Shadeclan [Kittenevent]



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Shadeclan [Kittenevent]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beechresin
Member
Shadeclan [Kittenevent] DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Shadeclan [Kittenevent]   Shadeclan [Kittenevent] Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 22:58

Zolang was ze nog niet weg uit de nursery, maar er was haar gevraagd om de kittens voor een tijdje bezig te houden, dus dat moest wel lukken. Ze had ook al een idee, ook al wist ze niet of dit goed zou aflopen en of de kittens überhaupt naar haar zouden luisteren. Ze moest het maar zien. Ze stapte dan ook de den binnen en liet haar blik kort rondgaan. "Ik wil een clan gaan vormen, wie wilt meedoen?" Besloot ze mee te beginnen. "Ik zal zelf leider zijn," Voegde ze er nog aan toe, zodat dat duidelijk was. Nu nog wachten tot kittens zich bij haar aan zouden gaan sluiten.

[Event voor kittens en jonge apprentices]


Shadeclan [Kittenevent] 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitelip
Member
Shadeclan [Kittenevent] Tenor
↯ LOIS ↯
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 18 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↯ Elder ↯
Whitelip
BerichtOnderwerp: Re: Shadeclan [Kittenevent]   Shadeclan [Kittenevent] Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 23:04

White verveelde zich. Hij was nog maar twee weken oud en toch was hij al zo bekend met de term 'je vervelen'. Zijn siblings waren natuurlijk ontzettend saai en niks in de nursery gaf hem die kick van spanning die hij nodig had. Een overdreven zucht rolde over zijn lippen terwijl hij met zijn nieuwgevonden zicht rondkeek op zoek naar iets van entertainment. En daar kwam toch echt iets! Hé, die geur kende hij. Hij kwam overeind en zette een paar voorzichtige stappen naar de grote apprentice. Hij luisterde naar haar verhaal en ook al snapte hij niet veel van wat ze nou precies bedoelde stak hij zijn staart fier in de lucht. "Ik! Ik!" schreeuwde hij enthousiast waarna hij naast de veel te grote she-cat ging zitten. "Ik bwen nwa jouw," deelde hij mee. Oké, Beechpaw mocht als eerste zijn met wat ze dan ook gingen doen maar Whitekit wilde dan wel als tweede. Wat ze dan ook gingen doen.


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
Shadeclan [Kittenevent] Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Shadeclan [Kittenevent] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Shadeclan [Kittenevent]   Shadeclan [Kittenevent] Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 23:10

Pepperkit was in een bolletje gekruld en in slaap gedoezeld op een stapel mos. Haar flank rees ritmisch op en neer met haar ademhaling, maar de kattin schrok wakker toen ze een stem door de nursery galmde. Gedesorienteerd keek de kleine flamepoint op. Huh wat? Langzaam knipperde ze met haar ogen. Oh, Beechpaw. Pepperkit's oortjes spitsten zich iets toen ze naar haar verhaal luisterde. Beechpaw was wel lief. Daar hing niet echt veel risico aan vast. Pepperkit's staart hief zich vrolijk de lucht in en boog in een lichte krul over haar rug. "Ik wil ook meedoen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
Shadeclan [Kittenevent] Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Shadeclan [Kittenevent]   Shadeclan [Kittenevent] Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 18:01

Soundkit lag in haar nest al sliep ze niet, haar kopje op haar pootjes liggende. Deze schoot echter omhoog uit nieuwsgierigheid toen een kat, een apprentice gokte ze, de nursery in kwam. Ze spitste haar oortjes om te horen wat de nieuwkomer te zeggen had. "Ik wil een clan gaan vormen, wie wilt meedoen?" Een spel! Ze had anderen kittens al vaak zien spelen dat ze clanleider en deputy waren. Het leek haar altijd wel leuk maar zelf had ze het nog nooit gespeeld. Zou ze meedoen? "Ik zal zelf leider zijn," besloot de apprentince. Dat vond Soundkit wel goed, zelf zou ze toch niet willen leiden. Ze vond het al moeilijk genoeg om mee te doen. Een zwart-witte kitten leek in ieder geval erg enthousiast te zijn om mee te doen. Was zijn naam niet Whitekit? "Ik! Ik!" werd er geschreeuw voordat hij zich bij de grotte kattin voegde. "Ik bwen nwa jouw," deelde hij mee. Okay, dus Whitekit zou dan de deputy zijn. Daarna voegde Pepperkit haarzelf er erg enthousiast bij. Ja, Pepperkit kende ze wel op uiterlijk en naam. Pepperkit was immers de dochter van haar leider, Tallstar. Dat had ze van de queens in de nursery overhoord. Daarbij was Pepperkit duidelijk een van de drukkere kittens in de nursery, haar niet opmerken was haast omogelijk.
Soundkit besloot dat ze toch mee wilde doen. Iedereen leek er zin in te hebben, dan moest het vast goed zijn. Ze hief haarzelf omhoog uit haar nestje en liep wat langzaam op de pasgevormde groep af. "Ikkeh ook meedwoen." Besloot ze, haar stemmetje misschien wat zacht. Ze was toch altijd een beetje nerveus als het ging over het ontmoeten van nieuwe katten. Daarom stak ze ook zoveel met haar broertje Timekit op.



Shadeclan [Kittenevent] White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
*Timekit
Member
Shadeclan [Kittenevent] Image0
H
20
Actief
The apocalypse
is canceled until I say so

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
*Timekit
BerichtOnderwerp: Re: Shadeclan [Kittenevent]   Shadeclan [Kittenevent] Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 18:34


Hij was gewoonlijk aan het rusten in zijn nest. Tot het geroep van een oudere kat iets over een Clan zei. Dat zij wel leider mocht zijn. Waarna de zwartwitte kitten die hij eerder ontmoet had na haar de leiding wou nemen. Pfft, die Clan zou het geen twee minuten overleven met die twee. Kittenspelletjes. Of course. Hij toonde er verder geen interesse tot hij plots zijn zusje op zag staan. "Ikkeh ook meedwoen." Meteen tilde hij zijn kopje op tot hij eindelijk besloot om met tegenzin naar het vormende groepje te lopen. Zijn staart bewoog heen en weer terwijl hij naast Soundkit stond en een stap naar voren deed. “Ikke ben uh... Stawclan.” Miauwde hij vastberaden. Zo, hij was dan nog steeds de game master. Perfect. StarClan’s woord was boven alles, en hoefde hij ook niet persee mee te doen met alle gevechten. Soundkit bovendien ook niet, dat wou hij niet. Nee, als iemand aan Soundkit zat dan kreeg die hel op hun hoofd. “Iwk kies wie waadig is voor... de Clan.” Verdomme, tenminste verbeterde zijn spraak al een beetje. “Soundkit is de medicine cat.” Had hij dat goed gezegd? Zijn onzekerheid vervaagde al snel als het kwam terwijl hij de rest strak aankeek. Kom maar op met de argumenten. Hij was StarClan, verdomme.  


Shadeclan [Kittenevent] Time_s12
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Shadeclan [Kittenevent] Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Shadeclan [Kittenevent]   Shadeclan [Kittenevent] Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 21:58

Ze lag lekker te dommelen toen er ineens een leerling naar binnen kwam en een spelletje voorstelde te doen. Ze opende 1 van haar oogjes en zag dat er al 4 kittens zich bij de leerling hadden gevoegd. Ze rekte zich uit in haar nest waar ze met haar ruggetje tegen een van haar sibs aan kwam voor ze op stond en nog even toe keek voor ze uit het nest klauterde en half glijdend op de zanderige bodem neer kwam. Ze stapte dichterbij en keek toe hoe Timekit een medicijn kat aan wees. 'Ikke ook! Mag ikke een krij...krij... krijger zijn?' vroeg ze half stotterend. Sommige woorden waren nog moeilijk. Vooral de langere woorden. Ze keek vol verwachting naar de rest en wiebelde  vrolijk met haar staartje.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadeclan [Kittenevent]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: