The climb. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 The climb.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: The climb.   The climb. Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 14:51

Een kleine glimlach gleed om haar lippen terwijl ze naar de verbrande eik keek die zich vlak voor haar neus bevond. Ze herinnerde zich de trainingslessen met haar vader en hoe hij haar geleerd had hoe ze in een boom moest klimmen. Het uitzicht op het Thunderpath was op de één of andere manier rustgevend, zo lang ze zich er natuurlijk van een ruime afstand van bevond. Ze vond het interessant hoe de monsters nooit van het pad leken te wijken en altijd één bepaalde richting voor ogen hadden. Ze kon ze precies volgen. Soms weken ze wel van hun pad af en kwam er opeens een Twoleg uit de buik gekropen van het monster. Dat was wel een vreemd zicht, zeker als ze de Twoleg na een poosje weer terug in de buik zag kruipen en het monster weer verder ging. Het was fascinerend, maar niet fascinerend genoeg om het van dichterbij te gaan bekijken. Nee, ze vond deze afstand prima. Breezespring nam een aanloopje en zette haar klauwen in de bast. Ze klom omhoog terwijl ze het gewicht goed over haar poten verdeelde en zat niet veel later op één van de lage taken. De bliksem die in de eik was geslagen, had ervoor gezorgd dat er niet echt veel takken waren waar je op kon gaan zitten. De hoogste tak kwam net boven de hoogste struik uit, dus heel ver kon je niet over Thunderpath kijken. Als de schemering viel, waren de monsters altijd gek verlicht waardoor Breezespring ze iets langer kon volgen. Maar nu, overdag, kon ze enkel maar een beetje ver kijken. Het was rustig op het Thunderpath en het gebrek aan prooi was opnieuw weer erg duidelijk. Breezespring onderdrukte een zucht terwijl ze haar evenwicht probeerde te behouden en ondertussen de grond afspeurde naar prooi. Ze had al gemerkt dat als ze heel stil bleef zitten en zich in de boom verschool dat prooi sneller geneigd was om tevoorschijn te komen. Alleen deze keer leek het erop dat ze weer heel lang moest blijven zitten voordat er prooi zou komen. Want net als andere dagen was er ook deze keer weer veel te weinig prooi om de Clan te kunnen voeden.


+ Eerste post voor Acorndust
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 19:51

Af en toe kwam hij bij de burnt sycamore, ook al was het vaak met zijn apprentice, maar voor deze keer was dat een keer niet het geval. Hij had Settledpaw zijn eigen gang laten gaan voor nu en zelf was hij hier naartoe gegaan in de hoop dat hier wel wat prooi te vinden zou zijn, omdat op de rest van het territorium al vaak genoeg gejaagd werd. Hij liep dan ook nu onder de boom en had zijn neus laag bij de grond om een geur snel op te kunnen pakken als die er was, waardoor hij niet door had dat er iemand anders in de buurt was.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 22:24

Breezespring’s blik werd getrokken van een passerende monster naar het geluid dat zich recht onder haar bevond. Ze herkende de pluizige, witbruine vacht van Acorndust en heel even speelde ze met het zeer kinderachtige idee om naar beneden te springen en hem te laten schrikken. Maar nee, dat was meer iets voor apprentices. Misschien als ze nog Breezepaw heette dat ze het wel gedaan had, maar nu was ze daar te oud voor. Bovendien wist je nooit hoe iemand ging reageren. Dadelijk zou hij haar meppen of iets dergelijks en dan kon ze in het ergste geval haar trainingen even niet meer voortzetten. Nee, het was beter als ze zijn aandacht op een normale manier probeerde te trekken. En dus schraapte ze met haar nagels op een hoorbare manier over de tak vlak boven Acorndust zodat in elk geval zijn aandacht zou worden getrokken. Voor de zekerheid riep ze ook nog op zachte toon zijn naam zodat het nu zeker duidelijk was dat zij zich boven hem bevond. Ze vroeg zich af waar hij zo intensief naar aan het zoeken was geweest als hij haar niet had opgemerkt in de omgevallen eik. “Er is nog plaats hierboven als je wilt,” sprak ze op een kalme toon tegen hem. Ze was een stuk jonger dan hem, maar ze voelde van het leeftijdsverschil niet veel. Breezespring had qua omgang met warriors nooit echt moeite gehad omdat ze zich al snel had weten aan te passen aan hun leefstijl en hun serieuzere momenten makkelijk had overgenomen. Ze wist wanneer ze streng moest zijn, ze wist hoe ze kalm kon blijven en wanneer ze beter even kon zwijgen en ze wist ook wanneer ze haar mening moest laten gelden. Al die kwaliteiten zouden er uiteindelijk voor moeten zorgen dat ze een gerespecteerde Clanmate werd en dat ze nog veel apprentices zou mogen trainen, maar alleen tijd zou dat uitwijzen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 20:20

Hij spitste zijn oren bij het horen van een geluid boven hem, maar bij het horen van zijn naam was hij er zeker van dat het een kat was geweest die zijn aandacht had proberen te trekken. Hij liet zijn blik dan ook omhoog gaan en merkte Breezespring op die in een boom op een tak zat. Hij was dan wel op zoek geweest naar prooi, maar bij haar opmerking haalde hij zijn schouders op, want waren ook niet. Niet dat hij de beste was in boomklimmen. "Als je zeker weet dat de tak het gaat houden." Antwoordde hij, want hij had geen zin om beneden te liggen, omdat de tak het niet had kunnen houden. Hij klom dan ook wat voorzichtig de boom in en zette zich naast haar neer, zijn nagels in de tak slaand, want hij wilde niet zijn evenwicht verliezen.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 14:48

Breezespring trok wat met haar oortje toen Acorndust zijn opmerking maakte en ze kon het niet laten om even te grinniken. “Als ik dacht dat het niet ging houden, had ik het je niet voorgesteld,” antwoordde ze simpel op zijn woorden, een beetje plaats makend zodat hij gemakkelijk naast haar op de tak kon klimmen. Hij zag zijn voorzichtige houding en haalde haar schouders op. Niet iedereen vond het even fijn om bomen te beklimmen zoals zij dat vond. Het zou echter wel een kwaliteit zijn die ze mee zou geven aan haar toekomstige apprentices. Het was wel belangrijk als ze zich konden helpen wanneer een gevaarlijke vijand achter hun aanzat en bovendien zou het hun een hoop voordelen geven in een gevecht, als een kat bijvoorbeeld stom genoeg was om het ShadowClanterritorium binnen te dringen. “Relax, Acorndust,” grinnikte ze toen ze zag hoe stevig haar deputy zijn klauwen in de tak stak zodat hij zijn evenwicht zeker niet zou verliezen. “Er kan je niks gebeuren. Zelfs een val van deze hoogte zou je enkel wat schrik opleveren en niets anders.” Ze besloot om het op een andere tactiek te gooien. “Hoe gaat het met je kittens, Acorndust?” vroeg ze rustig. “Ik merk dat ze allebei al een stevig karakter hebben. Vooral Beechpaw is me er eentje,” zei ze met een glimlach. Ja, de she-cat had een stevig karakter, maar voor zover Breezespring wist, werd ze wel erg gerespecteerd door haar Clanmates. En uiteindelijk zou ze haar draai wel vinden, ook al was het soms wat zoeken. Maar ja, hadden ze dat niet allemaal minstens één keer meegemaakt in hun leven?
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 20:19

Een boom was zeker niet iets waar hij zich comfortabel bij voelde, maar hij was niet van plan om dit al te hard te laten merken. Ook al was het feit dat hij zijn nagels in de tak had geslagen waarschijnlijk genoeg om te laten merken dat hij hier niet al te prettig zat. Gelukkig leek Breezespring het onderwerp te willen veranderen en begon ze over zijn kittens. Dat zijn kittens een stevig karakter hadden, was iets dat hem ook absoluut al wel duidelijk was. Beechpaw was zeker het ergste, maar hij hoopte ergens dat het maar gewoon puberen was en het vanzelf over zou gaan. Toch maakte hij zich daardoor wel vaak genoeg zorgen over haar, want ze zou zomaar iets roekeloos kunnen doen. "Beechpaw heeft zeker een stevig karakter, soms wou ik dat ze niet constant in de problemen raakte." Of ruzie met hem zocht, maar dat liet hij er maar uit. Dat zijn dochter hem niet graag mocht was overduidelijk en het zou hem niks verbazen als de hele clan dat wist.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 13:34

Hoewel Breezespring vooral over Beechpaw was begonnen om Acorndust’s aandacht af te leiden van de bewegende takken waar ze op balanceerden, wilde ze hem ook de mogelijkheid geven om zijn zorgen te delen met haar. Ze had roddels opgevangen dat het tussen hem en Northernfaith niet allemaal soepel meer was gelopen en dat vond ze jammer, want dat wilde zeggen dat ze hun ouderschap niet meer konden delen zoals ze dat eerst deden. Het was toch allemaal anders dan als je geen partners meer was tegenover dat je wel partners was. De band zou nooit meer hetzelfde zijn, hoewel ze natuurlijk wel nog konden proberen om vrienden te blijven. Maar zelfs dat was niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig had ze daar nog niet veel ervaring mee; ze had zich te ernstig op haar warriortaken geconcentreerd toen ze haar nieuwe naam en nieuwe rank had gekregen en daarna had ze nog niet echt een kat gevonden wie haar aandacht op die manier trok. Ze hadden zeker wel aantrekkelijke toms in ShadowClan zitten, maar Breezespring kende ze qua karakter niet genoeg om een oordeel over ze te vellen. Haar aandacht werd getrokken toen Acorndust dankbaar gebruik leek te maken van haar tactiek en over Beechpaw doorging. Op een sympathieke manier raakte ze kort zijn schouder aan met haar staartpunt. “Het zal ook wel aan de leeftijd liggen,” zei ze tegen hem. “Straks wordt ze ouder en dan gaat ze beseffen dat jouw wijze raad toch niet zo slecht bedoeld was en gaat ze ander gedrag vertonen.” Ze had al bij meerdere apprentices gezien dat naarmate ze ouder werden ze hun verantwoordelijkheden ook beter door begonnen te krijgen, wat uiteindelijk leidde tot volwassen gedrag. “Aan de andere kant denk ik dat je haar niet constant moet betuttelen,” zei ze eerder op een vriendelijke manier dan op een beschuldigende. “Soms is het wel eens goed als ze haar lesje leert op de harde manier. Dat is natuurlijk niet wat je wilt zien als ouder, maar soms wel wat vereist is voor de kitten om zijn of haar gedrag aan te passen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 19:39

Het was niet alsof hij zich voor zijn dochter schaamde, er waren tenslotte wel meer apprentices die zich ook niet konden gedragen, maar Beechpaw leek toch wel een van de ergste te zijn. "Ik hoop dat het de leeftijd is en dat ze snel genoeg bijdraait, maar wie weet wordt het nog erger. Ik heb geen eerdere ervaringen met dochters, dus dit is allemaal nieuw voor me." En het was niet alsof hij er makkelijk over kon praten nog met Northernfaith. Ze hadden het duidelijk afgebroken en ook niet als vrienden. Dat had de hele clan zo'n beetje wel geweten. "En ik ben al vaak genoeg streng tegen haar, maar ik zie niet alles." Hij zag veel, dat was zeker waar, maar er was er toch echt maar een van hem. "Ik hoop alleen niet dat ze iets doms doet, waardoor ze in flinke problemen komt en ik haar misschien niet kan helpen." Bloodclan bleef tenslotte altijd een gevaar en wie weet wat ze zouden doen als ze de dochter van de deputy te pakken zouden krijgen. Hij wilde er niet aan denken, maar zijn kittens bleven toch een van zijn zwaktes.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:20

Breezespring gaf een kort, begrijpend knikje toen Acorndust zijn gebrek aan ervaring uitlegde. Ze had zelf ook nog geen nestje, maar er werd haar al wel vaak gevraagd om op kittens te letten. Het geduld dat daarbij kwam, was iets wat in haar genen zat. Ze dacht dan ook zeker te weten dat als ze Acorndust’s dochter ergens op aan moest spreken, dat ze dat wel op een goede manier kon doen. Breezespring had over het algemeen een goede verstandshouding met de rest van haar Clan; ze dacht niet dat één koppige apprentice zo moeilijk kon zijn, al moest ze wel toegeven dat Beechpaw een stevig karakter had en ze de bezorgdheid van Acorndust dus perfect kon begrijpen. “Maar misschien zorgt het gebrek aan ervaring juist voor de beste reacties,” zei ze bemoedigend tegen de tom. Zij gaf zelf altijd antwoorden waarvan zij dacht dat het oké was en ze had nog nooit echt een conflict met iemand meegemaakt. Ze glimlachte naar Acorndust toen hij zijn woorden sprak. Ze vond het jammer dat Beechpaw niet inzag hoe veel haar vader om haar gaf. Misschien als ze dit gesprek zou horen, dat ze haar vader en sommige acties van hem beter zou begrijpen. Aan de andere kant kon het ook juist weer een rebelse reactie uitlokken; met Beechpaw wist je het maar nooit. “Als je het je misschien geruststelt, wil ik bij deze voorstellen dat ik haar een beetje mee in het oog houd. Ik heb over het algemeen wel een goede band met haar en misschien vindt ze het van mij minder vervelend om iets aan te nemen dan van jou.” In haar toon was vriendelijkheid te bespeuren, wat er duidelijk op wees dat ze Acorndust nu een keuze gaf en geen verplichting oplegde. “Ik weet natuurlijk ook niet hoe Northernfaith ermee omgaat,” haar toon werd iets voorzichtiger nu, “maar als we allemaal een beetje voor elkaar uitkijken, dan ik niet dat er veel slechte dingen kunnen gebeuren.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:57

Was het handig om aan iemand te laten merken hoe hard hij het soms ervoer om een vader te zijn? Hij was al blij genoeg dat niet al zijn kittens aan het rebellen waren. Dat zou het alleen nog maar lastiger hebben gemaakt. Misschien had hij gewoon jonger zijn eerste kittens moeten krijgen, dan had hij er wat beter mee om kunnen gaan. "Misschien had ik wat jonger moeten beginnen met kittens." Dan had hij tenminste wat ervaring op kunnen doen. Niet dat hij een idee had of hij ooit nog eens kittens zou hebben. Hij wist namelijk zeker dat hij niet meer terug ging met Northernfaith. Hij had van haar gehouden en een deel van hem deed dat nog steeds, maar hun relatie werkte gewoon niet. Als hij nooit deputy was geweest was het waarschijnlijk nooit wat geworden. Northernfaith had hem dan ook het liefst alleen maar zonen gegeven, dat was hem al snel duidelijk geweest. "Northernfaith had het liefst alleen maar zonen gehad." Sprak hij dan ook uit naar Breezespring. "Dus ik denk niet dat ze heel veel naar Beechpaw toe doet." Hij had geen idee, maar dat was waar hij vanuit ging. "Maar iemand om haar in de gaten te houden hoeft niet slecht te zijn." Ging hij verder. "Alleen ik wil haar ook wel vrij laten, maar ik denk dat ze sommige dingen liever van een ander hoort dan mij." Er waren natuurlijk andere die dat voor hem konden doen, maar Breezespring bood het nu aan.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 14:02

Breezespring haalde haar schouders op toen hij begon over de kwestie dat hij misschien vroeger aan kittens had moeten beginnen. “Dan had je hoogstwaarschijnlijk met hetzelfde gedrag gezeten, maar was je dan iets jonger dan nu. Ik denk niet dat dat veel verschil had uitgemaakt. Bovendien is er die klik wel of is er die klik niet. Als je niemand vindt op die leeftijd moet je dat ook niet gaan forceren.” Nee, ze ging het zelf ook niet forceren. StarClan wist hoe graag ze een nestje wilde, maar ze ging zichzelf niet forceren om van iemand te houden puur omdat ze kittens wilde hebben. En anders waren er nog genoeg andere manieren om aan een nestje te komen. Het was heus geen schaamte om een nestje te hebben met iemand die niet officieel je partner was, al wilde Breezespring wel graag iemand hebben die er ook voor het nestje kon zijn. Alhoewel… Ze zou het ook niet erg vinden om ze alleen op te voeden. Ze wist dat ze genoeg ballen aan haar lijf had zitten om alles wat StarClan haar schonk op te voeden. Een nestje zou voor haar alleen geen probleem moeten zijn, met hier en daar een beetje hulp van haar Clanmates. “Nonsens,” zei ze met een geschrokken uitdrukking op haar gezicht, maar Acorndust leek bloedserieus te zijn. “Je moet blij zijn met wat StarClan je geeft, of dat nu zonen of dochters zijn.” Zij zou van ze alle twee even veel houden. Maar het feit dat Northernfaith zich niet veel aantrok van Beechpaw kon natuurlijk ook wel een rol spelen in het moeilijke gedrag van de apprentice. “Denk je dat Northernfaith’s afwijzing niet een rol kan spelen in het gedrag van Beechpaw? Dat ze er moeilijk met je over kan praten, maar dat ze wel aanvoelt dat ze geen aanwezig moederfiguur in haar leven heeft?” Acorndust kende zijn dochter natuurlijk beter dan zijzelf, maar het leek haar gewoon logisch dat Beechpaw er op de één of andere manier wel last van moest hebben. “Misschien is haar rebelse gedrag wel een manier om de aandacht van Northernfaith te trekken.” Ze kon er natuurlijk ook totaal naast zitten, maar dat leek haar wel een geldige verklaring voor Beechpaw’s soms ietwat onvoorspelbare gedrag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 16:18

Waarschijnlijk had hij dan met hetzelfde gedrag gezeten inderdaad, maar had hij het misschien wat beter begrepen, omdat hij zelf jonger was. Nu had hij werkelijk waar geen idee waarom Beechpaw sommige dingen deed. Hij was er opgelucht over dat Breezespring zo dacht over kittens, maar Northernfaith had hem alleen maar zonen willen geven en geen dochters. Dat was vrij duidelijk geweest en hij was dan ook degene die ze hun naam had gegeven. Hem maakte het werkelijk waar niet uit zolang ze maar gezond waren. "Zolang kittens gezond zijn ben ik al blij." Sprak hij dan ook. Hij zou het nu nog niet kunnen hebben als er wat met een van zijn kittens zou gebeuren, maar ze waren ouder en waren vrijer, waardoor er een kans was dat er dingen konden gebeuren. "Misschien dat haar moeder een rol speelt, maar een gedeelte komt ook door het feit dat ik een deputy ben." Of tenminste daar leek het op. "Ik denk eerder dat het gedrag is om mij te irriteren en te laten zien dat ze niet is zoals ik ben, maar aandacht trekken is ook zeker een ding." Hij wilde alleen dat ze snel door zou hebben dat ze niet altijd zo door zou kunnen gaan. "Ze lijkt Bloodpaw ook nog eens mee te trekken elke keer, ook al komt een deel ook vast van zijn kant." Hij hoopte alleen niet dat ze de medicine cat apprentice te veel lastig viel en dat er niet iets gebeurde dat niet hoorde. Hij wilde niet degene zijn die dat gesprek zou moeten hebben, want luisteren zou Bloodpaw misschien wel, maar Beechpaw niet waarschijnlijk. Een korte zucht verliet zijn bek, misschien was het beter om er nog niet over na te denken, zolang niks er nog op wees.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 19:20

“Inderdaad, zo denk ik er ook over,” sprak ze met een glimlachje. Het was al heel wat als je kittens gewoon gezond waren. Slatefur mocht zichzelf dan ook wel in de hemel prijzen met haar nestje van zes. Ze had het prima gedaan, haar kittens waren prachtig en ze leken allemaal erg gezond. Breezespring wist niet of ze per se een nestje van zes wilde hebben. Misschien kon ze daar ook niet te veel over zeggen; de kittens zouden vanzelf wel komen en dan zou het aantal dan wel door StarClan bepaald worden. Ze wenste gewoon dat ze dan gezond zouden zijn. Ze draaide haar kopje toen Acorndust nog een paar andere redenen gaf waarom Beechpaw zich zo gedroeg. Het was het soort gedrag waar Breezespring haar rug naartoe had gekeerd als apprentice zijnde. Natuurlijk had ze wel eens een misstap begaan, maar ze was nooit brutaal geweest tegen haar deputy of tegen haar leader, ook als ze het niet met hun eens was geweest. Beechpaw’s gedrag was iets wat niet hoorde en hopelijk zou de she-cat dat zelf ook snel genoeg inzien. Ze trok met haar oortje. “Dat lijkt me een belachelijke reden,” zei ze kalm. “Zelfs al zou Beechpaw bepaalde trekjes van je hebben, de Clan zal haar nooit als een exacte replica van je zien. Ieder karakter is uniek. Ze zal heus niet helemaal op je lijken.” Ze grinnikte toen hij het over Bloodpaw had. “Wat kan ik zeggen? Ze zijn allebei nog jong en gemakkelijk beïnvloedbaar. Bloodpaw is een lieverd die zich het lot van zijn Clanmates veel te hard aantrekt en misschien is hij daarom ook sneller geneigd om in Beechpaw’s gedrag mee te gaan, omdat hij haar niet wil kwetsen. Ik denk dat je er nu echter niet al te veel achter mag zoeken, Acorndust. Ze zijn jong en Beechpaw’s gedrag is dat van een verwende puber, maar ze zullen beiden genoeg verstand hebben om te weten wat wel en wat niet kan.”


OOC: Dit topic is nog vóór Breeze Beech en Blood ontdekt, vandaar dat ze er zo rustig over doet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 22:58

Hij zou moeten hopen dat Beechpaw bij zou draaien voor er echt wat gebeurde. Voor nu leek het hem alleen beter om het misschien over wat anders te gaan hebben. "Hopelijk wordt ze snel volwassen, ook al heeft dat ook zijn nadelen." Straks zou hij nog opa worden, nee, dat wilde hij het liefste nog een tijdje uitstellen, daar voelde hij zich namelijk nog net niet te oud voor. "Enige plannen om ooit zelf aan kittens te beginnen?" Misschien was dat een iets te directe vraag naar de warrior toe. Ze was ook nog jong, dus ze zou er alle tijd voor hebben als ze ooit kittens wilde hebben. Misschien had hij haar nu juist wel afgeschrikt ervoor met zijn verhalen. "Ik hoop dat ik je er niet voor afgeschrikt heb." Sprak hij dan ook nog. Zijn blik hield hij kort op de poes voor hij weer vooruit keek. Hij werd daardoor er wel aan herinnert dat hij nog steeds op een tak zat en met een kleine beweging kon vallen, maar toch voelde hij zich al iets meer op zijn gemak.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 15:56

Breezespring snoof kort toen Acorndust aangaf dat volwassen worden ook wel nadelen had voor Beechpaw. Ze hoefde al niet te vragen waar hij het over had, dat kon ze wel raden. Immers waren er veel toms die het niet leuk vonden als hun dochters volwassen werden en zich begonnen te interesseren in het andere geslacht. Breezespring zelf zou daar niet al te veel problemen mee hebben, mits het natuurlijk op een goede leeftijd gebeurde. Ze wilde haar kittens graag onbezorgd en vrolijk zien opgroeien zeker totdat ze warrior zouden worden; een al erg vurig liefdesleven zou daar niet echt toepasselijk bij zijn. Bovendien had ze zichzelf ook eerst op trainingen gestort voordat ze zich überhaupt zou richten naar andere zaken zoals bijvoorbeeld toms. Ze bewoog wat verrast met haar oortje toen Acorndust zijn vraag aan haar stelde, al had ze het natuurlijk wel een beetje moeten zien aankomen aangezien ze het tot nu toe steeds over zijn kittens hadden gehad en het algemeen bekend was dat Breezespring noch geen nestje, noch geen partner had. “Ik denk niet dat je me daar ooit voor kunt afschrikken, Acorndust,” zei ze met een ongewoon warme gloed in haar ogen en een zachte, heldere stem. “Ik wil zeker een nestje krijgen binnen de kortste keren, maar ik ben de juiste gewoon nog niet tegengekomen.” Ze glimlachte naar hem. “En natuurlijk hoef je niet per se een partner te hebben om kittens op de wereld te brengen, maar ik zou het toch wel fijn vinden als mijn kittens op kunnen groeien in een gezin waar ze iets aan hebben. Ik wil ze toch minstens de kans geven dat ze hun vader leren kennen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 17:20

Het verschilde letterlijk per kat of ze wel of geen kittens wilden en ergens had hij wel geweten dat Northernfaith er niet echt het type voor was geweest, maar toch was hij erover begonnen, omdat hij ze wel had gewild en in een relatie blijven, terwijl twee katten andere dingen wilden ging vaak niet goed. Niet dat het nu wel goed gegaan was. Sommige dachten misschien dat hij haar gebruikt had om kittens te krijgen en niks meer, maar dat was zeker niet waar geweest, dan had hij niet eens een relatie met iemand hoeven starten ervoor als dat de reden was geweest. "Je hebt nog genoeg tijd." Sprak hij op de woorden van Breezespring. Ze was nog jong, dus ze kon nog wel een tijdje wachten en proberen de juiste tegen te komen. "Het is voor kittens zeker belangrijk om beide ouders te hebben, ook al zijn er ook genoeg goed opgegroeid met maar een ouder." Of soms zelfs geen, maar vaak hadden die toch wel een vader of moeder figuur binnen de clan.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 12:19

Breezespring gaf een knikje toen Acorndust aangaf dat ze nog genoeg tijd had. Misschien wel ja, maar de waarheid was dat de moons voorbij vlogen en dat de ware zich ook niet zomaar aan zou kondigen. Toch kende Breezespring haar Clanmates nog niet goed genoeg om daar echt al iemand op te plakken. Dan moest ze gesprekken doen, anderen beter leren kennen en wie weet zou het dan wel duidelijk voor haar woorden. Maar zoals Acorndust al zei, had ze daar nog tijd genoeg voor. Ze wilde echter wel genoeg tijd hebben om haar kittens volwassen te zien worden, dus op Acorndust’s leeftijd zou ze er al zeker niet meer aan beginnen. En voor de leeftijd van Slatefur wilde ze sowieso wel haar eerste nestje hebben gehad. Dat gaf haar sowieso nog een tijdspanne van vier seizoenen, maar er waren ook andere zaken belangrijk dan kittens en een partner alleen. Haar Clan zou voor nu bij haar altijd voorop komen te staan, al stond haar hart daar niet altijd naar. “Ik denk dat ik prima in staat zou zijn om ze zelf op te voeden,” zei ze met een glimlachje. “Maar ik wil er ook gewoon niet over liegen als ze naar hun vader vragen.” Daarom vond ze het ook altijd zo onbegrijpelijk waarom sommigen een relatie startten buiten de Clan. Dat was toch al helemaal niet fijn voor de kittens? Dan kwamen ze hun andere ouder of tegen in een gevecht of op een Gathering waar ze niks mochten zeggen. Om dan nog maar niet te spreken over hoe scheef de Clan je wel niet aankeek. “En dan te bedenken dat er soms zelfs apprentices zijn die al weten wie ze willen hebben als hun partner als ze later groot worden,” zei ze met een glimlachje tegen Acorndust, alsof ze dat zelf maar amper kon geloven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 19:59

Hij kon haar redenatie wel begrijpen. Het was tenslotte beter dat kittens hun beide ouders konden kennen en daarmee was het nog beter als ze een relatie hadden. Ook al moest het wel een goede relatie zijn of ze konden eronder lijden. Dat was ook een van de redenen dat het genoeg was geweest met zijn relatie met Northernfaith, ze hadden te vaak ruzie. Bij haar laatste opmerking moest hij terugdenken aan zijn eigen apprenticetijd, maar hij ging er niet vanuit dat het iets was geweest dat hij toen al zo duidelijk had kunnen weten. "Vaak genoeg is het verliefdheid dat niet lang duurt." Sprak hij dan ook. Dat was tenslotte meestal het geval. "Ook al zijn er zeker een paar waar het goed gaat." Alleen om je zo vroeg al aan iemand te binden zou toch apart moeten zijn. Er zou dan gewoon geen kans zijn om veel andere katten te kunnen ontmoeten voor je besloot met wie een relatie te beginnen. Niet dat dat voor hem veel goeds had gebracht nu achteraf. Ook al zou hij zijn kittens voor geen goud in willen ruilen, maar misschien had zijn relatie met Northernfaith wel wat beter kunnen gaan.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
The climb. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 23:40

Breezespring gaf een hummend geluid. Ja, kalverliefde kwam zo nu en dan zeker wel eens voor, maar toch waren er ook relaties bij die langer bleven duren, zelfs voor heel het leven tot, dramatisch gezegd, de dood hun letterlijk scheidde. Het was een mooie gedachte, maar helaas ging de realiteit meestal anders en dat had Acorndust met Northernfaith ook wel ondervonden, al vermoedde Breezespring dat de tom daarvoor ook al wel een of meerdere relaties had gehad. Hij was niet lelijk om te zien en bovendien was hij al oud genoeg om er meer ervaring in te hebben dan zijzelf. Ze grinnikte. “Ik was op die leeftijd vooral bezig met hoe goed ik het deed voor mijn mentor en of ik mijn final assesment zou halen. Ik had niet eens oog voor interessante toms.” Nee, Breezespring was nooit echt met dat soort dingen bezig geweest. Na haar behaalde final assesment en haar promotie van Breezepaw naar Breezespring had ze ook geen enkele interesse getoond buiten vriendschap voor haar Clanmates. En dat had ze tot nu toe prima gevonden. Ook nu wilde ze rustig opzoek gaan en het niet overhaasten, maar haar gedachten lagen nog altijd bij dat nestje dat ze graag wilde hebben. Op dat vlak drong de tijd voor haar gevoel wél. “En ik heb ook niet het idee gehad dat er echt interesse voor mij was.” Of ze had de hints niet begrepen, dat kon ook natuurlijk. Ze zag zichzelf nu niet echt bepaald als een schoonheid, dus ze verwachtte dat soort reacties ook niet van anderen. Ze was inmiddels zo erg gewend geraakt aan haar warriorleven en haar Clantaken dat ze soms het gevoel had dat ze zich niet meer voor dat soort dingen open kón stellen omdat iedereen haar al gewoon was. Wat ergens best wel een angstopwekkende gedachte was als ze er te lang in bleef hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The climb. DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 21:28

Het zou vast niet zo zijn dat er niemand was die interesse zou hebben in Breezespring. Het was namelijk niet alsof ze lelijk was, dat was wel duidelijk, ook al dacht ze daar misschien zelf anders over. "Ik kan niet geloven dat er geen kater is geweest die interesse in je had." Ook al was het dan mogelijk iemand die het niet durfde te zeggen en het voor haar verzwegen heeft gehouden. "Maar misschien durfden ze het niet te laten blijken." Ook al was hij zelf zo'n type die het vaak wel redelijk duidelijk liet merken, tenzij het duidelijk was dat de ander het niet wilde. "Maar er komt vast wel iemand die interesse in je heeft of iemand voor jou om interesse in te hebben." Zei hij met een glimlach. Soms had je het niet eens door tot het al zover was.


If you are strong, you'll find responsibility
The climb. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The climb.   The climb. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The climb.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: