Whatcha say - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Whatcha say

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Falconpaw
Med. cat apprentice
Whatcha say - Pagina 2 SCwUkVM
Bo~
977
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Whatcha say   Whatcha say - Pagina 2 Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 23:10


Het was iets wat hij niet had verwacht natuurlijk, deze vriendschap in het algemeen. Maar goed dat hij nog redelijk goed was in vriendschappen sluiten, dat was natuurlijk één van zijn sterke punten. Dat hij sociaal genoeg was om zelfs vriendschappen te sluiten met katten uit andere clans. En ze hadden op dit moment ook wel aardig wat gesproken over andere dingen, dingen die veel katten niet begrepen. Dus op de één of andere manier was er ook een bepaalde connectie, waar ze elkaar begrepen. Het hielp ook zeker dat de rode poes ook iemand was die sociaal leek te zijn. ”Dankjewel voor deze vriendschap, Starclan.” klonk er van haar af terwijl ze naar de lucht boven hen keek. Falcon grinnikte even zachtjes, maar als hij eerlijk was.. dan was hij oprecht blij dat deze vriendschap aan het ontstaan was, je wist maar nooit wanneer je een vriendschap zoals deze nodig zou hebben. Hij volgde de andere apprentice zeker, want als er iemand die water kon vinden was het een thunderclanner toch? Vooral met hun aangrenzende territorium met RiverClan, dat was toch iets wat ze wel dan moest kunnen vinden? Goed, die van hen grensde ook aan RiverClan, maar zij konden niet in het water komen zoals ThunderClan kwam. ”Ehh, Falconpaw..” klonk er terwijl de poes haar pas begon te vertragen en ze met een schaapachtige glimlach naar hem begon te kijken. ”Weet jij waar we ergens water kunnen vinden?” klonk er met een schuldbewuste blik aan keek. Een lach ontsnapte uit zijn bekje terwijl hij haar aan keek met een brede glimlach op zijn gezicht. ”Een ThunderClanner weet niet eens water te vinden in de buurt?” sprak hij licht lachend tegen de poes, waarna hij zijn kopje even schudde. ”Grens met RiverClan?” stelde hij met een schaapachtige glimlach terug aan de poes voor.


So I drown it out like I always do
Dancing through our house with the ghost of you
Whatcha say - Pagina 2 Falconos
And I chase it down, with a shot of truth
That my feet don't dance like they did with you
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liondance
Member
Whatcha say - Pagina 2 Zt19C6Q
Chi
532
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Liondance
BerichtOnderwerp: Re: Whatcha say   Whatcha say - Pagina 2 Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 20:44

Haar amberkleurige blik stond schuldig. Het was nu eenmaal dat de rood-witte poes water vermeed als de pest. Ze had het er niet mee. Haatte het, verachtte het. Wat was er nu goed aan? Behalve om je dorst te stillen dan. Teveel regen zorgde voor overstromingen, te weinig voor droogte. Zie wel, water was nergens goed voor.
De woorden van Falconpaw zorgden er even voor dat ze haar ogen vernauwde en hem semi-beledigd aankeek. "Ik weet heus wel water liggen," miauwde ze toen. De ander stelde de grens met Riverclan voor. Damn, nog iets wat ze vermeed wanneer ze kon. Naast het feit dat ze Falcon had leren kennen, was dit niet echt haar geluksdag, right? Lionpaw knikte en begon haar een weg naar Riverclan aan te stellen. Vervolgens opende ze haar bekje terug, de kater een zijwaartse blik schietende. "Ik wou gewoon je kennis uittesten." miauwde ze toen, waarna ze haar kopje wat hoger hield en nonchalant voorop begon te lopen.


Whatcha say - Pagina 2 DJhlB4D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
Whatcha say - Pagina 2 SCwUkVM
Bo~
977
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Whatcha say   Whatcha say - Pagina 2 Icon_minitimema 3 aug 2020 - 0:38


De ambere ogen stonden schuldig op hem gericht, wat, ze liep echt gewoon ergens heen terwijl ze niet wist waar precies? Dat was stiekem toch wel een beetje grappig moest hij eerlijk vermelden, hij wist alleen niet zeker of de poes het ook wel zo grappig zou vinden als dat hij het vond. Toen hij daarom ook de grap maakte, vernauwde de rood-witte poes haar ogen meteen en keek hem ook half beledigd aan. Ha, daar had hij haar wel te pakken hoor. ”Ik weet heus wel water liggen,” klonk er van de poes af, waarop Falcon even grinnikte en lichtjes met zijn ogen rolde. Natuurlijk” weet je dat.” Sprak hij geamuseerd, waarna hij voor stelde om richting de riverclan grens te gaan, daar was zat water om zich in te gaan wassen niet waar? Lionpaw knikte op zijn voorstel, waarna ze hem zijwaarts aan keek terwijl ze weer begon te spreken. ”Ik wou gewoon je kennis uittesten.” klonk er van haar af, waarop hij een lach niet kon onderdrukken, echt waar? Ze hield haar kop ook nog nonchalant op terwijl ze weer begonnen te lopen en Falcon met een grijns haar kant op keek. ”Oh dat is het? Ik dacht dat je voor een seconde even was vergeten waar alles lag.” sprak hij geamuseerd tegen haar terwijl hij rustig achter haar aan liep.


So I drown it out like I always do
Dancing through our house with the ghost of you
Whatcha say - Pagina 2 Falconos
And I chase it down, with a shot of truth
That my feet don't dance like they did with you
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Whatcha say
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: