[GATHERING] Blood will turn the forest red 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Blood will turn the forest red

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Butterstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 13:46If I look back
I am lost.

De katten begonnen zoals gewoonlijk tegen elkaar te praten. Even vriendelijk, de grenzen vergetende. Zou dit hun toekomst zijn.. De kattin slikte langzaam en focuste zich op de woorden die ze zou moeten uitspreken. Ze zou iedereens leven veranderen. Niemand zou na vandaag nog hetzelfde zijn.

Ze gaf een korte knik richting Stallionstar, ze had hem dingen beloofd die ze ook na zou moeten komen.. Daarna kwam Thornstar wie ze vriendelijk toeknikte en als laatste keek ze op naar Acorndust. Even met haar oren trekkende. Waar was Tallstar? Ergens wist ze dat ze daar wel snel genoeg achter zou komen. Ze richtte zichzelf uit en keek naar de menigte katten. "Laat de gathering beginnen" Mauwde ze maar duwde haar nagels de stenen in. Haar stem had geen kracht, niets van gewicht en tot haar pijn reageerde enkel de dichtsbijzijnde riverclan katten die ondertussen gewend waren aan haar stem. De rest van de clans hoorde haar niet.. Verslagen richtte ze zich op de andere leiders en knikte hen toe. Het was aan hen.

(topic speelt zich af gelijktijdig met de Gathering. Alleen Leaders/deps/meds mogen op dit topic reageren, wat zich in dit topic afspeelt mag jij op reageren in het algemene topic. Hier wordt op gelet tijdens het posten.)

Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 14:29What good is power if you cannot protect the ones you love?


Meer en meer katten verzamelden zich tussen de vier bomen. Verbaasd keek hij op toen Acorndust naast hen op de hoge steen sprong en niet Tallstar. Waar was Tallstar? "Goedenavond Acorndust" miauwde hij toen ook en gaf de kater een respectvol knikje. Misschien was Tallstar verhinderd, geen kat die het hem nu kon zeggen. Acorndust misschien als hij het woord nam. Butterstar begroette hem inmiddels ook met een knikje en nu iedereen er was en de maan de juiste plek had in de hemel was het tijd om de Gathering te starten. "Laat de gathering beginnen" miauwde  Butterstar zonder haar gebruikelijke kracht in haar stem. Enkel een kat aan de voet van de hoge steen reageerde maar de rest van de Clan's ging door met hun gesprekken voeren. De gevlekte kater trok met zijn oren waarna hij langs Butterstar stapte naar de rand van de steen toe om alle vier de Clan's om hun aandacht te vragen. "Katten van alle Clans, de Gathering is begonnen!" miauwde hij luid en overstemde daarmee al het geroezemoes onder de steen. Gesprekken vielen stil en de aandacht ging terug naar de hoge steen waar elke Leader het woord ging doen voor zijn of haar Clan. Toen hij eenmaal de aandacht had van de laatste kat begon hij te spreken. "Er zullen redelijk wat geruchten de ronde hebben gedaan, en hierbij bevestig ik dat WindClan een belegering heeft uitgevoerd op RiverClan. Om onwaarheden tegen te gaan wil ik benadrukken dat er niks gebeurd is." miauwde hij rustig en knipperde met zijn groene ogen. Butterstar zou zelf willen vertellen over de Profecy verwachtte hij en zij kon het nader toelichten wat er gebeurd was.
"Hoewel Leafbare langzaam intreed rent de prooi goed in WindClan. Onlangs hebben we veel nieuwe Apprentices die zijn begonnen met trainen en mogen we een aantal nieuwe Warriors verwelkomen in WindClan. Rainroar, Cloudthroath en Dewberry." miauwde hij met een glimlach op zijn lippen. "Helaas hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Sabrefur die de rang als Deputy bekleed heeft. Amberstorm is hem opgevolgd en is nu Deputy van WindClan" miauwde hij en besloot de rest van de Clans in het ongewisse te laten over hoe de zwart-witte kater was doodgegaan. Dat ging alleen WindClan aan. Daarna gingen zijn ogen naar de groep waar de Medicine Cat's zaten. "Tot mijn grote vreugde mag ik mededelen dat WindClan een nieuwe Medicine Cat Apprentice heeft, Falconpaw is aangewezen door StarClan als opvolger van Routnose" vervolgde hij waarna hij een korte pauze liet vallen en een stap terug zette en weer tussen de andere Leaders in ging zitten. Het was nu tijd om te horen hoe het met ShadowClan, RiverClan en ThunderClan ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 15:27


kings & crownsPanther zat achter zijn leider. Deze wou de gathering openen maar het lukte haar niet vanwege haar stem. Toen hij voor haar praten wou, zijn stem voor haar wou geven, stapte de arrogante leider van WindClan echter naar voren om over RiverClan heen te spreken. Zijn oren duwden zich half naar achteren, maar verder reageerde hij niet. Hij zou Stallionstar het woord geven - deze moest hij blijkbaar zo nodig als eerste hebben.
Woede vloog op in de grijze kater toen de gevlekte kater vertelde dat er 'niks gebeurd was' tijdens de aanval van WindClan. Want er was zo ontzettend veel gebeurd. Hij drukte zijn nagels tegen de steen onder hem. Het enige nieuws wat hem lichtelijk wist te kalmeren was dat Sabrefur dood was. Echt dood. StarClan had hen gezegend en de wereld verlost van die demoon. Dat was goed. Er was een nieuwe medicine cat apprentice, maar dat boeide hem vrij weinig. Hopelijk kon Routnose wat moois van hem maken.
Toen Stallionstar achteruit stapte, keek Panthergrowl hem met een vurige blik aan, waarna hij langs hem heen stapte en de grote groep katten aankeek. Voor het eerst stond hij hier, met alle blikken op hem. En hoewel het onder verschrikkelijke omstandigheden was, met Butter die haar stem kwijt was, voelde het ook goed. Panther was een geboren leider, om hier te staan deed de adrenaline door zijn aderen stromen. "Ik zal vandaag voor RiverClan spreken, Butterstar heeft last van haar stem." De reden waarom ze dit had, hoefde niet verteld te worden.
"Het klopt dat RiverClan en WindClan niet gevochten hebben, ook wij bevestigen dit. Mijn dochter, Rookpaw, is na ontvoerd te zijn, als levend aas gebruikt te zijn en bedreigt te zijn met de dood door WindClan, ook weer veilig thuis. Er zijn inderdaad geen doden gevallen en wij ontmoeten elkaar vannacht in vrede." Kort hielt de deputy stilte, om de woorden even lekker te laten inzinken. That's right, WindClan was duivels. Echter zou hij niet meer stoken dan dit, immers was het de regel dat de clans onder de volle maan in vriendschap naar elkaar kwamen. En Panther was een man van de regels.
"Met RiverClan gaat het goed. We zijn gezegend met meerdere nestjes, inclusief één van mijzelf. Ook zijn er veel apprentices die getraind worden en is er meer dan genoeg prooi, zowel bij het vissen als het jagen op land. Onze nieuwe warriors van deze maand zijn Fireside, Littlefish en Blizzardheart. Het contact met StarClan is goed; zowel Butterstar als onze medicine cat apprentice Coyotepaw hebben met de sterren gepraat." Het verhaal over het verraad van Roseburn ging niemand aan. Het feit dat twee van hun kittens ontvoerd waren door BloodClan ging niemand aan. En dat het met Butterstar slecht ging, hoefde al helemaal niemand te weten. "Dat is het grootste nieuws van RiverClan," beeïndigde hij dan ook, waarna terug ging naar zijn plek achter Butterstar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 17:02

Geen van de leiders of Panthergrowl vroeg hem waar Tallstar was. Misschien gingen ze er allemaal vanuit dat hij gewoon ziek was. Was dat maar het geval, dan hoefde hij nu niet voor alle clans mede te delen dat hun leader er vandoor was gegaan. Geduldig wachtte hij tot een van de leiders de gathering zou beginnen. Hij was namelijk echt niet van plan om daar de eerste mee te zijn. Butterstar was de eerste die er een poging toe deed, maar om de een of andere reden was haar stem niet zo luid als dat het normaal was. Hij merkte dan ook op dat er maar een paar katten waren die het gehoord hadden. Wat was er aan de hand met haar stem? Niet dat hij van plan was om dat nu direct te vragen. Hij zou vanzelf wel merken of Riverclan er wat over kwijt wilde of niet en het was niet alsof hij wat erover zou kunnen zeggen.
Stallionstar was degene die besloot het voortouw maar te nemen, waar Panthergrowl niet het meest blij mee leek te zijn, want de ander had mogelijk het woord willen nemen voor Riverclan. Hij luisterde naar de woorden van de Windclanleider en was niet heel verbaasd over het feit dat Windclan Riverclan had belaagd. Het was te verwachten dat ze wat terug zouden gaan doen na wat er de vorige keer gebeurd was. Alleen het werd al snel duidelijk dat dit niet op de meest nette manier gebeurd was toen Panthergrowl aan het woord was. Een apprentice ontvoeren was zeker niet de manier om je territorium terug te winnen als hij eerlijk was. Windclan had een nieuwe medicine cat apprentice en voor een moment vroeg hij zich af wat er met Lizardpath was gebeurd. Want hij had Routnose niet al te lang geleden nog gesproken, de nacht nadat Tallstar was weggegaan nog wel. Hij hoopte maar dat de ander voor zich zou houden wat ze wist, maar hij zou haar niet kunnen stoppen als ze besloot om op de gathering te vertellen wat ze wist.
Zodra Panthergrowl klaar was, vroeg hij zich af of het beter was om Thornstar voor te laten gaan, maar besloot toen dat het beter was om er gewoon mee klaar te zijn en zijn zegje te doen. Hij zette een paar stappen naar voren, zodat hij voor de andere leiders kwam te staan. Het was zijn eerste keer dat hij hier stond en alle clans aan zou spreken. Het was altijd Tallstar geweest die dat gedaan had, maar die was er niet en dat was met hoe meer tijd dat er verstreek alleen maar duidelijker geworden. "Shadowclan merkt inderdaad ook dat de prooi wat minder begint te worden, maar er is zeker nog geen sprake van een schaarste." Begon hij, beter eerst de standaard dingen om te zeggen uit de weg krijgen dan om meteen het grootste nieuws van Shadowclan te droppen. "We hebben een aantal nieuwe warriors. Rapidheart, Kindred, Vipergaze, Cinderleap, Toxicspore & Crickethill hebben hun warrior naam mogen ontvangen." Het was goed om te laten zien dat ze zoveel nieuwe warriors hadden, dan zouden ze hopelijk straks niet zo zwak lijken met wat hij nog meer te zeggen had. "We hebben verder ook nog een viertal kittens die oud genoeg waren om apprentices te worden. Neritepaw, Whitepaw, Cottonpaw en Brittlepaw zijn dan ook begonnen aan hun trainingen." Misschien was hij het nieuws aan het uitstellen door elke naam specifiek te noemen, maar ergens vond hij dat ze het ook verdienden om hier genoemd te worden. "Dan nu het minder leuke nieuws. Sinclaw heeft besloten zich bij Bloodclan te voegen en we beschouwen haar dan ook als vijand. Verder zou ik de andere clans dan ook willen waarschuwen dat ze misschien wat van plan kan zijn door zich bij Bloodclan te voegen." Hij hield het feit dat ze hoogstwaarschijnlijk Innerstar vermoord had voor zich. Hij ging er niet vanuit dat Tallstar gelogen zou hebben over zoiets tegen Slatefur, maar hij kon er niet volledig zeker van zijn. Het liefst zou hij het hierbij willen laten, maar de vraag zou toch wel komen ook al vertelde hij het nu niet. "Dan is er nog een laatste ding dat ik mede te delen heb. Tallstar heeft aan een aantal katten laten weten dat hij de clan ging verlaten en heeft dat ook gedaan. Ik heb sindsdien dan ook de positie van leider op me genomen." Dat was voor nu voldoende ging hij vanuit. Hij kon altijd later nog meer zeggen. "Dat was het wel voor Shadowclan." Hij had geen idee wat de reacties zouden zijn, maar voor nu stapte hij terug en wachtte af wat er verder zou gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornface
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red 2n99usg
Femke
1754
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornface
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 11:29

Er waren al katten aanwezig toen ThunderClan Fourtrees bereikte. Thornstar liep de heuvel af, gevolgd door zijn Clangenoten die zich al snel verspreidden in groepjes en om andere katten te ontmoeten. Tot nu toe verliep de Gathering zoals gebruikelijk, en Thornstar stapte rustig op de hoge rots af waar de andere leiders zich al hadden verzameld. Een aantal dingen vielen hem op naarmate hij dichterbij kwam: Butterstar zat samen met Panthergrowl op de steen, terwijl Acorndust op de plaats van Tallstar zat. Even schoot de gedachte dat Acorndust nu de leider van ShadowClan was door zijn hoofd, maar hij wist dat de kans bestond dat Tallstar gewoon ziek was en dat Acorndust daarom voor hem inviel. Thornstar had dat immers ook eens gedaan, toen hij nog Deputy was en Silverstar ziek was. De bruine kater klom op de rots en ging op zijn plaats zitten, waarna hij de aanwezige Leaders en Deputies vriendelijk toeknikte. ThunderClan had op dit moment immers geen spanningen met andere Clans, maar hij zou er vanavond nog wel achter komen hoe de andere banden onderling waren.

Het was Butterstar die de Gathering opende. Of tenminste, dat probeerde ze, want tot Thornstars verbazing was haar anders zo krachtige stem nauwelijks hoorbaar. Enkel degenen die op de hoge steen zaten en een paar RiverClankatten leken haar te hebben gehoord en keken haar zwijgend aan. Er volgde verder geen reactie. Butterstar keek de andere leiders weer aan en Thornstar voelde een steek van medelijden met de RiverClankattin. Ze leek ouder dan ooit. Uiteindelijk nam Stallionstar het voortouw en opende de Gathering, waarbij dit keer alle Clankatten luisterden en zwegen. Hij begon met te zeggen dat WindClan RiverClan had belegerd, maar dat er niks gebeurd was. Hoewel Thornstar zijn gezichtsuitdrukking neutraal hield, kwamen er wat vraagtekens in hem op bij het horen van die bewering. Een belegering waar niks gebeurd was, daar kon hij zich maar moeilijk een voorstelling bij maken. Stallionstar leek echter al uitgesproken te zijn over dat onderwerp en ging verder met de standaard aankondigingen van nieuwe Warriors en, opvallend genoeg, dat ze een nieuwe Deputy en Medicine Cat Apprentice hadden. Toen Stallionstar zich terugtrok was het Panthergrowl die onmiddellijk naar voren kwam en het was duidelijk dat hij niet tevreden was met de uitspraken van de WindClan Leader. Hij begon met te zeggen dat hij vandaag voor Butterstar zou spreken omdat zij last had van haar stem. Thornstar had er zijn twijfels bij of dit wel het volledige verhaal was, maar hij zou er niet verder naar vragen. Panthergrowl haalde de belegering van RiverClan door WindClan weer aan, waarbij hij bevestigde dat er niet was gevochten, maar dat zijn dochter ontvoerd was door WindClan. Hierbij vernauwde Thornstar even zijn ogen. Wat was dit voor raar “spel” waar deze twee Clans mee bezig waren? Panthergrowl sloot het onderwerp “belegering” weer af door te zeggen dat de Clans hier in vrede bij elkaar waren en vervolgde met de gebruikelijke mededelingen over prooi en nieuwe Warriors. Het viel Thornstar op dat de RiverClan Deputy erbij vermeldde dat zowel Coyotepaw als Butterstar StarClan hadden gesproken, maar er volgden geen verdere details.

Thornstar overwoog om nu het woord te nemen, maar Acorndust stond al op om mee te delen hoe het met ShadowClan ging. Misschien lette Thornstar nog wel meer op wat deze Deputy te zeggen had dan toen de andere Leaders aan het woord waren. Acorndust was de eerste van die avond die begon met het opnoemen van het standaardnieuws, waarbij hij ook de namen van nieuwe Apprentices opnoemde. Hij had blijkbaar het slechte nieuws voor het laatste gelaten: De ShadowClan Warrior Sinclaw had zich aangesloten bij BloodClan. Zonder voorkennis zou Thornstar verbaasd zijn geweest, maar Eveningglow was dit feit al te weten gekomen en had het hem al een aantal dagen eerder verteld. Het nieuws wat daarop volgde kwam echter wel als een verrassing. Blijkbaar had Tallstar ShadowClan verlaten, waardoor Acorndust de taak van Leader op zich had genomen. Tallstar zal toch ook niet naar BloodClan zijn gegaan? vroeg Thornstar zich in stilte af, maar dit vermoeden zou hij niet uitspreken. Wat hij dan wel ging zeggen moest hij snel bepalen, want hij was de laatste leider die aan de beurt was om iets te zeggen. Hij stapte naar voren, maar keek nog even om naar de ShadowClan Deputy die binnenkort weleens Leader kon worden. “Dank je voor je waarschuwing, Acorndust. ThunderClan zal er alert op blijven,” begon hij, met zijn stem luid genoeg om te horen voor de andere katten die zich voor hen hadden verzameld. Natuurlijk wist ThunderClan al dat ze extra alert moesten blijven op BloodClan en op een bepaalde ShadowClankat, maar dat wist ShadowClan zelf nog niet. Het was nu in ieder geval tijd voor de gewone mededelingen en hij richtte zijn blik daarom ook weer op de Clankatten beneden hem. “Het gaat goed met ThunderClan. We hebben voldoende prooi om ons mee te voeden en we hebben weer nieuwe Apprentices en Warriors mogen verwelkomen. Onze nieuwste Warriors zijn Dustspirit, Silverwish en Ribcage.” Maar ook ThunderClan had bijzonder nieuws. “Daarnaast is Waterpaw onze nieuwe Medicine Cat Apprentice. Hij wordt opgeleid door Rousebell,” vervolgde hij. Hij besloot om niet te zeggen dat Mistgaze niet langer Medicine Cat was, want dat zou ongetwijfeld vragen oproepen en de werkelijke reden van haar aftreden vond Thornstar veel te delicaat om op een Gathering mee te delen. “Dat was het wel voor ThunderClan,” sloot hij af, waarna hij ook weer naar achteren stapte en terug op zijn plaats ging zitten. De verhoogde Twoleg activiteit in Tallpines hield hij nog even voor zichzelf en zijn Clan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
[GATHERING] Blood will turn the forest red N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 13:28

Ze liep half aan Thornstar zijn zij terwijl ze Fourtrees bereikten. Hoewel ze op emotioneel vlak op het moment een wrak was, was daar nu niks van te zien. Ze kon heel goed doen alsof er niks aan de poot was als dat nodig was. Zeker op een gathering moest ze er sterk uitzien. Ze had nooit echt vertrouwen gehad in andere Clans, dus wilde ze uitstralen dat alles perfect ging in ThunderClan. Zeker toen ze te weten was gekomen dat Sinclaw de commander was geworden van de Elite. Ondanks dat Rascal laaiend was geweest, had hij het haar toch verteld. Daardoor had ze alleen nog maar meer spijt van haar stomme gedrag. Ze was onredelijk geweest en daardoor had ze hem weggejaagd. Daar was ze blijkbaar enorm goed in, anderen bij haar vandaan drijven. Haar felgele ogen flonkerden toen ze Acorndust bij de andere leiders zag staan. Was Tallstar dood? Niet dat haar dat ook maar iets uitmaakte, maar het kon wel interessante informatie zijn. Thornstar sprong naast de andere leaders en zij ging bij Amberstorm zitten. Er leek veel veranderd in de Clans, want de vorige keer was Amberstorm nog geen deputy geweest van WindClan. Ook in ThunderClan was niet alles hetzelfde, aangezien Mistgaze was afgetreden en Waterpaw medicine cat apprentice was geworden, maar dat zou Thornstar vast zo vertellen. Ze gaf Amberstorm een kort knikje en liet haar blik over de katten gaan die zich verzameld hadden. Veel gezichten die ze herkende, maar ook wat nieuwe. Jonge apprentices, net zoals Lionpaw, haar apprentice die ze deze gathering ook meegenomen had. Ja, elke gathering was weer anders. Een andere samenstelling en altijd hing er een vleugje spanning, ondanks de vrede die er moest heersen bij Fourtrees. Het wantrouwen zou nooit verdwijnen.

Nieuwsgierig luisterde ze naar de woorden van Stallionstar. Het was dus waar dat WindClan en RiverClan mot hadden gehad. Ook vertelde hij over Amberstorm, de reden waarom de kattin op de plek van Sabrefur zat en WindClan had net als ThunderClan een nieuwe medicine cat apprentice. Daarna was RiverClan, die Panthergrowl voor Butterstar vertegenwoordigde. Ze bleek iets met haar stem te hebben, hmmm..? Uit de woorden van Panthergrowl kon ze in ieder geval niet veel meer halen. Misschien had ze gewoon een koudje gevat. Al begon Butterstar ouder te worden, alleen ze was nog niet zo oud als Silverstar was geweest. Dus misschien was het niks. Toen vertelde Acorndust over ShadowClan en over dat Sinclaw de Clan had verraden, ja dat niet alleen Acorndust… En dat Tallstar weg was? Verrast keek ze omhoog naar de ShadowClan deputy. Of nee, leader zoals hij zelf aangaf. Maar als Tallstar nog in leven was kon hij zijn levens toch niet op gaan halen. Gek verhaal. Even gleed haar blik naar Thornstar, zou hij vertellen dat hij het wist. Van Sinclaw.

Toen begon Thornstar te praten, maar hij bedankte alleen maar voor de waarschuwing. Er was meer aan de poot, de woorden lagen op haar tong, maar ze slikte ze toch weer in. Alhoewel Rascal was weg, de woorden konden hem geen kwaad meer doen. Het probleem was alleen dat ze hem niet zelf had weg zien gaan, omdat ze zo stom was geweest om ruzie met hem te maken. Ze had haar broer laten vertrekken zonder een normaal afscheid. Ze liet eerst Thornstar uitpraten en keek toen weer naar Acorndust. Ze moest het zeggen… Misschien werd Thornstar wel kwaad op haar, maar ja daar was ze blijkbaar goed in. “Wij hebben roddels gehoord dat Sinclaw commander is geworden van BloodClan. Klopt dat Acorndust?” Vroeg ze terwijl ze hem strak in de gaten hield. Nee, Eveningglow was niet goed in haar bek houden als ze de waarheid op tafel wilde hebben. Helemaal als hij het achter had gehouden, want dan was de waarschuwing niet helemaal compleet. Dan was het gevaar namelijk veel groter dan alleen maar verraad…
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 14:02


kings & crownsDe meldingen die ShadowClan deden waren gedurfd. Panthergrowl zou zulke informatie eerder voor zichzelf houden; het zorgde er immers voor dat die clan er slecht uit zag zo. Een verbannen warrior was nooit goed. Het feit dat Tallstar zelf dit ook niet zei, lag ook apart. Panthergrowl kon zich wel herinneren dat die twee altijd close geweest leken te zijn. Eveningglow ging er ook op in, mooi, dan hoefde hij dat niet te doen. Nieuwsgierig wachtte hij het antwoord van de ShadowClan deputy af.

Hierna gleed zijn blik naar Butterstar. In het kamp hadden zij een afspraak gemaakt, en nu gaf Butterstar het teken dat dit in actie gezet moest worden. Opnieuw stapte de kater naar voren. "Zoals ik net al zei, heeft RiverClan contact gehad met StarClan. Butterstar heeft een prophecy ontvangen, dus wees allemaal stil, dan zal zij deze met iedereen delen." Het gebeurde maar heel zelden dat een prophecy zo open gedeeld werd. Dus het moest vast ook speciaal voelen voor degene daar beneden aan de steen. Hopelijk hielden ze hun bek; Butter's stem was niet hard genoeg om over geroezemoes heen te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 14:16

Thornstar bedankte hem alleen voor de waarschuwing voor hij zijn zegje deed. Toch merkte hij aan het geroezemoes dat onder de katten ontstaan was dat hij iets had gezegd dat misschien als een schok kwam. Toch wist hij dat hij zich niet moest laten kennen hier en bleef dan ook recht zitten, terwijl hij wachtte wat er verder nog zou gebeuren. Hij had veel verschillende vragen verwacht, maar degene die hem gesteld was verbaasde hem zelfs. Sinclaw commander van Bloodclan? Dat was nieuwe informatie. Het deed hem alleen wel beseffen dat de bedreiging die hij verwachtte groter was dan hij in eerste instantie had gedacht. Hij hield zijn blik neutraal terwijl hij zijn aandacht naar Eveningglow richtte. "Dat is nieuwe informatie voor mij," Dat was de waarheid, maar hij betwijfelde of ze hem zo snel zouden geloven. "Alleen de vraag is natuurlijk wel hoeveel waarde we kunnen hechten aan wat roddels." Het was niet dat hij niet geloofde dat die roddel waar was, maar hij kon hier moeilijk toegeven dat hij het geloofde. Voor hij echter nog iets anders kon zeggen sprak Panthergrowl. Butterstar had een prophecy dat ze wilde delen? Hij fronsde bij die woorden. Wat voor een prophecy zou het zijn en zou het te maken kunnen hebben met Tallstar's vertrek? Of Sinclaw's verraad? Voor nu kon hij echter niet veel meer doen dan stil zijn en wachten tot de prophecy gesproken zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 0:50If I look back
I am lost.

Het was Stallion die het woord van haar overnam. Een kleine steek in haar hart vormende. Zij was Riverclans leader.. Zij hoorde dit te openen maar Starclan had van haar afgenomen juist hetgeen waardoor ze oorlogen zou kunnen voorkomen. De kater sprak en ze trok haar oren naar achteren, hem in stilte aanstarende. Het was goed dat hij zijn woorden stilhielt over de afspraken die zij gemaakt hadden na de gefaalde invasie. Maar het liet de woede niet verdwijnen. Woede die haar deputy uitte met vuur in zijn ogen. Een simpele tik van haar staart was hopelijk genoeg om zijn woorden te doen stoppen terwijl ze een blik naar de maan wierp. Het was geen tijd voor ruzies. Er was nog genoeg te bespreken.

Acorndust bracht de oplopende emoties tussen Stallionstar en haar deputy tot een sissend en direct eind met zijn woorden. Sinclaw's verraad liet haar even koud. De woorden van de prophecy door haar hoofd donderend terwijl die nog even extra aangewakkerd werden door Tallstar's verdwijning. Zou het.. Maar waarom had zij de prophecy dan ontvangen als het enkel over Shadowclan's verraders ging..

Ze slikte het brok weg, de nu leader van Shadowclan toeknikkend toen hij zijn verhaal afmaakte en focuste zich op Thornstar. Nog even was het een normale Gathering. Nog even was alles vertrouwd. Het bracht bijna iets sentimenteels in haar op toen de warriors aan de voet van de grote steen de laatste warriord hun namen mee juigde. Ze wou dat ze kon meeroepen. Mee genieten..

Eveningglow's vraag sidderde door de stilte na de vreugde kreten heen en Butter staarde van de Thunderclan deputy richting Acorn die reageerde. Ze wist dat het tijd was. Als Sinclaw werkelijk hoog in de rangen stond van Bloodclan, zou de prophecy wel degelijk.. Ze maakte een kleine knik naar haar deputy die alle katten om stilte vroeg en kwam langzaam overeind. Haar lichaam bewegend naar het midden van de steen. De menigte katten aankijkend en haar mond openend.

"Starclan.. is naar mij gekomen." Mauwde de kattin, haar stem krakend en zacht. Ze beet haar tanden even op elkaar, diep adem halend. "In het verliezen van meerdere levens, tijdens dit verlies, heeft Starclan mijn stem genomen." Ze haalde diep adem. De moeilijke klanken over de katten brengende. Ieder van hen aanstarend. "Ik draag op mij, de straf van heel Riverclan en Windclan, voor de nutteloze oorlog en doden die hierbij gevallen zijn." Ze knikte richting Stallionstar. "In licht van deze begaande zonde, heb ik besloten de Heatherfields terug te keren aan de rechtmatige eigenaren." Mauwde ze, Stallion en Amberstorm aanstarende. "Op een nieuwe samenwerking." Ze keek alle katten aan. Met haar ogen de Riverclanners afdwingende om niet te reageren. Ze hadden er hard voor gevochten en vele geloofde niet dat het werkelijk aan hen was om dit op te geven, of de manier waarop Butter bestrafd was als eerlijk te zien. "Daarnaast, zal ik aanstalte maken om mijn rang over te dragen aan Panthergrowl." Ze glimlachte weemoedig. Dit was nog het goede nieuws..

Ze wachtte in alle stilte tot de clankatten onder haar hun meningen hadden getoond en er weer een stilte viel. "Echter zal dit niet zijn, zo lang het woud nog niet veilig is. Starclan is naar mij gekomen." Ze knikte naar de medicine cats. Op dat ieder van hen duidelijk zou luisteren. Hoe jong en onbeheerst sommige apprentices van hen dan nog waren. Dit was wellicht het belangrijkste nieuws van hun leven. "Met een prophecy die ons ieder aangaat, en ons smeekt tot verbinding.. De prophecy." Nog een maal haalde ze diep adem. Haar kop richting de zilverpels richtende. Starclan, sta mij bij. "De prophecy luid;

Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.


Or none of the clans will survive"


Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 14:06What good is power if you cannot protect the ones you love?


Na hem nam Panthergrowl al snel het woord, alsof hij een stuk prooi snel uit de klauwen van een andere kat moest trekken omdat hij bang was dat het gestolen werd. Arme kerel. De gevlekte Leader bleef stil en vertrok geen spier toen de grijze kater over Rookpaw begon. Als hij het vergeten was dat zijn Clangenoot ook een Apprentice had ontvoert had hij rotte vis in zijn bovenkamer. Verder had RiverClan niet veel te melden maar ShadowClan des te meer. Acorndust voerde het woord voor ShadowClan en vertelde dat ze ook nieuwe Warriors hadden en nieuwe Apprentices die in training gingen. Daarna vertelde hij dat hij minder leuk nieuws had, Sinclaw had zich bij BloodClan gevoegd. Verbaasd trok de kater met zijn oren. Wat was dit voor raar nieuws? De ShadowClan Deputy had zo’n serieuze toon aangeslagen dat het niet anders kon zijn dan dat dit de waarheid was. Onder de steen ontstond wat tumult dat alleen harder werd bij Acorndust’ volgende woorden. Tallstar had de Clan verlaten en sindsdien bestuurde de Deputy de Clan. Ongelovig knipperde hij met zijn groene ogen. Wat was dit voor onzin? Hij spande kort zijn spieren aan en ging ongemakkelijk verzitten en zag hoe Thornstar het woord nam die geen bijzonderheden meldde. Heel kort leek het alsof het een Gathering zou zijn als altijd maar Eveningglow voegde nog iets toe aan de woorden van de ThunderClan Leader. Sinclaw was mogelijk Commander geworden van BloodClan. Zijn gedachtes schoten naar de Profecy die Butterstal al met hem gedeeld had en hij voelde een ongemakkelijke stilte vallen voor een paar momenten. Panthergrowl stapte nu weer naar voren toe om weer om stilte te vragen van alle katten zodat Butterstar de Profecy kon delen. Naast hem hoorde hij Acorndust nog zeggen dat hij niet veel waarde kon hechten aan roddels en hij keek even naar de ThunderClan Deputy die aardig serieus ook leek te zijn over haar woorden. Misschien wel, misschien niet. Maar ondanks dat ShadowClan een verrader in hun midden had gehad was het nog raarder dat Tallstar weg was gegaan. Waar zou die kater naartoe zijn gegaan?

Inmiddels had Butterstar alle kracht bijeengeschraapt die ze kon en begon te spreken op de rots in een doodse stilte die er hing. Ze vertelde dat StarClan naar haar was toegekomen tijdens het verliezen van meerdere levens en dat ze toen haar stem hadden afgenomen. Dat ze deze informatie zo openlijk deelde over haar levens liet hem fronsen. Waarom zou je als Leader andere katten aan hun neus hangen hoeveel levens je nog had of uberhaubt dat je er een of meer verloren had? Butterstar sprak verder dat ze de straf van heel RiverClan en WindClan droeg voor de nutteloze oorlog en de gevallen doden waarna hij een knikje kreeg van de rosse poes. Kort gaf hij haar een knikje terug, ze had het al half en half toegezegd maar nu was het officiëel. Ze gaf de Heatherfields terug aan WindClan. Hij boog kort zijn kop naar de RiverClan leader. “Op een nieuwe samenwerking” miauwde hij zacht zodat ze weer verder kon spreken. Onderaan de rots kon hij de onrust van de RiverClanners bijna aanraken. Ze moesten niet blij zijn met wat er nu werd medegedeeld op de Gathering. Butterstar sprak inmiddels rustig door en vertelde dat ze haar rang ging overdragen aan Panthergrowl. Kort wierp hij een blik op de grijze kater en keek daarna weer naar de rug van de rosse poes die zei dat ze haar rang voorlopig nog niet zou opgeven omdat het woud nog niet veilig was. Daarna sprak ze de woorden die als een schok door de katten gingen die zich beneden hadden verzameld. Toen Butterstar zweeg keek hij nog even naar Thornstar en Acorndust voordat hij sprak. “Als het waar is dat Sinclaw en Tallstar weg zijn denk ik dat de Profecy op hen slaat” miauwde hij en legde zijn staart over zijn witte poten heen. “Wat denken jullie?” vroeg hij de andere Leaders.

Terug naar boven Ga naar beneden
Thornface
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red 2n99usg
Femke
1754
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornface
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimema 16 dec 2019 - 11:39

Hij had bewust niet laten merken dat ThunderClan al wist dat Sinclaw niet alleen naar BloodClan was gegaan, maar ook nog eens Commander was geworden. Als hij dit feit wel had meegedeeld zou dat ongetwijfeld hebben gezorgd voor onrust. Katten zouden zich gaan afvragen of ThunderClan een informant had in BloodClan, of erger nog – dat ze onder één hoedje speelden met hen. Eveningglow had Thornstar in vertrouwen genomen toen ze aan hem had verteld dat ze iemand binnen BloodClan kende en dat vertrouwen zou hij niet beschamen. Daarbij, een overgelopen Clankat kon veel, heel veel informatie doorspelen aan de leider van BloodClan en Thornstar verwachtte niet dat het dan veel verschil zou maken of een dergelijke kat Commander was of niet. Eveningglow leek die mening echter niet te delen en een gevoel van ongerustheid kwam over hem heen toen de Deputy alsnog meedeelde dat ze “roddels” hadden gehoord dat Sinclaw nu Commander van BloodClan was. Hoewel Thornstar zijn gezicht zo goed mogelijk in een neutrale uitdrukking dwong, hield hij zijn hart vast.

Maar als er al katten waren die wantrouwen kregen naar Eveningglow toe, lieten ze het niet merken. Acorndust merkte enkel op dat het nieuwe informatie voor hem was, maar dat hij twijfels had bij hoeveel geloof ze aan roddels moesten hechten. Hierop keek Thornstar de bruine tabby even aan, overwegend of hij met klem zou bevestigen dat Eveningglow de waarheid sprak, maar voordat hij goed en wel woorden in zijn hoofd kon vormen nam Panthergrowl het woord. Het nieuws waar hij mee kwam was mogelijk nog groter dan waar ShadowClan mee was gekomen: Butterstar had niet alleen “met de sterren gepraat”, maar ook een prophecy gekregen. De RiverClan Deputy vroeg om stilte en het geroezemoes vervaagde al snel. Thornstar spitste zijn oren terwijl hij door de doodse stilte onwillekeurig zachter ademhaalde.

De krakende stem van Butterstar begon met de uitleg dat StarClan haar stem had weggenomen bij het verliezen van meerdere levens, wat Thornstar al het onbehaaglijke gevoel gaf dat dit nog niet het ergste nieuws zou zijn. Ze vervolgde door te zeggen dat ze de straf van de oorlog tussen RiverClan en WindClan op zich droeg, en dat ze de Heatherfields terug zou geven aan WindClan. Ze zou haar rang bovendien afstaan aan Panthergrowl. Na dit gezegd te hebben viel er een korte stilte, waarna de flamepoint verder sprak met haar verzwakte stem. Nu kwam het dan, de prophecy waar Panthergrowl het over had gehad.

Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.

Or none of the clans will survive.


Er liep een ijskoude rilling over de rug van Thornstar en hij voelde een al net zo koude steek van schaamte dat hij de details over Sinclaw verborgen had willen houden. Het kon geen toeval zijn dat deze zaken tegelijkertijd aan bod kwamen. Thornstar begon de zware woorden alweer in zijn hoofd te herhalen, op zoek naar wat ze betekenden. Hij kwam nog niet verder dan de logische conclusie dat “blood” wel moest slaan op “BloodClan” toen Stallionstar sprak. Hij uitte zijn vermoeden dat de prophecy sloeg op Tallstar en Sinclaw, waarop Thornstar hem even aankeek. Hij had geen ongelijk. “Misschien,” begon hij, nog wat van zijn stuk gebracht door de onheilspellende woorden. “Maar het klinkt groter dan twee katten. “Blood will turn the forest red,” zou dat niet op heel BloodClan slaan?” vroeg hij zich hardop af. Als Leader was het wellicht niet zijn taak om prophecies te interpreteren, maar dit keer zou hij geen vermoedens meer achterhouden. Even keek hij weer naar Butterstar, dan naar Acorndust, waarna zijn blik naar de Medicine Cats gleed. Ze moesten te weten komen wat dit betekende.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimema 16 dec 2019 - 13:48

Butterstar begon met het feit dat Starclan naar haar gekomen was, terwijl ze meerdere levens verloren had. Lichtelijk verbaasd dat ze dit zomaar aan iedereen meedeelde liet hij zijn blik naar haar gaan, maar bleef verder stil. De heatherfields werden weer teruggegeven aan Windclan, wat hopelijk dat deel voor nu zou afsluiten. Als hij eerlijk was wilde hij niet graag nog een keer zien wat hij gezien had bij het gevecht van de twee clans. Verder zou ze binnenkort blijkbaar ook nog haar rang afstaan aan Panthergrowl. Dat was ergens wel verrassend. Ze was dan misschien al lang leider, maar hij had ergens verwacht dat ze door zou gaan tot ze dood ging. Zijn blik werd echter serieus toen de prophecy verteld werd. Wat hadden de woorden te betekenen? Was het echt zo simpel dat twee katten die weg waren gegaan van Shadowclan deze hele prophecy konden betekenen? Als je het aan hem vroeg moest het meer zijn. "De prophecy is voor alle clans bedoelt." Begon hij dan ook. "Dat twee katten Shadowclan verlaten hebben is dan ook voornamelijk Shadowclan's zorg. Ik denk dan ook dat de prophecy iets groters betreft dan dat. Heel Bloodclan zou inderdaad een mogelijkheid kunnen zijn, maar dan is het nog steeds de vraag wat er gaat gebeuren." Ergens hoopte hij dat de medicine cats misschien wat inbreng zouden kunnen brengen, want alles was nu nog zo onduidelijk. De kans om dat te vragen kreeg hij echter niet toen hij de stem van Whitepaw hoorde roepen. De jonge kater rook Sinclaw? Het was niet de eerste keer dat de apprentice dit rondgeroepen had, maar om dit te doen voor alle clans? Was het deze keer dan de echte geur? "Weet je het zeker Whitepaw?" Vroeg hij de apprentice. "Heeft iemand anders ook Sinclaw's geur opgevangen?" Hij wilde bevestiging voor hij er wat mee ging doen, desnoods zou hij zelf naar beneden gaan om de plek te bestuderen waar Whitepaw dacht zijn moeder geroken te hebben. Toch kroop er een gevoel bij hem omhoog dat het deze keer weleens een echte geur geweest kan zijn. Toch probeerde hij dit zo goed mogelijk te verbergen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
[GATHERING] Blood will turn the forest red N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimema 16 dec 2019 - 14:39

Het was nieuwe informatie voor Acorndust. Ze trok even argwanend met haar oren, maar het leek er wel op dat hij de waarheid sprak. Dat hij echt niet had geweten dat Sinclaw commander was geworden. Hij trok op zijn beurt de roddel in twijfel en ze moest zich inhouden niet in de verdediging te schieten. Ze zou te veel zeggen, ze zou Rascal in gevaar brengen, en waarschijnlijk ook haar zelf. Even gleed haar blik naar Thornstar en ze zag de zorgen op zijn gezicht, waardoor ze de woorden helemaal inslikte. Kop houden, Evening… Ze had vast alweer te veel gezegd en dat las ze ook van Thornstar zijn gezicht. Ze was soms nog veel te direct, veel te vurig. Toen gaf Panthergrowl aan dat Butterstar nog wat moest zeggen, wat de situatie voor haar een stuk makkelijker maakte. Dan hoefde ze er niet eens op in te gaan, dan hoefde ze alleen maar haar oren te gebruiken. Dat kon ze, soms.

Op de één of andere manier maakte de krakende stem van Butterstar de woorden nog onheilspellender. Had StarClan het misschien ook gedaan om de prophecy nog beter bij de katten aan te laten komen? Nog meer de nadruk te leggen dat het menens was. Het werd in ieder geval koud in haar lijf. Het klonk niet goed, helemaal niet goed eigenlijk, eerder angstaanjagend. De leaders gingen in discussie over wat de prophecy al dan niet te betekenen had, terwijl zij de katten om hen heen in de gaten hield. Sommigen zaten te smoezen of waren juist stil. Zouden ze haar nu wantrouwen? Ach wat maakte het uit, dat deed zij ook. Tenminste de andere Clans. Hun eigen Clan vertrouwde haar toch nog wel? Even gleed haar blik naar haar apprentice Lionpaw. Toen viel haar blik op een ShadowClan apprentice, die wat afwezig leek. Hmmm?

En ineens begon die apprentice te roepen, dat hij Sinclaw rook. Zonder er bij na te denken stond Eveningglow direct overeind. Haar nekharen rechtop en haar nagels uitgeslagen. Haar felgele ogen flonkerden terwijl haar poten jeukten om in actie te komen. “Waar?” Ze lieten toch niet hun gathering verpesten door die verraadster… En ze had toch niet al dat gespuis meegenomen? Ineens bad ze dat Rascal weg was gegaan, dat hij echt naar de bergen was gegaan. Dat ze niet eens tegenover hem zou staan. Hij was wel ontkomen toch, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 17:29

Zijn spieren spanden zich aan terwijl hij wachtte op een reactie van een van de andere katten. Als iemand nog zou bevestigen dat Sinclaw er was zou hij zelf actie moeten ondernemen. Hij wist dat hij moeilijk hier op deze rots kon blijven zitten terwijl de poes hier ergens rond zou kunnen lopen en zomaar iemand aan zou kunnen vallen. Toen Bloodpaw het dan ook bevestigde gingen zijn haren overeind staan en liet hij zijn ogen de rand van de open plek afscannen. Als Sinclaw hier echt was, dan zou dit het ideale moment zijn. Ook om aan de andere clans te laten zien dat ze haar echt niet zouden laten gaan als ze daar de kans toe kregen. Zijn blik ontmoette die van de medicine cat apprentice en vernauwde zijn ogen tot spleetjes. Hij stelde het zeker niet op prijs dat Bloodpaw nu iedereen had verteld dat Sinclaw Innerstar vermoord had, maar de kater had ergens wel gelijk, dit was hun kans. Hij kwam overeind en stapte wat naar voren toe, bedenkende wat nu het handigste zou zijn om te doen. Hij was er zeker niet een om maar gewoon op deze rots stil te blijven zitten en de andere katten het werk te laten doen. "Meerdere katten hebben aangegeven Sinclaw geroken te hebben." Zijn stem was luid genoeg voor iedereen om te horen en misschien zelfs voor een kat die zich ergens schuil hield. "Hou je ogen en oren goed open en laat het weten wanneer je wat opmerkt." Het was misschien veel om een hele groep te vragen op te letten, maar hij wilde niet hebben dat er een onverwacht aangevallen werd. Zelf spande hij zijn spieren aan en maakte de sprong naar beneden en stapte op zijn medicine cat apprentice af. "Waar ruik je haar het sterkst?" Een paar katten zouden kunnen proberen de geur te volgen als het nog vers genoeg was.

Tag: Bloodpaw & de clans
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 19:06If I look back
I am lost.

Met een neutrale blik keek ze naar de leiders, hoe deze reageerden op het nieuws. De prophecy die nu boven hun hoofd hing. Ze trok even met haar oren naar achteren toen ze spraken over de mogelijkheid dat de prophecy over de vertrokken Shadowclan leider en zijn cheerleader ging. Iets dat ze sterk betwijfelde. Waarom zou Starclan zo'n prophecy aan haar geven, die was beter besteed aan Acorndust zelf of zijn medicin... nee laat maar, de BFF van Tallstar zou geen schone poten hebben.. Ze draaide haar blik over de plaats waar de medicine cats zaten en merkte met een zwiep van haar staart op dat Acefray er inderdaad niet was. Voor ze echter de shadowclan leader kon vragen waarom de kater er niet was klonk er onrust vanuit de groep katten. Sinclaw gerokenhmm. Ze keek op naar Panthergrowl. "Verzamel Riverclan." Sprak ze zacht naar de kater, hem van de high rock af sturende. Ze keek naar de Shadowclan leader met een vragende blik in haar ogen. "Enkel Sinclaw zou geen bedreiging moeten zijn toch." Sprak ze koeltjes. "Wat maakt je zo bang van één weggelopen warrior?" Hij had iets niet verteld. Waarom zou een Shadowclan warrior ineens commander zijn van Bloodclan. Wat had de zwart witte kattin gedaan dat Acorndust zo huiverig was..

Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 19:40

Het werd stil, muisstil zodat zijn leider kon praten. Nieuws van StarClan was uiteraard wel een aandachtstrekker dus de deputy was niet verrast dat het zo stil werd. Wat hem wel verraste was de boodschap die Butter uitsprak voor de prophecy. Met een ruk keek hij haar aan, het nieuws over de heatherfields wist hij natuurlijk maar dit? Dit was voor hem nieuws, en het kwam waarschijnlijk harder aan dan bij welk ander dan ook hier onder hen. Butter was van plan haar rang af te staan. De kater wist niet hoe hij hierop moest reageren. Veel tijd kreeg hij ook niet, want het was niet zijn beurt om het woord te nemen. Nee dit was nog maar een opwarming geweest voor het echte nieuws, de prophecy die hij al wist, waardoor hij iets meer tijd kreeg dit te verwerken. Hij zou leader worden, en redelijk binnenkort ook. Er ontstond een ambivalentie in hem, want aan de ene kant was dit uiteraard spannend nieuws maar aan de andere kant.. Zou dit betekenen dat deze samenwerking, die zo goed liep tussen hen, ten einde kwam. Ergens deed hem dit heel veel zeer.

Langer kon hij er niet over nadenken. Een apprentice schreeuwde in het rond dat hij Sinclaw rook, een verbannen ShadowClanner, en de kater kreeg een frons op zijn gezicht. Meer katten vielen de apprentice bij, onder andere de medicine cat apprentice van ShadowClan die bekend stond om zijn goede neus. Het was dus echt zo, Sinclaw was hier ergens in de buurt, maar of dit wel een dreiging vormde kon hij niet direct besluiten - als het nieuws waar was dat ze BloodClan commander geworden was, dan wellicht wel, maar aan de andere kant waren ze hier met zoveel katten, die zou geen enkele vijand aankunnen, zelfs BloodClan niet. Maar als zij allemaal hier waren.. Dan was er natuurlijk niemand in het kamp. Hij richtte zijn gele ogen op Butterstar, die hem het bevel gaf om RiverClan te verzamelen en toen dezelfde vraag stelde aan Acorndust die hij zojuist aan zichzelf gesteld had. Panthergrowl richtte hier verder geen aandacht meer op maar focuste zich op de groep RiverClanners die voornamelijk bij elkaar stonden, al plukte hij ook her en der wat clangenoten tussen andere clankatten vandaan. "Verzamelen," bromde hij enkel, laag en zacht zodat hij de leiders niet zou storen.

- RiverClan moet zich verzamelen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimema 6 jan 2020 - 15:51What good is power if you cannot protect the ones you love?


Hij wiebelde met zijn oren toen Thornstar zijn gedachtes uitsprak en knikte. Wat de ThunderClan Leader vertelde maakte ergens meer logica dan dat het alleen op Sinclaw en Tallstar zou slaan. “Hmm” bromde hij dan ook en keek verstoord op toen er beneden in de menigte een Apprentice begon te roepen dat de geur van de verraadster in de lucht hing. Zijn nekharen rezen en hij keek naar de randen van de groep katten. Ondertussen vielen diverse katten de Apprentice bij, zo ook de Medicine Cat Apprentice Bloodpaw en hij fronste, niet alleen beweerde de Apprentice dat hij Sinclaw rook maar ook dat de poes Innerstar had vermoord. Vooral op het laatste kwam veel reactie en als laatst werd er nog een moordlustige kreet aan toegevoegd door de Medicine Cat Apprentice. Even keek hij opzij naar Acorndust, die vroeg om ogen en oren open te houden en waar de geur van Sinclaw het sterkste was.
Hij kneep zijn ogen samen, iets aan dit hele tafereel vertrouwde hij niet en blijkbaar was hij daarin niet alleen. Butterstar stuurde Panthergrowl van de rots af, ongetwijfeld om haar Clan te verzamelen. Daarna sprak ze koel tegen Acorndust dat alleen Sinclaw geen bedreiging moest zijn en dat een weggelopen Warrior geen reden was om bang te zijn. Zijn blik ging naar Amberstorm onderaan aan de rots, als er moordlustige BloodClanners los liepen hier dan liepen de katten die achtergebleven waren in het Camp ook gevaar. “Verzamel de Clan” miauwde hij kalm waarna hij weer tussen de Leaders ging zitten. “Sinclaw alleen zal geen gevaar vormen voor alle katten hier, maar als ze met haar vrienden hier is dan is er wel een probleem. De achterblijvers in al onze Campen lopen gevaar” miauwde hij zodat alleen de andere Leaders het konden horen. “Met de profecy van Butterstar in het achterhoofd lijkt het me een goed plan om ons voorlopig gedeisd te houden en dat we proberen om uit te vogelen wat er allemaal gaande is bij BloodClan. Wij zullen extra patrols houden bij de grenzen bij de Twolegs om ze in de gaten te houden.” miauwde hij en zweeg. Het gevoel dat er ogen in het duister naar hen staarden kon hij niet van zich afzetten. Was de poes in kwestie hier? Hij keek nog een keer naar de schaduwen maar veel wijzer werd hij er niet van, ook was de maan nog altijd helder boven hen ondanks het dreigende nieuws.

Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimema 6 jan 2020 - 18:51

Nadat Butterstar de prophecy aan alle clans verkondigd had, ontstond er plots wat commotie. Een apprentice bleek de Shadowclan verraadster geroken te hebben en ook Bloodpaw, hun medicine cat apprentice met de goede neus, beaamde dit. Panthergrowl sprong al van de high rock, waarschijnlijk om zijn clan te verzamelen, terwijl Butterstar zich afvroeg waarom Shadowclan zo bang leek van één warrior. Ook Stallionstar sprak haar aan om Windclan te verzamelen, waarop ze knikte en opstond. De slanke kattin weefde tussen de katten en sprak elke Windclanner die ze tegenkwam aan om zich te verzamelen aan de grens met hun gebied. Toen ze iedereen gehad had, liet ze haar groene blik nog even over de menigte glijden, om zeker te zijn dat ze niemand achterliet. Haar blik gleed ook nog even naar Stallionstar, die nog steeds op de rots stond tussen de andere leiders, voordat ze op Windclan afstapte. "Blijf dicht bij elkaar. Apprentices in het midden, de sterkste katten vormen de rand. We vertrekken zodra Stallionstar hier is.", mauwde ze hen toe, haar stem zacht maar duidelijk hoorbaar en niet voor discussie vatbaar. Ze vertrouwde dit hele boeltje niet, het gaf haar een slecht gevoel. Voor ze het wisten zou Bloodclan in hun camp staan terwijl zij hier allemaal maar gezellig een praatje hielden.

- Windclan verzamelen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornface
Member
[GATHERING] Blood will turn the forest red 2n99usg
Femke
1754
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornface
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 15:11

Het overleg tussen de leiders stopte toen een Apprentice riep dat hij Sinclaw rook. Thornstar voelde zijn spieren opspannen bij het horen van deze woorden en hij wierp een vlugge blik naar Eveningglow toe, die al overeind was gesprongen en klaar stond om de verraadster te confronteren. Acorndust mocht dan misschien niet geloven dat de voormalige ShadowClankattin nu de Commander was van BloodClan, ThunderClan wist wel beter en dat maakte haar aanwezigheid des te gevaarlijker. De ShadowClan Medicine Cat Apprentice bevestigde dat Sinclaw in de buurt was, en alsof dat nog niet erg genoeg was riep hij dat ze Innerstar, de voormalige ShadowClanleider, had vermoord. Zo’n verleden had Thornstar niet meer mogen verbazen, maar toch voelde hij een koude rilling over zijn rug lopen. Als de prophecy niet een beetje op de zwart-witte kattin sloeg, was dit allemaal wel een heel groot toeval. Acorndust sprak de aanwezige katten toe en gaf aan dat ze op hun hoede moesten zijn en dat ze het moesten aangeven als ze iets opmerkten, waarna hij van de rots af sprong en tegen Bloodpaw sprak. Butterstar leek Acorndusts bezorgdheid in twijfel te trekken, maar toch stuurde ze Panthergrowl van de rots af om RiverClan te verzamelen. Ook Stallionstar gaf het commando aan zijn Deputy om WindClan te verzamelen, waarna hij zacht zijn overwegingen met de rest van de leiders deelde. Thornstar dacht even na, waarna hij langzaam knikte. “Ik denk dat je gelijk hebt. Als we op dit moment omsingeld zijn komen we dat snel genoeg te weten, maar als dat niet het geval is zijn onze Warriors thuis nodig,” sprak hij zacht genoeg zodat enkel de Leaders en misschien de Deputies hem konden horen. Ze konden nu geen paniek gebruiken onder de rest van de katten. Zijn blik gleed even naar Eveningglow. “Verzamel ThunderClan,” zei hij tegen haar, maar hij wachtte zelf nog even op de rots.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 15:27

Hij wist niet of hij wat meer had verwacht van de andere leaders, maar wat Butterstar zei streek hem toch een beetje tegen de haren in. Waarom leek ze niet te begrijpen dat Sinclaw gevaarlijk kon zijn? Natuurlijk was ze alleen niet een grote bedreiging nee, maar als wat Eveningglow zei waar was, dan was ze niet alleen hierin. Ze hadden al te veel katten verloren aan Bloodclan en hij wilde dan het liefst ook niet nog meer verliezen. Hij kon tenslotte niet niks blijven doen, vooral niet richting degene die blijkbaar Innerstar vermoord had. "Alleen misschien niet nee, maar ik ga niet nog een kat aan haar verliezen." Dat waren er al te veel geweest als hij ook gelijk had over dat ze Lionstep vermoord had. "Maar een kat kunnen we inderdaad wel zelf wat aan doen." Sprak hij koeltjes. Als ze niet van plan waren om nu in actie te komen, dan zouden ze het zelf wel oplossen. Hij vertrouwde er tenslotte niks van. Als ze niet meer hier was, dan had ze vast wel ergens anders wat gedaan, wat hem eigenlijk alleen maar bang maakte voor wat er mogelijk aan de hand kon zijn in Shadowclangebied.Hij luisterde nog naar de woorden van de andere twee leaders, maar vernauwde zijn ogen kort bij de woorden van Stallionstar. Welke grens was de kater van plan te gaan patrouilleren? Hij was er vrij zeker van dat Thunderclan en Shadowclan degene waren met de grenzen waar Bloodclan kwam, maar hij besloot er verder niks over te zeggen. De rest leek hun katten te verzamelen, waarschijnlijk wilden ze teruggaan. Dat was in ieder geval wel wat hij van plan was, want hij wilde weten of er niks gebeurd was terwijl ze weg waren. "Shadowclan verzamelen!" Riep hij de clan naar zich toe, waarna hij nog een keer omhoog keek naar de andere leiders. "Vanwege de prophecy zal ik ieder van jullie een van mijn warriors sturen als we iets van plan zijn." Dan had hij de eer tenminste bij zichzelf gehouden als hij dat had gedaan en was het aan de anderen om te bepalen of ze hem zouden willen helpen op dat moment of niet. Maar als wat hier gebeurde een voorbeeld zou moeten zijn, zouden ze er hoe dan ook alleen voor staan. "Zorg ervoor dat iedereen bij elkaar blijft en let op elkaar. Zorg ervoor dat niemand achterblijft." Gaf hij de instructies aan zijn clan. "Dan zullen wij als eerste gaan." Met die woorden draaide hij zich om en wenkte met zijn staart de rest van de clan mee. Hij had opgemerkt dat zijn dochter niet meer bij de groep was, terwijl ze wel meegekomen was. Was ze teruggegaan naar het kamp en dat alleen? Hij wist dat hij daar waarschijnlijk geen antwoord op zou krijgen tot hij bij het kamp was.

[Shadowclan verlaat de gathering]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Blood will turn the forest red
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: