Moss lady 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Moss lady

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brittlepaw
Member
Moss lady Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Moss lady   Moss lady Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 16:27

Een nieuwe dag met nieuwe mogelijkheden. Een perfecte ochtend om even wat nieuwe dingen te zien en te ontdekken. Vandaag zou hij wat katten lastig vallen die altijd met het mos binnen kwam. Hij zou proberen duidelijk te maken wat hij wilde, wat zijn vraag was... En hopelijk zou hij hun antwoord kunnen verstaan. Als ze niet te complexe woorden gebruikten zou het misschien wel lukken, maar als het meer werd dan twee simpele zinnen zou het teveel zijn voor het jonge bolletje. Even trok het jonge dier met zijn oortjes waarna hij afwachtend naar het gat in de muur keek. Hij zat bovenop zijn steen. Ja, zijn steen. Hij had deze tot de zijne omgedoopt. Het was niet al te hoog, maar er waren een paar kleinere stenen die een trapje naar deze maakte en het was dus perfect om op te gaan zitten of liggen... Zo had hij immers een overzicht van de nursery. Het was immers ook een stuk veiliger dan op randen van nesten te klauteren, vele moeder vonden dat blijkbaar niet leuk... Hm... Toen er plots iemand de nursery binnen kwam gelopen keek hij verbaasd op en sprong hij wel meteen recht. Met grote sprongen rende hij naar haar toe en piepte hij even. Had ze mos?

- Moonlight
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Moss lady
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: