Flight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Flight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brittlepaw
Member
Flight Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Flight   Flight Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 12:21

Dennennaalden. Het prikte aan zijn pootjes, maar hij was het ergens gewoon. In het kamp hadden er ook naalden gelegen... Maar niet zoveel als hier. Het was een verschrikkelijk iets, maar hij klaagde niet. De gevlekte apprentice zuchtte even zachtjes toen hij plots een vogel zag opschieten. Een geluid die liet merken dat hij verslagen was. Hoe had hij dat kunnen missen? De vogel had er zo mooi gezeten... Als hij iets aandachtiger was geweest had hij een poging kunnen wagen om het te vangen. Kort trok hij met zijn oortjes. Wie hield hij ook voor de gek, hij kon helemaal geen vogel vangen. Hij kon al geen muis vangen! En muizen konden enkel over de grond vluchten. Vogels... Tja, die gingen alle kanten op. Met een ietwat droevige blik staarde de kater de prooi na. Zou Darkvoid teleur gesteld zijn in hem?

- Beechresin


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Flight DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Flight   Flight Icon_minitimewo 18 dec 2019 - 20:26

Met de dag dat voorbij ging werd het lastiger om soepel te bewegen. Ze was er vrij zeker van dat dit de enige keer was dat ze zwanger zou worden, want ze wilde dit allemaal zeker niet nog een keer meemaken. Het liefst wilde ze dan ook dat of de kittens er al waren of dat ze de tijd gewoon terug kon draaien tot het moment dat deze kittens verwekt werden. Ook al was ze van dat ding niet eens zeker. Ze wist niet eens zeker wie de vader was, maar ze ging er vanuit dat dat wel duidelijk zou worden wanneer de kittens geboren werden. Ze werd uit haar gedachten gehaald door het gefladder van een vogel. Als ze niet zwanger was geweest had ze misschien nog de moeite gedaan om de lucht in te springen naar de vogel toe, maar dat was nu gewoon geen optie. Ze liet haar blik vanaf de lucht naar beneden gaan en merkte Brittlepaw op. Hij leek wat droevig achter de prooi aan te staren. "De volgende vang je vast wel." Hopelijk zou dit de apprentice wat opvrolijken, ook al betwijfelde ze dat wel een beetje.


Flight 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Flight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: