[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [GATHERING] Blood will turn the forest red

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Butterstar
StarClan
[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 XbUUF0W
Michelle
6634
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 17:12If I look back
I am lost.

Ze had liever nog met de leaders besproken, Honeyfeather was immers duidelijk geweest, deze prophecy was aan haar gegeven om eens niet meer in haar eentje te handelen en de prophecy leek daar ook op te slaan. Gelukkig hoefde ze niet nogmaals de al vertrekkende katten tot halt te 'roepen'. Acorndust sprak de woorden die ze eigenlijk zelf heel graag had willen uitspreken en knikte hem toe. "Dat klinkt in licht van deze prophecy als een goed plan." Mauwde ze kuchend. "Tot we weten wat dit is, en opgelost is zijn borderproblemen en onderlinge vijandigheid geen prioriteit." Ze vernauwde haar ogen voor een halve seconde richting Stallion. "Vandaar mijn beslissing." Mompelde ze, even met haar oren trekkende om met een halve blik Thornstar aan te kijken, ze wou een grappende opmerking over Sunningrocks maken maar besloot dat deze niet in goede smaak zou kunnen vallen en kwam omhoog. "Bij problemen of nieuws zal Riverclan direct boodschappers sturen naar de andere clans, dat is mijn belofte naar jullie." Ze sprong vervolgens van de rots af om richting haar clangenoten te lopen. Met haar staart een jonge apprentice meenemend. Ze wist niet wat hen te wachtend stond, maar het was grootser dan enkel Riverclan. Wellicht grootser dan het hele woud..

-Riverclan verlaat de Gathering-
One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 Stallion
Rebecca
3162
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 17:15What good is power if you cannot protect the ones you love?


De pootstappen van Amberstorm verdwenen en ze weefde zich tussen de katten door die nog ongerust met elkaar aan het praten waren. Terwijl zij de katten verzamelde draaide hij zijn brede kop terug naar de Leaders die nu ook een voor een hun Clan’s bijeen begonnen te roepen. Hij gaf de ThunderClan Leader een kort knikje. Het beste plan voor nu was simpelweg om naar huis te gaan en de tijd en dag af te wachten totdat de Profecy in vervulling ging.

Acorndust vernauwde zijn ogen nadat hijzelf over extra grenscontrole’s had gesproken en koel beantwoordde hij de blik van de ShadowClan Deputy. Soms vergaten katten wel eens dat het WindClan gebied grensde aan de boerderijen waar soms ook groepen Rogue’s zaten die zich bij BloodClan wilden voegen of katten die vuil werk deden voor BloodClan. “Vanwege de profecy zal ik ieder van jullie een van mijn Warriors sturen als we iets van plan zijn” verkondigde de Deputy en hij vroeg zich af of de kater wel helemaal doordrongen was van het feit tegen wie hij het ging opnemen. “WindClan zal bij veranderingen of problemen ook boodschappers uitsturen naar de andere Clan’s. Dat beloof ik” miauwde hij en dacht terug aan de terugkeer uit de bergen. Toen waren het vier Clan’s tegen BloodClan geweest, als het slechts een Clan was die tegen BloodClan vocht wist hij de uitkomst nog niet. Hij trok even met zijn snorharen toen hij de kater van de rots zag afspringen en verdwijnen met zijn Clan, vrij snel volgde Butterstar met RiverClan die dezelfde boodschap had als Acorndust dat ze boodschappers zou sturen waarna ook RiverClan de Gathering verliet. Terwijl de andere twee Clans het veld verlieten zag hij dat Amberstorm WindClan had verzameld en hij keek even om naar Thornstar. “Tot de volgende Gathering Thornstar” miauwde hij waarna hij ook van de steen afsprong en zich bij zijn Clan voegde om daarna het veld te verlaten.

- WindClan verlaat de Gathering
.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 KqAMne4h_o
Julia
740
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 11:58

De blik in haar felgele ogen keek zoekend om haar heen. Liet haar maar hier heen komen, liet haar maar zo dom zijn. Ze deed haar nagels in en uit, in en uit. Klaar om toe te slaan. Toen hoorde ze in de discussie van de leaders dat ze bevelen gaven om hun Clans te verzamelen. Wacht wat? Ze hadden hier de kans om met zijn allen eens te kijken wat er allemaal aan de poot was in BloodClan. Als ze hier om de hoek stonden, waarom dan vluchten? “Lafaards.” Siste ze. Waarom grepen ze deze kans niet, straks konden ze de woorden uit de prophecy voor zijn. Nee, ze gingen zich gedeisd houden. Ze beet op haar tong om niet nog iets te zeggen toen Thornstar er mee instemde. Ze knikte hem toe uit respect, maar in haar blik was te zien dat ze het er niet mee eens was. Dat ze dit alles een vergooide kans vond. Als Rascal er weg was, dan kon ze nu voorkomen dat ze hem ooit nog meer kwaad konden doen. Ook niet als hij terugkwam. Met alle Clans konden ze de Elite een kopje kleiner maken. “Ja Thornstar.” Mompelde ze. Ze draaide zich om en sprong tussen de ThunderClan katten. “De warriors letten op de apprentices. Zorg ervoor dat niemand achter blijft. Elke warrior krijgt een apprentice toegewezen die je geen moment uit het oog verliest. De warriors die overblijven vormen de voor- en achterhoede.” Commandeerde ze toen. “Als Thornstar hier is vertrekken we.”

- ThunderClan moet zich ook verzamelen!


[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornstar
Clanleader
[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 2n99usg
Femke
1638
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Blood will turn the forest red   [GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 Icon_minitimevr 24 jan 2020 - 9:25

Voordat ShadowClan daadwerkelijk vertrok deelde Acorndust mee dat hij naar elk van de Clans een Warrior zou sturen als ze iets van plan waren. Butterstar stemde er mee in en voegde daar aan toe dat onderlinge vijandigheid en grensconflicten de komende tijd geen prioriteit zouden hebben, waarna ook Stallionstar beloofde om boodschappers te sturen als ze nieuws hadden. “ThunderClan zal hetzelfde doen,” zei Thornstar plechtig. Hij had er verder niets aan toe te voegen en ondanks de spanningen die er nu heersten omtrent de prophecy en BloodClan, voelde hij een spoor van opluchting dat de Clans tijdelijk een duidelijke wapenstilstand hielden. ShadowClan en RiverClan bereidden zich al voor om te vertrekken, waarna Stallionstar een afscheid miauwde naar Thornstar. Het verraste hem even, maar hij wist de uitdrukking van zijn gezicht af te houden en hij glimlachte beleefd terug naar de WindClanleider. “Tot de volgende keer,” reageerde hij, waarna hij zelf ook van de grote rots af sprong en naar zijn eigen Clangenoten liep die zich al hadden verzameld. “Is iedereen er? Dan gaan we vertrekken.”

- ThunderClan verlaat de Gathering.


[GATHERING] Blood will turn the forest red - Pagina 2 BJ0jk6
IC post count: 203
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[GATHERING] Blood will turn the forest red
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: