And we went to heaven 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 And we went to heaven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
And we went to heaven SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: And we went to heaven   And we went to heaven Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 19:57

Hij was voorbeeldig bezig, al zei hij het zelf. Hij vond het belangrijk om iedereen te leren kennen en hij moest nog even doorzetten om iedereen echt te leren kennen. En om op iedereen af te lopen om zich voor te stellen werd ook een beetje oud, dus hij besloot een nieuwe aanpak. In plaats van na een training langs te komen waar hij nog vies van was, had hij zich braafjes helemaal schoon gemaakt. En niet alleen dat, hij had zelfs nog iets extra's bij zich. Want dit keer -het was een wereldwonder- ging hij niet bij de kittens langs. Nee, nee. Kittens waren echt heel erg leuk en ergens wilde hij wel echt naar hun toegaan maar over enkele manen zou hij naar de warriors den verhuizen -hoopte hij- en hij wilde daar wel meer warriors leren kennen! Hij pakte zijn spullen op, waarna hij zonder enige twijfel voor de warriors den ging zitten. Wachtende op de eerste warrior die eruit zou komen. Toen hij Shatteredice zag ging hij ook vrijwel meteen voor haar staan om de bloemen bij haar neer te droppen. "Goedemorgen Shatteredice! Wat een mooie dag is het toch?" Sprak hij met een brede glimlach. Wat een toeval! Meteen de mate van zijn mentor tegen komen. Daar wilde hij toch al mee spreken!
Tag: Shatteredice eerste post <3


그대는 나의 이야기였다
And we went to heaven Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
And we went to heaven Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: And we went to heaven   And we went to heaven Icon_minitimeza 23 nov 2019 - 11:25


And we went to heaven Dac1bj10

"Kleine prins,''

Als queen zijnde was Shatteredice normaliteit te vinden in de nursury maar vandaag had ze de ochtend spendeert in de warriors den. Niet dat ze daar geslapen had, nee hoor, maar toen haar kroost lekker aan het spelen waren met de andere kittens was de sproetige flame-point gaan helpen om de nesten te verschonen van de drukke warriors. De she-cat duwde met haar snuit de vuile mos naar buiten en bracht haar nieuwe gemaakte nesten weer naar binnen. Zo deed ze dat enkele keren tot bijna de middag aanbrak en het tijd werd voor een korte pauze. Tevreden zuchtend bracht Shatteredice het laatste hoopje vuil mos naar buiten waar ze ook direct Falconpaw tegen het lijf liep. De tom legde enkele bloemen voor der poten neer en begroette haar in een heerlijke vrolijke bui. De queen glimlachte warm zoals ze altijd deed en begroette de jonge apprentice terug met een vriendelijke stem. "Nog een goedemorgen Falconpaw." Mauwde ze terug terwijl ze uiterst geïnteresseerd naar zijn bloemen keek. "Wat heb je vandaag voor mooi's meegebracht?" Vroeg ze aan de apprentice van haar partner. Heerlijk joch was het. Jammer dat zijn moeder niet z'n lieverd was.

And we went to heaven Dbep0o11


And we went to heaven Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
And we went to heaven SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: And we went to heaven   And we went to heaven Icon_minitimema 25 nov 2019 - 17:13

Hij vond het altijd heel erg knap van Shatteredice. Ze was de mama van Gorse, partner van zijn mentor en dan ook nog eens druk bezig met taken te verrichten binnen de clan terwijl ze voor de kittens zorgde! Nee, het was wel duidelijk voor Falcon, Shattered was een geweldige poes en die moest hij gaan verwennen. Want dat verdiende ze voor al haar harde werk! En daarbij had ze samen met Stallionstar Gorse goed opgevoed, dus het was niet gek dat hij zulke goede vrienden was geworden met de jonge rood-witte kater. Dus voor hem was het wel duidelijk wat hij moest doen. De poes belonen met iets moois, iets wat hij speciaal voor haar had gehaald. Een dank voor alles wat ze tot nu toe had gedaan. Hij vond dat dat soms veel te weinig gebeurde binnen de clan, andere katten bedanken. "Nog een goedemorgen Falconpaw." klonk er met een warme glimlach en een vriendelijke stem, waarop hij even vrolijk naar haar keek. Kijk! Zelfs nu was ze super lief, terwijl hij eigenlijk misschien op een beetje een verkeerd moment was gekomen. "Wat heb je vandaag voor mooi's meegebracht?" klonk er vervolgens van haar af, haar ogen gericht op de bloemen tussen zijn poten. Hij glimlachte blij naar haar, waarna hij de bloemen naar haar toe schoof. "Voor jou!" sprak hij met een warme glimlach tegen haar. Hij vond het leuk om cadeautjes uit te zoeken voor katten, dus hij hoopte ook dat ze het wat vond! "Ik heb bloemen gezocht die je misschien leuk zou vinden... Voor alles wat je voor de clan doet!" sprak hij spinnend tegen haar. Zo, want dat verdiende ze!


그대는 나의 이야기였다
And we went to heaven Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: And we went to heaven   And we went to heaven Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
And we went to heaven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: