Be prepared 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Be prepared

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
Be prepared DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Be prepared   Be prepared Icon_minitimema 2 dec 2019 - 21:05

De eerste drill die hij ging organiseren om ervoor te zorgen dat de clan klaar zou zijn voor wat er ook mocht komen. Hij had een aantal katten opgeroepen om mee te komen doen en hij hoopte dat ze ook allemaal zouden komen. Hij wachtte tot ze er allemaal waren voor hij begon. "Het is de bedoeling dat je een partner zoekt om mee te sparren. Wissel vechttechnieken uit en probeer ze bij elkaar uit." Dat leek hem duidelijk genoeg toch? In eerste instantie zou hij toekijken, tenzij er iemand was die met hem zou willen sparren, maar het zou ook niet verkeerd zijn om het te kunnen overzien, zodat hij zwaktes kon zien.


[Dit is een van de drills, dit is degene waarbij er wordt gefocust op het vechten op zich en welke technieken er zijn. Het is de bedoeling dat je een sparring partner uitkiest en met elkaar wat gaat oefenen]


If you are strong, you'll find responsibility
Be prepared 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
Be prepared Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Be prepared   Be prepared Icon_minitimema 2 dec 2019 - 22:44

Na het nieuws van Wolfpaw had Darkpaw zichzelf ook een beetje getraind tijdens het jagen. Hoewel de meeste bomen hier te hoog waren om de eerste takken te kunnen bereiken, maar hij begon al een aardige klimmer te worden en kon een spar al aardig hoog in klauteren. Of hij probeerde te rennen in de modder van het moeras waardoor hij sterkere spieren zou kunnen krijgen, maar nu trippelde de donker bruine gemarmerde leerling naar de plek waar Acorndust een dril zou gaan houden. Hij wachten geduldig tot alle andere katten er waren en luisterde naar zijn mentor. Wie zou hij gaan uit kiezen om mee te gaan sparren?


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Be prepared Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Be prepared   Be prepared Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:01


Het was nooit laat genoeg om je gevechttechnieken op te frissen. En voor Settleddust helemaal, die helemaal opnieuw had moeten leren vechten toen hij een warrior werd en zijn staart verloor. Hoewel hij nu al wel gewoon bijna weer even soepel bewoog als eerst en de bewegingen allemaal weer terugkwamen, was het natuurlijk nog steeds een beetje anders. De hele ingewikkelde technieken kwamen niet meer zomaar aanwaaien. Settleddust was niet zo verschrikkelijk groot als zijn ex-mentor, dus moest hij het weer doen met slimheid en snelheid. Snelheid was ook niet zijn beste punt, dus misschien was het dan een kwestie hebben met geluk van uitkiezen van je tegenstander. Hij kwam aan bij de burnt sycamore, de plek waar je als apprentice veel van je trainingen doorbracht. Hij keek vrolijk naar zijn oude mentor. Alleen een apprentice was nog aanwezig, en als hij goed kon herinneren was dat Acorndust zijn huidige apprentice naast Pepperpaw. Hij keerde zich naar de donkere apprentice toen Acorndust had gesproken dat ze maar iemand moesten uitzoeken. ‘Nou Darkpaw, laat maar eens zien wat mijn oude mentor je allemaal heeft geleerd,’ miauwde hij snorrend. Hè, een beetje plagen kon nooit kwaad, toch? Settleddust ging voor de ander staan en zakte al iets door zijn poten. Hij mocht de eerste move maken.

Tag: Darkpaw
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
Be prepared Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Be prepared   Be prepared Icon_minitimema 3 feb 2020 - 22:48

Hij had geluisterd naar wat er gezegd werd en aangezien Settledust hem als sparringspartner koos trilde zijn snorren even geïrriteerd. Darkpaw vernauwde zijn ogen een beetje. Daarna zakte hij wat door zijn poten. De jonge krijger voor hem kende vast alle aanvallen van Acorndust, maar niet die hij zelf uit gevonden had. Dark zetten zich af met zijn achterpoten, maar sprong niet omhoog, maar naar voren. Net op het juist getimede moment liet hij zich op zijn zij vallen met de bedoeling tussen de poten van de gestreepte kater door te glijden en hem een net aan knauw in zijn achterpoot te geven. Daarna sprong de donker bruine kater weer op en in die beweging draaide hij zich naar Settledust om klaar voor een aanval van hem.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Be prepared   Be prepared Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Be prepared
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: