Brave little heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Brave little heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brittlepaw
Member
Brave little heart Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Brave little heart   Brave little heart Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 23:56


 Het was spannend geweest. Eerst de muur over dan heel voorzichtig langs poten en dingetjes lopen... en dan nog eens zien of hij die grote dingen kon ontwijken. Hij moest nog veel leren, maar hij was zo gretig om meer te weten over alles. Hij wilde naar het licht toe en hij wilde weten waar al die katten vandaan kwamen! Soms liepen er een paar naar buiten en dan zag je ze niet meer, voor like eeuwig! En soms waren er die weg gingen en terug kwamen! Was er iets daar dat hij nog niet had gezien? De gevlekte kitten trok even met zijn oortjes. Hij had al veel gehoord, gezien en geroken... maar hij wilde gewoon weten waar de nieuwe dingen vandaan kwamen. Hij wilde meer dan dat hij aankon, zoveel was duidelijk. Hoe dan ook gaf hij niet op en kroop hij kordaat verder. Toen hij er eindelijk was... stopte hij echter. Het was zo verblindend dat hij wel moest! Met een zacht murmelend gepiep kneep hij zijn ogen dan ook tot spleetjes, hopende dat hij een glimp kon opvangen van wat er daarbuiten was. Al was het maar voor even, een seconde...

- Kinkajoupaw


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Brave little heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: