When the sun rises in the west 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 When the sun rises in the west

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
When the sun rises in the west UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: When the sun rises in the west   When the sun rises in the west Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 10:43

Fawnstep gaapte eens goed en keek naar de spelende kittens. Een aantal queens waren even een luchtje scheppen en de zwarte kattin deed niets liever dan op ze passen. Zo nu en dan moest ze ingrijpen wanneer er een kleine ruzie ontstond, maar de meeste kittens leken in vrede te kunnen spelen. Haar ogen gingen naar een van de kittens en geamuseerd keek ze waar deze mee bezig was.

Open!


When the sun rises in the west SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
When the sun rises in the west DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: When the sun rises in the west   When the sun rises in the west Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 19:36

Loudkit giechelde zachtjes terwijl hij op zijn rugje lag en lui een mosballetje tussen zijn poten geklemd hield. Hij had er een kleine wedstrijd voor zichzelf van gemaakt om het mosballetje zo lang mogelijk tussen zijn poten geklemd te houden. Steeds als het echter wiebelde en dan uit zijn pootjes viel, moest hij het met zijn achterpoten proberen terug naar zich toe te trekken. Het kostte hem veel energie, maar het zou er straks uiteindelijk wel voor zorgen dat hij goed kon slapen. Als hij dicht tegen zijn moeder aankroop, voelde hij zich meestal al zo veilig dat hij direct in slaap viel, al zeker als zijn siblings dicht naast hem lagen. Hij hoopte dat als ze allemaal apprentices zouden worden, ze in hun nieuwe den ook dicht bij elkaar gingen liggen. Alleen zou hij een eindje van Chillykit af gaan liggen. Hij zou wel naast Littlekit gaan liggen. Die was tenminste aardig tegen hem. Of Hoarsekit. Zijn broertje vond het altijd wel leuk om een speelgevechtje met hem te houden en was heel aardig voor Loudkit. Loudkit’s aandacht werd getrokken omdat hij ogen op zich voelde en hij draaide zijn kopje naar opzij. Het mosballetje rolde vergeten zijnde uit zijn pootjes toen hij zag welke kat er in de nursery was. “Oma!” riep hij vrolijk uit en hij krabbelde overeind waarna hij naar haar toerende. Hij verborg zijn kopje kort in haar vacht zoals hij gedaan had vlak nadat Pepperkit – nu Pepperpaw – tegen de grond was gegaan en gaf haar pootje daarna een liefdevol kopje. “Oma, kijk eens wat ik kan!” riep hij luid, waarna hij zich omdraaide en het mosballetje die hij net nog stevig tussen zijn pootjes geklemd hield een harde mep gaf zodat het door de nursery vloog, recht naar de andere kant en tegen een queen aan. Hij giechelde toen ze zich niet verroerde en draaide zich weer om naar zijn oma. Had ze het gezien?!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When the sun rises in the west
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: