Silence before the storm [Evergreen] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Silence before the storm [Evergreen]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceansong
Member
Silence before the storm [Evergreen] DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Silence before the storm [Evergreen]   Silence before the storm [Evergreen] Icon_minitimezo 15 sep 2019 - 11:46

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit had haar vader met onschuldige grote ogen aan gekeken en daarmee gesmeekt naar buiten te komen. Haar blauwe ogen waren een schitterende reflectie van die van haar moeder en de wijsheid die erin verborgen was, leek zich langzaam te uitten. Ze was rustig en verlegen maar zeer oplettend waardoor ze op de leeftijd van een Moon oud al langzamerhand dingen had beginnen te plaatsen. Zo had ze door dat een bepaalde rosse kattin zich vaak een tikkeltje afzijdig hield van de andere katten maar ook met een bepaald respect werd aangekeken. Haar blauwe ogen hadden de slanke, knappe kattin dikwijls proberen te volgen terwijl ze vanaf een afstandje in de buurt van de Nursery had toegekeken. Vandaag mocht ze buiten spelen, het weer was mild en dat betekende dat ze niet zo snel koude zou vatten en het veilig genoeg was om de open plek onveilig te maken. Spelen deed ze echter niet, ze bleef in de buurt van de ingang zitten, terwijl een heerlijk zonnetje haar zachte vacht verwarmde. Ze genoot van de vrijheid, al was deze vrijheid niets bij die een Windclanner zou kennen wanneer hij of zij over de vlakten zou rennen. De bekende rosse vacht in haar ooghoek deed de kitten opstaan terwijl haar pootjes trilden. Het was duidelijk dat de kattin iets had gevangen want ze stond bij de prooihoop en legde daar iets neer. Onhandig hupsend stapte de kitten op haar af waarna ze met een zachte stem sprak. "Hwoi," Het was duidelijk dat ze niet meer durfde te zeggen terwijl ze geheel onder de indruk haar aanstaarde en haar staart tussen haar poten klampte. En nu?
NOTES:none
TAGS:Evergreen


Silence before the storm [Evergreen] MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Evergreen
Member
Silence before the storm [Evergreen] Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Silence before the storm [Evergreen]   Silence before the storm [Evergreen] Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 15:46

Ze legde het pasgevangen konijn op de prooistapel en ging een eind verderop zitten om even uit te rusten van de jacht. Zwijgend staarde ze voor zich uit. Het waren vreemde tijden. De ommezwaai die WindClan had gemaakt na de dood van Oceanstar was enorm. De actie tegen RiverClan... ze wist niet goed wat ze ervan moest denken. Het was maar goed dat Rookpaw en Otterpaw beide zonder verwondingen teruggekeerd waren naar hun eigen clan. Maar WindClan verkeerde in twijfel. Welke koers moesten ze volgen? De harde van Stallionstar en Sabrefur of de zachte van Oceanstar? En ondertussen was Evergreen ook nog altijd niet zeker van haar eigen koers. Ze wilde gewoon een simpele, loyale warrior zijn, zoals ze eens was geweest, maar wat betekende loyaliteit in deze dagen?
Het leek een stem uit het verleden te zijn die haar aansprak. Uit een ver verleden. Evergreens blik viel op de kitten en het leek even alsof de geschiedenis zich herhaalde, al waren er verschillen in uiterlijk aan te wijzen tussen de kitten en haar moeder. "Oceankit", miauwde Evergreen. Veel meer wist ze niet te zeggen. Ze was nooit goed geweest met kittens.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Silence before the storm [Evergreen] 33kui4l
*********
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
Silence before the storm [Evergreen] DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: Silence before the storm [Evergreen]   Silence before the storm [Evergreen] Icon_minitimema 7 okt 2019 - 20:51

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit haar stem was net zoals de rest van haar, bijzonder zoals die van haar moeder. Haar stem was echter nog kinderlijker en zachter dan die van haar moeder ooit was geweest. Een zachtheid die ze in zich droeg samen met een onzekerheid die bekend was geweest in de jonge Oceanstar. Ze had echter eerder de zachtaardigheid van Routnose dan die van haar moeder. De rosse kattin sprak haar naam uit, op een rustige toon maar nog steeds krachtig. "Oceankit," Ze klonk niet boos of geërgerd. De kitten keek haar met grote ogen aan, ze was niet direct familie van haar maar enkele van haar halfbroers en een halfzus waren dat wel door hun vader Neverland. Al had ze deze kennis natuurlijk nog niet. Voor haar was dit enkel een sterke Warrior die net iets had gevangen. Zenuwachtig zwiepend met haar staart drukte ze haar neusje zacht tegen de poot van de kattin. De geur van het prooi deed haar met haar snorharen trillen. "Jij swerk?" Murmelde ze zachtjes. Overduidelijk onder de indruk, Evergreen mocht wellicht vergeleken met andere Warriors niet groot zijn maar ze droeg een zekere kracht en wijsheid in haar houding. Iets dat zelfs een jonge kitten, niet kon negeren. Dat was ook duidelijk, zoals een jonge kleuter enkel kon gedragen wanneer ze een kat zag die ze niet kende maar toch haar interesse wekte. Nerveus en onhandig, maar ook onschuldig en hopende dat niemand haar zou straffen doordat ze met iemand sprak waarmee ze niet mocht praten.
NOTES:none
TAGS:Evergreen


Silence before the storm [Evergreen] MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Silence before the storm [Evergreen]   Silence before the storm [Evergreen] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Silence before the storm [Evergreen]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: