[Clanevent] Back From The War 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Clanevent] Back From The War

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Indra
Member
[Clanevent] Back From The War BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 13:41


De slanke tabby liep zo snel als ze kon terug naar Windclan; ze deed niet de moeite om te checken of de Riverclanners en Thunderclanners ook wegraakten, want dat was haar probleem niet. Ze had haar drie Windclanners bij zich, relatief veilig, en dat was alles dat telde. Ze hijgde toen ze het camp binnenkwam; de wonden op haar borst en haar neus en in haar oor staken pijnlijk, hoewel ze grotendeels gestopt waren met bloeden. Maar Amberstorm zat wel volledig onder het bloed, niet alleen dat van haar, maar ook dat van de Bloodclanner wiens leven ze vandaag genomen had.

Maar dat hield Amberstorm niet tegen. Ze sprong op de hoge rots, minder soepel dan normaal door de uitputting. "Katten van Windclan.", sprak ze de clanleden aan, die momenteel waarschijnlijk wel nieuwsgierig waren naar hoe het gegaan was. "Acorndust heeft ons verraden. Hij liep weg van de reddingsgroep en Shadowclan vocht terug, onder leiding van Bloodclan. We hebben geluk dat we alle vier veilig terug in het camp geraakt zijn.", mauwde ze, haar stem duidelijk boos. Ze voelde zich verraden - ze wist dat ze Shadowclan niet hadden moeten gaan helpen, dat dat een fout geweest was. Volgende keer zou ze koppiger zijn over haar mening, zodat zoiets niet opnieuw zou gebeuren. "Het is duidelijk dat Shadowclan niet geholpen wil worden en dat zullen we dus ook niet meer doen.", vervolgde ze, een strenge blik werpend op de katten onder haar. "We zullen wel meer patrouille's uitsturen naar de grens met Shadowclan. Bloodclan mag niet verder uitbreiden." Nee, Windclan moest veilig blijven, boven alles. "En onthou: wie Windclan niet op de eerste plaats zet, zal daarvoor gestraft worden."

"Je bent gewaarschuwd."

En met die woorden sprong ze van de rots af; lichtjes wankelend op haar poten nu de adrenaline van het gevecht langzaamaan aan het verdwijnen was, en ze zich plots zwak voelde van bloedverlies en van vermoeidheid. Maar Amberstorm liet zich niet zwak lijken, en ze herstelde zich snel.  

OPEN voor heel Windclan!

Vervolg op dit topic: https://www.warriorcatsnl.com/t42154-de-plan-i-ve-come-to-take-what-is-mine


[Clanevent] Back From The War WpFgCIB
[Clanevent] Back From The War 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[Clanevent] Back From The War 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 13:49

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceDe gevlekte kater had gewaakt totdat de katten die hij had weggestuurd terugkwamen. Vermoeid wreef hij de slaap uit zijn ogen en probeerde hij zich weer te focussen op de horizon. Hoe lang waren ze al weg geweest? Hij wist het niet meer met zekerheid te zeggen. Hij kneep zijn ogen samen toen hij schimmen tegen de achtergrond begon te zien. Was het de slaap die hij tekort gekomen was of waren ze het echt. De kater veerde overeind en zag gelukkig alle vier de katten terugkomen.

Amberstorm liep direct door naar de rots waar ze gelijk de Clan bijeen riep. Hij wiebelde met zijn oren, wat was er gebeurd daar in ShadowClan? Ze zag er gehavend uit, net als de andere katten die mee terug waren gekomen maar gelukkig wel levend. "Acorndust heeft ons verraden. Hij liep weg van de reddingsgroep en Shadowclan vocht terug, onder leiding van Bloodclan. We hebben geluk dat we alle vier veilig terug in het camp geraakt zijn." miauwde Amberstorm en hij siste. "De vuile rat" gromde hij en legde zijn oren in zijn nek. Daar stond je dan met je goede gedrag, proberend een andere Clan te helpen. "Het is duidelijk dat Shadowclan niet geholpen wil worden en dat zullen we dus ook niet meer doen." verklaarde zijn Deputy en hij knikte. We zullen wel meer patrouille's uitsturen naar de grens met Shadowclan. Bloodclan mag niet verder uitbreiden. En onthou: wie Windclan niet op de eerste plaats zet, zal daarvoor gestraft worden.". Na deze woorden sprong ze van de steen af en hij liep in haar richting. "Als je wonden behandeld zijn wil ik je graag spreken in mijn Den. Goed gewerkt Amberstorm" miauwde hij haar toe om haar te complimenteren op het werk dat ze geleverd had.[Clanevent] Back From The War JXidV8r
[Clanevent] Back From The War Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Nighthowler
Member
[Clanevent] Back From The War WAjZ84V
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⛤ 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nighthowler
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 13:55

the way to a vision of renewal isby moving through the darkness
Ze waren terug. Met samengeknepen ogen keek ze naar Crowcall. Was ze oké? Night spitste haar oren terwijl ze naar de uitleg van Amberstorm luisterde. De deputy zag er nogal heftig uit, met bloed en verschillende wondes. Het deed haar doen afvragen of het niet beter was als ze met meerdere katten waren gegaan; juist omdat Shadowclan blijkbaar tegen hen had gevochten. Haar haren stonden wat gespannen overeind. Als die clan zou graag vechten wou, hadden ze een heus gevecht moeten brengen. Een korte grinnik rolde over haar lippen bij het dreigement van Amberstorm. Wanneer zette je Windclan niet op de eerste plek? Want Nighthowler wist dat de deputy zelf ook verschillende twijfelachtige dingen gedaan had. De laatste dramatische woorden van de tabby deden haar al helemaal humorieus kijken. Wat een onzin. Wie was Amberstorm dat ze zulke dingen zeggen kon? Ze tikte kort lichtelijk nijdig met haar staart, waarna ze naar haar zus toe liep. "Crow, wat is er daar gebeurd?"
MONTY


[Clanevent] Back From The War UetyjkP
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[Clanevent] Back From The War 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 13:57

You better hide that heart of yours
Haar bloed kookte. Ze staarde op naar Amberstorm terwijl de deputy sprak. Acorndust had hen allemaal verraden. Acorndust had met zijn staart tussen zijn poten hun lopen voorliegen. En nu, nu hadden ze starclan zij dank het overleefd. Ze moest er niet aan denken dat een van de vier katten overleden was. Sure sure, ze mocht ze niet allemaal even erg, maar ze waren clangenoten. En die gingen allemaal voor. Zeker Rout.. Met een luide grom liet de Elder van zichzelf horen. Starend naar de kattin die toen Acorn hier was zo hard hadden geroepen dat ze mee wouden. Inclusief haar zus. ”En jullie wouden die kakkerlak helpen!” Beet ze de katten toe. ”Jullie wouden een verrader helpen boven jullie eigen clan. Wat als jullie mee waren gegaan, dan waren jullie nu dood!” Woedend keek ze naar de katten haar staart dik. ”Niemand heeft onze hulp nodig, niemand behalve wij zelf. De andere clans kunnen stikken. En zeker Shadowclan.” Ze spuugde op de grond, klauwen woelend in de aarde. Ze haatte ze. Ze haatte Acorndust voor de clan in gevaar brengen. Ze haatte dat ze niet zelf achter die vlooienbaal aan kon gaan om hem eens een lesje te leren.
Ze haatte dat haar zus voor hem had willen kiezen en niet voor hun clan..
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[Clanevent] Back From The War Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:04

De groep was terug. Nijdig liep ze hen achterna. Ze had erbij willen zijn, had willen meemaken hoe een gevecht was. De geur van bloed hing duidelijk in de lucht, maar daar schrok Milky niet van terug. Nee, een litteken of twee zou haar juist cool maken. En als ze lelijk waren, zou ze ze toch nooit te zien krijgen. Maar de woorden van Amberstorm deden haar oren in haar nek glijden. Wat..? Shadowclan had hen voorgelogen?! Woedend schoot haar vacht overeind, en ze siste hard. "Hoe durven ze!" miauwde ze verontwaardigd, maar voordat ze meer kon zeggen, ging haar eigen zus opeens flink tegen haar tekeer. Met grote, stampende passen liep ze naar Wisteria toe. "Moet je is heel goed luisteren!" riep ze boos. "Ik wou gewoon mee omdat ik een paar Bloodclanners in elkaar wou trappen, niet voor Shadowclan! Het kan mij helemaal niets schelen of ze daar leven of niet en dat je dat zegt laat zien dat je mij helemaal niet kent!" Milky schreeuwde het hele kamp bij elkaar, ontzettend boos dat haar zus haar opeens van alles begon te verwijten. Haar klauwen vestigden zich in de grond waarna ze deze hard omhoog trok en een regen aan aarde, steentjes en zand richting Wisteria gooide. "Als jij het zou kunnen zou je ook mee gewild hebben doe maar niet alsof je daar boven staat alleen omdat je niks KAN!"


[Clanevent] Back From The War Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[Clanevent] Back From The War 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:10

You better hide that heart of yours
Haar zusje schreeuwde tegen haar. Voor een seconde schoten haar oren naar achteren en staarde ze met wijd open gesperde ogen naar Milky. Hoe kon ze.. Hoe kon ze haar zo.. Voor de ogen van het hele kamp. Haar staart verdikte zich en ze holde haar rug. ”Ik niets kan! Ik kan tenminste zien!” Schreeuwde ze terug naar haar zus. Tranen brandend in haar ogen. Starclan dankend dat haar zus die zwakte niet zou kunnen pakken. ”Je denkt dat je heel wat bent, maar wat zou je willen doen in een gevecht. Behalve gepakt worden door de eerste de beste Bloodclanner. Ik zou je nu kunnen aanvallen en je kan er geen kloot tegen doen Milky, Want je ziet me nieteens aankomen!” Het was laag. Maar het was alles waar ze op aan kon grijpen. ”Ik wou dat je dood was!” Met die woorden haalde ze met uitgestoken nagels uit naar haar zusjes gezicht. ”Ik weet dat je alleen maar wou om een coole battlescar te krijgen dus alsjeblieft! Ik hoop dat je er trots op bent. Een litteken van je eigen nutteloze zus!” hopelijk zou het infecteren en zou ze doodgaan. Was ze daar ook vanaf. Stomme zus.. Dacht dat ze alles was.
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[Clanevent] Back From The War Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:15

Ze voelde het in de lucht hangen; ze had haar zus heel erg boos gemaakt. Hard hijgend van haar uitbarsting keek ze in de richting van Wisteria. Mooi! Dacht ze boos. Hopelijk heeft ze pijn, heel veel pijn. Dat is wat ze verdiende door haar zo aan de schandpaal te binden. Toch? Maar plots kwamen er woorden terug. Oh! Oh! Dat was LAAG! Hard siste Milkypaw naar haar zus. Wat een grafopmerking! Met oortjes ver in haar nek gelegd luisterde ze naar wat haar zus blijkbaar nog meer allemaal over haar dacht. "JE WEET NIET WAAR JE HET OVER HEBT!" gilde ze hard. "SHATTEREDICE HEEFT MIJ GETRAIND! JIJ HEBT NOOIT EEN TRAINING GEHAD!" vervolgde ze hysterisch, en toen ze plots een klauw over haar neus kreeg gepaard met de opmerking dat ze dood zou moeten zijn, liep de emmer over. Ze zou haar! Met een bloedende neus duwde ze haar oren overeind zodat ze alles kon horen. De woorden die haar zus uitsprak gaven precies aan waar ze stond. Met een goed ingeschatte sprong, zoals Shatteredice haar geleerd had, sprong ze op Wisteria af. Haar nagels uitgeslagen, want de ander had haar ook verwond! Ze ZOU HAAR!


[Clanevent] Back From The War Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Houndtemper
Member
[Clanevent] Back From The War Giphy
Rebecca
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:20

Houndtemper


Er was een hoop opschudding waardoor de grijze kater zijn kop slaperig ophief uit zijn mosbed. Gisteren was Amberstorm met een kleine patrol vertrokken, waren ze terug? Hij schudde snel de mossen uit zijn pels en liep naar buiten toe om de Deputy nog net op tijd op de steen te zien springen. Hij vernauwde zijn ogen even en ging zitten terwijl de Deputy verhaal deed. Verbaasd keek hij naar haar, wat? BloodClan en ShadowClan hadden onder een hoedje zitten spelen? Dat kon niet vrijwillig geweest zijn toch? Of was ShadowClan echt zo afgegleden. "Ik bied me aan voor meer patrols!" miauwde hij en stak zijn borst een beetje vooruit. Hij kon toch wel meer doen dan alleen een patrol op een dag. Hij draaide zich om en net op dat moment hoorde hij de zus van Wisteriawisp haar schreeuwen. "Als jij het zou kunnen zou je ook mee gewild hebben doe maar niet alsof je daar boven staat alleen omdat je niks KAN!". Dit was echt olie op het vuur gooien, hij wist hoe trots Wisteriawisp was op wat ze allemaal wel kon. Hij maakte zich snel uit de poten maar hij was wat aan de late kant, hij zag hoe de nagels van Wisteriawisp richting Milkypaw gingen en doel troffen. Hij sprong snel naar voren om tussen de zussen te landen en richtte zijn blik naar Wisteriawisp. "Wisteria, kalmeer!" miauwde hij met ernst in zijn ogen die groot waren van schrik en voelde toen de nagels van Milkypaw in zijn heup landen.

no notes
Elyon©


[Clanevent] Back From The War JElzi98
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[Clanevent] Back From The War BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:24

Een rumoer van ongeloof en verraad gleed door het camp heen toen Amberstorm van de rots af sprong. Stallionstar kwam op haar af, mauwend dat hij haar wou spreken toen haar wonden verzorgd waren en dat ze het goed gedaan had. Amberstorm knikte enkel even naar hem; ze was complimentjes krijgen niet bepaald gewend, en vond het over het algemeen makkelijker om ze gewoon te negeren. Er waren nog veel dingen misgegaan, dingen die beter hadden kunnen zijn. zo goed had ze het helemaal niet gedaan. Maar toen begonnen plots twee katter hysterisch tegen elkaar te schreeuwen; Milkypaw en Wisteriawisp, twee zussen. En het werd lelijk, elkaar dingen toeroepend over de ander zijn handicap. Amberstorm fronste even, wou er net tussenkomen toen Wisteriawisp ineens uithaalde en een kras trok over haar zusje's neus - maar natuurlijk liet Milkypaw dat niet zomaar gaan, want die sprong nu natuurlijk ook op haar zus. Houndtemper sprong ertussen, maar werd geraakt door de klauwen van de apprentice. Amberstorm sprong op hen af en deed een poging Mistypaw aan de kant te duwen, van het tweetal af, ook al trok ze hiermee de wond op haar buik open en begon ze opnieuw te bloeden. "Milkypaw. Wisteriawisp. We gaan niét onderling vechten.", mauwde ze hen streng toe, hijgend en bloedend. "En omdat jullie besloten hebben dat jullie liever als kleine kittens kibbelen, mogen jullie een maan lang samen de nesten van de queens vervangen. Misschien leren jullie dan samenwerken.", vervolgde ze, hen één voor één aankijkend met een strenge blik in haar groene ogen. Hadden ze haar daarnet niet gehoord dan? Niets aan onderling vechten was Windclan op de eerste plaats zetten, in tegendeel zelfs - en dus zouden ze ervoor gestraft worden. Zo simpel was het.


[Clanevent] Back From The War WpFgCIB
[Clanevent] Back From The War 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[Clanevent] Back From The War 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:32

You better hide that heart of yours
Hoe.. De gore.. Een luide grom liep over haar lippen. ”En waar is Shattered nu he! Die verliet nog liever Windclan dan jouw training afmaken. Zegt wat over jou nutteloos kind!” schreeuwde ze naar haar zus. Echter wat achteruit krabbelend toen ze zag dat die op haar af wou springen. Ho eens. Dat kon ze niet aan. Maar haar redder in nood schoot er tussen. Wat Hound sprak hoorde ze niet, al wat ze zag waren de nagels van haar zus die in Houndtemper zijn vacht.. In hound. Haar.. Hart bonsde in haar keel terwijl ze bloed zag wat haar gehele gezichtsveld rood maakte. ”Jij vuile! Hoe durf je Hound pijn te doen!” Schreeuwend probeerde ze bij haar zus te komen. Vol tegen het lijf van de deputy op bonzend. Slijm uit woede over haar tanden druipend terwijl ze opnieuw uit probeerde te halen naar haar zus. ”Hoe durf je! Rot op achter je mentor aan!”
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[Clanevent] Back From The War Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:37

Het was helemaal niet haar bedoeling om iemand anders dan haar zus te raken, maar ze kon er eerlijk gezegd ook niks aan doen dat Houndtemper er zelf tussen sprong en de klap opving. Ze wist wel dat ze niet Wisteria geraakt had, dit rook ze meteen aan de geur die plots tussen hen kwam. Haar nagels duwden zich echter wel diep in het lichaam van de ander en ietwat geschrokken trok ze zich terug. Dat was niet de bedoeling geweest. Wisteria begon over haar mentor en hard gilde Milky, niet eens meer met woorden, gewoon keihard gillen. Ze hoorde niet eens wat Amberstorm zei, ze wist dat ze gewaarschuwd werd, maar ze kon er op dit moment weinig acht op slaan. Wisteria krabde haar kant op, dit merkte ze aan hoe de grond voelde door de stappen die er gezet werden. Snel sprong Milky opzij, waarbij ze ook opnieuw naar haar zus sloeg. "Ik haat je ik haat je ik haat je!!!" gilde ze, haar stem overslaand en brekend. Want Milkypaw miste haar mentor verschrikkelijk en ze wou dat NOOIT iemand wat slecht over haar zei! "IK MAAK JE AF!!! ZOALS JIJ VAN PLAN WAS MET ONZE JONGERE SIBS!"


[Clanevent] Back From The War Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[Clanevent] Back From The War BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:45


Maar de kleuters luisterden natuurlijk niet naar haar, waarom zouden ze? Ze was maar de deputy, nietwaar, niet iemand met autoriteit of zo? Wisteriawisp voelde ze langs achteren op haar inbeuken; Amberstorm wankelde even, verzwakt als ze was door de letterlijke oorlog waar ze net nog van terugkwam voor ze hier dit gekibbel moest oplossen. Starclan, ze voelde zich net weer een queen en ze haatte het. Mistypaw probeerde opnieuw op haar zus te krabben en riep iets over hoe ze Wisteriawisp af zou maken - zoals die.. Hun jongere siblings wou afmaken? Hier werden grote geheimen op tafel gelegd. Maar dit was noch het moment, noch de plaats om dat soort dingen te openbaren. "EN ZO IS HET GENOEG", riep Amberstorm, woedend, en met alle kracht die ze in zich had sleurde ze Milkypaw aan haar nekvel weg van haar zus en diens vriendje.    


[Clanevent] Back From The War WpFgCIB
[Clanevent] Back From The War 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Houndtemper
Member
[Clanevent] Back From The War Giphy
Rebecca
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ★
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Houndtemper
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:50

Houndtemper


Amberstorm kwam tussenbeide en hij keek haar even dankbaar aan waarna hij weer wat rechter ging staan. Maar het leek er niet op dat de gemoederen tot bedaren kwamen. Milkypaw begon nog harder te schreeuwen en Wisteria schreeuwde woedend terug over het feit dat Milkypaw haar nagels in hem geslagen had. "Rustig Wis" miauwde hij zacht maar betwijfelde of hij over haar schreeuw heen zou komen. "IK MAAK JE AF!!! ZOALS JIJ VAN PLAN WAS MET ONZE JONGERE SIBS!" brulde Milkypaw nu en hij verwonder naar Wisteria en toen naar Milky die het overigens nooit zou zien om daarna Amberstorm te zien ontploffen en Milkypaw mee te nemen aan haar nekvel. Een zacht fluitje kwam tussen zijn tanden door en hij draaide zich naar Wisteria om. "Het gaat prima met mij Wis, kom. Laat je niet zakken tot haar niveau. Ik weet dat je beter bent dan dat'' miauwde hij en glimlachte even naar haar en hoopte dat dit haar zou kalmeren.

no notes
Elyon©


[Clanevent] Back From The War JElzi98
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[Clanevent] Back From The War 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 14:58

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceHet was nooit rustig vlak na een mededeling, vandaag was ook weer eens geen uitzondering. De gevlekte kater draaide zijn kop toen hij Wisteriawisp en Milkypaw naar elkaar hoorde schreeuwen. Hij fronste even en liet hen begaan, zolang het bij schreeuwen bleef was er geen nood om... Juist. Nu moest er wel ingegrepen worden. Wisteriawisp begon met uithalen naar Milkypaw en die zette op haar beurt haar nagels in een van zijn Warriors. Hij voelde hoe zijn nekharen overeind kwamen, wat was dit voor bende bazelende bavianen?

Amberstorm sprong al snel tussenbeide en legde hen een straf op maar dit kon net zo goed tegen de Campwand gezegd worden. De woorden die ze tegen elkaar riepen werden lelijker en lelijker totdat Milkypaw een paar woorden zei die niet goed landde. "IK MAAK JE AF!!! ZOALS JIJ VAN PLAN WAS MET ONZE JONGERE SIBS!" riep de zus van Wisteriawisp en hij sprong ook naar de katten toe en nam Milkypaw over van Amberstorm. "Amberstorm, laat je wond verplegen. En Milkypaw, jij en ik gaan even praten. Haal het niet in je hoofd om nog een aanval te doen naar je zus. Hetzelfde geld voor jou Wisteriawisp" miauwde hij duidelijk naar de andere poes. Hij richtte zijn blik op Milkypaw die hier iets had laten vallen wat de hele Clan aanging, het ging notabene om kittens.[Clanevent] Back From The War JXidV8r
[Clanevent] Back From The War Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[Clanevent] Back From The War 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 15:17

You better hide that heart of yours
Hoe durfde ze. Het geheim, de stille woorden die Wis had gefluisterd werden even door het kamp geschreeuwd. Haar adem stokte in haar keel terwijl ze naar de kat keek. Wat wou Milky daarmee bereiken? Het was een snelle gedachte geweest dat wist dat kind. En nu gebruikte ze het even om Wis.. Grommend wou ze naar haar zus komen maar de luide stem van Amber liet haar uiteindelijk stoppen en opsturen naar de deputy. Die greep haar zus en zij duwde zichzelf snel tegen Houndtemper aan. Hound sprak haar aan en ze knikte trillend, starend naar Milky. Haar nagels nog altijd in de grond krabbelend. Terwijl ze haar neus in Hounds vacht duwde. Tranen stroomde over haar wangen, wegkijkend van Stallionstar. Milky had alles verpest. Milky had alles.. alles verpest. Opnieuw.

It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[Clanevent] Back From The War DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 15:56

Storkkit had niet veel meegekregen van al het gedoe, enkel dat er een onbekende kater in hun kamp was geweest onder de naam Acorndust en dat Amberstorm met een paar Warriors en de Medicine Cat naar Shadowclan vertrokken was gisteren laat om ze redden van Bloodclan. Ze wist zeker dat ze dat konden, hun krijgers waren namelijk heel dapper. Toen er geluid was, werd het poesje wakker en gapend liep ze de Nursey uit. Ze wou dichterbij gaan zitten, maar haar moeder hield haar tegen, dus bleef ze maar bij de Nursey zitten. Met afwachtende ogen keek ze naar hun Deputy, die onder het bloed zat. Het zag er indrukwekkend uit. Hadden ze gewonnen? Helaas, de woorden van Amberstorm waren vol woede en geen goed nieuws. Ze waren verraden. Storkkit wist niet precies wat dat betekende, maar het klonk niet goed. Alles was misgegaan, begreep ze. Nu was die Shadowclan niet meer belangrijk en waren zijzelf het belangrijkst. Ze knikte bij die woorden, zij zou haar best doen. Niet dat ze hier in het kamp nou heel erg fout kon gaan. Opeens ging het mis. Een stem die de rillingen over haar rug liet lopen schreeuwde door alles heen. Storkkit dook ineen, al was Wisteriawisp een stuk verder weg en niet tegen haar aan het schreeuwen. Zij en een apprentice waren op elkaar aan het schelden, de weinig rust die ze al hadden verstorend. Waarom deden ze dit? Met bange oogjes staarde Storkkit naar het tafereel. Er werd gekrabt, Wisteriawisp krabde de andere poes. Dat was ze vast ook van plan met haar. Storkkit bleef kijken, hoe Amberstorm en Houndtemper zich ermee bemoeide. Meer pogingen tot gevechten, alles was chaos. Dit was niet leuk. Ze moesten ophouden. En toen de woorden van Milkypaw. Wisteriawisp wou...kittens vermoorden. Zie je wel. Wisteriawisp was een rotpoes. Meer dan een rotpoes. Toen leek het rustig te worden. Al hing de spanning er nog steeds. Storkkit kon enkel kijken naar Wisteriawisp, die nu aan het huilen leek te zijn. Waarschijnlijk omdat haar geheimpje ontdekt was. Haar haat voor de Elder was met dit enkel gegroeid. In elk geval had ze iemand anders ontdekt die haar ook haatte.


[Clanevent] Back From The War Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashbury
Member
[Clanevent] Back From The War Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 16:06


Oh look, de war-brigade was terug. Ashpaw kwam langzaam overeind, na het afmaken van haar apprentice taken had ze een welverdiende rust periode ingelast. Of te wel, ze lag lekker in het zonnetje, te wachten totdat haar grijze vacht was opgewarmt. Ze geeuwde eventjes, de warmte maakte haar lui. Eigenlijk moest ze zich bij de groep katten gaan mengen, maar het geschreeuw van Amberstorm kwam overal toch wel overheen, dus maakte ze zich er niet al te veel zorgen om. De apprentice grinnikte zachtjes toen verteld werd dat de missie gefaald had en dat Shadowclan zich tegen hen gekeerd had. Wat een stelletje sukkels waren die swamp-dwellers ook. Met diezelfde grijns op haar gezicht, besloot Ashpaw dat ze zich toch maar eens bij de rest zou mengen, precies op het moment dat er een kleine bitch, of liever sister-fight uit brak. Zo te zien was Wisteriawisp het niet eens met de acties van haar zus, Milkypaw. De apprentice vond het sowieso vreemd dat Amberstorm een blinde apprentice had meegenomen, maar aan de andere kant, dat hele nestje was .. vreemd. Ashpaw haalde haar schouders op en ging zitten. Dit kon nog eens leuk worden. Het geschreeuw ging heen en weer en opeens had Houndtemper een klauw van Milkypaw in z'n heup. Kijk, dit was nou precies de reden waarom je geen blinde apprentice meenam. Amberstorm en Stallionstar kwamen er tussendoor, maar Ashpaw had de grootste moeite met haar lach in te houden. Starclan toch, wat een stel kittens waren die twee. Zij was misschien jonger dan deze twee, maar zoveel meer volwassen. Ze schudde haar kop en keek om zich heen, wat zou haar moeder hier van vinden? Abysshowl had altijd een sterke mening gehad, dus ze zou graag willen weten wat het deze keer was.


Ashbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[Clanevent] Back From The War Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 16:19

Plots hoorde ze gebulder, heel hard gebulder. Milky schrok ervan, kromp héél lichtjes in elkaar. Ze werd opeens in haar nekvel opgepakt maar hard protesteren deed ze niet. Ze 'keek' enkel boos en stak haar tong uit in de richting van Wisteria. Ze hoorde Houndtemper fluisteren, woorden die haar haren overeind brachten; dat Wisteria zich niet moest verlagen tot haar niveau. Wacht eens even! Wisteria was dit allemaal begonnen! Tot overmaat van ramp moest zij zich plots bij Stallionstar gaan melden en was haar zus nu aan het janken. Oh, oh, ze werd er haast weer helemaal woedend van! Hard snuivend schudde ze zichzelf los uit de greep van Amberstorm. "Nu heb ik het gedaan," mompelde ze woest waarna ze met harde stampvoeten achter Stallionstar aanliep.


[Clanevent] Back From The War Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
[Clanevent] Back From The War 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 16:42

Abysshowl had haar mening heel duidelijk gemaakt toen de Shadowclan deputy in hun grasweide was aangekomen. Ja, de clans hadden gezworen elkaar te helpen maar de grijze kattin was niet echt voor het idee om je energie in de vijand te steken. Shadowclan had hun al vaak genoeg als vijand gemaakt, en als ze zelf zo incapabel waren om hun eigen clan te verdedigen, dan was het maar zo. Maakte het werkelijk uit wie er in het moeras woonde? Shadowclan of Bloodclan, barbaar of barbaar. Of een rat nu stonk naar moeras of afval, het bleef een rat.

Vandaar dat ze ook haar gescheurde oren naar achteren duwde toen ze de blikken zag van het viertal. Ze had het nog zo gezegd, en nu liepen ze terug met de staart tussen hun poten. In stilte hoorde ze de woorden van hun deputy aan, grimmig bij de afsluiting. Daar waren ze de fout in gegaan, in deze missie hadden ze niet Windclan vooraan gezet. Maar goed, fouten werden gemaakt, deze leiders waren nog relatief jong. Ze zouden het wel afleren, deze behulpzaamheid. Kijk maar naar waar het haar partner had geleid. Zeer behulpzaam was ze geweest, vooral tegenover diens ex. Ze draaide zich om uit haar gedachte richting het zussenstel toen deze begonnen te schreeuwen. Hoewel het zeker een ondergrond van waarheid had in het begin, ging het al snel over tot een extreem gebikker… met interessante onthullingen. Beiden niks meer dan kinderen die eens streng opgevoed mochten worden. Een tijdje schreeuwde ze en zelfs de leidinggevende leken kort moeite te hebben om weer grip op ze te krijgen. Abysshowl rechte haar rug geïrriteerd en hief haar afgehakte staart zover het stompje het toeliet. Oh ze zou wel weten wat ze had gedaan als dit haar kinderen waren geweest. En dat was niet de zachte aanpak van Houndtemper geweest.

Ze vond de blik van haar eigen dochter en hielt deze kort vast, alsof ze duidelijk wilde maken dat dit nu juist het gedrag was wat ze absoluut niet tolereerde, en ze daar maar aantekeningen van mocht maken. De kattin stond hierna op en maakte kort oogcontact met zowel Stallionstar als Amberstorm, met een klein knikje van respect begon ze te spreken. Hoewel ze op geen enkele manier hiertoe aanspraak had, was ze wel iemand die discipline, respect en de doorloop van het kamp vooropzette, met deze twee wilde katten werden die kwaliteiten zeker in gevaar gebracht. Daarbij waren ze beiden sterke vrouwen, beiden gelimiteerd op een zeker manier, waardoor ze graag het potentieel in hun wilde zien. “Als het mogelijk is zou ik graag een voorstel willen maken voor beiden zussen, en deze met jullie willen bespreken” Als het niet mogelijk was zou ze dat ook met vrede nemen, maar in haar ogen was nesten vervangen niet de maatregel die nu genomen moest worden.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[Clanevent] Back From The War BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitimema 25 mei 2020 - 16:50

Stallionstar kwam er ook tussen, eindelijk. Milkypaw rukte zich los uit haar greep en liep op de leider af; Amberstorm ging met een plofje zitten, hijgend. De wond op haar borst bloedde; ze voelde zich duizelig en oververmoeid. Abysshowl sprak; de deputy keek op naar haar, maar haar groene ogen zagen haar niet echt. Ze had hier de energie niet meer voor. Ze kwam net terug van een letterlijke oorlog, Starclanverdomme. Wat afwezig knikte ze even. Wat ze nu nodig had, was vooral medische aandacht.


[Clanevent] Back From The War WpFgCIB
[Clanevent] Back From The War 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Clanevent] Back From The War   [Clanevent] Back From The War Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Clanevent] Back From The War
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: