My name is no 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My name is no

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
199
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 20:17


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De rossige kattin baande zich een weg naar de grenzen. Haar oortjes waren gespitst en haar amberkleurige ogen hield ze gefocust op haar omgeving. Het was koud, waardoor ze haar tempo hoog had liggen, in de hoop het wat warmer te krijgen. Ze verveelde zich en had besloten de grenzen nog eens na te gaan. Als ze tijd over had, herhaalde ze wat ze geleerd had tijdens haar trainingen. Ze had zich altijd voorgehouden dat ze een goede warrior ging worden. En dat kon ze enkel worden door zo hard mogelijk te trainen. Niet dat ze het niet kon, maar perfectionisme zat nu eenmaal in haar bloed. Haar vader had ook nooit tegen losse eindjes gekund.
Lionpaw hield halt toen ze aan de grens stond van het rogue territorium. Wat nu? Hier was ze nog niet vaak geweest. Het voelde dan ook spannend aan. Haar blik staarde over de uitgestrekte vlaktes. Hoe konden katten in Starclan's naam alleen leven? Lionpaw kon zich niet inbeelden om niemand te hebben om tegen te praten. Of samen te eten, de spelen.. ervaringen uit te wisselen. Ze zou wegkwijnen van eenzaamheid als rogue, dat was iets waar ze zeker van was. Plots hoorde ze lawaai, waardoor ze richting de grond dook en haar oren plat legde. "Wie is daar?"


My name is no UVSBDSA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 21:06

Met kalme passen stapte een goud bruin gevlekte kater langs de grenzen. Hij had net weer een stuk informatie verkregen vanuit het eenlingen territorium. Al behield hij die dingen meer voor zichzelf en vooral voor zijn clan. Stormlight trippelde op zijn dooie gemakje langs de tweebeen boerderijen. Hij was hier al zo vaak geweest, maar toch deed hij deze dingen enkel wanneer hij vrij was van zijn taken als krijger. Voor de rest diende hij zijn clan natuurlijk. Maar zijn weg werd versperd door een houten hek die de wei scheiden van de rest van de wereld. Hm... Dat zou springen worden en anders kon hij die kisten gebruiken die ook van hout waren. Snel en licht voetig sprong Storm van kist naar kist, maar de laatste stond nog al wankel waardoor die weg zou vallen als de bengaal niet snel maakte dat hij weg kwam. De kist viel weg zodra zijn voorpoten over de rand van het hek gehaakt waren. Wat een enorm kabaal veroorzaakten. Een stem trok echter zijn aandacht nadat de rivierclan kater zich veilig op de rand getrokken had. Aan de stem te horen was het nog een jonge kat. 'Wees gerust het waren enkel houten tweebeen bakken die om vielen!' riep Stormlight kalm en liet zich in van het hek af glijden op de grond en landen soepeltjes waarna hij zich behagelijk uitrekte voor Storm ging zitten en zijn voorpoot likte. Och hij was dan wel nu in donder territorium, maar dat was nu nog maar een klein stukje en veel bijzonders kwam hij hier niet doen dan door reizen naar zijn eigen territorium.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
199
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 22:03


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Een kabaal bereikte haar oren en ze legde deze nog platter in haar nek. Vervolgens reikte ook een.. vissengeur haar neus, waardoor ze haar ogen wat vernauwde. Riverclan? Op rogue territorium? Lionpaw meende toch echt wel dat ze de geur rook van een van zo'n vissenvreters. Ze had goed opgelet tijdens haar trainingen en was er haast van overtuigd dat ze Riverclan rook. Was ze nu gek aan het worden? Dat begon dan al goed... ze was nog maar zeven manen oud..
Toen er plots een gestippelde krijgers verscheen, gingen haar nekharen wat overeind staan. Toch Riverclan! Hij beweerde dat ze gerust mocht zijn. Haar amberkleurige blik vernauwde zich terwijl ze zich terug groter maakte en haar blik op hem wierp. "Wat doet een Riverclan krijger op rogue gebied?" vroeg ze, terwijl ze een wenkbrauw ophaalde. Vervolgens keek ze even naar zijn poten. Oh.. hij bevond zich op.. "En.. eh, je bevind je op Thunderclan gebied." vervolgde ze. Lionpaw wist dat ze geen schijn van kans maakte hem te verjagen maar ze wist dat het haar plicht was hem alsnog te verzoeken weg te gaan. Wacht maar tot ze groter en sterker was...


My name is no UVSBDSA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimema 6 jan 2020 - 22:54

Ongestoord bleef Stormlight doorgaan zijn voorpoot te likken en af en toe haalde hij die over zijn oor om het van zand te bevrijden die er tijdens het rennen op neer gedaald was. De woorden van de leerling liet hem even opkijken voor hij weer een lik over zijn poot gaf en die nogmaals over zijn oor veegde. 'Dat zijn jouw zaakjes niet.' miauwde Storm geamuseerd en zetten zijn linker voorpoot neer en begon nu zijn rechter voorpoot te likken en die over zijn andere oor te vegen. 'Hm... Wat te doen, wat te doen?' murmelde de bengaal en schudden zijn kop nadat hij klaar was. 'Dit was de enigste plek waar een berg tweebeen dingen stonden om over dat hoge hek te komen.' zei Storm en wees met zijn staart naar het tweebeen hek dat hoge was dan de meeste hekken die hij ooit geklommen had. Als die tweebeen kisten er niet gestaan hadden had hij er waarschijnlijk nooit op kunnen komen. Elke andere kat zou er moeite bij gehad hebben. Stormlight stond en en rekte zich even uit voor hij weer naar de kleine rood/witte leerling keek. Ze was nog jong maar niet bang uit gevallen. Hij mocht haar nu al en er kwam een vriendelijke glimlach op zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
199
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 18:38"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De kater beweerde dat het haar zaken niet waren, waardoor ze haar amberkleurige ogen vernauwden. Ze vond het maar verdacht. Maar de rosse kattin wist dat ze hem geen antwoorden kon afdwingen. Zeker niet vanwege het leeftijdsverschil. Hij vervolgde dat hij geen keuze had gehad dan op Thunderclan territorium te landen. Lionpaw keek even naar beneden, waarna ze haar blik terug op de Riverclan kater richtte. "Wel, nu heb je wel een keuze." begon ze, haar stem neutraal maar niet onvriendelijk. Het zou dom zijn moest ze haar mond voorbijpraten. Iets zei haar dat ze daar nog niet toe in staat voor was. Ze was nog maar net zeven manen en was in geen enkele manier sterker dan de kater die voor haar stond. "Zal ik je naar Riverclan territorium begeleiden?" stelde ze vervolgens voor, hopende dat hij niet moeilijk zou doen en gewoon op haar aanbod inging.


My name is no UVSBDSA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimevr 17 jan 2020 - 22:08

Jep zoals Stormlight al gezien had ze was een scherp en pittig dametje. Hoewel er even een aarzeling leek te zijn. Hm, echter stelde ze voor hem naar zijn eigen territorium te begeleiden. Je laat er geen gras over groeien. Knap voor jouw leeftijd.' prees Storm haar en tikte even plagend met zijn staart tegen het oor van de leerling. Nee hij was de moeilijkste niet, echter kon hij de andere kat wel plagen natuurlijk, maar de bengaal bleef altijd binnen de perken. 'Zullen we dan maar Oh grote krijger in spe?' vroeg Stormlight geamuseerd en hij wees met zijn staart langs het lange tweebeen hek. Die zeker wel heel wat territoria van de eenlingen besloeg. Het zwenkte zelfs wat af van het woud, maar dat zou de rood/witte leerling zo wel zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
199
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimema 27 jan 2020 - 19:56


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Toen de kater tegen haar oor tikte moest de rossige kattin een geïrriteerd gevoel onderdrukken. Ze had het niet graag dat andere katten haar aanraakte, laat staan onbekende katten. Maar het compliment dat haar werd toegeworpen nam ze wel met genoegen in ontvangst. De geamuseerde toon die volgde, echter niet. Ze mocht misschien dan nog jong zijn, ze had het alles behalve graag dat ze bespot werd. De rood met witte kattin sloeg even met haar staart in de lucht en zette vervolgens een tred. Hopelijk kwamen ze snel aan Riverclan territorium.


My name is no UVSBDSA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimedi 28 jan 2020 - 22:06

Goed, goed, Stormlight leek vaak eerder een losbol die zich nergens wat van aan trok nog dat hij zich ook maar ergens zorgen om scheen te maken, maar dat was niet meer dan schijn. De bengaalse kater deed dat juist expres zodat andere katten zich dan minder op hun hoede bij hem waren en dan vaak dachten dat Storm een gemakkelijke kat was die ze bij invloeden konden. Maar van binnen hield Stormlight alles en iedereen scherp in de gaten al straalde hij volledige onbezorgdheid uit. Hoewel De kleine leerling was begonnen met lopen. Rekte de Rivierclan krijger zich nog even uit tot al zijn spieren trilde. Daarna volgde hij in kalme haast slome tred achter de rood/witte katje aan. 'Erg spraakzaam ben je niet he?' vroeg Stormlight en liet een duidelijke geeuw horen waarna hij gespeeld vermoeid met zijn ogen knipperde. In feiten was Storm nog zo fit als een hoentje, maar de bengaal deed alsof hij heel erg moe was. Ook zijn poten slofte lichtjes over de bosgrond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
My name is no DPKsfdL
Chi
199
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 8:40


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
De bengaalse kat merkte op dat ze niet bepaald spraakzaam was. Lionpaw wierp haar amberkleurige blik op de kater en haalde haar schouders op. "Volgensmij is het ook niet de bedoeling om koffiepraatjes te houden met katten uit een andere Clan." begon ze, waarna ze even nadacht over haar woorden. Een grijns verscheen op haar gelaat. "Volgens mij, volgens mijn mentor en volgens de warrior code geloof ik." vervolgde ze, nogmaals haar blik op de oudere kater werpende. Lionpaw was eentje die zich aan de code zou houden en haar Clan niet teleur wou stellen. Als ze daarom in stilte een vijand van het territorium moest deporteren, so be it. Niet dat ze echt zin had in een gesprek met de kater... Ze wist namelijk niet goed of ze hem vriendelijk moest vinden, of juist irritant.


My name is no UVSBDSA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: My name is no   My name is no Icon_minitimewo 12 feb 2020 - 22:31

De woorden van de jonge leerling klonken oprecht en als een herinnering die zijn mentor hem keer op keer weer scheen te moeten herhalen. Ach ja. Hij was al vanaf zijn leerling tijd al vaak genoeg van hun territorium af gedwaald om later weer terug te komen en met wat voor schat aan informatie hij dan had verworden mee te delen aan zijn mentor. 'Autsj, jij bent nu al een harde tante. Een simpel gesprek is nog geen koffiepraatje zoals jij die net noemde.' grinnikte Storm en deed net alsof ze hem ferme tik op zijn oor had gegeven. De bengaal schudden even zijn kop en was niet van plan om snel weer op zijn eigen territorium te komen. Daar kon hij nog snel genoeg naar terug gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My name is no
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: