Horror 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Horror

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brittlepaw
Member
Horror Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Horror   Horror Icon_minitimedo 31 jan 2019 - 16:23


Hij had geen besef van het drama dat er had plaatsgevonden omtrent zijn geboorte. Het feit dat iemand een familielid was verloren. En er was iets anders gekomen in de plaats. Een wezen dat zwak was en dat waarschijnlijk niet eens door de eerste paar stapjes van het leven zou geraken. Hij was een beetje ziek en erg zwak... En nu op het moment dat zijn pleegmoeder even naar buiten was gegaan... Lag hij daar te beven. Het kind met de toegeplakte ogen drukte zijn pootjes tegen zijn borstkast aan en schoof zijn neusje tegen zijn teentjes aan. Het was koud hier en hij wilde dit eigenlijk echt niet.. Maar veel kon de jonge Brit nog niet maken. Hij was te klein en jong om een mening te geven, niet?

- Fawnstep
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Horror UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Horror   Horror Icon_minitimeza 2 feb 2019 - 23:44

great spirits
of all who lived before, take our paws and lead us. fill our hearts and souls with all you know
Het verlies van haar kleindochter deed ontzettend veel pijn. Fawnstep probeerde het niet te laten zien, maar ze was best aangedaan door het plotselinge verdwijnen van nog een familielid. Haar kleindochter, een van de weinige van haar nageslacht waarmee ze een lichte klik had gehad. Die haar niet altijd had veroordeeld voor haar daden. Ze had langer moeten leven, ze had beter verdiend. Maar StarClan was hard en leek daar soms niets om te geven. Fawnstep was de nursery in gegaan, ze had de pleegmoeder van de kittens buiten zien lopen en wilde gewoon checken of alles oké was met ze. Eenmaal het nest gevonden keek ze neer op de kleintjes. De kleinkinderen van haar dochter, Roughflower. Ze slikte de brok in haar keel door en zag hoe het kleintje beefde. Zachtjes drukte ze haar neus tegen de kit, hij voelde ijskoud aan. De zwarte kattin twijfelde geen moment en stapte het nest in, om vervolgens haar staart om hem heen te slaan. "Het is al goed," mompelde ze zachtjes.
BRITTLEKIT
Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
Horror Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Horror   Horror Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 1:04

Het was koud en zijn longetjes prikten zoals gewoonlijk, het was alles behalve goed voor hem en het voelde gewoon niet zo heel erg aangenaam aan. Hij trok daarom ook even een moeilijk gezicht, waarbij zijn neus even een lelijke plooi kreeg. Expressie op zijn kleine gezichtje was iets groots en hoe hij erom draaide was iets anders. Het was immers die eerste keer in zijn leven dat hij expressie had voortgebracht hier. Een raspend geluidje verliet zijn lichaam even, maar het duurde niet lang voordat een nieuwe geur zijn neusgaten binnenglipten. Wel meteen blonk er interesse door in de gedachten van het jonge dier en met een haal van zijn spieren tilde hij zijn koppie op, alsof hij wilde kijken. Hoe dan ook kon hij nog niet zien en was de actie dus hopeloos. Toen het warme, nieuw ruikende ding zich echter rond hem krulde... Piepte hij even zachtjes, verrast. Wat was dit? En warmte. Ho yes, daar had ie wel zin in. Met een zachte mew spande hij dan ook zijn spieren aan en krulde hij zich op tegen de ander. Hmmm...
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Horror
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: