And through these crazy times - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 And through these crazy times

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times - Pagina 2 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 19:52


Settledpaw sprong helaas in het niets en ving alleen maar stof. Settledpaw keek kort gedesoriënteerd in het rond, maar hij zag de witte poes verderop over de grond rollen en een glimlachje sierde zijn lippen, terwijl pretlichtjes in zijn ogen schenen. Settledpaw wilde net in een jachthouding duiken en weer bovenop zijn prooi springen, toen hij opeens twee achterpoten tegen zijn voorpoten voelde. Abrupt was zijn fundering weg en Settledpaw viel op zijn schouder, waarna zijn kop een smak maakte. Kort gromde de apprentice gefrustreerd en hij rolde meteen weer over zijn rug en sprong meteen weer op, waarna hij weer door zijn poten zakte en uitdagend naar de poes keek. Hij wilde nog wel tenminste een keer een soort van winnen. Hij was net onderuit gehaald door een kat die nauwelijks uit de nursery was. Settledpaw besloot dan maar gewoon een stromram in te schakelen en door meteen frontaal naar de poes haar borst, waarna hij toen hij dichtbij genoeg was een voorpoot om haar voorpoot probeerde te haken en dan haar zo op de grond te duwen. Kom op, een RiverClanner zou hem zo makkelijk niet klein krijgen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 14:57

Hoewel ze enkel een vriendschappelijk wedstrijdje hielden, gleed er toch een triomfantelijke glimlach om haar lippen toen ze zag dat Branchpaw tegen de grond ging. Ze kromp even kort in elkaar door de smak die hij maakte, maar haalde opgelucht adem toen ze zag dat hij niet al te veel onder haar aanval geleden leek te hebben. Hij kwam met een snelle beweging weer overeind en Blizzardpaw trok kort met haar oortjes toen ze zag hij dat in haar richting kwam rennen. Ze had niet verwacht dat hij zou springen en dus wachtte ze instinctief tot hij dichtbij genoeg was zodat ze hetzelfde trucje nog eens kon uitvoeren. Echter stond hij opeens vlak voor haar neus en haalde hij haar onderuit door zijn voorpoot achter het hare te haken. Ze rolde een beetje mee zodat ze hem hopelijk nog eens samen met haar onderuit kon halen. Ze kon het niet helpen dat ze begon te giechelen omdat het er zo grappig uit moest zien hoe ze elkaar half knuffelend onderuit probeerden te halen. In een echte situatie zou ze waarschijnlijk niet zo gelachen hebben. Maar in een echte situatie zou ze waarschijnlijk eerst geprobeerd hebben om met hem te praten en daarna pas echt tot actie over te zijn gegaan. Gelukkig was dat nu niet het geval en konden ze het speels houden. Nog wel, in ieder geval.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times - Pagina 2 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 0:41


Settledpaw voelde triomf door hem gaan toen de poes onderuit viel en hij wilde net een overwinningskreet schreeuwen, voordat hij opeens zichzelf uit balans voelde gaan en de poes hem mee kreeg in haar beweging en hij rolde praktisch over haar heen, zodat hij uiteindelijk onhandig over haar heen hing. Hij voelde warmte in zijn vacht tintelen toen ze zo lagen, en de poes begon vrolijk te giechelen. Settledpaw grinnikte mee zette een voorpoot langs beide van haar flanken en keek Blizzardpaw recht in haar ogen aan. Totdat hij opeens realiseerde dat hij niet zo dichtbij haar moest komen. Ze was van een andere Clan! Ze was StarClan verdomme een RiverClanner! Ze zouden zo niet met elkaar om moeten gaan. Settledpaw krabbelde geschrokken van haar af en keek een beetje beschaamd naar de grond. ‘Je bent een slimme vechter,’ complimenteerde hij haar een tikkeltje ongemakkelijk, voordat hij met een geforceerd lachje weer opkeek. ‘Ik zou niet oog in oog met jou willen staan in een gevecht!’ probeerde hij nog een beetje te grappen. Maar misschien was dat wel niet de enige reden. Misschien wilde hij haar wel helemaal niet zeer doen. Settledpaw raakte helemaal verward van zijn eigen gedachten. Ze was van RiverClan, zijn vaders clan. Hij haatte hen! Allemaal! … toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 16:18

En opeens was het allemaal niet zo lachwekkend meer. Opeens lagen ze daar samen op de grond, zijn voorpoten langs haar flanken en keek hij haar recht aan. Groene ogen ontmoetten blauwe ogen. Tabby vacht tegen witte vacht. Blizzardpaw kon niet omschrijven welk gevoel door haar heenging toen ze elkaar zo doordringend aankijken, zo intens. En toen begon Branchpaw te lachen en was het moment weer voorbij. Blizzardpaw bewoog verbaasd met haar oortjes toen hij van haar wegging. Ze kon een gevoel van teleurstelling nauwelijks onderdrukken, haar blauwe ogen op hem gericht terwijl ze zichzelf ook maar naar opzij rolde en ervoor zorgde dat ze niet meer zo kwetsbaar op haar rug lag. Een vijand zou haar allang met zijn achterpoten hebben bewerkt, maar ze vond het moeilijk om te geloven dat Branchpaw dat ooit bij haar zou doen, dat hij zo misbruik zou maken van de situatie. Nee, ze dacht niet dat ze ooit tegen hem kon vechten als het er echt op aan zou komen. “Ik ook niet met jou!” antwoordde ze dus snel. En voordat ze zichzelf in kon houden, boog ze zich al naar opzij en gaf hem een lik over zijn oor. Het was een gebaar dat ze normaal gezien alleen maar bij kittens of bij haar Clanmates deed die ze echt goed kende. Ze schrok er niet van, maar ze stapte wel een klein beetje terug. Waarom moest er dan ook zo’n ontzettende kloof tussen hun zijn? Hun Clans zouden dit gedrag absoluut verbieden, maar Blizzardpaw vond het niet erg. Ze glimlachte waterig. “We kunnen altijd nog een andere kat uitzoeken als we ooit tegenover elkaar zouden staan,” zei ze zachtjes. “Dan kunnen ze het ons niet kwalijk nemen, toch?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times - Pagina 2 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 22:38

De twee apprentices leken een momentje te delen, wat een tintelend gevoel over zijn vacht liet gaan. Wat was dit? En waarom leek het zo prettig, zo onschuldig, en toch een beetje fout. Settledpaw was dus snel ook een beetje verward van zijn emoties aan de kant gestapt. Toen kreeg hij opeens een snel antwoord van de sneeuwwitte poes. Settledpaw glimlachte vrolijk, totdat hij opeens een lik over zijn oor kreeg. Het was alsof een bliksemschicht door zijn lijf schoot. Zijn gezicht vertrok van korte verbazing, waarna hij langzaam zijn ogen naar Blizzardpaw draaide. W-wat?! Uh. Settledpaw keek met starend naar de poes. Zijn brein leek even een moes te zijn geworden, want hij leek even niet te functioneren. Totdat Blizzardpaw weer begon te praten. Ah, fijn, eindelijk iets waar hij op kon focusessen. Settledpaw knikte dan ook instemmend tegen de poes. ‘Ja, het is vast chaos. Niemand zou merken als we gewoon iemand anders uitkozen.’ Ja, Settledpaw overtuigde zichzelf met zijn eigen woorden. Als er ooit een gevecht kwam, was er vast wel iemand anders. En bovendien, ShadowClan had nooit problemen met RiverClan. Hun territoria grensde niet. Waarom zouden ze zich druk maken over hen? ‘Komt goed!’ verzekerde hij Blizzardpaw toen.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 13:39

Het voelde fout om dit soort dingen te bespreken met iemand van een andere Clan. En dan al zeker iemand die ze nog maar net ontmoet had. Als je hun zo samen zag spelen, zou je denken dat ze elkaar veel langer kenden dan het anderhalf uurtje dat ze tot nu toe met elkaar doorgebracht hadden. De lucht boven hun begon te betrekken en Blizzardpaw wist dat ze binnenkort afscheid moesten nemen van elkaar, maar iets in haar wilde dat nog niet. Ze vond het prettig om met hem samen te zijn en steeds als ze lichaamscontact met elkaar hadden, ging er een vreemd, grappig en tintelend gevoel door haar binnenste heen. Dat had ze tot nu toe nog met geen enkele andere Clanmate meegemaakt. Ze had nooit echt interesse getoond in de toms in haar Clan, maar had al wel direct opgemerkt dat ze Branchpaw wel knap vond, al was ze zelf iets te jong om zich daar nu al volledig op te richten. Ze schraapte haar keel kort om van die vreemde gedachten af te komen. “Je hebt vast gelijk,” murmelde ze toen zachtjes, een glimlachend spelend om haar lippen. “Alleen vrees ik ervoor dat ik nu wel moet gaan. Dadelijk worden ze bezorgd in mijn Clan en…” Ze zuchtte zachtjes. “Ze zullen het vast niet begrijpen als ik zeg dat ik vandaag een vriend heb gemaakt in ShadowClan.” Ze gaf hem vervolgens plagerig een stootje, want Blizzardpaw was niet echt iemand die lang in een vervelende bui bleef hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
And through these crazy times - Pagina 2 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 23:40


Settledpaw keek met een schaapachtige grijns naar de knappe RiverClan poes. Hij keek steeds naar zijn pootjes, maar durfde voorzichtige blikken naar haar te werpen. Hij werd gelijk gegeven. Toen mauwde ze dat ze moesten gaan. Settledpaw zuchtte, waarna hij zijn groene ogen op de lucht boven hem wierp. Helaas, ze had gelijk. Maar, misschien was het ook beter. Mocht hij überhaupt wel vrienden maken in een andere clan? Settledpaw lachte toen ze zei dat de clan waarschijnlijk niet blij zou zijn met een vriend, alsof ze haar gedachten las. ‘Je hebt gelijk,’ mauwde hij, de teleurstelling klonk duidelijk door in zijn stem. Hij sprong overeind en keek de poes nog enkele seconden aan. ‘Tot ziens, Blizzardpaw,’ mauwde hij vrolijk, een vriendelijke glimlach op zijn gezicht. ‘Hopelijk zie ik je snel weer eens.’ Settledpaw gaf een knikje bij die woorden, niet wetend wat hij moest doen. Een ongemakkelijk momentje verstreek, waarna hij omdraaide. Hij liep terug naar zijn eigen clan, maar kon het niet laten om nog enkele keren over zijn schouder te kijken.

- Settled topic uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
And through these crazy times - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   And through these crazy times - Pagina 2 Icon_minitimedo 13 jun 2019 - 14:07

Blizzardpaw vond het eerlijk gezegd jammer dat ze gelijk had. Meestal was gelijk hebben wel leuk, maar niet als het op zo’n manier moest. Ze was graag nog langer gebleven, had graag meer ervaringen uitgewisseld met de tom, maar het mocht niet baten. Ze moest terug naar haar Clan, moest haar verantwoordelijkheden nakomen. En dat zou hij ook moeten doen. En misschien was het fout van haar om haar hart te laten vullen met hoop toen hij zei dat hij haar hopelijk snel weer zou zien, maar toch kon ze het niet voorkomen. Ze merkte steeds meer en meer op dat Branchpaw absoluut niet lelijk was om naar te kijken en dat deze middag aan haar voorbij was gegaan. Met sommige katten was het in Fourtrees een behoorlijk opgave om een goed gespreksonderwerp te vinden zonder zich te vervelen of terug naar huis te willen, maar met Branchpaw was dat absoluut niet het geval geweest. “Tot ziens,” zei ze zachtjes. “Ik hoop dat ik jou ook weer snel zie.” Ze wist niet goed wat ze moest zeggen en na een poosje draaide Branchpaw zich als eerste om. Blizzardpaw draaide zich ook om, maar niet voordat ze nog één keer over haar schouder keek. Ze ontmoette de blik van Branchpaw terwijl ze wegliep en dat zorgde ervoor dat ze telkens een blik over haar schouder wierp, steeds weer op hetzelfde moment dat hij dat ook deed. Net zo lang tot hij uit het zicht verdween en ze de sterke visachtige geur van haar eigen Clan weer rook. Met een zucht concentreerde ze zich dan maar op de jacht, want ze had nog maar heel even voordat de schemering aan zou breken. En terwijl ze dat half uurtje vulde met de jacht kon ze het niet helpen dat een tabby vacht en groene ogen op haar netvlies bleven branden, heel de namiddag en avond lang, tot op het moment dat ze ging slapen.


- Blizzard topic uit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
And through these crazy times
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: