Hello, my dear. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello, my dear.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezespring
Member
Hello, my dear.  DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Hello, my dear.    Hello, my dear.  Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 16:22

Net zo snel als dat ze de prooi helemaal naar binnen had gewerkt, was deze er daarna weer met volle kracht uit gekomen. Breezespring hield haar kopje lichtelijk gebogen terwijl ze met een duffe blik naar de bosgrond onder haar keek. Pas toen ze dacht dat ze weer kon bewegen zonder gelijk misselijk te worden, draaide ze zich om en stampte aarde over wat zojuist haar ontbijt was geweest. Ze wist dat als ze zich te veel ging inspannen vandaag, ze weer ontzettend moe zou worden en dat ze niks meer met haar konden. Ze wist ook waarom ze misselijk was geworden en hoewel menig katten dat niet echt aangenaam vonden, kon Breezespring de glimlach nauwelijks verhullen. Ze moest nog langs Bloodpaw gaan om te concluderen of het echt zo was, maar gezien de omstandigheden waarin zij zich de laatste keer in had bevonden, was ze er vrij zeker van dat haar grote droom eindelijk uit zou komen. Ze had alleen geen idee hoe lang ze al drachtig was, maar wist wel dat ze binnenkort de nursery in mocht trekken. Het jagen werd sowieso niks meer voor vandaag en dus draaide de zwarte kat zich om. Ze liep naar het kamp toe en keek eerst in de richting van haar den, maar richtte haar blik toen weer op de nursery en besloot om daar een kijkje te gaan nemen. Aangezien ze daar veel tijd zou gaan spenderen zodra ze groen licht kreeg van Bloodpaw zou het een stuk fijner zijn als ze de omgeving daar gewoon zou worden. En dus liep ze behoedzaam naar binnen, haar blik richtend op haar omgeving. Ze glimlachte toen ze de aandacht ving van een witte kitten die in de buurt van de ingang zag. “Dag meisje,” zei ze met een glimlach. “Ben je nog niet moe?"


+ Eerste post voor Soundkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello, my dear.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: