De droom 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 De droom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintwhisker
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 14:09

Mintwhisker lag in haar nest met haar kittens naast haar. Ze likte de kittens en legde ze dichter naar haar buik toe. Buiten hoorde ze iemand haar naam roepen, dus ze stond op en liet haar slapende kittens achter. Ze zouden toch niks doen zolang ze sliepen. Ze keek om zich heen, maar zag niemand. Iemand had haar toch geroepen? Ze keek nog een keer goed om haar heen, maar zag niks. Ze wilde weer teruggaan naar de nursery toen ze het gepiep van kittens hoorde en daarna was het stil. Ze liep terug de nursery in met haar nekharen overeind en zag tot haar schrik dat de kittens er dood lagen.

Ze werd met een schrik wakker en keek om zich heen. De kittens waren nog niet geboren en alles zag er normaal uit. Er was niks aan de hand. Het was allemaal een maar een nachtmerrie. Ze hoopte dat dit haar nooit zou overkomen. Een keer meemaken in een nachtmerrie is al erg genoeg. Ze zuchtte en keek om zich heen. Het was al licht, dus liep ze de nursery uit en ging liggen in de zon. Het beloofde een mooie dag te worden, maar ze hoopte dat het niet te warm zou worden. De zon verwarmde haar vacht en ze vond het heerlijk om zo te liggen. Het kamp was gelukkig aardig hersteld van de storm, maar er was nog steeds wel te zien dat er storm was geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eagleheart
Member
De droom DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 14:14

Eagleheart werd wakker en liep de warriors den uit. Voor de nursery zag hij Mintwhisker liggen. Hij pakte een konijn van de prooistapel en liep naar haar toe. Hij schoof de konijn naar haar toe en gaf haar een kopje en een likje. "Gaat alles goed met je vandaag?" Vroeg hij en ging naast haar liggen. De zon verwarmde zijn vacht en hij ging op zijn zij liggen om die ook te laten verwarmen. Daarna ging hij weer recht zitten en begon zichzelf te wassen. Hij gaf Mintwhisker ook nog een paar vlugge likjes en keek rond het kamp. Er waren al aardig wat katten op. Hij zou zo meteen ook wel moeten gaan jagen of iets anders doen en dan moest hij weg bij Mintwhisker. Hij zuchtte. Nu Mintwhisker elk moment de kittens kon gaan krijgen wilde hij het liefst bij haar zijn om erbij te zijn als het zover was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintwhisker
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 14:21

Mintwhisker nam het konijn dankbaar aan en gaf Eagleheart eerst nog een paar likjes en kopjes voor ze het konijn begon op te eten. Nadat het konijn op was begon ze zichzelf helemaal te likken. "Het gaat goed met mij." Zei ze door de likjes heen. Eagleheart gaf haar ook nog een paar likjes en Mintwhisker deed hetzelfde bij hem. Ze ging op haar zij liggen met haar kop op Eagleheart's borst. Ze wilde zo wel een tijdje blijven liggen, maar een schok van pijn deed het ophouden. Ze probeerde zo rustig mogelijk te ademen, maar de pijn was erger dan ze had verwacht. De kittens zouden komen. Ze ging helemaal op haar zij liggen en er gingen pijnscheuten door haar heen. Ze hadden geen medicine cat, dus ze moest het zelf doen. Ze hoopte alleen dat er nog iemand behalve Eagleheart erbij zou zijn om haar te helpen en om Eageheart een beetje rustig te houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emberstorm
Member
De droom DPKsfdL
Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 14:37

Emberstorm kwam het kamp binnen met een dik konijn tussen haar kaken geklemd. Haar groene ogen namen de kampsituatie in zich op. Haar poten maakten nauwelijks geluid op de door zoveel poten platgestampte kamp aarde. Het konijn werd rustig op de prooistapel gedeponeerd, ze had vanochtend al gegeten en nu had ze nog geen honger. Andere clanleden zouden het kostbare voedsel beter kunnen gebruiken. Ze was blij met haar buit, ze had in tijden niet meer zo goed gejaagd. Ze ging naast de warriors den liggen, heerlijk uit de wind. Daar kon ze even ontspannen zonder het constante getrek van de wind aan haar vacht. De zon begon zelfs een beetje door te breken, het was een heerlijke ochtend. Ze strekte zich even uit en genoot van de zon die op haar vacht neerregende. Ze kon niet geloven dat een heerlijke dag het was. Ze besloot na een tijdje even te kijken hoe het met Mintwhisker was, ze waren niet voor niks vrienden. Ze was benieuwd of Mintwhisker zich al een beetje begon te vervelen in de saaie nursery. Tenminste, Emberstorm leek het heel erg saai, de hele dag daar maar liggen, op het gegeven moment niks meer kunnen doen, nee. Haar leek het echt niks. Ze stond op en ze trippelde in de richting van de nursery, op weg daar naartoe voelde ze een vreemde spanning in de lucht. Ze legde haar oren wat bezorgd plat en trippelde verder, de nursery in. 'Mintwhisker?' Miauwde ze aarzelend, 'Is alles goed?'


|Emberstorm|
De droom 2hgbc46
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintwhisker
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 14:50

Mintwhisker deed haar ogen open en keek naar Emberstorm. "De kittens komen." Was het enige wat ze zei en legde haar hoofd weer neer op de grond. Nog een schok van pijn kwam door haar heen. Deze keer was het al heviger dan de vorige paar keren. Nog een schok ging door haar lichaam en er was een kleine kitten geboren. Ze was wit net zoals Mintwhisker zelf. Na een paar zwakke schokken kwam er nog een sterke schok en er was nog een kitten geboren. Deze leek op Eagleheart en de pijn nam nu ook snel af. Ze legde de kittens die geboren waren dichter naar haar buik toe en begon ze zachtjes te likken. De kittens dronken wat melk en vielen daarna allebei in slaap. Mintwhisker gaf Eagleheart een kopje en zei. "Zijn ze niet mooi? Eentje is net zo mooi als jij bent."
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 14:55

Icekit was de eerste die geboren werd. Ze leek veel op haar moeder. Ze kroop naar de geur van melk toe, maar onderweg werd ze opgepakt en schoongelikt. Ze spartelde flink tegen, want ze wilde eten. Uiteindelijk liet de kat haar los en kon ze weer naar de geur van melk gaan. Eindelijk was ze bij de buik van haar moeder en begon gulzig te drinken. Hier werd ze ook nog een keer schoongelikt, maar deze keer spartelde ze niet tegen. Ze kon tenminste drinken en niemand kon haar er nu nog van weerhouden om haar buikje niet vol te drinken. Nadat ze zichzelf helemaal vol had gedronken kroop ze dicht tegen haar moeder aan en krulde zich op met haar staart over haar neusje heen. Ze was niet echt moe, maar toch moe genoeg om in slaap te vallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherface
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimema 26 jul 2010 - 15:00

Pantherkit was de tweede en laatste kitten die geboren was. Hij leek veel op zijn vader met zijn vacht en hij werd ook opgepakt en schoongelikt. Hij spartelde niet echt tegen, want hij vond het wel lekker en bleef ook liggen toen het ophield en begon te smeken dat de kat door zou moeten gaan, maar de kat likte hem niet, maar pakte hem op en legde hem bij zijn moeder neer. Daar werd hij gelukkig ook door zijn moeder gelikt en wilde het liefst dat ze doorging, maar hij rook de geur van melk en kreeg eigenlijk ook wel honger, dus begon hij te drinken en had al snel zijn buikje vol. Hij kroop net zoals zijn zusje dicht tegen zijn moeder aan en draaide nog een paar keer tot hij vond dat hij lekker lag en viel toen in een diepe slaap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimedi 27 jul 2010 - 15:06

Icekit werd wakker en keek om haar heen. Haar broertje lag naast haar nog te slapen, maar ze wilde spelen. Ze porde in zijn zij, maar hij wilde maar niet wakker worden. Misschien was er buiten de nursery nog iets te beleven. Ze stond op en liep de nursery uit. Ze keek om haar heen en zag dat het kamp best groot was. Ze begon langs alle dens te lopen en keek af en toe naar binnen. Ze werd steeds nieuwsgieriger over wat er allemaal in de dens was, maar mocht ze er wel naar binnen? Ze keek een den binnen en zag dat er niet zulke hele grote katten in sliepen. Ze liep naar binnen en keek rond. Ze wist niet waar ze was, maar het was hier kouder dan in de nursery, dus ze besloot om weer terug te gaan naar de nursery. Ze liep de den uit en liep in de richting van de nursery. Misschien was haar broertje nu eindelijk een keer wakker en konden ze samen spelen. Ze liep de nursery in en ging naast haar broertje zitten wachten tot hij eindelijk een keer wakker zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emberstorm
Member
De droom DPKsfdL
Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimedi 27 jul 2010 - 15:19

Emberstorm draaide nerveus met haar oren, Mintwhisker zag er gepijnigd uit. 'De kittens komen.' Miauwde Mintwhiskers zat. Emberstorm legde haar oren achteruit en hoopte vurig dat alles goed ging, er was geen medicijnkat om ze te helpen. Ze spurtte de nursery uit en kwam terug met doorweekt mos zodat Mintwhisker wat kon drinken, misschien zou dat haar helpen? Emberstorm zag er nerveus uit. Uiteindelijk kwamen de kittens, een witte en een bruine. Ze leken op hun ouders, Emberstorm keek vertederd toe hoe Eagleheart en Mintwhisker elkaar feliciteerden, zou zij ooit ook zo'n liefdevolle partner krijgen? Emberstorm schudde zichzelf even uit de droom, dat kon ze niet, ze had een apprentice om te trainen en trouwens, ze had helemaal geen zin om dag in dag uit in de nursery te liggen. Maar als nog raakte ze vertederd door de 2 kleine kittens. Ze keek naar de kittens en glimlachte. Ze boog haar kop even en begon te spreken, 'Gefeliciteerd met jullie kittens, ik weet zeker dat ze net zo intelligent en sterk worden als hun ouders' Miauwde ze vriendelijk, ze besloot dat ze de kittens en hun ouders nu maar alleen zou laten, ze knikte vriendelijk als afscheid en wurmde zich daarna door de opening van de nursery. Geamuseerd bedacht ze zich dat ze altijd op de een of andere manier gebonden was aan de nursery, eerst toen Kittypaw nog een kitten was en nu door Mintwhisker.


|Emberstorm|
De droom 2hgbc46
Terug naar boven Ga naar beneden
Eagleheart
Member
De droom DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimewo 28 jul 2010 - 9:43

Eagleheart probeerde Mintwhisker zo veel mogelijk gerust te stellen. Hij gaf haar een paar likjes om haar gerust te stellen. Gelukkig ging alles goed en waren de kittens er. Hij keek naar de kittens hoe ze naar hun moeder toe gingen en begonnen te drinken. Daarna zag hij hoe ze in slaap vielen en ging zelf naast Mintwhisker liggen om naar zijn kittens te kijken. Hij keek even naar Emberstorm en knikte. "Bedankt dat je erbij wilde blijven." Zei hij en richtte zich daarna weer tot de kittens. "Ze zijn inderdaad mooi." Zei hij tegen Mintwhisker. Hij gaf haar nog een likje en keek haar weer aan. "Hoe gaan we ze noemen?" Vroeg hij. Hij vond dat zij dat mocht bepalen. Hij gaf beide kittens even een likje en stond daarna op. Hij liep naar de prooistapel en pakte drie konijnen. Hij liep ermee terug naar de nursery. Hij legde er eentje bij Mintwhisker neer en ook eentje bij Emberstorm. De andere nam hij zelf. Hij had vandaag nog helemaal niks gegeten, dus hij had ondertussen wel honger gekregen. Hij begon van zijn konijn te eten. Nadat het konijn op was ging hij zichzelf wassen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherface
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimewo 18 aug 2010 - 15:15

Pantherkit draaide een paar keer, maar de een paar zonnestralen op zijn gezicht dwongen hem om op te staan. Hij deed langzaam zijn ogen open en keek naar Icekit die blijkbaar naast hem zat. Hij knipperde nog een paar keer met zijn ogen en nu wist hij het zeker. Icekit zat naast hem, maar waarom. Hij stond op en rekte zich even uit. Hij keek naar zijn zusje. "Waarom zit je naast me?" Vroeg hij, maar hij had niet echt zin om te wachten op een antwoord hij wilde het kamp gaan verkennen. Hij draaide zich nog even naar Icekit toe. "Ga je mee het kamp verkennen?" Vroeg hij, maar daarna rende hij meteen de nursery uit en keek om zich heen. Wat was het kamp groot. Hij ging zitten, maar ging zenuwachtig met zijn staart heen en weer. Waarom schoot zijn zusje niet op? Hij kon haast niet wachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
De droom DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: De droom   De droom Icon_minitimewo 18 aug 2010 - 15:29

Eindelijk werd Pantherkit wakker en keek hij naar haar. "Waarom zit je naast me?" Vroeg hij, maar voor ze een antwoord kon geven had hij zijn aandacht al op iets anders gericht en besloot ze om maar niet te antwoorden. "Ga je mee het kamp verkennen?" Vroeg Pantherkit daarna, maar ze had nog geen antwoord gegeven of hij was alweer uit de nursery verdwenen. Wat is hij toch ongeduldig. Dacht ze. Ze rende achter hem aan en zag dat hij ongeduldig zat te wachten. Ze zag haar kans en sloop naar hem toe. Het was niet echt stil, maar dat maakte haar niet uit. Ze sprong en kwam bovenop Pantherkit terecht en sprong daarna weer van hem af. "Laat me in het vervolg eerst antwoorden." Zei ze en keek hem aan. "Ik heb het kamp al verkent toen jij lag te slapen, dus ik heb er geen zin meer in, maar we kunnen ook gewoon gaan spelen." Zei ze en keek hem een beetje uitdagend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
De droom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: