{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Sharing Tongues} Snowflakes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Waspsting
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 18:05

Wasp vond haar reactie op Seagull redelijk. Ze had volgens de warrior code gehandeld en de kater gestrafd zonder geweld. En toch waagde Tallstar om haar waarschuwend aan te kijken, alsof zij degene was geweest die Pepperkit aangevallen had. Haar mond trok weg in een streep en netjes trok ze zich terug van de kater, waarna ze statig ging zitten. Alles aan haar houding schreeuwde machtig en dominant. Niemand moest nu een verkeerde beweging maken want ze zou zonder pardon iedereen weer tot kitten benoemen. Ze luisterde naar het bazelen van Seagull die zijn acties probeerde goed te spreken maar nam hier niks van aan. Tallstar was ondertussen weer veel te mild bezig, met zijn vragen of 'Seagull achter zijn beslissing stond' en het 'nog een keer zou doen als hij de kans kreeg'. Wat een onnodig gezijk! "Met vragen kom je nergens Tallstar! Seagull moet gestrafd worden voor zijn daden. Zelfs als hij er spijt van had." Met koud vuur in haar blauwe ogen keek ze de grijze kater aan. "Bovendien gaat het hier niet om om wie wel straf gehad heeft en wie niet. Jij hebt een fout begaan en zult daarvoor boeten." Werkelijk, soms snapte ze niet waarom zij de clanleider niet was. Ze vond dat zij de baan tien keer zo goed deed.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimezo 24 feb 2019 - 14:19

De ander leek niet van plan te zijn op zijn daad terug te komen of berouw te tonen, dit shockeerde Tall niet echt aangezien hij de gestoorde blik in de ogen van de kater had gezien en weinig hoop op verbetering had. Bijna wilde hij zijn mond openen, maar werd voor hij begonnen was onderbroken door Waspsting die zoals altijd meer nadacht dan goed voor haar was. Even keek de kater haar unimpressed aan, thanks, nu was dus echt de hele show van zijn straf weg en moest hij haar ook nog aanspreken. Ugh, beter dat Pepper nooit op die manier oud zou worden. Hij moest die twee maar genoeg uit elkaar houden. "Bedankt voor je altijd zo genuanceerde mening Waspsting, en de uitleg over wat ik dien te doen in deze situatie," ik was het echt vergeten, maar niet heus. Waarna zijn blik weer terugging naar Seagull alsof er niets gebeurd was, hij even kort knikte en toen met een duidelijke - niet eens al te trieste - stem zijn straf verkondigde.

"Het spijt me dit te horen Seagull," Begon hij, aangezien dat ook echt zo was. Nu even hopen dat Acorn het met hem eens was, maar zijn deputy kennende vast wel. "Dit betekent dat we de veiligheid van onze clangenoten niet kunnen garanderen met jou in de buurt, en er voor jou dus geen plek meer is in Shadowclan, Waspsting en Hazelnut zullen je naar de grens begeleiden waarna je niet meer welkom bent op het territorium. Mocht je je hier alsnog op begeven dan heeft elke clankat een vrijbrief om je zonder vragen te stellen aan te vallen," Dat leek hem op zich wel duidelijk. Hij stond op, en keek de rest van zijn clan aan. "Laat het duidelijk zijn dat opzettelijk kittens aanvallen, welke kitten dan ook, evenals het aanvallen van clangenoten met intentie tot verwonden, niet getolereerd wordt binnen Shadowclan. Wie na vandaag nog met deze kat bedoeld samenkomt of prooi deelt, wordt als verrader beschouwt," Zijn blik was als ijs, hier zou hij geen uitzonderingen in maken. Straf geven was niet zijn favoriete bezigheid, maar als hij het deed, deed hij het goed.

@Seagull, @Waspsting, @Hazelnut, @Acorndust


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seagull
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimema 25 feb 2019 - 19:26

Was dit wat hij wilde? Had hij dit zien aankomen? Misschien wel, maar dat maakte het besef niet beter. Niet dat hij het heel erg zou vinden om voor een tijdje uit de buurt te blijven van Shadowclan, dan had hij tenminste de kans om de rest te zien zonder dat er clangenoten waren die hem tegen zouden houden of een leider die alles leek te doen wat hij maar wilde. "Fine," Sprak hij dan ook en wierp nog een blik naar Tallstar. "Je doet me hier alleen maar een plezier mee." Sprak hij als laatste voor hij naar de uitgang van het kamp liep en er doorheen verdween, niet eens kijkende of de twee warriors die hem moesten begeleiden hem wel volgden.


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 DPKsfdL
Chi
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderleap
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 11:15


De wit-zwarte kitten had zich heel de tijd koest gehouden, in de veilige nabijheid van de nursery. Haar intussen al verkleurende, diepblauwe ogen keken het spektakel toe. Een krijger, die blijkbaar Seagull heette, had de nieuwkomer aangevallen. Pepkit..? Neen... Pepperkit! Juist, zo heette ze. Cinderkit had nog niet de kans gehad om met haar te praten of te spelen, de kitten bevond zich bijna altijd in de belangstelling van anderen en daar had Cinder het niet zo mee. Zij moest al die heisa niet om haar heen hebben. Ze had liever zekerheid en warmte, wat haar nest en de nursery haar altijd bood. Want zo zie je maar -doelende op Seagulls aanval- dat populariteit niet altijd een voordeel was. Haar intussen groot geworden oogjes keken naar Tallstar, hun leader, die de woorden uitsprak van een verbanning. Werd de kater verbannen? Omdat hij Pepperkit aanviel? Cinderkit draaide haar kopje, de situatie niet goed begrijpende. Ze kroop wat dichter naar de kat die het dichtst bij haar bevond, een tikkeltje angstig zijnde. "Gaat Tallstar ons nu allemaal verbannen..?" vroeg ze, ietwat bang. Ze wist nog dat ze Pepperkit niet direct begroet had toen ze hier aankwam. Ze was tenslotte de dochter van de leader. Zou ze hiervoor ook verbannen worden? Dat wou ze niet!

Tag: iedereen die zich vrij voelt!


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 2mong4m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Puffincliff
StarClan
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 MajesticFlusteredAmericangoldfinch-max-1mb
beertje
103
Actief
You wanna fly? you got to give up the shit that weighs you down...

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Puffincliff
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 20:54

Ze was tot laat wezen jagen. Het was de dag dat ze Tigergaze had ontmoet en als excuus voor haar gedrag was ze haar taken nog gaan vervullen. Nu kwam ze terug met een kikker en een muis. Ze werd echter bijna omver gelopen door Seagull en iets daarna Waspsting en Hazelnut. De sfeer leek gekoeld, terwijl het nu normaal Sharing Tongues was. Puffincliff liep een beetje verbaasd en verward door. Bij de prooistapel liet ze haar vangsten vallen. Haar groene ogen scanden snel de situatie. Tallstar stond voor de clan en er waren boze gezichten, maar ook angstige en onthutsende. Dichtbij haar hoorde ze een klein stemmetje. "Gaat Tallstar ons nu allemaal verbannen..?" Het muntje was al snel gevallen. De uitdrukking op Seagulls gezicht. Alleen wist ze niet voor wat. Toch liep ze naar de kleine kitten en gaf ze deze een lik. "Maar nee, Tallstar verbant niemand zomaar." Er kwam een knipoog achter, maar ze voelde wel de ernst van de situatie dus bleef eerder afwachtend.

Tag: Cinderkit


p u f F I N
For one so small, you seem so strong. My arms will hold you, keep you safe and warm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimewo 27 feb 2019 - 0:01

Oh, Tallstar kon werkelijk het bloed onder haar nagels vandaan halen. Wat een verschikkelijke snotaap kon het toch zijn. Haar oren drukten zich in zijn nek toen hij haar haast voor gek leek te willen zetten voor de Clan. Vanuit de hoogte keek ze hem aan; hij kon haar niks. Haar positie in de Clan lag haast meer vast dan die van hem.

Echter kwam er iets wat ze niet verwacht had; Tallstar's straf was heftig. Te heftig, als je het haar vroeg. Maar tegenstribbelen zou ze nu niet doen. Immers had zij om een straf gevraagd. Deze was ook nodig. Maar verbanning? Dat ging wel heel erg ver. God knows dat Wasp al veel van de kleine Pepperkit hield, maar verbanning.. Haar oren trokken geërgerd toen zij de taak kreeg om de kater uit het kamp te begeleiden. Wilde Tallstar gewoon even van haar af? Zo leek het wel. Het leek ook alsof de leider eindelijk is zijn rol goed bekleedde. Misschien iets te goed, als je keek naar de heftigheid van de straf.

Seagull begon al met weglopen en Waspsting stond meteen op waarna ze met hem meeliep. Toen ze langs Tallshadow liep keek ze hem kort strak aan in zijn ogen, een haast waarschuwende blik. Waren ze werkelijk weer terug bij begin af aan? Zo leek het wel. Keer op keer als ze nieuw respect voor hem opbouwde, gebeurde er iets waardoor dit weer compleet de grond in gestampt werd. Misschien was het tijd dat ze haar hoop niet meer op zou laten lopen. Dan was ze tenminste voorbereid als hij weer wat idioots deed.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 8:20

Hazelnut had verder gespannen toegekeken, na zijn persoonlijke verdediging tegenover de leader. Het puntje van zijn staart zwiepte geïrriteerd heen en weer bij het idee dat hij zichzelf had moeten verdedigen voor een fout die hij in zijn beginnende apprenticetijd had gemaakt. En dan nog terwijl op dit huidige moment een ander in de fout was gegaan. Waspsting vermeldde ook dat de kater een straf verdiende, zoals hij eerder vermeld had. Zijn woorden werden eerder echter in de wind gegooid, waardoor hij zijn oren spitste toen Tallstar de ultieme straf gaf aan de warrior naast hem, Seagull. Verbanning, een ernstige straf die niet zomaar gegeven werd. Even ging zijn blik naar de grijze kater, wie hij mee moest begeleiden. Een frons verscheen op zijn snoet, niet goed wetende hoe hij hier op moest reageren. Met de reactie van Seagull, zette hij snel zijn poten in beweging om hem achter na te lopen, net zoals Waspsting had gedaan. Verder zei hij niets, niet wetende wat hij moest zeggen. Deze avond was dan ook een rollercoaster geweest van verschillende emoties en meningen. Een korte blik viel op Waspsting, die duidelijk niet echt tevreden was met de beslissing.

@Seagull @Waspsting @Tallstar

Beter laat dan nooit x'D


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 3 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Sharing Tongues} Snowflakes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: