Shadows of the forest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Shadows of the forest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hazelgrouse
Member
Shadows of the forest Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Shadows of the forest   Shadows of the forest Icon_minitimedi 30 jul 2019 - 12:46

Nu ze apprentice was en haar moeder ook lessen kreeg, zag ze haar niet meer zo vaak. Ergens was ze daar opgelucht door, maar ze miste haar ook. Bij Hazelpaw was alles rond Amberstorm dubbel. Ze hield van haar, maar was ondertussen bang voor haar afwijzingen en slechte humeur. Ze wist gewoon niet zo goed wat ze kon verwachten bij haar moeder en dat maakte haar enorm onzeker. Die onzekerheid uitte zich tijdens haar trainingen, waardoor ze zichzelf niet helemaal kon ontplooien. Het belemmerde haar. Ze rende door het WindClan territorium, ze was snel. Toen ze kitten was geweest was het al opgevallen, dat ze een behoorlijke snelheid kon bereiken zelfs voor een WindClanner. Dit was de enige manier dat ze rustig kon worden in haar kop, door haar poten het werk te laten doen. Ze remde pas af toen ze bij Fourtrees was. Haar flanken zwoegden, omdat ze pas net apprentice was. Ze moest haar conditie nog opbouwen, maar dat ging wel met sprongen vooruit. Waar ze op andere punten achterliep, was snelheid maken en conditie opbouwen geen probleem. Dat regelde zichzelf, omdat ze er zo dol op was.

[First @'Ghostpaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
'Ghostpaw
Member
Shadows of the forest DPKsfdL
Amyzing Spiderman
100

CAT'S PROFILE
Age: 6 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
'Ghostpaw
BerichtOnderwerp: Re: Shadows of the forest   Shadows of the forest Icon_minitimewo 31 jul 2019 - 16:36


G H O S T P A W
Don't look back to the ghost's of your past. They won't rest.
Haar bewegingen waren zweverig, stil. Het gras ruiste stilletjes onder haar gewicht. Haar opvallende oogjes keken rond. Ze wist dat ze nog niet goed was in het jagen. Helemaal niet, en zeker nu ze geen mentor had wou ze het in haar eentje proberen. Voordat ze kon springen en het vlindertje kon aanvallen vloog de geur van WindClan haar neus binnen. Meteen trok ze haar donkere neusje op en keek ze rond waar die geur bij hoorde en merkte een rood witte kat op. Met ietwat samen geknepen oogjes stapte ze op de kat af. Haar blauwe oogjes stonden koeltjes, en daar hielp haar houding ook niet bij.notes etc

Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Shadows of the forest Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Shadows of the forest   Shadows of the forest Icon_minitimedo 1 aug 2019 - 14:09

Het voelde alsof er ogen in haar rug prikten. Nerveus keek ze om haar heen, totdat haar blik op de ShadowClanner viel. De kattin kwam met samen geknepen ogen haar kant op. Dit was neutraal gebied toch? Ze was toch niet per ongeluk hun territorium opgelopen… Nee, dat wist ze zeker. De bomen van Fourtrees stonden statig een eindje verderop. Even schatte ze de situatie in, moest ze omdraaien en wegrennen. Dan zag de andere apprentice haar misschien als zwak en dat wilde ze ook weer niet. Dus bleef ze nog steeds nerveus staan terwijl ze kort op haar pootjes heen en weer schoof. De kattin rook naar moeras en als ze goed had opgelet, was dat de geur van ShadowClan. De geur die ook aan de kat had gehangen die een tijdje gevangen was gehouden in hun kamp. “Hallo.” Miauwde ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadows of the forest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: