A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Oceanstar
StarClan
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 10:24

WindClan
LeaderHet was de ochtend na de aanval. Een aanval die waarschijnlijk nog Moons herrinerd zou worden. Immers waren er vele katten gewond geraakt en overleden. De namen zouden door haar niet vergeten worden. Net zoals ze haar belofte aan Tallstar niet zou vergeten. Het was lastig, zeer lastig zoveel druk op een jonge kitten te leggen. Pepperkit, dochter van Tinderlight en Tallstar. Ze had nooit gedacht dat de kater er met een Windclanner vandoor ging; dat hij verliefd zou worden op iemand van haar Clan. Hij was trouw aan Shadowclan of behoorde dat te zijn. Ze wist wel zeker dat als Riverclan dit te weten zou komen, er een heel nieuw level aan drama zou komen. Twee jongere Leaders die blijkbaar hun Clan niet goed konden leiden. Al moest ze zelf bekennen dat haar rang zwaar was, elke kleine fout werd zoveel groter en elke goede daad werd zo snel weer vergeten. Het was een druk die af en toe ondraagelijk leek. Echter herinnerde ze zich nog steeds waarom ze Leader was geworden en verdween deze dan meteen weer en vormde er zich een soort trots. Trots voor haar Clan die veel meer kon doorstaan dan ze verwacht had. Voorzichtig om de rest niet wakker te maken stond ze op van Bronzemask's lichaam vandaan; zoals ze enkel maar een keer had gedaan om de nieuwe Deputy te benoemen. Waarna ze naast Pepperkit plaats nam en haar voorzichtig een lik over haar kopje gaf.

"Pepperkit," murmelde ze zacht, op een warme en geruststellende toon. Wetende dat de jonge flamepoint waarschijnlijk nog getraumatiseerd was. Als ze deze pijn had kunnen ontnemen; dan had ze dit zonder twijfel gedaan. De sneeuw had er gelukkig niet al te dik gelegen, anders was de nacht ondragelijk koud geweest. Het was zelfs gesmolten waar de katten hadden gelegen en gelopen. Zodra de kitten wakker werd trok ze haar met haar staart beschermend naar zich toe. "Ik moet met je spreken over je vader," Mauwde ze kalm en zacht. Hopende dat de kitten haar dit niet kwalijk zou nemen. "Kom je?" Vervolgde de terwijl ze zich wat van de kitten verwijderde en in de richting van haar den stapte. Het was een gesprek dat de andere katten niet hoefden te horen.

In haar den aangekomen ging ze voorzichtig zitten. Haar lichaam deed nog steeds zeer; net zoals haar hart. Om te bedenken dat ze zoveel katten had verloren. Brokentune was verdwenen, zonder een woord te zeggen. Had zijn Clan in de steek gelaten na het gevecht. Tinderlight, Bronzemask, Feathermist en Lionbeat waren omgekomen door de monsters die hen zonder enige twijfel hadden aangevallen. Hoe kon de Bloodclan zo dichtbij de twolegs leven en honden doden? Het was geen sport, het kostte levens. Levens die zoveel moois hadden kunnen doen en nu zou ze wellicht afscheid nemen van een van de kittens. De toekomst van Windclan die wellicht de toekomst van Shadowclan zou worden. "Je vader is Tallstar, die grote bruin gestreepte kater van Shadowclan." Mauwde ze kalm. Een vriend van haar en waarschijnlijk, gek genoeg ook die van Pepperkit's moeder. "Net zoals Lionroar de Shadowclan flamepoint jouw opa is. De vader van jouw mama." Vervolgde ze, het zo makkelijk mogelijk houdende voor de jonge kitten. "Tallstar, jouw papa vroeg of je mee naar Shadowclan wilde, bij hem en je opa wonen. Ik heb hem gezegd dat het mocht als jij er behoefte aan hebt. Mama komt niet meer terug, die jaagt in Starclan samen met je oma Icyrose en vele anderen." Sprak ze haar stem warm en spijtig. Ze had er zoveel voor over om de kitten haar moeder terug te geven. Echter kon ze dat niet, kon niemand dat.

Ik zeg wanneer anderen in mogen vallen, eerst alleen Pepperkit!

A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Oceano10
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] LcrIgCQA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JwNO92gA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] EjrsROFA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] UK1ajoIA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 3qCkg2fp_oA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 10:48

Pepperkit was op het gegeven moment van vermoeidheid in slaap gezakt tegen de eerste de beste kat aan. Het was een onrustige slaap, maar ze was uitgeput. Het was een hele zware dag geweest voor de kleine flame point en ergens had ze verwacht dat alles weer normaal was toen ze wakker werd. Dat was het helaas niet en daar werd ze diep over teleurgesteld. Ze hief haar hoofdje stilletjes toen Oceanstar haar benaderde en legde haar oortjes plat. Wat zou er nu weer komen? Zwijgzaam en lang niet zo springerig als normaal kwam de kitten achter de clanleider aan, onzeker over wat ze kon verwachten. Oceanstar had dingen genoemd over haar vader. Maar dat bracht Pepperkit alleen maar meer in de war.

De kitten nam plaats tegenover Oceanstar, licht huiverend. Ze wist niet eens goed of ze huiverde van de kou of van stille verwachtingen. Oceanstar bevestigde dat de bruine kater haar vader was. “Mama zei dat papa er niet was,” sputterde de kitten tegen, al vulde twijfel zowel haar stem als hart. Dat opa opa was geloofde ze nog wel, opa leek op mama. Van de volgende vraag ging één van haar oortjes opnieuw hangen. “Shadow..clan?” mompelde ze zachtjes. Ze begreep het niet, het zonk niet in. Het was te moeilijk voor de kitten. Haar staartje zwiepte nerveus heen en weer. Ze kromp even iets ineen bij het woord Starclan. Dat had ze al genoeg gehoord de laatste paar uur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 15:39

WindClan
LeaderErgens voelde het niet goed om zo'n jonge kitten voor deze keuze te stellen. Ze was haar moeder al verloren en nu zou ze ook nog best eens haar Clan kunnen verliezen. Dit alles omdat Tallstar zijn rol als vader serieus had genomen, iets dat ergens een opluchting was maar nog steeds haar in een lastige situatie plaatste. Ze had hem beloofd de kitten de keuze te geven of ze haar Clan wilde verlaten en bij haar papa en opa wilde komen wonen. Natuurlijk had ze hier ook familie, zoals ooms en tantes en zelfs een oudere nicht. Dit betekende echter niet dat het een makkelijke keuze was, haar Clan kon ook haar familie worden. Iets dat ze zelf ook al had geleerd, ze was zonder vader opgegroeid maar had altijd haar halfbroer en moeder gehad. Al was haar halfbroer nu ook al vele Moons geleden overleden, voordat ze Warrior was geworden en moeder. Kort daarna was ze zelfs Deputy en Leader geworden en had ze een toekomst voor zich waarvan ze nooit had kunnen durven dromen. Het was lastig om op een jonge leven een keuze te maken die zoveel kon veranderen in de rest van het leven. Zoals de katten die belangrijk voor de kitten werden, de trouw die ze zou voelen naar Windclan of Shadowclan. Ze was te jong en nog te getraumatiseerd.

De kitten nam plaats tegenover haar terwijl ze doodsbang de Leader aan keek, haar hart brak voor het jonge ding. Ze was nog maar een Moon oud en dan kwam ze met dit soort vragen aanzetten die zelfs voor oudere katten moeilijk waren. Licht huiverend zat de kit voor haar, waardoor ze instinctief en voorzichtig naar de kitten toe stapte en deze in haar dikke vacht drukte, voorzichtig om haar niet te dwingen haar te benaderen en haar niet nog meer te beangstigen. De grote wereld was eng voor iedereen. Zeker voor een kitten die het nog niet kende. “Mama zei dat papa er niet was,” Begon de kitten twijfelend, het was inderdaad iets dat Tinderlight haar dochtertje wel verteld had kunnen hebben. Het was nu niet bepaald makkelijk een kitten op te voeden die een Halfclanner was, omdat katten er dan zo anders tegen aan keken. Haar blauwe ogen stonden zacht terwijl ze haar kop boog en de kleine flamepoint aan keek. Bij de volgende vraag gingen een van haar oortjes weer hangen terwijl Oceanstar voorzichtig een geruststellende lik over Pepperkit's kopje gaf. Arm ding. “Shadow..clan?” Ze leek het niet te begrijpen, had Tinderlight haar al verteld over de vier Clans die in en rondom het woud leefden? Waarschijnlijk niet in detail. Haar staartje zwiepte nerveus heen en weer, terwijl de kitten ineenkromp bij haar woorden over Starclan. Iets dat Pepperkit vast te vaak had gehoord de laatste paar uren. "Er zijn vier Clans in en rondom het woud. Riverclan, de katten die ons probeerden te helpen. Ze jagen vooral op vis. Dan heb je Thunderclan, die in het woud leeft en vaak erg dapper zijn aangelegd. Windclan, dat is onze Clan, wij zijn de snelsten van alle vier de Clans en erg taai. Ook hebben wij de beste band met Starclan. Vervolgens hebben we Shadowclan, die woont in het naaldbos waarvan Tallstar de Leader is." Haar stem klonk kalm terwijl ze sprak, al was het duidelijk dat ze moeite had de kitten te dwingen te kiezen. Toch kon ze de keuze niet aan Tallstar overlaten, ook al was het de vader. Dit was de Clan waar ze de eerste Moon in was opgegroeid en ze moest doen wat het best was voor de kitten. "De vier clans zijn vaak op zichzelf tenzij er een grote dreiging is en ze elkaar moeten helpen." Vervolgde ze waarna ze kort stil viel.

Hierna keek ze de kitten aan. "Er zijn katten die net zoals jij geboren zijn van ouders uit verschillende Clans. Vaak houd de moeder dit geheim zoals Tinderlight dat deed." Haar stem klonk warm, niet beschuldigend. "Soms als de moeder dan net als jouw mama verhuisd naar Starclan. Dan wil de vader de kitten graag opvoeden, zodat die met familie is. Ik wil je enkel niet dwingen Windclan te verlaten." Mauwde ze waarna ze de kitten aan keek. "Als je de keuze niet kan maken, mag je dat ook zeggen." Vervolgde ze zacht waarna ze haar staart om de kitten heen sloeg in een tedere, moederlijke beweging.

A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Oceano10
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] LcrIgCQA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JwNO92gA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] EjrsROFA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] UK1ajoIA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 3qCkg2fp_oA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 15:51


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit ontspande zich iets toen Oceanstar haar in haar warme, grijze vacht trok. Ondanks dat de kitten doodsbang en zeer vermoeid was, was de warme vacht fijn. Dat kende ze. Dat was veilig. Eventjes sloot Pepperkit haar ogen. Ze luisterde maar half naar de woorden van Oceanstar over de vier clans. Het klonk als een slapengaan verhaaltje. Pepperkit voelde dan ook dat ze alweer lichtelijk wegdommelde in de warme pels van Oceanstar, terwijl haar stem in de achtergrond doordreunde. Pas bij het woord 'Shadowclan' en 'Tallstar' ontwaakte ze weer iets. Met grote blauwe ogen keek ze op naar Oceanstar. Ondanks dat de woorden van de clanleider vrij logisch waren, kregen ze geen voeten in de aarde in de kop van Pepperkit. Het was teveel, te overweldigend.

Misschien dat ze deze keuze dan ook niet op de juiste gronden maakte.

Oceanstar verdelde hoe ze ouders had uit twee clans, en dat ze mee mocht met papa naar Shadowclan. Moest ze dan weg uit Windclan? Pepperkit knipperde langzaam met haar ogen terwijl ze erover nadacht. Over hoe de honden het Windclan kamp binnen gevallen waren, over hoe Stallionheart met haar naar die enge wond wilde kijken en hoe mama daar in het kamp lag, niet meer bewegend of ademend. Misschien.. Was het wel makkelijker bij papa en opa... En als ze geen mama meer had.. En ze kon Oceanstar dan nog altijd opzoeken toch? Dan had ze twee clans in plaats van één.. Misschien was dat wel veiliger. Het was bij haar helemaal niet aangekomen dat ze dan niet meer naar Windclan kon. "Ik.. wil naar papa en opa," mompelde ze dan ook na een lange stilte. Haar kop was een verwarrende bende, en eigenlijk was ze doodsbang om nu ze eindelijk een papa had die ook kwijt te raken. Dat was iets wat niet kon gebeuren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 14:44

WindClan
LeaderPepperkit leek te ontspannen tegen haar zachte vacht. Iets dat haar enigszins gerust stelde, ze kon een kitten nog steeds kalmeren zelfs als het niet die van haarzelf was. De kleine flamepoint leek ietwat weg te dommelen terwijl ze rustig verder sprak over de vier Clans. Groepen van katten die zich aan de Warrior Code hielden, regels die waren opgesteld door verscheidene katten generaties geleden. Katten die wellicht nog steeds deel uitmaakten van Starclan. De vredige plek waar de moeder van de jonge kitten net zoals die van haar was.

De kitten leek de informatie in zich op te nemen. Langzaam te begrijpen dat ze familie had in een andere Clan dan Windclan die haar graag bij zich hadden. Ze hoopte maar dat Tallstar haar niet aan zou vallen als de kitten niet mee wilde. De gezondheid van een jong ging boven alles. Iedere Clan wist dat ze nog onschuldig waren en het verder traumatiseren van een onschuldig wezen was in haar ogen ondenkbaar. "Ik.. wil naar papa en opa," mompelde de kitten uiteindelijk na een korte stilte. Het was wellicht een keuze die ze te jong moest maken voordat ze doorhad dat ze nooit meer de velden van Windclan zou zien. "Als dat je het gelukkigst maakt heb je mijn toestemming. Als je, je bij Shadowclan aansluit kan je niet meer naar Windclan terug." Mauwde ze zacht, om aan te geven dat ze gescheiden van elkaar op zou groeien. "Dan moet je trouw zijn aan je papa en opa." vervolgde ze zacht; haar stem warm en kalm.


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Oceano10
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] LcrIgCQA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JwNO92gA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] EjrsROFA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] UK1ajoIA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 3qCkg2fp_oA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 15:45

Het was in ieder geval warm in de den van Oceanstar en Oceanstar was een bekend gezicht. Beide dingen stelden Pepperkit gerust in deze zeer onbekende en lastige situatie. Wat haar echter niet gerust stelde waren de woorden van Oceanstar. De 1 maan oude kitten wist nou eenmaal niet wat er van haar gevraagd werd, welk gewicht er in deze keuze lag. De kitten was nou eenmaal moe en wilde veiligheid. En als haar papa haar beloofde dat hij die kon bieden nu mama er niet meer was.. En kittens hoorden bij hun mama en papa toch? Maar ook bij hun clan...

Pepperkit legde haar oortjes achteruit toen ze de woorden van Oceanstar hoorden. Waarom? Vonden ze haar dan niet meer leuk? Dit maakte de keuze nog lastiger. Paniek steeg op in de maag van de kitten terwijl ze erover nadacht. Ze wilde veiligheid, weg bij haar dode mama, ze wilde haar papa. "Ikke wil papa.." stamelde de kitten zachtjes, haar oren nog platter drukkend. Papa was veilig. Dat was de enige waarheid die ze op dit moment wist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 16:40

WindClan
LeaderHet was duidelijk dat dit eigenlijk te lastig was voor de kitten waardoor ze Tallstar even kort vervloekte. De kater had op een ander moment dit van haar moeten vragen. Arme kit, echter was het duidelijk dat de kitten dit gesprek net zo vervelend vond als haarzelf en wel ergens een mening leek te hebben. Ze had de veiligheid van haar vader nodig, iets dat ze het jonge ding ook gunde. De oortjes die zo diep in haar nek werden gedrukt lieten blijken hoe ongemakkelijk de flamepoint was waardoor ze zich naar voren boog en de kitten een geruststellende lik over haar kopje gaf. "Ikke wil papa.." Stamelde de kitten zachtjes waardoor ze met een warme glimlach knikte en haar zacht snorrend haar neus kort in de vacht van de jonge kitten drukte. "Dan ga ik dat de Clan en Tallstar vertellen." Mauwde ze zacht waarna ze haar nog een keer geruststellend tegen zich aan drukte. Ze stapte de den uit waarna ze naar Lionroar zocht. "Lionroar ga alsjeblieft bij je kleindochter zitten. Ik moet de Clan toespreken." Mauwde ze haar stem rustig maar het was duidelijk dat dit haar pijn deed.

"Alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!" Riep ze kort door het kamp heen op weg naar de Tallrock. Haar blik viel op Tallstar die in de buurt was waardoor ze langs hem stapte. "Pepperkit heeft de keuze gemaakt. Ik weet enkel niet of ze begrijpt dat ze dan geen deel meer van Windclan uit kan maken. Mocht ze later daarmee problemen hebben, stuur dan een kat mijn kant op en we hebben het erover. Ik wil haar niet verder traumatiseren." Fluisterde ze in zijn oor voordat ze haar weg naar de grote steen vervolgde en er moeizaam op klom.

"Kort naar het gevecht moest Tallstar mij spreken. Dit omdat hij mij iets belangrijks te vertellen had dat wellicht enkele van jullie al weten." Mauwde ze haar stem helder terwijl ze haar clangenoten toesprak. "Pepperkit is zijn dochter alsmede die van Tinderlight." Ze bleef even stil om iedereen de kans te geven te kalmeren als dat nodig was. Immers was dit iets dat erg onverwachts was. "Hij wil graag de rol van het vaderschap op zich nemen en na wat er gisteren gebeurd is, wilde ik de kitten niet dwingen afscheid te nemen van haar vader net zoals van haar moeder. Vandaar dat ik er niet was om jullie rond te ordenen en Lizardpath dit moest doen." Haar blik gleed even dankbaar naar de zwart-witte Medicine Cat. Ze kon het niet zonder de andere hoge rangen. "Pepperkit zal samen met Tallstar terug naar Shadowclan gaan. Vanaf het moment dat ze 6 Moons is, mag ze niet meer terug komen op deze beslissing." Ze haalde diep adem waarna ze naar Tallstar keek en hem een klein glimlachje schond. "Dan wil ik nu vragen wie Pepperkit samen met enkele anderen naar de grens wil begeleiden. Zodat Tallstar verder kan met het leiden van zijn Clan en ik bezig kan met het opbouwen van Windclan samen met Stallionheart aan mijn zijde." Haar blik gleed over de katten heen terwijl ze vermoeid ging zitten. Haar wonden leken niet geheel te genezen zoals het moest waardoor ze hoopte dat deze zonder al te veel problemen uiteindelijk toch zouden verdwijnen. Anders moest ze alsnog Lizardpath en Routpaw er naar laten kijken.

Tag: Pepperkit, Lionroar, Tallstar, Lizardpath, Stallionheart & Windclan

A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Oceano10
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] LcrIgCQA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JwNO92gA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] EjrsROFA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] UK1ajoIA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 3qCkg2fp_oA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossomwish
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] DPKsfdL
»Quinty«
23
Actief
Ideas come from curiosity

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blossomwish
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 16:46


Op het moment dat Oceanstar de clan bij elkaar riep, had ze al een vreemd gevoel erover. Ze keek met een iets wat droevige blik naar haar leader toen deze vertelde dat Pepperkit inderdaad zou weggaan uit Windclan en zich bij Shadowclan zou voegen, aangezien haar vader daar nog was. Blossomwish's blauwe ogen gleden naar Tallstar en Lionroar, de laatste haar eigen opa zijnde. Ze had nog wat familie over in Windclan, maar ze snapte ook wel waarom Tallstar zijn dochter mee wilde nemen. Toen Oceanstar vroeg naar een aantal katten om mee te gaan naar de grens, kwam ze overeind en liep in de richting van haar leader. "Oceanstar. Pepperkit is mijn nichtje, ik zou haar graag willen begeleiden en afscheid willen nemen van d'r bij de grens," miauwde ze op een neutrale, maar hoorbaar droevige toon. Hierbij had ze ook meteen de kans om nog eventjes met Lionroar te spreken immers.


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] ZYOEG0e
Latino caribo, mondo bongo. The flower looks good in your hair.
Latino caribo, mondo bongo. Nobody said it was fair.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 20:16

WindClan
Deputy


Zijn poten deden pijn van het volgen van RiverClan en van de harde inspanningen van de dag, toch was deze dag nog niet ten einde. Hij had zich willen opkrullen in zijn nest maar het moment van slaap zou nog een poosje moeten wachten zo bleek na Oceanstars roep voor alle katten om te verzamelen. De kater liep snel in haar richting en wilde uit automatisme bijna gelijk bij de andere katten gaan zitten in de kring toen hij zich iets realiseerde. Ik ben de Deputy waarna hij uit de kring stapte en onder aan de steen ging staan waar Oceanstar op stond en hij keek omhoog naar haar witte gestalte met blauwe ogen. "Kort naar het gevecht moest Tallstar mij spreken. Dit omdat hij mij iets belangrijks te vertellen had dat wellicht enkele van jullie al weten. Pepperkit is zijn dochter alsmede die van Tinderlight." miauwde de poes en hij kneep zijn ogen even samen. Ja, dat had de kater gedaan haar even apart nemen maar wat voor boodschap was dit nu weer? Wie zei dat die ShadowClan kat haar vader was? Wat gaf hem het récht dat te claimen? "Hij wil graag de rol van het vaderschap op zich nemen en na wat er gisteren gebeurd is, wilde ik de kitten niet dwingen afscheid te nemen van haar vader net zoals van haar moeder. Vandaar dat ik er niet was om jullie rond te ordenen en Lizardpath dit moest doen." miauwde ze waarna ze even zweeg. De kater voelde zijn haren een beetje omhoog komen, dit zaakje stonk. Het stonk naar ShadowClan als je het hem vroeg. Gingen zo ineens capabele katten weggeven aan andere Clans? "Pepperkit zal samen met Tallstar terug naar Shadowclan gaan. Vanaf het moment dat ze 6 Moons is, mag ze niet meer terug komen op deze beslissing."/ sloot de poes af waarna ze een kat vroeg om de ShadowClan brigade terug naar huis te brengen. Hij zag Blossomwish naar voren stappen om aan te bieden de katten naar de grens te escorteren en hij gaf de poes een vriendelijke glimlach. Het was fijn dat een andere kat het aanbood en dat hij voor nu even in het Camp kon blijven. Wat er zojuist was gebeurd was erg ongebruikelijk en raar. Hij keek even naar zijn Leader met een lichtelijk vragende blik. Tallstar was nooit zo serieus of wat dan ook maar dit was een hele rare actie van beide Leaders. Zijn blik verschoof naar Pepperkit en toen naar zijn eigen poten. StarClan wat gebeurde er allemaal ineens.A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JXidV8r
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 1:45

A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Giphy

Lizardpath was tot in de vroege uurtje bezig geweest om de gewonden te voorzien van verzorging en de nodige pijnstilling. Samen met haar apprentice en de andere medicine cats hadden ze geen moment stil gestaan. Naast Riverclan was bijna elke clan langer in hun kamp gebleven om het kamp terug wat op orde te krijgen. Het zou niet lang meer duren voordat iedereen naar zijn eigen territorium zou vertrekken, zo sprak de warrior code. Ze was blij geweest met de hulp, maar nu werd het tijd om de rust te laten terug keren. De gewonden hadden naast verzorging ook rust nodig. "Alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!" Lizardpath spitste haar oortjes bij de woorden van de clanleader, niet wetende wat er gezegd zou worden. "Kort naar het gevecht moest Tallstar mij spreken. Dit omdat hij mij iets belangrijks te vertellen had dat wellicht enkele van jullie al weten." Lizardpath ging in de opening van haar den staan om mee te luisteren naar wat er gezegd werd. "Pepperkit is zijn dochter alsmede die van Tinderlight." Haar ogen vielen op de jonge kitten wiens oogjes blonken vanuit de den van Oceanstar. Er waren de laatste tijd wel vaker kittens die bloed uit meerdere clans in zich hadden. Het was, jammer genoeg, een veel voorkomend probleem. Wat echter heel straf was, was dat de vader Tallstar bleek te zijn. Ze wist dat ze zich niet druk moest maken over zulke zaken. Toch keek de poes strak voor zich uit. Waar ging dit naartoe? "Hij wil graag de rol van het vaderschap op zich nemen en na wat er gisteren gebeurd is, wilde ik de kitten niet dwingen afscheid te nemen van haar vader net zoals van haar moeder. Vandaar dat ik er niet was om jullie rond te ordenen en Lizardpath dit moest doen. Pepperkit zal samen met Tallstar terug naar Shadowclan gaan. Vanaf het moment dat ze 6 Moons is, mag ze niet meer terug komen op deze beslissing." Een bezorgde frons stond op haar snoet bij de mededeling van de leader. Ze kon haar oren niet geloven. Het was niet het feit dat de kitten naar een andere clan zou gaan, maar wel het idee dat een 1 moon oude kitten met dit weer een tocht zou maken naar een ander territorium, dat ervoor zorgde dat ze naar voren stapte. Of de kitten nu wel of niet gedragen werd, dit was geen leeftijd om door dit koude landschap te trekken. De beslissing bleek echter al vast te staan, want Oceanstar ging meteen opzoek naar vrijwilligers om de Shadowclanner met de kitten te begeleiden. "Dit kan je niet doen, Oceanstar!" mauwde de zwart witte medicine cat luidop. De kitten was al niet zo sterk doordat ze geboren was in Leafbare en het eten schaars was, en daarmee ook de moedermelk niet de nodige vitaminen bevatte. "Je kan een kitten van één moon niet die koude in sturen, ze is niet sterk genoeg daarvoor. Zelfs als ze gedragen wordt kan ze onderkoeld raken en sterven. Je zou verschieten hoe snel dat gaat." Haar ogen stonden helder en zorgden voor extra ondersteuning bij de woorden die ze uitsprak. Ze vertrouwde Acefray wel, maar ook hij kon de vrieskoude niet laten verdwijnen. "Je wilt toch niet de dood van een kitten op je geweten hebben?" Haar blik ging kort van de ene leader naar de andere. Ze vond het jammer om Oceanstar op deze manier aan te spreken in het bijzijn van de hele clan. Als ze het geweten had, had ze dit onder twee ogen kunnen doen, maar aangezien ze vastbesloten deze beslissing wilde laten doorwegen, moest ze wel naar voren komen om de kitten tegen een mogelijke dood te beschermen. In haar ooghoek zag ze Stallionheart staan, wiens blik ook boekdelen sprak. Alleen jammer dat de kater niet uitkwam voor zijn gedachten, maar ze nam het hem niet kwalijk. Het was dan ook zijn eerste ochtend als deputy.

Tag: Oceanstar, Tallstar + OPEN
Indirect: Stallionheart, Acefray


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 11:02

Acefray had zich voornamelijk op de achtergrond gehouden. Het ging voor de niet al te slimme kater te snel om bij te houden, wat er allemaal gebeurde. Eerst had hij zich compleet ontfermt over kleine Pepperkit, en hierna over de gewonden en doden. Het was voor hem normaal om helemaal op te gaan in zijn werk en hij vond het ook moeilijk om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Hij had dus ook niet alles meegekregen van het hele gebeuren... maar hij ging er maar vanuit dat hij niks belangrijks had gemist. Nu zat hij dan ook voor de Windclan medicine cat te rusten en wachten tot hij kon assisteren of naar huis mocht. Hij was al bijna naar dromenland vertrokken toen de stem van Ocean hem wakker schudde. Oh? Oh ja natuurlijk, Pepperkit mocht kiezen of ze mee ging naar Shadowclan of niet. Hij had er niet bij stilgestaan dat dit een keuze was. Het kleine bolletje zieligheid leek de keuze maar moeilijk te vinden, het was ook iets waar ze veel te jong voor was om nu al te weten. Maar Ocean had hier rekening mee gehouden en tot haar 6de moon mocht ze op deze keuze terugkomen. Nieuwsgierig duwde hij zijn oortjes naar voren, en de kleine besloot voor Shadowclan. In zichzelf knikte hij om deze goede beslissing. Want tja, er was geen mooiere plek in dit woud dan Shadowclan. En hier zou ze liefde kennen van Tall, Lion en hemzelf natuurlijk. Dit was zijn nichtje, ze was dus een naast familie lid in zijn ogen. Ace stond al op om zich voor te bereiden voor de terugreis toen Lizard opsprak, waardoor hij haar richting op wandelde. Ze had heus wel een punt, de kou was immers dodelijk voor een kit. Maar persoonlijk dacht hij hier anders over. Vandaar dat hij tegen haar woorden in ging, al was zijn blik en toon vriendelijk en begripvol, met respect voor de mening van zijn collega. "Ik begrijp je zorgen Lizard maar hier kunnen we een oplossing voor vinden, Pepper zou heus niet de eerste kit zijn die in leaf-bare een reisje maakt" Hij dacht even na, iets was bijna hoorbaar was in het kamp. Hij ging natuurlijk voor de keuze van het kleintje opkomen. Het was even ongezond om niet bij je familie op te groeien en deze te moeten missen. Kittens leerde veel van hun naaste katten, zoals liefde en sympathie, hoe je voorzichtig moest spelen en hoe je moet praten tegen een ander. "Pepper zou op mijn rug kunnen liggen, mijn pels is dik en warm genoeg. Als Bloodpaw nu ook op mijn rug ligt kan hij Pepperkit van bovenaf warm houden. Ik kan ze beiden met gemak dragen, het ziet er wel stom uit, maar ze is dan even warm als wanneer ze bij een queen ligt en ze heeft dan ook geen last van de wind" Hij zei het vrij simpel, hoe dom het ook klonk, het was mogelijk. Ace was een enorme kater, een stuk groter dan dassen en de meeste vossen. Vossen konden nog wel eens groter zijn dan hem, maar vaak kwam het niet voor. Daarbij was hij zwaar gebouwd en had hij een enorm grote en dikke vacht. Ja Ace was warm en sterk genoeg voor dit plan. Hij kon Tall ook houden op zijn rug, al met wat moeite, en die was zelf ook niet klein te noemen. Een apprentice van 6 moons en een kit van 1 was kinderspel. "Daarbij vind ik dat opgroeien bij je familie heel belangrijk is. Pepper kan die zekerheid van een papa, opa en oom vast gebruiken. Net zoals een kamp waar ze geen slechte herinneringen aan heeft" Hij neeg zijn kop naar Lizard en ging hierna weer zitten. Man wat moest hij de laatste tijd veel praten zeg in deze rang.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 11:23

WindClan
Leader"Oceanstar. Pepperkit is mijn nichtje, ik zou haar graag willen begeleiden en afscheid willen nemen van d'r bij de grens," Mauwde een gevlekte jonge Warrior, die ze herkende als de dochter van Lizardtail. Het was duidelijk dat het zwaar was voor de jongere kattin, om een familielid te verliezen. Een luide stem van een bekende zwart-witte kattin trok haar aandacht net op het moment dat ze Blossomwish aan wilde spreken op haar aanbod. "Dit kan je niet doen, Oceanstar!" De Leader liet haar blauwe blik naar haar halfbroer's dochter glijden waarna ze haar toeknikte om aan te geven dat ze verder kon spreken en ze haar halve uitbarsting niet kwalijk nam. Stiekem was ze trots en blij dat de ander dit durfde; immers wist ze dat ze zelf niet sterk genoeg was om het uit te leggen én te weigeren naar een Leader. Een Medicine Cat daarintegen wist precies wat een kitten van die leeftijd aan kon. Waardoor ze wist dat het minder werd gezien als tegenwerken en meer als de realiteit. Ze had hier dus ergens ook op gehoopt. "Je kan een kitten van één moon niet die koude in sturen, ze is niet sterk genoeg daarvoor. Zelfs als ze gedragen wordt kan ze onderkoeld raken en sterven. Je zou verschieten hoe snel dat gaat." De ogen van Lizardpath stonder helder en sterk, het was duidelijk dat ze dit met heel haar hart meende. Ze zocht zelfs kort naar steun van Acefray; die dezelfde kennis had. Toch wist Oceanstar niet hoe dit uit zou pakken, al was ze blij dat Lizardpath dit probleem aan durfde te pakken. "Je wilt toch niet de dood van een kitten op je geweten hebben?" Vroeg de zwart-witte kattin terwijl haar blik van Tallstar naar haar schoot. Oceanstar knikte alleen terwijl ze haar Medicine Cat naar zich toe wenkte in de hoop dat Lizardpath dit geen probleem vond. Hierna gleed haar blik naar Acefray. Een van haar oude vrienden die door een slechte keuze haar minder vriendelijke kant had leren kennen. Een keuze die wellicht bij een van haar clangenoten had gelegen. Een die ze heel haar leven in haar hart zou voelen. "Ik begrijp je zorgen Lizard maar hier kunnen we een oplossing voor vinden, Pepper zou heus niet de eerste kit zijn die in leaf-bare een reisje maakt." Mauwde hij, al leek zijn toon en houding respectvol en begripvol te zijn. Het was duidelijk dat hij een andere mening had en de kitten in Shadowclan wilde hebben, bij haar familie. Al was de Clan dit ook, Windclan bleef de Clan waarin ze geboren was en tot nu toe ook opgegroeid. "Pepper zou op mijn rug kunnen liggen, mijn pels is dik en warm genoeg. Als Bloodpaw nu ook op mijn rug ligt kan hij Pepperkit van bovenaf warm houden. Ik kan ze beiden met gemak dragen, het ziet er wel stom uit, maar ze is dan even warm als wanneer ze bij een queen ligt en ze heeft dan ook geen last van de wind" Vervolgde hij, duidelijk opkomend voor de rechten van het jonge ding. Het was inderdaad een feit dat de Medicine Cat een behoorlijke hoeveelheid pluis bedroeg dat een jonge kit als deze warm kon houden. "Daarbij vind ik dat opgroeien bij je familie heel belangrijk is. Pepper kan die zekerheid van een papa, opa en oom vast gebruiken. Net zoals een kamp waar ze geen slechte herinneringen aan heeft" De kater neeg zijn kop naar Lizardpath waarna hij weer ging zitten. Oceanstar zuchtte kort voordat ze van de Tall Rock afstapte en Lizardpath er naar toe duwde met haar neus. "Dit is jouw territoria, ik heb hier geen kennis van. Jij beslist." Mauwde ze vermoeid terwijl ze haar blauwe ogen sloot en wankelde.

Tag: Blossomwish, Lizardpath, Acefray (indirect Tallstar)
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Oceano10
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] LcrIgCQA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JwNO92gA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] EjrsROFA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] UK1ajoIA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 3qCkg2fp_oA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionroar
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 12:45


Hij had niet geslapen. Niet willen slapen, niet kunnen slapen. Zelfs al zou hij het proberen, hij zou nooit een oog dicht kunnen doen in het kamp dat ooit zijn thuis was geweest. De hele nacht lang had hij dichtbij Tinder gelegen, zijn helderblauwe ogen op haar gericht, maar ook zo af en toe had hij zijn aandacht op haar dochtertje gericht. Hij voelde zich verplicht haar te beschermen tegen wat dan ook. Het voelde alsof een eeuw voorbij was gegaan, toen de zon eindelijk opkwam en katten hun leven weer oppakten. Hij zag hoe Oceanstar Pepperkit wekte en met haar in gesprek ging en wachtte ondertussen geduldig op het moment dat ze terug konden keren naar Shadowclan. Hij wilde niet veel langer hier blijven, immers. Hij richtte zijn blik op toen Oceanstar hem aansprak en vroeg of hij bij zijn kleindochter wilde gaan zitten en dat deed hij ook. "Een beetje oké geslapen?" Sprak hij zacht en bezorgd, waarna hij zijn blik op de windclan leader richtte die haar mededeling begon.

Pepperkit zou mee naar Shadowclan komen. Desondanks dat hij zeer onenthousiast was over het feit dat Tallstar nu definitief als haar vader werd benoemd, was hij wel blij dat ze met hem mee naar huis mocht. Nu Tinderlight dood was, was er niks voor de jonge kitten om te blijven. Wellicht zou het iets goeds zijn; een nieuw begin. Geen kamp dat haar enkel herinnerde aan de honden en het roerloze lichaam van haar moeder. "Je gaat geen spijt krijgen van deze keuze, Pepperkit." Miauwde hij licht snorrend. Hij zal ervoor zorgen dat Shadowclan een beter thuis voor haar zou zijn dan Windclan ooit had kunnen zijn. Maar helaas begon de windclan medicine cat roet in het eten te gooien. De dochter van Whitelion, natuurlijk. Hij vernauwde zijn ogen wat en wiebelde met zijn oren. Gelukkig was daar Acefray, die met een perfect idee kwam. Al leek Oceanstar niet helemaal onder de indruk, of er geen ruk om te geven, ze bracht het lot van Pepperkit in de poten van Lizardpath. Starclan no, dat ging hij niet toelaten. "Met alle respect, Oceanstar, maar ik denk niet dat Lizardpath hier over kan oordelen." Hij richtte zijn blik op Lizardpath. "Acefray is ook een ervaren medicine cat en zijn vacht zal genoeg warmte bieden voor de kitten om de oversteek te maken." Miauwde hij vervolgens. "Bovendien heeft Pepperkit haar keuze gemaakt, je kan het niet maken haar eerst te laten kiezen en dan deze keuze uit haar poten te nemen." Het ging niet gebeuren dat hij zijn kleinkind hier in Windclan achter ging laten. Ze ging met hem mee, of Windclan het nu leuk vond of niet.


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 13:06

WindClan
LeaderEen bekende flamepoint die in haar plaats had kunnen staan als Whitelion hem nooit had laten verbannen door Everstar, leek het niet eens te zijn met haar woorden. Blauwe ogen ontmoetten die van hem zonder ook maar een woord te zeggen. "Met alle respect, Oceanstar, maar ik denk niet dat Lizardpath hier over kan oordelen." Haar blauwe blik kneep ze tot spleetjes waarna ze heel rustig en streng sprak. "Welk respect Lionroar? Het is niet respectvol mijn keuzes te ondermijnen terwijl je niet meer tot Windclan behoord. Zeker als ik verantwoordelijk ben voor de veiligheid van een kitten! Lizardpath is een ervaren Medicine Cat en heeft het recht om Pepperkit te beschermen." Mauwde ze kalm terwijl ze door haar poten zakte. Hij richtte zijn blik op Lizardpath. "Acefray is ook een ervaren medicine cat en zijn vacht zal genoeg warmte bieden voor de kitten om de oversteek te maken." Miauwde hij vervolgens. Waardoor de grijze Leader haar vriend kort aankeek. "Bovendien heeft Pepperkit haar keuze gemaakt, je kan het niet maken haar eerst te laten kiezen en dan deze keuze uit haar poten te nemen." Woedend keek ze de kater aan voordat een zacht gesis haar mond verliet. "Excuseer mij Lionroar, als ik het beste niet met de kitten voor had, had ik haar buiten de keuze gehouden en in de enige Clan die ze kent op laten groeien. In plaats daarvan heb ik Tallstar uitgehoord terwijl mijn Clan verwoest is en heb ik Pepperkit het recht gegeven met een ouder op te kunnen groeien. Daar hoort géén dood door de koude bij en aangezien ze nog deel is van Windclan zou dat mijn verantwoordelijkheid en fout zijn. Laat Lizardpath spreken!" Haar blauwe ogen spuwden vuur terwijl ze ineenkromp van pijn. "De kit gaat naar Shadowclan als dat veilig kan en mocht dat niet dit moment zijn dan wanneer het wel kan. Veiligheid en gezondheid zijn nu eenmaal belangrijk en ik had gehoopt dat jij dat ook inziet Lionroar." Mauwde ze waarna ze haar kop afwende en zich op haar flank liet vallen. Haar ogen kneep ze kreunend dicht. Het was warm en koud, haar hersenen leken te ontploffen en haar wonden tintelen alsof er druk op zat.

Tag: Lionroar en Lizardpath
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Oceano10
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] LcrIgCQA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] JwNO92gA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] EjrsROFA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] UK1ajoIA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 3qCkg2fp_oA choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 15:15

Amberstorm aanschouwde het schouwspel in stilte, al was haar groene blik ziedend. Waren ze zot geworden? Waar was hun clantrots? Een kitten afgeven aan Shadowclan alsof het een stuk prooi was. Omdat het zogenaamd Tallstars kitten was. En wie ging dat bevestigen? De kater kon alles zeggen wat hij wou want haar moeder was dood. "Lizardpath heeft gelijk!", mauwde ze, een stap naar voren zettend. Het werd weer chaos, drama, discussie - maar Amberstorm voelde zich vreemd genoeg compleet in haar element. Ze keek van de windclan leidster naar de shadowclan kater die de grootvader was van de kitten. "En daarbij, vertrouw je zo'n grote keuze aan een jonge kitten? Een kitten die net haar moeder verloren is?" Haar stem brak maar haar groene blik spuwde vuur. Ze wist hoe Pepperkit zich voelde - en ze wist ook hoe haar beslissingen toen niet de rationeelste waren. "Ze is amper een moon oud, haar hele wereld is net ingestort." en nu wouden ze alles nog meer op zijn kop zetten. Een andere clan, ver weg van iedereen die ze kende, die ze vertrouwde. Hoe kon dit ooit goed zijn voor de kitten? "Je geeft haar mee aan vreemdelingen!" Vader of niet, grootvader of niet, het waren vreemdelingen; ze kenden Pepperkit niet en Pepperkit kende hen niet. De jonge poes zou haar clan verraden zonder te weten waaraan ze begon, uit verdriet in plaats van weloverwogen gedachten.

Tag: Iedereen, Oceanstar in het bijzonder


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] WpFgCIB
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 16:05

Hij zat nog steeds op een afstandje, wilde zich niet - durfde zich niet - opdringen aan de kitten. Zijn blik was nog steeds vol verwondering elke keer wanneer hij haar zag en zijn hart vol trots. Een sterke kitten was ze, dat ze kon praten en doen ook al was Tinderlight nog geen paar uur geleden weggevallen. De kater ademde trots in en probeerde de spanning in zijn spieren wat te verlichten door zijn geest af te leiden van wat er te gebeuren stond. Pas bij het verlossende woord, haar simpele uitspraak en de onverwachte pijn in zijn borstkas toen ze 'papa' zei, durfde hij een voorzichtige glimlach op zijn gezicht te laten zien. Zijn blik zacht terwijl hij aanstalten maakte om op te staan. Ze had besloten, en Ocean leek dit ook te beseffen aangezien ze meteen door wilde. Hijzelf ook, fijn dat ze op dezelfde pagina waren.

Maar Windclan zou Windclan niet zijn als niet iedereen dacht dat ze zich hiermee konden bemoeien. De medicine cat stond op en betwistte dat het poesje mee moest gaan, of tenminste, dat ze nu mee moest gaan. De kater keek haar even aan, in zijn hoofd bedenkend of ze een punt had. Hij wilde Pepper geen gevaar laten lopen, maar langer wachten zat hem ook niet lekker. Gelukkig kwam Ace al met een oplossing, en kwam er weer een wat opgeluchte glimlach op zijn gezicht en vervolgde hij zijn aanstalten om op te staan. Dit hield hij halt toen Ocean hem aan leek te kijken en de beslissing aan haar medicine cat gaf. Hij fronste even, dit beviel hem allerminst, Ace was langer medicine cat dan enig andere, wie dacht die ander precies dat ze was dat ze het beter zou weten?

Toch wist de kater beter dan meteen een ruzie starten, en hield hij zich in. Anders dan Lionroar die het woord nam en duidelijk vrede gevonden had met het idee dat de kitten naar Shadowclan zou komen. Ja, dan was het plotseling wel heel handig hè? Bijna wilde de kater geïrriteerd zuchten, maar hij en Lion hadden hier hetzelfde doel. Vandaar dat hij zich stilhield en berekenend naar de Windclan leidster keek. Deze schoot lichtelijk uit haar slof richting zijn warrior, wat hem dan wel weer deed zuchten en uiteindelijk ook deed opstaan. Duidelijk, Ocean voelde zich niet goed en het werd maar eens tijd dat hij zich hier mee ging bemoeien. Hoewel hij en de kater niet altijd op één lijn zaten was het zijn warrior en zou hij hem verdedigen als hij zo behandeld werd. "Ocean," Begon hij rustig, inmiddels dichter bij de poes. Tot hij onderbroken werd door een Windclan warrior en met zich met vernauwde ogen omdraaide en vervaarlijk met zijn staart zwaaide. Dit beviel hem nog waanzinnig veel minder. "Pardon," Mauwde hij rustig, al spraken zijn ogen boekdelen. "Ik verkeerde in de veronderstelling dat een besluit van de clanleider wet was," Maar misschien lag dat hier anders. Zijn blik ging naar Ocean, duidelijk wat hij bedoelde. "Als Lizardpath het veilig acht, is het tijd om te gaan," En als ze het niet veilig achtte zou Windclan vastzitten met een zeer unamused Shadwoclanleader, maar daar zou het vast niet op aan komen, toch?

@Oceanstar, @Amberhunt, @Lionroar, @Acefray, @Lizardpath


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 16:16

Toen de clan bij elkaar geroepen werd, was Crowcall eerst van plan om te blijven liggen en de mededeling vanaf haar nest te volgen, maar toen ze Talls naam hoorde, werd ze bevangen voor een mengeling van nieuwsgierigheid en onrust en sleepte ze zich naar buiten. Wat ze voelde toen ze de rest van de mededeling hoorde, kon ze niet precies benoemen, maar het woordje verwarring speelde zeker ene prominente rol. Wat? Tall... en Tinderlight? Hadden een relatie gehad? Hadden een kitten? Terwijl ze Talls blik zocht om hem met haar ogen een stille 'wat??' te sturen, brak in het kamp een discussie los, een die nog niet eens zo zeer ging om het feit dat de ShadowClanleider een kitten had gekregen met een WindClanwarrior, maar over de vraag of Pepperkit wel of niet in staat was om naar ShadowClan te gaan. En dit is precies waarom de clans bij elkaar hadden moeten blijven, dacht Crowcall. Haar oren gingen wat naar achteren toen ze Amberstorm hoorde en voor ze na had kunnen denken over of het een goed idee was om zich in deze discussie te mengen, had ze haar mond al opengetrokken. "Vreemdelingen? Ze zijn haar familie!" miauwde ze scherp. Als zij had geweten wie haar vader was, toen, als zij deze keuze had gekregen... Dan had ze op kunnen groeien in een familie. Dan had ze hem niet alleen hoeven kennen van een paar toevallige ontmoetingen en een afscheid.

Tag: Iedereen, in het bijzonder Tallstar en Amberstorm


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 22:22


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De kitten keek met een zeker leeg gevoel naar hoe Oceanstar weg ging van haar en hoe Lionroar, opa, haar kant op kwam. Ze drukte zich tegen de vacht van de kater aan en huiverde stilletjes. Het waren hele moeilijke vragen die Oceanstar haar gesteld had. In eerste instantie leek het goed te gaan, maar toen brak de hel los in het kamp, een luide kakafonie die bijna kon tippen aan hoe het kamp er gisteren uit gezien had. Katten riepen dingen die Pepperkit slecht kon begrijpen, dingen over haar en hoe haar keuze slecht was. En hoe ze dood kon gaan. De kitten haar ogen werden groot en ze kroop wat verder weg in de pels van Lionroar, haar oren plat leggend en haar ogen dichtknijpend. Ze wilde gewoon weg uit deze drukte, ze was bang. Oceanstar en Lionroar begonnen ook nog eens vrij hard tegen elkaar te spreken, waardoor de kitten begon te huiveren. Ze had er nooit om gevraagd dat haar wereld zo op de kop gezet zou worden. Haar grootste hartenwens was op dit maar één ding. Ze wilde haar mama.

Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 22:51


Stil keek de jonge poes toe naar wat er gaande was. Er was zoveel chaos voor een kind dat gewoon rust nodig had. Daarom stond de pluizige poes op en wandelde ze stilletje naar de jonge Pepperkit toe. Even keek ze schuin op naar de oude deputy van windclan voordat ze rustig even tegen het diertje neusde en er toen heel langzaam vanonder de kater vandaan haalde. Ze rechtte haar rug en draaide zich om, om met kleine pasjes naar de kampuitgang te lopen. Kalm plooide ze zich neer en legde ze de jonge Pepperkit tussen haar poten, lekker tussen haar dikke nekfloof. En zachtjes begon ze iets te neuriën. Iets dat een queen ook bij haar had gedaan nadat ze door de vos was aangevallen. Ze sloot haar ogen wat en duwde het kind tegen haar aan. Ze had hier niks mee temaken en moest hier dan ook buiten gehouden worden.

-Heb toestemming van Babs


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 0:34

A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Giphy


Haar woorden werden gehoord maar op verschillende manieren geïnterpreteerd. Er werd tegen haar ingegaan, iets wat haar toch niet echt aanstond. Ze probeerde hier als medicine cat te voorkomen dat een kitten zou sterven, zou lijden onder de koude. Dat was haar taak, de taak die haar werd toevertrouwd door Starclan zelve. Ze kreeg de taak om te beslissen over het lot van de jonge kitten, de verantwoordelijkheid werd in haar poten geschoven. Welke keuze ze ook zou maken, op eender welke manier zou zij de oorzaak zijn van iemand zijn of haar frustratie. Het puntje van haar staart zwiepte dan ook lichtelijk geïrriteerd heen en weer bij die gedachte. Het was niet aan haar om zo'n beslissing te nemen, die in eerste instantie niet aan haar was besteed. Acefray kwam met een idee om de kitten veilig naar naar Shadowclan te krijgen. Niet dat dat in haar ogen een goede manier was om een kitten van 1 moon te verplaatsen. Ze vertrouwde de kater om Pepper veilig in het andere kamp te krijgen, zijn blik gaf haar dat ook mee. Maar op dit moment twijfelde of ze moest toegeven aan haar eigen medische kennis en het vertrouwen tussen haar en Acefray. "Met alle respect, Oceanstar, maar ik denk niet dat Lizardpath hier over kan oordelen." Haar oogjes schoten vernauwd naar Lionroar en als reactie haalde ze haar lip op bij het horen van zijn woorden. Meerdere argumenten kwamen boven, van meerdere katten en kanten. Even sloot de poes haar oogjes, waarna ze deze op Pepperkit richtte, die net meegnomen werd door Burnetbliss. Thank Starclan voor de keuze van de jonge poes. LIzardpath richtte zich terug op de katten voor haar. Ook Tallstar had zich hen gevoegd en drong erop aan om te beslissen. De kater wilde vertrekken.  "Ik kan Pepperkit niet weerhouden om bij haar naaste familie te zijn, maar voor ze een poot het kamp uit wordt gedragen wil ik haar in mijn den zien om haar wat kruiden te geven." mauwde ze stevig en gaf aan dat men er niet omheen kon gaan. Ze zou de kitten op een kleine hoeveelheid pimpernel bladeren later kauwen. Ze kon namelijk elke bron van energie en kracht gebruiken. Ook zou ze er een stengel tijm aan toevoegen, om haar tot rust te laten brengen. De shock van gisteren en vandaag was namelijk groot en ze maakte zich dan ook zorgen om haar, zoals van haar verwacht werd. Ze keek Acefray even strak aan, een blik die meer wilde zeggen dan je in eerste instantie zou denken.


Tag: Iedereen (denk ik)
Extra: De kruiden zal Lizard buiten de RPG aan Pepper geven (in samenspraak met Babs)


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: