Aquaphobia 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Aquaphobia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Apricotpaw
Member
Aquaphobia Dcb702r-5e0d288b-85a9-40ea-94b5-11b21c056d44.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNiNzAyci01ZTBkMjg4Yi04NWE5LTQwZWEtOTRiNS0xMWIyMWMwNTZkNDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Lyra
171
Actief
I fell for you like an apricot from a tree
Hard, but I was ready for it

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Apricotpaw
BerichtOnderwerp: Aquaphobia   Aquaphobia Icon_minitimedo 15 aug 2019 - 12:40

Apricotpaw
De zon scheen fel op de wit-zwarte vacht van de apprentice; zachtjes haar lichaam verwarmend. De dag was nog jong, en de zon stond halfhoog. Zometeen zou het warmste dagdeel aanbreken. Apricot liep langs de stream, af en toe een pootje in het water zettend. Ze was bang van het water - zacht uitgedrukt - en durfde voorlopig het water niet in. Ze liet haar blik langs de stream glijden, terwijl het soepeltjes langs haar stroomde. De poes dacht aan haar vader, telkens aan haar vader wanneer zij water zag. Niet eerlijk, was het. Was zij maar verdronken; ze had hem zo graag gekend. Een traan gleed langs haar wang, en drupte vervolgens de stream in. Plots spitste Apricot haar oren; van achter haar kwam geritsel vandaan. Onhandig maakte ze een draai om te kunnen zien wat er achter haar gebeurde, en voor ze het wist kruiste haar blik met die van Grizzlypaw.
thanks tayter


Under the apricot tree
Stands you and me
Unlikely, it seems
This tree, it breathes
Aquaphobia Dyfcr0-27c8684b-ff34-4e2c-ac2c-5da65d99b0fc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2UwNDI4N2FkLTM0Y2YtNGQ4ZS04OTAxLTJjZjE2Mzk0MmMwZVwvZHlmY3IwLTI3Yzg2ODRiLWZmMzQtNGUyYy1hYzJjLTVkYTY1ZDk5YjBmYy5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ


Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Grizzlypaw'
Member
Aquaphobia DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Grizzlypaw'
BerichtOnderwerp: Re: Aquaphobia   Aquaphobia Icon_minitimewo 28 aug 2019 - 17:21

De gevlekte kattin had besloten om eens een totaal andere route te nemen om naar de stream te gaan. Het was niet gemakkelijk, maar moeilijk ging ook! De poes wurmde zich door struiken heen, onder takken door die in haar huid schaarde, maar ze voelde de pijn niet. Doorns en bladeren bleven soms even in haar lange vachtje steken, maar uiteindelijk vond ze de uitgang! Met een trotse blik struinde ze door de laatste dichte struiken heen tot ze oog in oog stond met een andere apprentice. Even wist ze niet wat te zeggen. "Gaat het wel?" Flapte ze eruit.


G R I Z Z L Y B E A R
Aquaphobia Tenor
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aquaphobia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: