My name is no 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My name is no

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 20:17


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De rossige kattin baande zich een weg naar de grenzen. Haar oortjes waren gespitst en haar amberkleurige ogen hield ze gefocust op haar omgeving. Het was koud, waardoor ze haar tempo hoog had liggen, in de hoop het wat warmer te krijgen. Ze verveelde zich en had besloten de grenzen nog eens na te gaan. Als ze tijd over had, herhaalde ze wat ze geleerd had tijdens haar trainingen. Ze had zich altijd voorgehouden dat ze een goede warrior ging worden. En dat kon ze enkel worden door zo hard mogelijk te trainen. Niet dat ze het niet kon, maar perfectionisme zat nu eenmaal in haar bloed. Haar vader had ook nooit tegen losse eindjes gekund.
Lionpaw hield halt toen ze aan de grens stond van het rogue territorium. Wat nu? Hier was ze nog niet vaak geweest. Het voelde dan ook spannend aan. Haar blik staarde over de uitgestrekte vlaktes. Hoe konden katten in Starclan's naam alleen leven? Lionpaw kon zich niet inbeelden om niemand te hebben om tegen te praten. Of samen te eten, de spelen.. ervaringen uit te wisselen. Ze zou wegkwijnen van eenzaamheid als rogue, dat was iets waar ze zeker van was. Plots hoorde ze lawaai, waardoor ze richting de grond dook en haar oren plat legde. "Wie is daar?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 21:06

Met kalme passen stapte een goud bruin gevlekte kater langs de grenzen. Hij had net weer een stuk informatie verkregen vanuit het eenlingen territorium. Al behield hij die dingen meer voor zichzelf en vooral voor zijn clan. Stormlight trippelde op zijn dooie gemakje langs de tweebeen boerderijen. Hij was hier al zo vaak geweest, maar toch deed hij deze dingen enkel wanneer hij vrij was van zijn taken als krijger. Voor de rest diende hij zijn clan natuurlijk. Maar zijn weg werd versperd door een houten hek die de wei scheiden van de rest van de wereld. Hm... Dat zou springen worden en anders kon hij die kisten gebruiken die ook van hout waren. Snel en licht voetig sprong Storm van kist naar kist, maar de laatste stond nog al wankel waardoor die weg zou vallen als de bengaal niet snel maakte dat hij weg kwam. De kist viel weg zodra zijn voorpoten over de rand van het hek gehaakt waren. Wat een enorm kabaal veroorzaakten. Een stem trok echter zijn aandacht nadat de rivierclan kater zich veilig op de rand getrokken had. Aan de stem te horen was het nog een jonge kat. 'Wees gerust het waren enkel houten tweebeen bakken die om vielen!' riep Stormlight kalm en liet zich in van het hek af glijden op de grond en landen soepeltjes waarna hij zich behagelijk uitrekte voor Storm ging zitten en zijn voorpoot likte. Och hij was dan wel nu in donder territorium, maar dat was nu nog maar een klein stukje en veel bijzonders kwam hij hier niet doen dan door reizen naar zijn eigen territorium.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 22:03


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Een kabaal bereikte haar oren en ze legde deze nog platter in haar nek. Vervolgens reikte ook een.. vissengeur haar neus, waardoor ze haar ogen wat vernauwde. Riverclan? Op rogue territorium? Lionpaw meende toch echt wel dat ze de geur rook van een van zo'n vissenvreters. Ze had goed opgelet tijdens haar trainingen en was er haast van overtuigd dat ze Riverclan rook. Was ze nu gek aan het worden? Dat begon dan al goed... ze was nog maar zeven manen oud..
Toen er plots een gestippelde krijgers verscheen, gingen haar nekharen wat overeind staan. Toch Riverclan! Hij beweerde dat ze gerust mocht zijn. Haar amberkleurige blik vernauwde zich terwijl ze zich terug groter maakte en haar blik op hem wierp. "Wat doet een Riverclan krijger op rogue gebied?" vroeg ze, terwijl ze een wenkbrauw ophaalde. Vervolgens keek ze even naar zijn poten. Oh.. hij bevond zich op.. "En.. eh, je bevind je op Thunderclan gebied." vervolgde ze. Lionpaw wist dat ze geen schijn van kans maakte hem te verjagen maar ze wist dat het haar plicht was hem alsnog te verzoeken weg te gaan. Wacht maar tot ze groter en sterker was...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimema 6 jan 2020 - 22:54

Ongestoord bleef Stormlight doorgaan zijn voorpoot te likken en af en toe haalde hij die over zijn oor om het van zand te bevrijden die er tijdens het rennen op neer gedaald was. De woorden van de leerling liet hem even opkijken voor hij weer een lik over zijn poot gaf en die nogmaals over zijn oor veegde. 'Dat zijn jouw zaakjes niet.' miauwde Storm geamuseerd en zetten zijn linker voorpoot neer en begon nu zijn rechter voorpoot te likken en die over zijn andere oor te vegen. 'Hm... Wat te doen, wat te doen?' murmelde de bengaal en schudden zijn kop nadat hij klaar was. 'Dit was de enigste plek waar een berg tweebeen dingen stonden om over dat hoge hek te komen.' zei Storm en wees met zijn staart naar het tweebeen hek dat hoge was dan de meeste hekken die hij ooit geklommen had. Als die tweebeen kisten er niet gestaan hadden had hij er waarschijnlijk nooit op kunnen komen. Elke andere kat zou er moeite bij gehad hebben. Stormlight stond en en rekte zich even uit voor hij weer naar de kleine rood/witte leerling keek. Ze was nog jong maar niet bang uit gevallen. Hij mocht haar nu al en er kwam een vriendelijke glimlach op zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 18:38"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De kater beweerde dat het haar zaken niet waren, waardoor ze haar amberkleurige ogen vernauwden. Ze vond het maar verdacht. Maar de rosse kattin wist dat ze hem geen antwoorden kon afdwingen. Zeker niet vanwege het leeftijdsverschil. Hij vervolgde dat hij geen keuze had gehad dan op Thunderclan territorium te landen. Lionpaw keek even naar beneden, waarna ze haar blik terug op de Riverclan kater richtte. "Wel, nu heb je wel een keuze." begon ze, haar stem neutraal maar niet onvriendelijk. Het zou dom zijn moest ze haar mond voorbijpraten. Iets zei haar dat ze daar nog niet toe in staat voor was. Ze was nog maar net zeven manen en was in geen enkele manier sterker dan de kater die voor haar stond. "Zal ik je naar Riverclan territorium begeleiden?" stelde ze vervolgens voor, hopende dat hij niet moeilijk zou doen en gewoon op haar aanbod inging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimevr 17 jan 2020 - 22:08

Jep zoals Stormlight al gezien had ze was een scherp en pittig dametje. Hoewel er even een aarzeling leek te zijn. Hm, echter stelde ze voor hem naar zijn eigen territorium te begeleiden. Je laat er geen gras over groeien. Knap voor jouw leeftijd.' prees Storm haar en tikte even plagend met zijn staart tegen het oor van de leerling. Nee hij was de moeilijkste niet, echter kon hij de andere kat wel plagen natuurlijk, maar de bengaal bleef altijd binnen de perken. 'Zullen we dan maar Oh grote krijger in spe?' vroeg Stormlight geamuseerd en hij wees met zijn staart langs het lange tweebeen hek. Die zeker wel heel wat territoria van de eenlingen besloeg. Het zwenkte zelfs wat af van het woud, maar dat zou de rood/witte leerling zo wel zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimema 27 jan 2020 - 19:56


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Toen de kater tegen haar oor tikte moest de rossige kattin een geïrriteerd gevoel onderdrukken. Ze had het niet graag dat andere katten haar aanraakte, laat staan onbekende katten. Maar het compliment dat haar werd toegeworpen nam ze wel met genoegen in ontvangst. De geamuseerde toon die volgde, echter niet. Ze mocht misschien dan nog jong zijn, ze had het alles behalve graag dat ze bespot werd. De rood met witte kattin sloeg even met haar staart in de lucht en zette vervolgens een tred. Hopelijk kwamen ze snel aan Riverclan territorium.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimedi 28 jan 2020 - 22:06

Goed, goed, Stormlight leek vaak eerder een losbol die zich nergens wat van aan trok nog dat hij zich ook maar ergens zorgen om scheen te maken, maar dat was niet meer dan schijn. De bengaalse kater deed dat juist expres zodat andere katten zich dan minder op hun hoede bij hem waren en dan vaak dachten dat Storm een gemakkelijke kat was die ze bij invloeden konden. Maar van binnen hield Stormlight alles en iedereen scherp in de gaten al straalde hij volledige onbezorgdheid uit. Hoewel De kleine leerling was begonnen met lopen. Rekte de Rivierclan krijger zich nog even uit tot al zijn spieren trilde. Daarna volgde hij in kalme haast slome tred achter de rood/witte katje aan. 'Erg spraakzaam ben je niet he?' vroeg Stormlight en liet een duidelijke geeuw horen waarna hij gespeeld vermoeid met zijn ogen knipperde. In feiten was Storm nog zo fit als een hoentje, maar de bengaal deed alsof hij heel erg moe was. Ook zijn poten slofte lichtjes over de bosgrond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 8:40


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De bengaalse kat merkte op dat ze niet bepaald spraakzaam was. Lionpaw wierp haar amberkleurige blik op de kater en haalde haar schouders op. "Volgensmij is het ook niet de bedoeling om koffiepraatjes te houden met katten uit een andere Clan." begon ze, waarna ze even nadacht over haar woorden. Een grijns verscheen op haar gelaat. "Volgens mij, volgens mijn mentor en volgens de warrior code geloof ik." vervolgde ze, nogmaals haar blik op de oudere kater werpende. Lionpaw was eentje die zich aan de code zou houden en haar Clan niet teleur wou stellen. Als ze daarom in stilte een vijand van het territorium moest deporteren, so be it. Niet dat ze echt zin had in een gesprek met de kater... Ze wist namelijk niet goed of ze hem vriendelijk moest vinden, of juist irritant.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 12 feb 2020 - 22:31

De woorden van de jonge leerling klonken oprecht en als een herinnering die zijn mentor hem keer op keer weer scheen te moeten herhalen. Ach ja. Hij was al vanaf zijn leerling tijd al vaak genoeg van hun territorium af gedwaald om later weer terug te komen en met wat voor schat aan informatie hij dan had verworden mee te delen aan zijn mentor. 'Autsj, jij bent nu al een harde tante. Een simpel gesprek is nog geen koffiepraatje zoals jij die net noemde.' grinnikte Storm en deed net alsof ze hem ferme tik op zijn oor had gegeven. De bengaal schudden even zijn kop en was niet van plan om snel weer op zijn eigen territorium te komen. Daar kon hij nog snel genoeg naar terug gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimeza 22 feb 2020 - 9:34


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De Riverclan kater bleef maar praten. Lionpaw onderdrukte de neiging om met haar ogen te rollen en bleef een sterke cadans in haar pootstappen houden. Ze wou zo snel mogelijk van deze praatgraag afzijn. Lionpaww was zelf ook zo'n type, maar niet met katten vanuit andere Clans. Vriendschappen vertroebelden hun werkelijke doel in een gevecht. Daarom dat ze deze dan ook het liefst uit de weg ging, zodat ze later zonder enige hinder haar Clan kon verdedigen en dienen. De rood met witte had een duidelijk doel in het leven en was niet van plan dit te verpesten door dingen te doen die misschien niet volledig verboden waren, maar wel haar weg naar haar doel konden verlangzamen. "Nog even en we zijn bij de grens." merkte ze op, haar amberkleurige blik op de ander werpende. Kwam dit plichtsgevoel van haar vader, Zealspark? Lionpaw wou zichzelf gewoon bewijzen, en dat kon ze enkel doen door de meest voorbeeldige leerlijn te zijn die ze maar kon zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 26 feb 2020 - 23:08

Storm kon haar manier van aanpak wel waarderen. De kleine leerling deed gewoon wat de krijgscode van de clans vroeg en dat was gewoon niet meer dan simpel. Toch kon het geen kwaad om eens rustig te praten. Hoe strikt je de code ook mocht volgen. Ze was een klein scherpzinnig katje die zich van een indringer probeerde te ontdoen. Hm, Sure.' uit dit kleintje kreeg hij vast geen nuttige informatie. Ze bleef in stilte gehuld en daar was Stormlight niet van jonge leerlingen gewend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 20:09


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Het moest wel een grappig zicht zijn: de klein, rode apprentice die zich naast de grote Riverclan krijger bevond. En zij was degene die de weg leidde. Ze had dan ook het gevoel dat de bengaalse kater niet zoveel zin had om het Thunderclan territorium te verlaten. Maar Lionpaw vervulde enkel haar plicht, niet meer en niet minder. Een gesprek voeren leek haar zinloos, wat haalde ze daar uit? Niks. Ze mocht zich niet hechten aan potentiële tegenstanders, om te voorkomen dat ze later innerlijke conflicten zou hebben moest het er op aan komen. Haar amberkleurige ogen vestigden zich even op de oudere kat. "Doe je dat vaak, naar rogue territorium gaan?" vroeg ze uiteindelijk dan toch, haar wenkbrauw optrekkende terwijl ze hem een vragende blik gunde. Dat was toch iets wat ze wou weten, waarom een Riverclan warrior zich in godsnaam op niemandsland bevond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 22:55

Een zachte glimlach verscheen op zijn lippen. Ach wat maakte het ook uit. Deze leerling deed enkel wat ze geacht werd te doen. Daar kon Stormlight enkel achterstaan. Ze deed haar best voor haar clan en daar mochten ze trots op zijn! De vraag die ze stelde trok zijn aandacht toch meer dan de omgeving. 'Ach zo nu en dan. Meer om op de hoogte te blijven van alles wat er buiten de clan gebeurd. Je moest eens weten hoeveel er buiten deze bomen te zien is. Maar ook de nieuwtjes die er zijn waar een kat nuttig gebruik van kan maken.' miauwde Storm zonder echte info vrij te geven. Hij verlaagde zijn kop zodat ze niet al te hoog hoefde te kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 10:23


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Lionpaw spitste haar oren toen de kater antwoordde en gleed even met haar amberkleurige blik opzij, om hem aan te kijken. Ze vond het alsnog verdacht. Waarom zou een Riverclan krijger er baat bij hebben te weten wat er gaande was in niemandsland? Zolang ze geen problemen hadden met rogue's, dan was daar toch geen reden toe? De rood met witte kattin verbeet deze opmerking en knikte slechts. "Ik blijf toch het liefst zo ver van de rogue's en Bloodclanners weg." merkte ze op, terwijl ze haar weg vervolgde richting de grens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 22:14

Stormlight bemerkte dat de kleine leerling naast hem wat had willen zeggen en zijn blik gleed dan ook zijdelings in haar richting, maar ze zweeg. Misschien zou er nog wat komen? Ah ja hoor daar had je het. 'Hm, ja voor jouw leeftijd gezien zal dat wel beter zijn, maar Als er een groep katten van buiten de clan zou willen aanvallen dan is het handig om dat te weten.' miauwde Stormlight met een kleine knipoog naar de leerling naast hem. Natuurlijk viel er niemand donder of rivierclan territorium binnen nog niet tenminste!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 17:26"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De kater had het nodig gevonden om Lionpaw te mokken met haar leeftijd. De rosse kattin onderdrukte de neiging om met haar goudkleurige ogen te rollen en vervolgde slechts haar pootstappen richting zijn gebied. "Maar als er geen teken van rogue aanwezigheid is aan onze grenzen, dan moeten we het toch niet verder zoeken?" kaatste ze terug, opnieuw haar wenkbrauw optrekkende terwijl ze hem een zijdelingse blik gunde. Ze zag niet in waarom een kat buiten diens grenzen moest zoeken naar teken van indringers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 21:50

Hm ja daar had de kleine leerling wel een punt, maar Storm wist dat geen kat vlak langs de grens hoefde te lopen zoals elke clan dat wel deed. 'Soms is observatie van ver ook een manier om uit te vinden rond welke tijden een clan patrouilleert.' Gaf Stormlight terug en de gouden krijger bewoog even met zijn oren. Achter het tweebeen hek bewoog iets en het was geen prooi. Stormlight stopte met praten en keek ook richting het hek de geur van een kat dreef mee op de wind. Wie daar liep zou een vriend of vijand kunnen zijn!?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
218
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 29 maa 2020 - 17:48"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Lionpaw wiebelde met haar oren. Nog steeds begreep ze zijn antwoord niet. Ze wou hier niet de wijsneus uithangen, maar kon het niet laten om toch opnieuw haar mond te openen. "Maar dat weet je toch ook als je langs de grenzen gaat, hoe sterk de markeringen zijn?" miauwde ze, haar amberkleurige ietwat vernauwende omdat ze zijn principe niet begreep. Maar misschien werden Riverclanners wel op een andere manier getraind dan hun. Misschien dacht Lionpaw té stereotype. De rood-witte apprentice maakte een mental note om dit later na te vragen aan Eveningglow tijdens een van hun trainingsessies. Ze zou niet zeggen waarom ze deze vraag stelde, of misschien als het er echt op aankwam. Lionpaw wou niet in de problemen geraken en alhoewel ze nu niets verkeerds deed wou ze dit alsnog liever verzwijgen. Tenzij de kater plots lastig begon te doen, dan had ze geen keuze dan dit te melden aan haar deputy.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimeGisteren om 20:55

Ah wat kon de jeugd soms toch nog lekker naïef zijn. Stormlight begreep dat ze het moeilijk vond om het te begrijpen, maar was blij dat ze het houten tweebeen hek achter zich konden laten. 'Wel als je een prooi wil vangen voor je Clan zie je de prooi soms ook van ver en voor je erheen gaat sluipen kijk je of die jouw niet ziet voor je dichterbij sluipt om later aan te vallen.' legde Storm simpel uit. 'Enkel zal een kat van buiten af nooit in zijn eentje een groepje katten aan kunnen. Dus vergaart die eerst informatie om een mogelijke aanval te organiseren om dan het jacht gebied van de clan binnen te vallen. Zo zou een weg geschoten muis bijvoorbeeld een groep muizen en misschien zelfs vogels op kunnen trommelen om met zijn allen 1 kat te lijf te gaan. Nu hebben we het geluk dat onze prooi niet zo goed na kan denken als wij katten.' vervolgde de gouden kater en stapte rustig door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My name is no
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: