op de katers gericht en wilde eigenlijk naar haar nichtje toe lopen, maar wist zeker dat Pepperkit daar niet van gediend zou zijn nu. Toch waren er een paar dingen waar ze haar poot niet op kon leggen. Langzaam kwam ze overeind en liep in de richting van de flamepoint. "Lionroar? Mag ik u even spreken," miauwde ze op een kalme toon. "Alleen."


The Soul of Windclan || Rouwtopic ZYOEG0e
Latino caribo, mondo bongo. The flower looks good in your hair.
Latino caribo, mondo bongo. Nobody said it was fair.
Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
The Soul of Windclan || Rouwtopic DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 18:21

Ze hadden meerdere katten verloren in het gevecht met de vossen, honden en tweebenen. Het was zwaar om katten te verliezen en het deed hem dan ook denken aan het moment dat hij zijn moeder haar laatste adem had zien uitblazen. Hij moest zichzelf dan ook vertellen dat het niet zijn moeder was die daar nu lag, maar dat maakte het niet beter. Hij slikte kort bij de woorden die zijn zus uitsprak en wachtte tot ze zelf zou gaan liggen. Hij wist tenslotte dat ze het niet makkelijk had met de dood van haar clangenoten en vooral niet met die van Bronzemask. De deputy was zeker een verlies voor de clan. Hij stapte dan ook rustig naar het lichaam van de deputy toe en ging naast Oceanstar liggen, terwijl hij zijn vacht tegen die van haar drukte. Hij kon haar hier niet alleen laten.


The Soul of Windclan || Rouwtopic 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashingpaw
StarClan
The Soul of Windclan || Rouwtopic DPKsfdL
Bunny
77
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •Doesn't matter•
Gender:
Rank:
Flashingpaw
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 21:13

Bloed ruiste in zijn oren. De kater kon het niet meer bevatten. Sinds ze de lichamen naast elkaar gelegd hadden stond hij daar maar, starend naar haar.. Naar haar lichaam. Haar lijk. Want haar ziel was daar niet meer, nee - die was weg, ver weg van hen, tot ze zelf hun einde vonden. En waarschijnlijk zouden ook zij hun einde veel te snel ontmoeten. Want niemand kreeg de kans zijn leven tot het volste te leven - het werd altijd van hen afgenomen, door de clan die iedereen zo verafgoodde, door Starclan zelf. Alsof Starclan alle kennis had, alle macht. Niets konden ze, niks, nada, noppes. Ze deden maar alsof ze zo belangrijk waren, zo machtig, zo alwetend. Als ze zo machtig waren, waarom deden ze dan niets? Waarom lieten ze alle katten dood gaan, keer op keer, wetend dat het iedereen hier op aarde zo'n pijn zou doen? Hij had gezien hoe zijn moeder had geleden na de dood van zijn vader. En nu stond hij hier, kijkend naar haar lichaam; maar haar ziel was daar niet meer. Flashingpaw hoopte dat Starclan niet bestond, dat ze eindelijk de kans kreeg om te rusten. Want dat hoopte hij ook voor zichzelf,met heel zijn hard - dat er na de dood niéts meer was, niet meer afzien, niet meer denken, geen genot en geen pijn, gewoon niets. De afwezigheid van alles. De kleine kater draaide zich plots om toen zijn oudere broer - degene waarnaar hij zo had opgekeken - neerboog bij haar lichaam en in haar oor fluisterde. Hij kon al raden wat hij zei: "moge starclan je pad verlichten". Ha. Alsof dat er iets toe deed. Het waren lege worden, die de levenden misschien comfort mochten geven maar niets teweeg brachten. Hij beende met snelle pootstappen het camp uit, blind voor de katten tegen wie hij ondertussen botste. Hij moest weg, weg van hier, weg van dit.


The Soul of Windclan || Rouwtopic Lf321Da
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
The Soul of Windclan || Rouwtopic 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 15:00

WindClan
LeaderHet was duidelijk dat Pepperkit de dood van haar moeder moeilijk kon begrijpen. Elke moeder beloofde haar kitten om terug te komen en als ze dat niet deden was het vreselijk hartbrekend. "Ik.. wil mama nu.." had de kitten gepreveld net voordat ze van Tinderlight was weg gestapt. Ze kon niets voor het bevende jong betekenen. Ze moest afscheid nemen van elk van de katten die het leven hadden gelaten. Waardoor ze hoopte dat een ander de kitten gerust kon stellen. Vanuit haar ooghoeken zag ze Amberstorm dit doen, het was de laatste waarvan ze dit verwachtte. Waardoor ze met een ietwat gerust hart verder kon met het afscheid van de anderen. Ook al brak haar moederhart niet alleen van de kitten maar voor iedereen.

Bij Bronzemask was ze blijven liggen. Uitgeput had ze zich naast diend vacht gelegd terwijl haar clangenoten en de Shadowclanners de kitten probeerdem te troosten. Ze zou een nachtwake houden bij haar Deputy. Uiteindelijk kwam Stallionheart bij haar, aangezien zijn tactiek met de kitten niet had gewerkt. Hij had waarschijnlijk de vacht van Tinderlight schoon gemaakt, zoals zij ook ietwat bij haar Deputy had gedaan. Terwijl zij was gestopt met likken en haar vacht tegen die van haar overleden vriendin aan had gedrukt, waste Stallionheart een ander deel van Bronzemask's vacht. "Bronzemask jaagt nu met StarClan" Dat was iets dat zijzelf ook wel wist. Oceanstar was niet dom, de enige plek waar haar vriendin heen kon gaan was Starclan. Het was een kleine troost dat ze voor altijd vredig zou zijn, maar dat maakte het gemis niet minder. "Ze was een goede Deputy en vriendin voor jou" Mauwde de kater op dezelfde gedempte toon terwijl hij zijn aandacht weer op Bronzemask richtte. De overleden Deputy van Windclan. Haar eerste Deputy die jong was gestorven, en haar kittens had achtergelaten in de Clan. Oceanstar knikte enkel even naar Stallionheart voordat ze stil haar kop op haar voorpoten legde en zacht snorde toen haar broer naast haar kwam liggen en zijn gestreepte vacht tegen die van haar aandrukte.

Tag: (Pepperkit, andere Windclanners en Shadowclanners), Stallionheart en Panthersoul


The Soul of Windclan || Rouwtopic Oceano10
The Soul of Windclan || Rouwtopic LcrIgCQThe Soul of Windclan || Rouwtopic JwNO92gThe Soul of Windclan || Rouwtopic EjrsROFThe Soul of Windclan || Rouwtopic UK1ajoIThe Soul of Windclan || Rouwtopic 3qCkg2fp_oThe Soul of Windclan || Rouwtopic 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionroar
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 12:35


Een stem bracht hem uit zijn gedachten en zorgde ervoor dat de kater zijn helderblauwe ogen omhoog richtte naar de kattin die bij hen was komen staan. Haar ijsblauwe ogen brachten hem terug naar de tijd dat Icyrose nog in leven was. Hij knikte bij haar vraag of ze hem kon spreken, maar er stond toch een vragende blik in zijn ogen. Waarom wilde ze hem spreken? "Natuurlijk, Blossomwish." Reageerde hij echter kalm, waarna hij opstond en zijn blik even kort op Pepperkit richtte. "Ik ben snel terug." Sprak hij vriendelijk naar de kitten, hij wilde haar immers niet te lang alleen laten. Wie weet welke Windclanner haar nog meer wilde traumatiseren door haar naar haar moeder te sleuren, dat moest hij voorkomen. Hij draaide zich terug naar Blossomwish. "Buiten het kamp?" Stelde hij voor. Dan waren er in ieder geval geen nieuwsgierige oren die naar hen luisterden.


The Soul of Windclan || Rouwtopic DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The Soul of Windclan || Rouwtopic Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Homebird
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic DPKsfdL
Floriske
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Homebird
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 22:10

Ze had nog nooit een dode gezien. Ze begreep het niet goed, ze dacht dat je dode katten niet kon zien. Ze wist namelijk wat 'dood' was. Dan was je in StarClan. Maar mama was niet in StarClan, mama lag hier. Op de grond. Alsof ze sliep. Maar dan koud. En andere mama moest bijna huilen, en nu moest ze zelf ook bijna huilen. Omdat ze het niet begreep. Omdat ze niet begreep hoe mama in StarClan kon zijn, hoe het kon dat ze gisteren nog een training had gehad, en morgen ook weer een training zou hebben, maar dat dat nu niet doorging. En overmorgen ook niet. En overovermorgen ook niet. Homepaw keek om zich heen. Mocht ze huilen? Was huilen niet iets voor kittens? Ze wist het niet goed. Misschien wist mama het. Met onstevige passen liep ze naar haar mama's toe, de ene levend, de andere dood, en bleef daar staan. "Mama..." Haar stem sloeg over, brak. Ze wist niet wat ze moest zeggen. Ze wist niet wat ze moest doen. 'Rouwen', hoe moest dat?

Tag: Oceanstar (& Stallionheart & Panthersoul)


The Soul of Windclan || Rouwtopic Homeos12
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
The Soul of Windclan || Rouwtopic HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitimema 28 jan 2019 - 10:48


Hij was ver van het kamp geweest toen het eerste schot over de velden galmde. Meteen had hij zijn oren gespitst, waarna hij terug naar het kamp was gespeerd. Tegen de tijd dat hij alle velden was overgestoken was het kwaad al geschied. Nu werden de doden binnen gebracht en heerste er een trieste sfeer. De kater had zich kort bij laten praten en zich daarna op de achtergrond gehouden. Hij zag zijn ex partner, Oceanstar, huilen om het verlies van haar deputy. Ergens wilde hij naar haar toe, om haar te troosten, maar hij deed het niet. De kille kater bleef waar hij was, luisterde naar de speech van hun leader. In stilte keek hij toe hoe katten afscheid namen van de overledenen. Tigergaze voelde een brok in zijn keel toen hij zijn eigen dochtertje zag. In stilte werkte de grote kater zich een weg door de menigte, waarna zijn schaduw over de witte apprentice viel. Troostend duwde hij zijn kop tegen de hare. Kort gingen zijn ogen naar Oceanstar. Hij had zich als vader te weinig laten zien. Hij richtte zijn ogen weer op Homepaw. "We zullen vanavond samen om haar rouwen." Hij wilde niet dat zijn dochter hier alleen door moest gaan. "Je mag huilen, Home," fluisterde hij zacht.

TAG: Homepaw (Oceanstar)


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
The Soul of Windclan || Rouwtopic VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Soul of Windclan || Rouwtopic   The Soul of Windclan || Rouwtopic Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Soul of Windclan || Rouwtopic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: