{Open} Sickness - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Open} Sickness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
{Open} Sickness - Pagina 2 Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness - Pagina 2 Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 10:56

De tom was blij dat Tallstar hem gevolgd was toen hij Pepperkit met spoed naar de medicine cat den gebracht had en dat de Shadowclan leader deed wat er gevraagd werd. Dankbaar keek hij dan ook naar de bruine tabby toen Tall het natte mos zachtjes op het hoofdje drukte van de kitten. “Je doet het goed,” Mauwde hij met een klein glimlachje toen Tallstar hem onzeker aankeek. “Ze word vast weer beter, geen zorgen.” Probeerde de jonge tom de ander wat gerust te stellen. Hijzelf al vond het moeilijk om te zien hoe kleine Pepperkit -die hij zelfs beschouwde als zijn kleine zusje- er zo bij lag, laat staan voor Tallstar die de vader was van de flame point kit. Gelukkig begon Pepperkit lichtelijk te ontwaken toen Bloodpaw de lavendel onder het neusje van de koortsige kitten hield. Meteen pakte hij dan ook de kruidens die hij meegenomen had en duwde deze richting de kitten met zijn neusje. Kennelijk vond Pepper de lavendel en het koele natte mos niet zo fijn en kroop weg. “Hey, he rustig maar Pepertje. Het bloemetje kan wat sterk ruiken maar het is belangrijk voor de koorts.” Bloodpaw keek naar Tallstar. “Kijk eens wie er is, papa!” De tom glimlachte. Misschien voelde Pepperkit zich wat beter door het zien van haar vader, daardoor voelde kittens zich namelijk wat comfortabeler en blijer bij. En hopelijk genoeg dat hij vieze plantjes in de mond kon duwen van de kit. De tom pakte de blaadjes weer op toen hij wat tijd gegund had aan Tallstar en Pepperkit en probeerde zijn kruidens voor te schotelen aan de kitten. “Kijk is Pepperkit, dit zijn blaadjes die je gaan helpen tegen de koorts. Als je ze op eet is dat heel knap van je maar als je erge pijn in de keel heb en het niet door kan slikken is dat niet erg, er op kauwen is ook voldoende. Maar liever op eten.” Als Pepperkit het niet doorslikte betekende dat dat ze ook een zere keel had en dat was dan meteen een symptoom erbij. Hij hoopte van niet, koorts, keelpijn en hoesten waren vaak beginnende symptomen van whitecough. De medicine cat apprentice hoopte gewoon dat de kit kou gevat had en niet een dodelijke infectie ziekte te pakken had.


{Open} Sickness - Pagina 2 Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Open} Sickness - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness - Pagina 2 Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 14:43

Tall trilde een beetje, maar herpakte zich toen de ander hem meldde dat hij het prima deed. Toen Pepper wakker begon te worden en met piepjes in de richting van de uitgang kroop legde hij voorzichtig zijn poot daar neer om die weg te versperren. Hij was bezorgd, maar ook pragmatisch. Dit kind mocht hier niet weg. Blood moest haar nog van alles toedienen, wat allemaal niet goed klonk en de kater even weer wat onzeker naar de kater deed kijken. Niet doorslikken? Het kon zijn dat Pepper niet eens normaal kon slikken. Hij zuchtte even en focuste weer op het debben. "Je doet het heel goed," Mauwde hij zacht, bijna meer tegen zichzelf dan tegen Pepper, maar in ieder geval een beetje ook tegen Pepper.


{Open} Sickness - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Open} Sickness - Pagina 2 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness - Pagina 2 Icon_minitimezo 14 apr 2019 - 22:58


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit liet een klagelijk geluid horen toen Bloodpaw aan kwam zetten met dat ze de kruiden moest eten. Dat wilde Pepper helemaal niet. Ze wilde slapen! En de kruiden gaven haar een misselijk gevoel. De kitten begon wat wilder met haar kopje te schudden en bleef achteruit kruipen, totdat ze tegen een poot aanbotste. Met een koortsige blik in haar ogen keek ze omhoog naar haar vader, welke haar de weg versperde. Haar adem was gejaagd terwijl ze keek naar de blaadjes die Bloodpaw naar haar toe drukte en voor een moment leek het kind het weer te willen weigeren. Toch werd de druk haar te groot en nam ze een blaadje in haar bek. Zachtjes begon de kitten erop te kauwen, waarna ze het meteen weer uitspuugde en weer paniekerig met haar kopje schudde. "Vies.."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Open} Sickness - Pagina 2 Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness - Pagina 2 Icon_minitimeza 20 apr 2019 - 13:12


Pepperkit begon te klagen toen de tom enkele blaadjes naar haar toeschoof. Met op elkaar gedrukte kiezen probeerde hij de kitten door te pushen om wat van de kruidens in te nemen. Bloodpaw sprak dat het heel knap van haar zou zijn als het in ieder geval zou proberen en gelukkig deed ze dat. Al wel niet voor lang.. Na een paar kauwtjes spuugde ze het uit en begon paniekerig met haar kopje te schudde. Ondertussen keek Tallstar hem onzeker aan waardoor de tom zijn eigen hart in zijn borstkas voelde kloppen. Hij voelde zich al onzeker en de blik van de Shadowclan leader hielp niet. Hij was ook nog eens de vader van kleine Pepper, dat hielp ook niet mee. De tom probeerde geruststellend te glimlachen naar de ander maar het was eerder voor zichzelf dan voor de tabby tom. Bloodpaw stond op en pakte de lavendel takje weer op waar Pepperkit van weg gekropen was. “Ga maar bij der liggen als je wil Tall.” Het immuunsysteem van een volwassenere kat was sterk dus hij was niet bang dat Tallstar direct aangestoken zou worden door zijn eigen dochter. “Hou der maar lekker warm, en als je wil mag je als je der gaat wassen tegen de haren in likken inplaats van mee. Dat geeft meteen verkoeling op haar koortsige lijf.” De tom gaf de lavendel takje door aan Tallstar en pakte zelf weer het vochtige mos op om deze wat natter te maken, dan kon Pepperkit daar vanaf likken als ze dorstig was. De tom was even een klein half minuutje weg en kwam weer terug met een sappige natte stukje mos terug. De medicine cat apprentice legde het vlakbij het nest waar de flame point kitten in lag zodat ze er gemakkelijk bij kon en gaf haar kort een klein, troostend en lief neusje. Hoewel hij geen bloed met de kitten deelde, voelde hij zich als een grote broer voor Pepperkit. “Ga maar lekker slapen, dan ben je gauw beter.” Sprak de tom zacht voor hij even naar Tallstar keek en zich daarna terugtrok. Hij zal nog even naar honing zoeken, al twijfelde de zwart met rood gekleurde maine coon als er iets van deze zoete spul hier zou liggen. Tenslotte was het nog altijd koud buiten en waren bijen geen fan van het winterse weer. Hopelijk had Acefray nog wat bewaard.


{Open} Sickness - Pagina 2 Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Open} Sickness - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness - Pagina 2 Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 15:26

Hij kreeg meer aanwijzingen maar wist niet meteen wat hij ermee wilde doen. Ja, de kleine helpen en dus luisteren, maar het bleef moeilijk om zowel na te denken als de dingen te doen die hem aangeraden werden. Even twijfelde hij een beetje maar dropte zich toen naast de kleine en begon te likken. De eerste twee pardoes in de verkeerde richting, tot hij zich schuldbewust herpakte en iets deed wast ook eigenlijk een beetje zou moeten werken. Bij haar liggen om haar warm te houden leek echter waanzinnig onnodig aangezien ze zo heet was als de zon, maar Tall deed wat hem opgedragen werd. Hij was niet sterk met kruiden anyways.{Open} Sickness - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Open} Sickness - Pagina 2 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness - Pagina 2 Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 15:39


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Alles wat er om haar heen gebeurde, gebeurde in een mistige waas. Pepperkit zakte weg en ontwaakte weer iets toen haar vader haar begon te wassen. Zachtjes begon er toch een wat schor gespin uit haar keel te komen, wat al snel weer over ging in een ontzettende hoestbui. De kitten huiverde hierop wat en krulde in de vacht van haar vader. Alsof ze, als ze zich verstopte, de ziekte haar niet kon vinden. Ze had zich nog nooit in haar leven zo ontzettend ellendig gevoeld als nu. Oké, misschien die ene dag in het Windclan kamp. Maar dat was anders.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Open} Sickness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: