A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Lionroar
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 10:11


De windclan leader leek er niet zo van gediend te zijn dat hij, een warrior, reageerde op haar oordeel. Hij bewoog lichtelijk met zijn oren terwijl ze bezig was met haar rant; een kille kalmte in zijn ogen terwijl hij haar aankeek. "Een warrior heeft nog altijd recht om te spreken, Oceanstar. Vergeet dat niet." Drukte de flame point haar op het hart. Wat een tiran. Net zoals haar halfbroer. Hij wilde in geen manier haar woorden ondermijnen, maar het was ongewoon voor een Medicine Cat om hier een oordeel over te scheppen. Amberstorm kwam er nog even tussendoor en de kater zuchtte bij haar woorden. Vreemdelingen. Was dat hoe je de vader en de grootvader van een kitten noemde? Pepperkit had hier geen moeder meer om te blijven, ze verdiende op zijn minst een kans om op te groeien met een vader. Ook al was die vader Tallstar. Zijn blik gleed naar de grote, donkergestreepte kater die nu ook zijn woord deed. Tall leek maar al te graag te willen vertrekken en Lionroar gaf hem daar geen ongelijk in. Des te sneller ze weg waren, des te beter het was voor hen. Crowcall deed ook haar woordje en hij glimlachte dankbaar naar haar.

De flame point was zo in het gesprek opgegaan, dat hij de snel ademende Pepperkit aan zijn zijde amper had opgemerkt. Hij voelde wel dat ze zich steeds meer in zijn vacht drong, maar dacht dat dit haar de nodige bescherming en veilig gevoel gaf die ze wilde; maar dat bleek toch anders te zijn. Een van de windclanners leek dat op te merken, een flame point net zoals hem. Burnet.. nog wat? Hij liet zijn blik op haar vallen en keek dankbaar naar de jonge she-cat. En op dat moment besefte hij zich dat iedereen zich moest schamen op het moment; ze hadden tenslotte ruzie over een kitten die net haar moeder was verloren. Hij slikte. Hopend dat dit niet nog een traumatische ervaring zou toevoegen aan haar al traumatisch leven. Een opgeluchte zucht rolde over zijn lippen toen Lizardpath akkoord ging met het feit dat Pepperkit weg zou mogen. Hij keek de jonge kitten na terwijl ze Lizardpath achtervolgde naar de medicine den en wachtte geduldig tot zijn kleinkind terug keerde.

Toen de kitten terugkeerde, was hij de eerste die op haar afstapte. Geen ander de kans gevend, want hij wilde niet dat een Windclanner hem voor zou zijn, of Tallstar. Hij pakte de kitten op en legde haar voorzichtig op de rug van Acefray, tussen al het pluizige haar. "Hou je goed vast, Pepper." Glimlachte hij, waarna hij naar Acefray keek. "Keep her warm." Als het aan hem lag, was het nu tijd om te vertrekken; maar zijn blik gleed naar Tallstar. Klaar? Zijn blauwe ogen gleden vervolgens naar de gevlekte kattin die eerder had aangeboden met hen mee naar de borders te lopen. Hij hoopte nog steeds dat ze mee zou gaan, want hij zou graag ook nog afscheid willen nemen van zijn andere kleindochter; het jammer vindend dat hij haar niet ook mee kon nemen.


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Pollenpuff
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 12:03

Met een knoop in haar maag had Pollen toegekeken naar het tafereel. Het zag ernaar uit dat ze naast de warriors die ze al verloren hadden, ze vandaag ook nog een kitten zouden verliezen. Maar iedereen leek zo druk te zijn met de kitten en Lizardpath, dat het niemand echt opviel dat Oceanstar toen ze het niet meer trok. Pollenpuff hief zich even tot haar poten toen ze zag dat de kattin neerviel en legde haar oren plat in haar nek. Ze keek even om zich heen, nee, de meeste katten keken naar Lizardpath en de kleine kitten. Uhm. Jongens. Clanleider? Probleem??? "Routpaw?!" Riep Pollenpuff, om zich heen kijkende, zoekend naar de kattin. Lizardpath was bezig met Pepperkit, die zou ze niet storen dan maar. Ze had geen zin in nog meer drama in de clan. Toen ze hopelijk de aandacht van de bruin met witte tabby had, gebaarde ze met haar staart naar Oceanstar. First aid please?

TAG: @Oceanstar, @Routpaw


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 13:56

Hij was zo opgegaan in het drama om de kitten dat zijn blik van Ocean was afgewend, maar toen hij weer omkeek was de poes omgevallen. Snel drukte hij zijn neus in haar vacht, maar voelde nog een hartslag. Scherp keek hij om zich heen, maar ontspande wat toen een fluffy windclanner riep om hulp voor de leidster. Ocean was sterk, ze zou dit halen. Het had allemaal wat mooier gekund, granted, maar wat gebeuren moest gebeurde. Lizardpath gaf toestemming mits de kitten wat kruiden mocht, en Crowcall mengde zich en koos zijn kant. Met grote ogen keek de kater haar aan, zwaaide twee keer met zijn staart, niet zeker over of ze het voor hem, voor de kitten of voor zichzelf deed, maar besloot toen dat het weinig uitmaakte. Zijn blik sprak boekdelen toen hij na nog een blik op Ocean en de zekerheid dat dat wel goed zou komen, naar de zwarte poes toeliep.

Met zijn mond sprak hij een geluidloze 'dankjewel,' in zijn blik de boodschap ook duidelijk te lezen. "Gathering." Mauwde hij haar rustig toe, een duidelijke blik in zijn ogen, waarna hij - aangespoord door Lion - in de richting van de uitgang liep. Hij wilde eigenlijk nog wel met de zwarte poes praten, maar het zou later moeten, op de gathering, of - zoals hij eigenlijk hoopte - op de plek van de gathering maar dan een stuk eerder. Ze hadden nog heel wat te bespreken, bedacht hij zich voor hij zich omdraaide en het Windclan kamp nog een keer toeknikte, voor hij het kamp uitliep de vrijheid in. Nou Pepper, "Welkom bij Shadowclan."


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 14:28

Amberstorm keek met een woedende blik Crowcall's richting uit toen die haar tegensprak. "En wat heb je aan familie, aan bloed, zonder vertrouwen, zonder loyaliteit?" Familie betekende niets in haar ogen. Het was niet omdat iemand je moeder was dat je van hen hield; het was niet omdat iemand je vader was dat je hen kende. "Loyaliteit is een begrip dat beide katers duidelijk niet eens kénnen!" Nee, ze hadden hun niet echt loyaal of betrouwbaar getoond. Nu richtte ze haar vuurspuwende groene blik op beide Shadowclanners. "De een verlaat zijn clan in ruil voor een ander, de ander heeft kittens met een poes uit een andere clan. Waar is de loyaliteit daarin? Hoe moet hun clan hen ooit vertrouwen? Pepperkit kent hen niet eens, ze zijn vreemdelingen - bloed of geen bloed!" Maar niets van dat alles mocht baten. Oceanstar, de zwakkeling, viel neer - waardoor de aandacht afgeleid werd. De shadowclanners gingen weg, mét Pepperkit. Amberstorm voelde zich gefrustreerd. Waarom snapte niemand het? Waarom dacht iedereen dat bloed boven alles ging? Alsof familie van nature goed was voor elkaar. Alsof een familielid nooit slechte dingen kon doen aan een ander familielid. Alsof ze iets meer waren dan vreemdelingen puur omdat ze een bloedband hadden - zelfs al hadden ze elkaar dan nooit ontmoet. De kattin wou zo graag achter hen aan gaan, hen met geweld terughalen, hen tonen hoe mis ze waren; maar ze wist dat het niets uit zou halen. Het was ook niks voor haar om zo bezorgd te zijn om een kitten die ze zelf amper kende.. Maar de waarheid was dat het helemaal niet ging om die ene kitten. Het ging om het principe. Windclan had zich zwak getoond door een kitten af te geven aan de vijand, gewoon, zomaar - mee te geven aan vreemdelingen die "familie" waren. Blijkbaar was ze de enige in dit starclanverdomde woud die nog iets gaf om clantrots, om clanloyaliteit. Met boze passen draaide ze zich om en verdween ze in de nursery, nog steeds ziedend. Haar kittens krompen vast weg in hun nest wanneer ze haar blik zagen; maar dat kon haar eigenlijk niet veel schelen. Misschien had ze zich toch mispakt aan de leidster.

Tag: (Crowcall, Tallstar, Lionroar), topic uit


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 WpFgCIB
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 16:09

Evergreen
Wat was hier in StarClansnaam aan de hand? Ze wist dat Tall een... bijzondere leider was, maar dat hij en kitten zou krijgen met een WindClanwarrior had ze niet aan zien komen. Was dit waar? Of had hij het hele verhaal verzonnen om... om wat? Waarom zou hij zoiets verzinnen? Dan was het nog waarschijnlijker dat het echt de waarheid was, maar Evergreen wist niet hoe hij verwachtte om als leider met zoiets weg te komen. Het zou haar niet verbazen als er bij de volgende Gathering een andere kat aan het hoofd van ShadowClan stond. Het meeste van haar aandacht ging nu echter uit naar Lionroar. Vroeger had ze nooit zomaar een kitten van haar clan afgestaan, maar als het om hem ging, was alles anders. Voor hem was ze blij dat Pepperkit met hem mee leek te mogen. Zijn dochter had ze van hem afgenomen toen ze hem verbande, maar nu zou hij tenminste bij zijn kleindochter kunnen zijn. Ze zwiepte met haar staart, zich niet prettig voelend bij de manier waarop Oceanstar tegen de kater sprak. "Het is niet respectvol mijn keuzes te ondermijnen terwijl je niet meer tot Windclan behoort." Maar wiens schuld was het dat hij geen WindClanner meer was? Niet de zijne, in ieder geval. Maar ze gaf Oceanstar gelijk in het feit dat ze naar de medicine cats moesten luisteren. Lizardpath wist beter dan wie van hen dan ook of Pepperkit deze reis aan zou kunnen. Ze hield zich op de vlakte, maar bij Amberstorms woorden voelde ze zich gedwongen iets terug te zeggen en stapte ze met vernauwde ogen naar voren. "Lionroar is altijd loyaal geweest", miauwde ze fel. "Hij heeft deze clan niet vrijwillig verlaten, dat weet je toch?" Amberstorm was misschien te jong om veel van die turbulente geschiedenis megekregen te hebben, maar ze was zeker bij Evergreens aftreden aanwezig geweest, waar de waarheid bekend was geworden. Ze zou beter moeten weten. "Hem treft geen enkele schuld", vervolgde ze, zachter, haar woorden verdwijnend in een tirade van Crowcall, haar blik op haar vroegere deputy.
Toen ze de roep van Pollenpuff om Routpaw hoorde, draaide Evergreen haar kop om te zien wat er aan de hand was, en schrok van Oceanstar die op de grond lag. In een paar stappen was ze bij haar leidster. "Oceanstar", miauwde ze geschrokken, niet wetend wat te doen, en ze keek om zich heen. Kwam Routpaw er al aan?
Tag: Amberstorm, Lionroar, Pollenpuff, Oceanstar

Crowcall
Zowel Lionroar als Tall leken haar inbreng op prijs te stellen. Dat gold niet voor Amberstorm. Als blikken konden doden, had de bruine tabby het werk van de vos afgemaakt. Crowcall liet zich echter niet afschrikken. Ze wist waar Amberstorms mening vandaan kwam - al kon ze niet zeggen dat ze het volledig begreep - maar met de toekomst van een kitten op het spel was ze niet van plan haar mond te houden. Evergreen was nog niet uitgepraat of Crowcall verhief haar stem om haar zegje te doen. "Denk je dat clanloyaliteit het enige soort loyaliteit is dat er is? Hoe moet Pepperkit zich hier ooit thuis voelen als haar vader en grootvader in een andere clan zitten? Je kunt een bloedband niet zomaar negeren!" riep ze Amberstorm na terwijl die ziedend in de nursery verdween. Hijgend van de inspanning die haar uitbarsting haar had gekost keek ze naar haar vriend en haar oud-mentor. Bij StarClan, waar raken we allemaal steeds maar weer in verwikkeld? dacht ze. Haar blik gleed naar Lizardpath, die haar toestemming gaf, en daarna, opgelucht, naar de kleine Pepperkit. Jij kunt tenminste opgroeien bij je vader. En haar blik ging weer terug naar Tall. En wat voor vader. Hij liep nu naar haar toe en net als hij had ze graag langer met hem gepraat - want hoe kwam hij in StarClansnaam aan een dochter?! - maar hij had enkel tijd voor een enkel woord: gathering. Crowcall knikte en staarde hem na terwijl hij samen met zijn dochter en... schoonvader? het kamp verliet.
Tag: Amberstorm, Tallstar


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 17:43


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Worried «

Wat Lizardpath ook leek te zeggen het maakte geen verschil. Lionroar moest en zou Pepperkit meenemen en de WindClan medicine cat tegenspreken. Oceanstar keek naar de point kater en schoot uit haar slof. De kou kon de kitten inderdaad fataal worden maar de o zo briljante Acefray had daar een oplossing voor bedacht. Alsof ze het allemaal al hadden uitgedokterd hoe ze de kitten konden stelen. Oceanstar had de beslissing van Pepperkit aan de Medicine cat overgelaten iets wat hem verbaasde. Ocanstar wankelde maar bleef staan en begon vurig de miauwen "De kit gaat naar ShadowClan als dat veilig kan en mocht dat niet dit moment zijn dan wanneer het wel kan. Veiligheid en gezondheid zijn nu eenmaal belangrijk en ik had gehoopt dat jij dat ook inziet Lionroar." miauwde de poes waarna ze op haar flank viel. Bezorgd keek de kater naar zijn Leader die daar lag. StarClan almachtig, wat moest hij nu doen? Hij was gefocust op zijn Leader dat hij pas te laat merkte dat Amberstorm ook ophef wilde schoppen. Shit, shit shit dacht de kater paniekerig. Hij was normaal altijd kalm en beheerst maar met zijn nieuwe rang werden er dingen van hem verwacht. Tallstar stapte nu naar voren toe en vertelde alle katten even dat als Lizardpath het veilig achtte ze wilden vertrekken. De kater zijn groene ogen vlamden. Zomaar een kitten stelen, alsof het niks was. Crowcall deed haar mond ook open over familie en hij keek de poes een paar tellen aan. Ja, ze was een HalfClanner maar dat maakte haar niet minder WindClan in zijn ogen maar wel in de haren. Argh, wat deden al deze katten ineens? Vanuit zijn ooghoeken zag hij Burnetbliss de trillende kitten oppakken en van het toneel afhalen. Hij gaf haar een goedkeurende knik of ze het nu zag of niet maar ze handelde juist op dit moment. Gelukkig waren nog niet alle katten losgeslagen dacht hij opgelucht. Toen leek Lizardpath zich neer te leggen bij wat er ging gebeuren, ze zou de kitten reiskruiden geven voor de tocht en hij voelde zijn haren overeind gaan staan. Ze was één moon oud. Een pas. Eenmaal terug uit de Medicine Den stapte de red point gelijk op de kitten af en legde hij die in de vacht van Acefray. De kater wilde dat hij er iets aan zou kunnen doen maar dat was absoluut niet in zijn poten helaas. Hij zuchtte en keek geschrokken op toen Pollenpuff de naam van Routpaw riep. Oceanstar lag er nog steeds en leek het moeilijk te hebben. Hij snelde nu naar Oceanstar toe de vertrekkende katten negerend. Pepperkit zou er nog wel achter komen in haar latere leven dat ze een grote fout gemaakt had. Hij kroop naast Oceanstar en drukte met zijn neus op haar wang. "Oceanstar, blijf bij ons" miauwde hij en hij keek over zijn schouder waar Amberstorm nog een keer uitviel naar Crowcall en verdween in de Nursery. Dat zou hij later dan maar afhandelen maar Amberstorm had zeker een punt, de Clan kwam vóór je familie. Hij wendde zijn bezorgde blik weer naar Oceanstar en duwde nogmaals op haar wang. Ze moest bij bewustzijn blijven. Naast hem kwam Evergreen ook kijken of het wel goed ging met de Leader. Dit alles moest haar teveel zijn geworden.Tag: Oceanstar & Pollenpuff (direct) | Routpaw, Evergreen, Amberstorm en Crowcall (indirect)


A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 JXidV8r
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitimema 28 jan 2019 - 12:55

Even trok de poes met haar oortjes. Ze had het kleintje zo rustig mogelijk gehouden met haar zachte neuriën. Ze was amper een paar moons oud en toch wist de apprentice hoe ze dit moest afhandelen. Ze verachtte het deels wel, aangezien dit alles behalve goed was in haar ogen. Dit was gewoon ondenkbaar en wie had dit eigenlijk ooit in hun kop gehaald? Goed, so be it. Ze schudde even haar schouders los en keek terug op toen een kat Pepperkit van haar overnam. Kort keek de jonge poes de katten na die nu vertrokken. Dit was nadat de flame point haar kruiden op had. Want daar was blijkbaar een immens drama om geweest. Even rolde ze met haar ogen. "Ooit gaat dit allemaal neerbranden," mompelde ze even tegen niemand specifiek. De spanning was wel te zien in de clan. En zo te zien was iedereen zich aan het bekommeren om het een of ander. Kort keek ze even om, zoekende naar Houndpaw. Even snoof ze boos. "We hebben een kamp die terug moet opgebouwd worden," gromde ze even tussen haar lippen door. Konden die katten niet even hun emoties aan de kanten schuiven voor logica? De medicine cats zouden zich wel ontfermen over Ocean. Ze hadden nu andere prioriteiten ana hun hoofd dan een beetje familiedrama.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]   A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling] - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A choice to make... [Pepperkit || Clanmededeling]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: