And through these crazy times 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 And through these crazy times

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 21:57

Sinds de gathering was Settledpaw best benieuwd geworden naar Fourtrees. Hij had zich niet goed kunnen focussen tijdens de gathering. Er waren zóveel katten geweest en zoveel indrukken dat hij zich vrij claustrofobisch had gevoeld. Daarbij dat hij zijn zusje Littlepaw weer had gezien waar hij kort geleden nog ruzie mee had gehad. De rest van de gathering had hij zich dus verstopt tussen zijn clangenoten en stilletjes naar de gathering geluisterd. Maar toch wilde hij de plek nog een keertje zien, rustig, zonder afleidingen. En dus had hij de stoute schoenen durven aantrekken en was hij naar Fourtrees afgereisd. In zijn eentje al vroeg in de ochtend. Het was nog schemerig en een laagje mist hing over de koude aarde. Maar Settledpaw stapte stevig door en voor hij het wist was hij weer in de open ruimte. En nú pas kon hij echt zien hoe enorm de eiken waren en hoe de great rock eruitzag zonder alle katten ervoor verzameld. Het was vreemd, maar ook groot en verlaten. Settledpaw dronk alle verschillende clangeuren in zich op. Ze waren niet meer vers. Hij kantelde zijn kopje en was al snel naar de dichtstbijzijnde eik getrippeld. De kale takken wiegden rustig in de wind. Een glimlachje ontstond op Settledpaws kop en hij voelde alsof een storm in zijn hoofd even was gaan liggen. Kort sloot hij zijn ogen, waarna hij eens diep inademde en vervolgens zijn open ogende en de eerste oranje vlekken van de opgaande zon aan de horizon verschenen en zich door de mist worstelden.

- @Blizzardpaw, eerst c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 8:44

Het gebrek aan prooi en de wanhoop die dat met zich meebracht, hadden ervoor gezorgd dat Blizzard die ochtend vroeg uit haar nest was gekomen. Ze had een hele nacht liggen draaien, denkend aan alle elders die nog gevoed moesten worden en het feit dat er een paar katten waren die letterlijk met honger naar bed moesten vannacht. Zij had geluk: zij was een apprentice en dus werd ze sowieso wel gevoed, al moest ze haar prooi vaak delen met anderen. Maar dat vond ze niet erg. Ze vond het fijn als ze er voor haar Clanmates kon zijn. En het was dan ook dat doel voor ogen dat haar uit haar nest had gehaald. Blizzard kwam overeind, trippelde naar de uitgang van hun kamp en zette het pas op een rennen toen ze er zeker van was dat niemand haar gehoord had. Butterstar zou het vast niet goedkeuren als een jonge apprentice zo op zichzelf door het territory rende, maar ze wilde íets doen. Ze kon niet stil zitten en toekijken terwijl sommigen van haar Clanmates het moesten ontgelden dat prooi zo schaars was. De frisse wind zorgde ervoor dat ze kippenvel kreeg en dus dwong Blizzard haar poten om zich nog steviger van de grond te zetten zodat ze het nog sneller warm zou krijgen. Die tactiek hielp, maar zorgde ervoor dat ze niet veel later met zwoegende flanken stand moest houden. Ze probeerde zich te concentreren op prooi, maar het gieren van adrenaline door haar aderen zorgde ervoor dat ze voor een moment enkel het gonzen van het bloed in haar hoofd hoorde. Toen dat voorbij was, merkte ze op dat het woud er maar stilletjes bij lag. Geen prooi te bekennen. Ze onderdrukte een teleurgestelde zucht, al had ze ook wel niet anders verwacht. Het tweede wat ze opmerkte, was dat ze zich weer in de richting van Fourtrees bevond. Even twijfelde ze. Haar originele doel was om met zo veel mogelijk prooi terug te keren naar haar Clan zodat ze haar Clanmates kon verrassen, maar dat kon wel heel even wachten, toch? Ze wilde wel eens zien hoe Fourtrees erbij lag als de zon zijn hoogste punt nog niet had bereikt. En dus rende ze in de richting die ze nu al wel redelijk goed kende. Ze keek verrast op toen ze een ShadowClanapprentice tegenkwam; ook hij leek geïnteresseerd te zijn in de eiken. Blizzard hield eerst heel even haar afstand, maar de situatie voelde niet slecht aan en dus besloot ze om zich voor te stellen. “Hé!” begroette ze hem op vrolijke toon. “Kon je ook niet slapen?” vroeg ze hem. Ze vertelde hem maar niets over het gebrek aan prooi binnen RiverClan. Dat waren zijn zaken niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 23:49


Settledpaw was zo in gedachten verzonken, dat hij niemand had zien of horen aankomen. Toen hij opeens een stem achter zich hoorde, schrok hij zich dus ook een ongeluk. Al zijn haren kwamen overeind en zijn staart werd twee keer zo dik, waarna hij met een schok omdraaide. De witte poes die op zijn netvlies ontstond keek hij nog even onzeker aan, waarna hij weer kalmeerde. ‘Starclan nog aan toe,’ mompelde hij onder zijn adem. Lekkere binnenkomer, Settled.
Hij moest even een seconde alles op een rijtje zetten. Ze was een apprentice, aan haar ontwikkeling en waarschijnlijk jonge leeftijd te zien. Nog niet zo lang, hij was duidelijk al groter. En ze was – hij nam nú pas te tijd om de geuren in zich op te nemen – van RiverClan! Meteen gingen zijn alarmbellen rinkelen toen hij de Clan van zijn vader ontdekte. Nee, Settledpaw was ShadowClan, hij wilde niets met RiverClan te maken hebben. Wat deed dit wicht hier überhaupt? ‘Gaat je niets aan,’ snauwde hij daarom ook. Hij kon prima slapen, hij had dit gepland, was hier speciaal voor trainingen aan naar toegekomen. Hij dacht na over zijn acties, was deze poes hier per ongeluk beland?
Settledpaw keek de poes nog enkele seconden wantrouwend aan. Hij kon ook gewoon omkeren, haar verder compleet negeren en naar huis gaan. Maar dan was alle moeite voor niets. En deze poes wist waarschijnlijk niet dat hij deels RiverClan was. Ze was waarschijnlijk nog niet eens geboren tijdens de journey. Hij zuchtte en keek naar de grond. ‘Sorry,’ mompelde hij zachtjes. Toch behield hij de geschikte afstand, waarna hij de poes weer aankeek. Hij zou dit voorzichtig moeten aanpakken. Misschien kende ze Littlepaw wel. Hij zou zijn naam niet moeten laten vallen, dan wist ze dat hij in Fourtrees was geweest en misschien wekte dat wel de verkeerde ideeën op. Nee, kalm blijven, Settled. Er was niets aan de hand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 18:53

Blizzard had duidelijk niet verwacht dat ze een sneer zou krijgen. Haar oren zakten automatisch in haar nek en haar blik gleed naar de grond, naar haar poten. Ze merkte op dat ze haar poten zenuwachtig een tikkeltje had opgeschoven zodat ze dichter bij elkaar stonden en ze daardoor een verslagen houding aannam. Niet echt een houding die een apprentice zou aannemen die iets terug zou weten te zeggen. Maar Blizzard koos liever voor kalmte en redenering dan dat ze terug snauwde en dus liet ze het maar over haar kant gaan. “Oh,” mompelde ze, half en half verwachtend dat hij nu weg zou gaan. Ze wist niet goed wat ze moest zeggen en ze voelde zich stom omdat er een brok in haar keel kwam. Wat had ze dan verwacht? Dat elke apprentice aardig zou zijn tegen haar? Ze had ergens wel gedacht dat de meeste apprentices zo nieuwsgierig zouden zijn dat ze elkaar beter wilden leren kennen en dat het feit dat ze van een andere Clan waren dat nog eens sterker maakte omdat ze juist om dat feit nieuwsgierig werden, maar het leek erop dat ze het mis had. Ze wilde zich net verontschuldigen en weer weggaan toen er plotseling een excuus van zijn kant kwam. Deze keer durfde ze wel weer op te kijken en onderdrukte een zucht van opluchting toen ze duidelijk een oprechte blik in zijn ogen zag. “Maakt niks uit,” zei ze terug en even durfde ze het aan om voorzichtig naar hem te glimlachen. Hij behield een afstand tussen hun en Blizzard was gewillig om die te respecteren, dus ging ze in plaats van hem dichter te benaderen op haar kont zitten en sloeg haar staart netjes over haar voorpoten. “Als ik niet mag weten wat je hier komt doen, mag ik dan in elk geval wel je naam weten?” vroeg ze voorzichtig aan hem, bang zijnde dat haar hernieuwde nieuwsgierig weer zou uitlokken naar een sneer langs zijn kant. En dus wendde ze haar blauwe ogen ook snel af en weer naar haar poten, bang zijnde dat ze te veel van haar ontzetting zou laten merken als hij naar haar zou snauwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 20:49


Settledpaw voelde zich meteen weer schuldig toen de kleine witte apprentice duidelijk geschrokken was. Mousedung, dit was ook weer niet de bedoeling. Argh, wat was hij ook weer een ontzettende sukkel. Hij kon nooit even normaal doen. Hij voelde zich constant boos of bang. En het was niet ofzo dat het een nieuwe ontdekking was dat hij half-clan was. Hij wist het al sinds hij een kit was, maar nog steeds zat het hem achterna. Kon hij niet gewoon een keer normaal zijn.
Gelukkig scheen de witte poes zijn excuses te aanvaarden, en een glimlachje kwam van haar snoet af. Hij glimlachte een beetje ongemakkelijk terug. Daar stonden ze dan, bij dageraad, enkele staartlengten bij elkaar vandaan. Ja, ongemakkelijk was het goede woord om deze ontmoeting te beschrijven. Settledpaw wist uiteindelijk wel wat spanning af te laten glijden door langzaam zijn adem over zijn lippen uit te laten blazen, waarna hij zijn postuur rechtte. Oké, normaal doen moest nu beginnen. Toen vroeg de witte poes opeens zijn naam en nieuwe paniek wakkerde in hem op. Oh nee, Littlepaw mocht absoluut niet weten dat hij hier was geweest. Maar… hij kon ook gewoon even iemand anders zijn. ‘Ik ben.. uh..’ snel keek hij flitsend om zich heen. Hij zag de vier immense eiken en diens takken die in het winterse briesje wiegden. ‘Branchpaw.’ De naam was eruit gekomen voordat hij er nog verder over na kon denken. Maar het leek ook opeens zo’n perfecte oplossing. Als hij vandaag, hier en nu, gewoon even Branchpaw kon zijn. Dan was hij een volbloed ShadowClanner en kon deze witte poes er ook nooit achterkomen dat hij een zusje in Riverclan had. En wat kon het kwaad, het was gewoon voor de zekerheid, ze zou er nooit achter komen dat Branchpaw van ShadowClan misschien helemaal niet bestond. Een glimlachje ontstond om zijn lippen. ‘En jij?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:32

Blizzardpaw trok kort met haar oortje toen hij zijn naam niet direct zei, maar in plaats daarvan zijn blik door het woud liet gaan. Alsof hij op iets zat te wachten. Was hij soms bang dat hij amok zou krijgen met zijn Clanmates als hij haar zijn naam zou vertellen? Blizzardpaw had nog niet echt over de gevolgen nagedacht als haar Clanmates haar hier zouden vinden, pratend met een ShadowClanner. Ze dacht niet dat ze veel fout deed. Het was gewoon een vriendelijk gesprek en aangezien ze zich op heilig terrein bevonden waar geen enkel stukje territoria tot één van de Clans behoorde, was het nog meer terecht dat ze hier gewoon met elkaar aan het praten waren in plaats van vijandig te zijn. Blizzardpaw voelde er sowieso geen nood voor om vijandig te zijn naar iemand anders als deze zijn poten gewoon netjes op zijn eigen territorium hield. En als hij dat niet deed, verkoos ze nog altijd om hem met woorden weg te jagen in plaats van hem aan te vallen. De apprentice zei uiteindelijk zijn naam en een glimlachje speelde om Blizzardpaw’s lippen. Misschien was hij eindelijk tot realisatie gekomen dat het geen probleem was dat ze hier met elkaar spraken. “Past wel bij je,” complimenteerde ze hem, doelend op zijn vachtkleur. “Ik ben Blizzardpaw,” sprak ze met trots in haar stem toen Branchpaw haar naam vroeg. Ze vond het een mooie naam; het paste goed bij haar ogen, alleen wel minder bij haar karakter. Het paste dan wel weer bij de temperatuur van de rivier waar haar Clan naar vernoemd was. “Dus, Branchpaw,” begon ze op vriendelijke toon, aangezien ze nu wel het idee had dat ze hem iets jovialer mocht benaderen nu hij niet opnieuw naar haar had gesnauwd en zelfs een poging had gedaan om het gesprek voort te zetten. “Hoe bevalt het leven als apprentice je? En in ShadowClan over het algemeen?” Zou het heel anders zijn dan in RiverClan? Ze had een tour gehad met haar eerste mentor en hij had haar uitleg gegeven, maar de informatie die ze kon verkrijgen van iemand die effectief in de Clan woonde, was nog altijd beter dan de gebrekkige informatie die ze van haar mentor kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 14:01

Fjieuw, Settledpaw kon eindelijk opgelucht ademhalen. Ze sfeer was weer herstelt en met een glimlach keek de jonge apprentice hem aan. Hij zei dat de naam bij hem paste. Oh, mooi. Kwam dat even goed uit! Settledpaw kreeg een voldane blik op zijn gezicht en glimlachte breed. De witte poes stelde zich voor als Blizzardpaw. Hij snapte meteen waarom haar ouders haar zo hadden genoemd. ‘Aangenaam,’ snorde hij dan ook. En voor dat hij het wist werd een vriendelijk gesprek aangeknoopt door de jonge apprentice. Branchpaw, het klonk vreemd, maar oké, dat was hij vandaag dan even. En wat kon het ook kwaad. Waarschijnlijk zou hij deze apprentice toch niet zo vaak meer zien. Het was alleen belangrijk dat Littlepaw wist dat hij niet omging met RiverClanners. Settledpaw keek blij naar de apprentice toen hij vroeg hoe het leven hem beviel als apprentice en hoe het in ShadowClan was. ‘Oh het is top!’ zei hij verrukt. ‘Ik ben nu bezig met meer gevorderde vechttechnieken en nachttrainingen,’ sprak hij stoer. Ja, het punt dat hij zijn warriornaam zou krijgen kwam steeds dichterbij. Het waren nog wel beginnetjes met het gevorderde werk, maar over de komende manen zou hij het perfectioneren en langzaamaan de puntjes op de i zetten. Acorndust nam hem ook steeds vaker mee ’s nachts, wanneer de maan op het hoogste punt stond. Soms voor een moonhigh patrol en soms gewoon om zijn sluiptechnieken en nachtjagen te verbeteren. Want als ShadowClanner was je niet compleet als je kon verdwijnen in de schaduwen. ‘En ShadowClan gaat het even goed als altijd. Het moeras is eigenlijk bijna béter bereikbaar met de vorst.’ Ja, Blizzardpaw mocht niet gaan denken dat het niet welvarend ging met de clan. Ondanks dat er de een en andere spanningen in de clan heersten sinds Tallstar Pepperkit had meegenomen. Toch wiebelde Settledpaw kort zijn oortjes toen hij naar de witte apprentice keek. ‘Jij bent je training pas net begonnen, of niet?’ Ze zou dus waarschijnlijk nog niet écht mee kunnen praten over trainingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 15:57

Er brak een glimlach door op haar snoet toen Branchpaw enthousiast begon te praten over zijn leven in ShadowClan. Hij reageerde al heel anders dan de andere ShadowClanner die ze een week terug had ontmoet. Ze vond het leuk om te zien hoe enthousiast hij was over zijn trainingen, ook al kon ze zich er weinig bij voorstellen. Al zeker bij de nachttraining niet. ’s Nachts sliep ze gewoon, hoewel het haar ook wel interessant leek om ’s nachts een door het territorium te trekken. Ze zou het voor kunnen stellen aan de nieuwe mentor die Butterstar binnen de kortste keren waarschijnlijk voor haar ging aanduiden. Of waren nachttrainingen enkel specialiteiten van ShadowClan? Hè, dat zou wel flauw zijn. Ze zou gerust een nacht slaap op willen geven om enkel vergezeld door het maanlicht en de het licht van de sterren haar territorium ’s nachts een beetje beter te leren kennen. Misschien een uitstapje naar Fourtrees doen. De enige kans die ze nu zou hebben om Fourtrees in het donker te zien, was als de maan hoog aan de hemel stond en het weer tijd was voor een Gathering. Ze keek hem gefascineerd aan toen hij verder vertelde over hoe het met ShadowClan ging. Het leek erop dat ze binnen hun Clan niks te klagen hadden, maar dat had zij ook niet. Sure, ze kenden nu wat mindere tijden, maar dat was geen reden om het per se slecht te hebben of het slecht te ervaren. Pessimisme zou niet echt verandering brengen in de situatie en dus bleef Blizzardpaw liever positief. “Voor RiverClan is de vorst ook altijd wel leuk,” zei ze met een grijns. “Als het echt flink gevroren heeft, kunnen we altijd spelletjes spelen op de bevroren rivier.” Hoewel je dat natuurlijk wel voorzichtig moest aanpakken. Als je er doorheen zakte, kon je het behoorlijk koud krijgen. Ze gaf een knikje toen hij zijn vraag stelde. “Ik moet nog een vaste mentor krijgen,” sprak ze. “Mijn huidige mentor is onverwachts ziek geworden, dus ik pik nu het één en ander op van mentors van andere apprentices.” Haar oren zakten even kort in haar nek toen ze het over haar zieke mentor had, maar algauw keek ze hem weer met een glimlach aan. “Het is redelijk interessant om de verschillende werkwijzen van andere katten te ontdekken, maar ik zal toch wel blij zijn als ik eindelijk een vaste mentor krijg. Dat is veel gemakkelijker en er bestaat dan ook een vaster ritme in mijn trainingen. Nu is het maar meedoen met hetgeen wat de andere apprentices aan het doen zijn.” Wat ook niet per se een nadeel was, maar je snapte wel wat ze bedoelde, toch?


OOC: Ik vind het leuk hoe Settled totaal vergeet dat ze elkaar ook op een gathering kunnen ontmoeten lol
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 18:20

Settledpaw knipperde een keer verbaasd toen de poes zei dat ze letterlijk het ijs op gingen tijdens de vorst. Oké, hij had ook wel op de bevroren poelen gespeeld in het moeras, en als ze er doorgeen zakten dat zaten ze misschien tot hun buik onder de modder. Maar als je door de rivier zakte, dan was je klaar. ‘Jullie zijn echt gek,’ zei hij met een brede grijns op zijn gezicht. ‘Ik wist altijd wel dat RiverClan een beetje vreemd was, maar jullie slaan een beetje door,’ sprak hij plagerig. Settledpaw wiebelde even ongemakkelijk zijn oortjes toen ze sprak dat ze nog geen vaste mentor had. Dan was haar mentor zeker heel snel ziek geworden? Ze was nauwelijks de nursery uit! Wat jammer voor haar. Hij knikte instemmend toen ze sprak over meekijken bij andere apprentices. ‘Ik ken het, ik ben ook halverwege mijn training van mentor gewisseld,’ zei hij instemmend. Toen had hij ook een tijdje mee moeten lopen met anderen. Maar sinds hij weer vast trainde met Acorndust, ging hij met sprongen vooruit.
Settledpaw keek de witte poes aan. Hij likte een paar keer stevig over zijn borst. Hij wist eigenlijk zo weinig over RiverClan, over de clan waarin zijn zusje leefde. Misschien kon deze poes hem ietsje meer vertellen. Of het goed ging met haar? Nerveus wiebelde Settledpaw zijn oren. ‘En hoe gaat het dan bij jullie. Wat moeten jullie leren?’

OOC: Sssst
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:24

Blizzardpaw giechelde toen Branchpaw zijn opmerking maakte over haar Clan. Misschien zouden sommige katten van haar Clan zich nu beledigd voelen, maar zo was zij absoluut niet. Ze had immers heus wel in de gaten dat de ShadowClanner het niet vervelend bedoelde. En misschien was het ook wel een beetje gek van hun om op bevroren oppervlakten van rivieren te spelen, maar het doodde in elk geval een hoop tijd en het leidde hun af van de vreselijke kou als ze hoge snelheden konden bereiken. Blizzardpaw was nog niet lang genoeg apprentice om het al zelf ondervonden te hebben, maar ze had verhalen gehoord van elders en aangezien zij al veel meer moons leefden dan zijzelf ging ze ervanuit dat het waar was wat ze zeiden. Al had een van de Queens haar verteld dat ze soms wel moest oppassen met wat ze moest geloven; de elders vonden het wel eens leuk om hun verhalen flink aan te dikken. “En jullie dan,” giechelde. “Onze elders beweren dat jullie kikkers eten als er echt geen andere optie meer is van prooi om uit te kiezen.” Hij gaf aan dat hij ook van mentor was gewisseld tijdens zijn training, waardoor Blizzardpaw zich al iets meer begrepen voelde. Vervolgens vroeg hij naar wat de RiverClanners leerden en even dacht ze na. Er was niets mis met een beetje traininginformatie weggeven, wel dan? Waarschijnlijk kon hij er toch niet veel mee. “Vissen,” zei ze dan ook als eerste. “En zoals jullie waarschijnlijk doen ook vecht- en jachttraining. En er wordt ons aangeleerd hoe we kunnen zwemmen.” Ze vermoedde dat ShadowClan dat dan weer niet leerde, maar wat zou hun specialiteit zijn? “En hebben jullie zo iets speciaals voor jullie training?” vroeg ze nieuwsgierig aan hem. Nu zij een paar dingen had gedeeld, wilde hij dat ook wel doen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimewo 10 apr 2019 - 15:33


Blizzardpaw leek in een opperbest humeur, want ze leek zich niets aan te trekken van zijn plagende grapjes. Settledpaws snorharen trilden geamuseerd en een kleine glimlach sierde zijn gezicht. Hij keek grijnzend toen ze sprak over het eten van kikkers. ‘Hey, het is eten en ze zijn moeilijk te vangen!’ probeerde hij eerst zijn clan te verdedigen. ‘Maar ja, wij eten ook gewoon kikkers.’ En ze waren serieus lastig te vangen, met hun gehop en dat ze snel het water weer in doken. Hij ging echt niet als een RiverClanner met zijn poten in het water graaien. Nee dank u. Settledpaw luisterde wel met interesse hoe de witte poes begon te vertellen over RiverClan. Vissen, vanzelfsprekend, waarna ze over vechten, jagen en zwemmen begon. Bij het laatste woord trok hij een walgend gezicht. Vrijwillig jezelf onderdompelen in water? Bah! De rillingen schoten spontaan over zijn rug. ‘Nou, jullie liever dan ik,’ grijnsde hij breed. Vervolgens vroeg ze opeens over speciale dingen die zij hadden in hun trainingen. Settledpaw kreeg een grijns op zijn gezicht. ‘Probeer je nou achter ShadowClans geheimen te komen?’ vroeg hij plagend. Zijn staart wiebelde toch een beetje heen en weer. Settledpaw was toch op zijn hoede als hij het over ShadowClan had. Maar toch, hij kon haar wel wat verhalen vertellen die de elders vertelde over ShadowClan. ‘Wij staan het dichtst bij het legendarische TigerClan en zijn gemaakt voor het sluipen door de schaduwen,’ sprak hij daarna, met een beetje een onheilspellende, verhalende stem. ‘De kou die vanuit de wind uit de bergen waait maakt onze harten koud, daarom zijn wij de gevaarlijkste Clan van het woud,’ mauwde hij met troste lichtjes in zijn ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 15:45

Ze grinnikte toen hij toegaf dat ze inderdaad kikkers aten. Bah! Alhoewel, ze zou het eigenlijk best wel eens graag willen proberen. Het klonk best vies als hij het zo zei, maar misschien viel de smaak nog wel mee. Ze ging hem echter niet vragen of ze samen eens op kikkers konden jagen of dat hij eens een kikker voor haar meenam; ze wist goed genoeg dat de warrior code dat niet toe zou laten. Bovendien hadden ze op dit ogenblik alle prooi zelf nodig die ze konden vangen en dat zou bij ShadowClan waarschijnlijk niet anders zijn. Gelukkig begon newleaf zich aan te kondigen en zou het daarna een stuk makkelijker zijn om prooi te vangen. Ze keek op toen Branchpaw begon te vertellen over zijn Clan en hoewel hij dat best wel op een manier kon dat het haar interesse wekte en dat het intimiderend over kon komen, moest ze toch wel giechelen toen hij dat laatste zei. “Oh ja, de gevaarlijkste Clan uit het woud dat kikkers eet.” Ze keek hem plagend aan. “En dat van die koude harten geloof ik ook niet echt. Zo koudbloedig kom je nu ook weer niet over.” Ze wist dat dat echter wel eens kon veranderen als ze ooit voor hun borders zouden moeten vechten en zij tegenover hem zou staan in een gevecht. Alleen de gedachte al zorgde voor een lichte huivering in haar binnenste. Nee, Blizzardpaw was absoluut geen voorstander van vechten. Ze nam aan dat dat bij Branchpaw wel anders lag. Ze had gehoord van haar elders dat ShadowClanners van alle Clans juist het meeste uit waren op vechten, maar als ze hier zo tegenover Branchpaw stond en naar hem luisterde, kon ze dat eerlijk gezegd maar amper geloven. “Het sluipen door de schaduwen klinkt wel cool,” zei ze op een oprechte toon tegen hem. “Daar zou ik met mijn pels waarschijnlijk wel wat moeite mee hebben.” Ze grijnsde terwijl ze naar haar egaal witte pels gebaarde. Nee, dat zou niks worden met haar, zelfs al zou het in de schaduwen zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimema 15 apr 2019 - 23:30

Waarom was het zo grappig dat zij kikkers aten? Zij aten vis! Hoe verschillend konden ze zijn. Vis stonk zelfs ook nog verschrikkelijk. Hoewel de sterke vislucht nu niet aan haar vacht leek te hangen. Verklaarbaar door het bevriezen van de rivier. Settledpaw kon vervolgens zijn lach niet inhouden toen ze sprak dat ze waarschijnlijk niet zo gevaarlijk waren dat ze kikkers aten. Settledpaw schudde lachend zijn kop en keek toen weer grijzend op. ‘Hey, pas maar op! Ik ben meedogenloos,’ sprak hij op een quasi dreigende toon. Settledpaw had gelukkig nog nooit in een gevecht gestaan, hoewel hij een geoefende strijder was. Het vechten en tactieken kwamen hem altijd makkelijker aanzetten dan het jagen. Hij was soms nog best klunzig in het jagen op kleine beesten, waar hij wel goed gemikte slagen kon uitdelen. In elk geval, in trainingen. Hij wist nooit hoe het zou zijn met een andere clan, die misschien op een minder voorspelbare manier vochten. Settledpaw schudde de gedachte weg. Hij wilde liever niet erover nadenken. Tallstar deed toch meestal zijn best om een gevecht uit de weg te gaan. Waarna Blizzardpaw opeens een opmerking maakte over het sluipen in de nacht, waarna hij lachte bij haar opmerking over haar vacht. ‘Ja, nu je het zegt. Je zou best waardeloos zijn. Ik moet al mijn best doen om mijn witte vacht te verbergen.’ Ja, één verkeerde stap met één van zijn witte voeten en het was game-over. Hij kon dan ook niet voorop, hij moest deels verborgen worden door de colonne. ‘Maar jij kan nog altijd je vacht nat maken. Kopje onder ben je niet te zien.’ Oh ja, ging eens na wat voor verassingsaanvallen katten konden maken in het water! Wie keek nou in de rivier? Alleen gekke katten waagden zich in het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 9:32

“Ik geloof het meteen,” zei ze met een grijns tegen hem. Nee, hoewel hij van ShadowClan was, geloofde Blizzardpaw niet dat hij in een gevecht echt meedogenloos zou zijn. Ze was dan ook niet altijd direct aangedaan van het soort verhalen dat zei dat ShadowClan vanwege de koude winden die over hun hart waaiden koud en kil waren geworden. Ze had nog geen enkele Gathering meegemaakt, maar als ze Branchpaw hier zo voor zich zag, dacht ze niet dat ze ook maar iets te vrezen had. Sowieso zou zij minder snel aangevallen worden dan een agressieve kat omdat zij alles met woorden op probeerde te lossen en niet met klauwen. Ze zag er het nut niet van in om de grond vies te maken met haar bloed of dat van een ander puur omwille van het feit dat ze er ergens niet over eens waren. Ze keek op toen Branchpaw zijn opmerking maakte over haar vacht, gevolgd door een tactiek die ze kon gebruiken als ze haar tegenstander wilde verrassen. Nou ja, tactiek… “Je vergeet dat ik mijn tegenstander dan ook niet kan zien,” zei ze met een grijns tegen hem. “Bovendien is er maar een limiet aan hoe lang ik onder water zou kunnen blijven. Als mijn tegenstander heel lang zijn omgeving zou scannen, zou het wel eens vervelend uit kunnen draaien voor me.” Ze lachte. “Dus nee, dan ben ik liever waardeloos met mijn witte vacht in de schaduwen,” zei ze plagend tegen hem. Een ander zou misschien geïrriteerd of beledigd zijn door hoe hij dat had verwoord, maar Blizzardpaw was zo niet. Ze was eigenlijk van weinig dingen echt snel beledigd. Waarom zou ze ook? Ze wist toch dat het niet gemeen bedoeld was. “Maar als ik je tactieken zo hoor, ben je eigenlijk best wel een sluwe tegenstander. Misschien moet ik toch maar oppassen, meedogenloze Shadowapprentice,” zei ze met een grijns tegen hem, gevolgd door een zachte snor. Ja, ze mocht hem wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimeza 20 apr 2019 - 0:09


Poeh, de sarcasme droop van haar stem, maar Settledpaw kon er nog wel om lachen. Ergens kriebelde het altijd wel in hem om deel te nemen aan een gevecht, om te weten waar het voor was waar hij altijd voor had getraind, om zijn clan trots te maken. ShadowClan stond er nou eenmaal om bekend als gevreesde krijgers, sterk en ja inderdaad, meedogenloos. Maar wat ze de laatste tijd alleen hadden gedaan was WindClan helpen. En daar was een kitten het resultaat van… Settledpaw was toen oprecht verrast toen de poes begon te vertellen dat ze dan haar tegenstander niet kon zien. Daar had hij inderdaad niet over nagedacht. De verassingsaanval zou natuurlijk waardeloos zijn als je niet op je slachtoffer kon mikken. Settledpaw lachte. ‘Dus leren zwemmen is dus echt nutteloos,’ sprak hij plagend. Hey, een moment om RiverClan te pesten zou hij nooit voorbij laten gaan. Hij snapte dus echt niet waarom Littlepaw daarheen was verhuisd. En wat deed ze nu om niet haar Clan te verdedigen. Settledpaw zou niet zulke dingen over zich heen laten gaan zonder al zijn haren overeind te zetten. Loyaliteit stond hoog bij hem in het vaandel. En toch was hij nu met haar aan het praten… Onder een valse naam. Waar was hij mee bezig? Maar het voelde zo bevrijdend om even iemand anders te zijn. Of misschien wel écht zichzelf. De gedachte werd al snel uit zijn brein vervaagd voor hij er erg in had. Zijn snorharen trilden geamuseerd toen de witte apprentice weer begon te spreken. ‘Zo sluw als een slang,’ sprak hij overdreven. Hij lachte en vernauwde zijn ogen. ‘Misschien zul je nog wel eens voelen dat de beet van een ShadowClanner giftig is,’ dikte hij zijn verhaal nog eens lekker aan, waarna hij een glimp van zijn tanden liet zien. Deze poes kon kennelijk toch alles hebben.   
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimema 22 apr 2019 - 17:39

“Volgens mijn elders niet,” zei ze met een lach. “Lang geleden was het juist heel voornaam om te kunnen zwemmen. Zo werd de oversteek van de RiverClanborder naar de ThunderClanborder gemakkelijk gemaakt zodat we een verrassingsaanval konden plegen op ThunderClan in verband met de Sunningrocks.” Wanneer dat voor de laatste keer nog eens gedaan was, was voor haar een vraag. Sunningrocks was al zo lang als zij leefde van ThunderClan en als ze de verhalen mocht geloven, was het ook al een tijdje niet meer door RiverClan geprobeerd om de Sunningrocks weer te claimen. Voor Blizzardpaw was het niet echt een gemis; er waren zat andere plekken waar zij haar vacht kon verwarmen. Maar enkele senior warriors en elders konden er nog steeds een beetje zuur over zijn. Het liet Blizzardpaw koud. Als een gevecht vermeden kon worden door ThunderClan de Sunningrocks te laten behouden, dan was dat voor haar de enige optie. Over andere territoria waar zij over beschikte konden ze nog altijd speculeren, maar dat zou ze dan wel weer zien. Branchpaw gaf nog een opmerking over het sluw zijn en ze rolde met haar ogen toen hij het had over de giftige beet van een ShadowClanner. “Ik denk dat je jezelf dadelijk echt nog begint te geloven.” En plagerig hief ze zich op haar achterpoten zodat ze zich naar haar volledige lengte richtte en sloeg vervolgens met een slap pootje in zijn richting, haar klauwen uit hun hulzen gestoken, maar natuurlijk veel te ver van Branchpaw af om hem effectief te kunnen raken. Haar klauwen waren best lang en scherp ondanks dat zij ze nauwelijks gebruikte. Ze wist dat ze een formidabele tegenstander zou kunnen zijn als ze wat meer aandacht besteedde aan haar gevechtstraining en wat meer vechtlustig was aangelegd, maar dat was ze jammer genoeg voor de vechtersbazen binnen en buiten haar Clan niet. “Niet dat ik er bang voor zou zijn, maar ik hoop het nooit mee te maken.” Ze haalde haar schouders op. “Voor mij klinkt al dat vechten als een nutteloos iets. Je kunt beter iets met woorden oplossen dan met klauwen. Dat verspilt minder waardevol bloed, lijkt me.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimema 22 apr 2019 - 21:04


Sunningrocks. Poeh, daar werd historisch al eeuwen over gepraat volgens hem. Altijd het eeuwenoude gevecht tot bij welk territorium een paar stenen hoorde. Er was al zo vaak om gevochten, zoveel warriors om verloren en zoveel bloed verspild. Het was dat er een donderpad ThunderClan en ShadowClan scheidde, maar hij kon zich voorstellen dat ShadowClan ook makkelijk om territorium zou kunnen strijden. ShadowClan was namelijk erg gesteld op het territorium dat ze hadden. Settledpaw kon niet van de gatherings herinneren dat er recent om gevochten was. En Blizzardpaw liet al in haar antwoord doorschemeren dat het lang geleden was. Maar dan ook was hij niet erg geïnteresseerd in RiverClan en ThunderClans gevechten. Toch trilde hij met zijn snorharen en keek de poes vrolijk aan. ‘Best wel cool dus, eigenlijk.’ Hij keek de poes met pretlichtjes in zijn ogen aan. ‘Verassingsaanvallen…’ Zouden ze dan toch een aanval op ThunderClan aan het plannen zijn? Nee, dat zouden ze vast nooit aan een jonge apprentice toevertrouwen en dan zou ze het nooit aan hem vertellen. ‘Ben ik blij dat ShadowClan geen rivier heeft!’ grapte hij vrolijk.
Settledpaw lachte hardop om Blizzardpaw volgende opmerking. ‘Nee, het is echt waar hoor!’ grinnikte hij, duidelijk was hij nu gewoon onzin aan het lullen. Opeens vlogen een paar scherpe nagels voor zijn neus, maar ver genoeg dat hij duidelijk niet op hem gemikt waren. Indrukwekkend. ‘Pas maar op, rawr,’ grauwde hij speels, waarna hij weer zijn tanden ontblootte, maar duidelijk niet vijandig. Settledpaw zakte in een jachthouding, wiebelend met zijn kont en wilde bijna een speel-gevecht inzetten, toen Branchpaw begon dat ze nooit een gevecht wilde meemaken. Oh, misschien niet het beste moment om bovenop de witte RiverClan apprentice te springen. Settledpaw kwam weer overeind en keek Blizzardpaw aan met zijn groene ogen. ‘Dat is niet aan ons om te beslissen, soms kom je niet onder een gevecht uit.’ sprak hij vervolgens simpel. ‘Tenzij ze een apprentice leider maken,’ grijnsde hij. Hij wilde de luchtige sfeer niet verpesten met serieus gebazel over grenzen en gevechten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 21:11

Blizzardpaw rolde met haar ogen toen hij zijn woorden sprak, duidelijk niet gelovende wat hij haar vertelde. Ze geloofde ook bijna de roddel niet dat de koude wind over de harten van de ShadowClanners waaide; Branchpaw was niet zo koud als dat de verhalen vertelden. Nee, ze vond het aangenaam om hier met hem wat tijd door te brengen, al wist ze dat ze straks snel genoeg weer terug naar haar Clan zou moeten rennen. Ze kon zich niet herinneren of ze iets gevangen had en even prikkelde haar pels ongemakkelijk toen ze zich bedacht dat ze niet zonder prooi naar het kamp kon gaan, maar toen trok Branchpaw haar aandacht weer door in een jachthouding te zakken en overdreven met zijn kont te wiebelen. Haar serieuze toon liet hem echter stoppen en daar had ze wel spijt van, dus knikte ze enkel op zijn woorden en concentreerde zich vervolgens op hetgeen wat hij had willen doen voordat zij het verpestte met serieus gewauwel. Aan zijn woorden en zijn stemgeluid te herkennen, leek hij er ook weinig zin in te hebben om het over zulke serieuze zaken te hebben. Ze waren hier nu, ze hadden plezier, dus waarom zou ze er ook over doorgaan? Met een plagerige grauw sprong ze naar voren en beukte met haar schouder tegen de zijne aan. Hij was natuurlijk veel groter dan haar, maar Blizzardpaw kon verrassend veel kracht in haar poten hebben als ze dat wilde. Ze zou eigenlijk best wel een formidabele tegenstander kunnen vormen in een gevecht, ware het niet dat haar zinnen daar echt niet op gezet waren. Plagerig sloeg ze nogmaals met haar poot in zijn richting, maar deze keer met haar klauwen veilig in hun hulzen gestoken. “Nou, laat dan zien wat je kunt, giftige ShadowClanner!” grapte ze, haar ijsblauwe ogen plagerig op hem richtend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 8:10


Waar was hij eigenlijk mee bezig? Het gezellig hebben met uit alle clans een RiverClanner? Hij verachte de visvreters toch? Zij hadden zijn zusje gestolen. Zijn grootmoeder was een leider en een kittensteler. En Tallstar had nooit zijn best gedaan om haar terug te halen… Settledpaw schudde de gedachte weg. Hij moest er niet aan denken. En bovendien, vandaag was hij eventjes voor een dag iemand anders. Zijn tijdelijke alter-ego Brachpaw.
Settledpaw grinnikte toen de poes inging op zijn speelgevecht en al snel kreeg hij een beuk tegen zijn schouder. Toen was ze nog een stuk kleiner dan hem en hij had zich schrap gezet toen ze aankwam, dus de beuk haalde niet veel uit. Settledpaw bleef laag bij de grond en met glimmende ogen keek hij de poes aan. Toen er weer een poot voor zijn ogen langs schoot en Blizzardpaw uitdagend kirde, lachte hij. ‘Even ter bevestiging, jij vroeg erom!’ grinnikte hij, en meteen daarna schoot hij naar voren en probeerde hij bovenop haar te springen. In een speelgevecht waar het ging om grootte, was gewoon je tegenstander pletten een bijzonder effectieve zet. Tenminste, als je de grotere kat was. Settledpaws nagels bleven vanzelfsprekend in zijn hulzen en het enige gevaarlijke aan de jonge kater was een tikkeltje maniakale uitdrukking op zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 16:38

Natuurlijk viel Brachpaw nauwelijks om door de beuk tegen zijn schouder. Blizzardpaw had er dan ook niet zo veel gemeende kracht achter gezet als een kat in haar positie normaal gezien zou doen. Het was dan ook maar een speelgevecht. Ze rolde met haar ogen toen Settledpaw zijn woorden sprak, maar concentreerde zich vervolgens wel op zijn volgende actie. Hij leek voor de tactiek te kiezen om haar te pletten met zijn grootte en zijn gewicht, maar gelukkig was de witte she-cat daar al wel op voorbereid. Met een snelle beweging zakte ze door haar poten en rolde snel weg, voorkomend dat hij haar ook daadwerkelijk zou raken. Het was een instinctieve actie geweest, maar wel eentje die haar negatief nadeel in een positief voordeel kon veranderen als ze zich nu had bevonden in een echt gevecht. Met een snelle beweging rolde ze terug in zijn richting nadat ze zich ervan had verzekerd dat hij neergekomen was en niet opnieuw zou springen en trapte vervolgens met haar achterpoten in de richting van zijn voorpoten. Misschien kon ze hem niet omver beuken met haar schouder, maar zou hij op deze manier wel zijn evenwicht verliezen en op zijn schouder vallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
And through these crazy times
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: