Riverclan Ceremony [06-04] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony [06-04]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Riverclan Ceremony [06-04] August10
Bo3
676
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimedo 4 jun 2020 - 11:41


Voor het eerst zou ze een ceremonie leiden. Pantherstar was nog steeds in rouw om zijn dochter en had gevraagd of Crystalshell voor hem in wilde vallen. Ze had direct toegestemd, ook al had ze het nog nooit eerder gedaan en wist ze dat er veel gezegd moest worden. Maar haar zenuwen waren maar een zwak gevoel tegenover de trots die de deputy voelde terwijl ze de heuvel op klom en het kamp rondkeek. Ze zou veel slechte berichten moeten brengen. Ook al waren er maar weinig katten hier, voor wie het als nieuws zou komen. En ze had ook de eer om wat goede boodschappen te brengen.  

”Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen vis te vangen verzamelen voor een ceremonie!” De woorden voelden natuurlijk en gaven haar zekerheid dat ze hier geschikt voor was. Langzaam druppelde het kamp vol, en Crystalshell keek neer op een mengeling van verwarring en begrip. De meeste zouden wel begrijpen waarom zíj hier stond.

“Ik zal beginnen met het slechte nieuws. Wij hebben in korte tijd drie doden te betreuren gehad: Chivysniff is kort na ons gevecht in het Shadowclankamp van ons afgenomen. Eens een vaardige medicine cat en tot het einde een geliefd onderdeel van de clan, wij zullen haar niet vergeten.”Begon ze. Eigenlijk had ze alleen de namen willen opnoemen, maar dit leek gepaster. “Ashlily, moeder en warrior. Hoe zij is gestorven is nog onduidelijk, maar we zullen erachter komen. Wij zullen haar niet vergeten.” Ze had de geruchten over zelfmoord wel rond horen gaan, en ergens zou dat beter zijn dan als ze op hun eigen territorium vermoord was. “En Thistleclaw, gedreven warrior en broer. Hij is het tweede slachtoffer van twoleg-jagers. Wij zullen hem niet vergeten.” Besloot ze, terugdenkend aan het levenloze lichaam van de grote kater. Die glazige ogen, de kleine wond die zoveel schade aan had gericht. “Ik moet benadrukken dat de dreiging van deze jagers serieus moet worden genomen. Probeer hun honden niet weg te jagen, vlucht. Ga niet direct terug naar het kamp. Wacht tot je veilig bent en neem dan een andere weg terug om anderen te waarschuwen. We kunnen ze niet naar het kamp toe leiden.”  

Nu was het tijd voor het goede nieuws. “Ik heb vandaag de eer om een warrior te benoemen” Sprak Crystalshell terwijl ze haar blik op de jonge kater richtte. “Narrowpaw, kom naar voren.” Dit was een belangrijk moment voor hem, ze moest het goed doen. “Ik, Crystalshell, roep hierbij mijn voorouders aan om neer te kijken op deze jonge kat. Hij heeft hard getraind en heeft begrip voor onze code. Daarom zie ik hem als waardig voor de rang van warrior. Narrowpaw, zweer jij de warrior code te respecteren en je clan te beschermen, zelfs met je eigen leven?” Ze wachtte op zijn antwoord en vervolgde toen: “Dan geef ik jou, met de zegen van Starclan, jouw Warrior’s naam. Vanaf vandaag zul je bekend staan als Narrowpath.” Ze glimlachte naar hem en keek toen het kamp weer rond terwijl de naam van Riverclan’s nieuwste warrior uitgeroepen werd.

“Er zijn ook vier apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Brimpaw, Sagepaw, Scorchpaw en Stormpaw, kom naar voren” Vooral voor Brimpaw was het moeilijk geweest om een geschikte mentor te vinden. Ze was al zoveel ouder dan de meeste apprentices en had iemand nodig die haar in de hand zou kunnen houden. “Brimpaw, jouw nieuwe mentor zal Smokegaze zijn. Sagepaw, jij zal getraind worden door Stormlight. Scorchpaw, Arcticwolf zal jouw training voortzetten. En ten slotte Stormpaw, jij zult door Aquamoon getraind worden.” Crystalshell gaf de mentoren en apprentices even de tijd om elkaar te begroeten voordat ze verder ging.  

“Een aantal mededelingen, te beginnen met iets waar we allemaal blij mee mogen zijn. Seamist en Arcticwolf zijn officieel partners en zullen binnenkort te ouders zijn van een nieuw nestje.” Ze keek de twee met een warme glimlach aan. Kittens zouden de clan goed doen in deze zware tijden. “Daarbij heeft Coyotespirit een apprentice aangewezen, Shrimppaw zal vanaf nu opgeleid worden tot medicine cat.” Ze was trots op haar kleindochter en wist dat ze hier op haar plek was. “Dan is er nog Shatteredice, zij verblijft nog steeds in ons kamp. Er wordt een oplossing gezocht, maar totdat die gevonden wordt staat zij onder de bescherming van Riverclan en zal zij als clanlid behandeld worden.” Zelf wist ze nog steeds niet wat ze van de situatie moest vinden, maar dit waren de beslissingen. En het was haar taak om ervoor te zorgen dat iedereen dat wist.

“Ten slotte het gevecht dat wij kortgeleden hebben gevochten. Ik weet dat onze nederlaag velen van jullie moedeloos heeft achtergelaten. En de situatie is moeilijk. Bloodclan heeft het gebied van de clans geïnfiltreerd en zal niet snel vertrekken. Maar we moeten sterk blijven. Riverclan zal niet opgeven en zal nooit met deze indringer samenwerken. Wij zullen niet stoppen totdat we bevrijd zijn van deze dreiging. Geen enkele Bloodclanstap op Riverclangebied zal getolereerd worden.” Het moest gezegd worden, niet omdat het niet voor de hand lag, maar omdat sommigen het gewoon nog een keer moesten horen.  

Ze keek nog een keer rond en knikte tevreden. “Dat was de ceremonie, may the river provide.” Sprak ze, waarna ze van de heuvel afsprong.


Lijstje:
 


Laatst aangepast door Crystalshell op ma 15 jun 2020 - 17:48; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Riverclan Ceremony [06-04] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimeza 6 jun 2020 - 0:38


"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen vis te vangen verzamelen voor een ceremonie!” Een paar hemelblauwe ogen staarde de Deputy aan toen deze het woord nam dat anders Pantherstar toebehoorde. Met grote passen sloot Sagepaw bij de opkomende menigte aan. Een beetje ongemakkelijk plofte ze op haar kont. Haar oren schoten heen en weer. Dit zou geen vrolijke ceremonie worden, ze hadden nog maar net drie clangenoten verloren. Het was alsof de lucht nog gevuld was met bittere nasmaak en het allemaal niet eens zo lang geleden leek. Haar Deputy verkondigde dat ze uiterst alert op jagers moesten zijn. Bah, dit nam Sage ten harte, haar poten jeukte als ze aan de two-legs en hun vieze honden dacht.

Toch was er een lichtpuntje in de duisternis. Narrowpaw werd benoemd tot Warrior! Een luid gejuich verliet haar kaken. Ze was erg blij voor de jonge kater die ze vanaf nu met Narrowpath mocht aanspreken. “Er zijn ook vier apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Brimpaw, Sagepaw, Scorchpaw en Stormpaw, kom naar voren” Een stroom van energie schoot door haar lijfje. Crystalshell wenkte dat de Apprentices moesten opstaan en Sage gehoorzaamde, haar hoofd tollend van enthousiasme. Ze kreeg een nieuwe mentor, ieekk! “Brimpaw, jouw nieuwe mentor zal Smokegaze zijn. Sagepaw, jij zal getraind worden door Stormlight. Scorchpaw, Arcticwolf zal jouw training voortzetten. En ten slotte Stormpaw, jij zult door Aquamoon getraind worden.” Beleefd boog ze haar kop naar Stormlight, haar gloednieuwe mentor, en raakte zijn neus aan.

Ze bleef onrustig op haar poten wiebelen toen haar Deputy nog een paar mededelingen maakte. Die wist ze natuurlijk allang, ze was steeds op de hoogte van alle roddels. Oeps. Als afsluiting van de speech werd benadrukt dat geen enkele Bloodclanner welkom was in hun territorium en dit niet getolereerd werd. Uiteraard. Nadat Crystalshell eindigde met: “Dat was de ceremonie, may the river provide.” knikte Sagepaw en wende ze zich tot haar nieuwe mentor. "Stormlight! Hi, eh, ik ben klaar als jij klaar bent! Mauwde ze trots met een glimlach. Haar poten hadden al veel te lang lam gelegen sinds het verhaal met haar vorige mentor. Time for the real work!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scorchpaw
Member
Riverclan Ceremony [06-04] DPKsfdL
Beertje
5

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Scorchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 0:58

NOTES HERE
Zijn mentor had het eigenlijk snel opgegeven. Wat jammer nou. Scorchpaw vond het heerlijk om zijn mentors een moeilijke tijd te geven, maar misschien moest hij wat langer doen met deze. Zijn oortjes vlogen dan ook omhoog toen hij Crystalshell op de rots zag springen. Dat was nieuw. Deputys deden wel vaker de ceremonie, maar Pantherstar had daar al heel zijn leven gestaan. Scorchpaw blikte even op de andere apprentices die keurig gewassen zaten te wachten. Hij toonde ook zijn parelwitte borstkas, die hij trots vooruit stak. Scorchpaw mocht dan wel klein zijn, hij liet zich altijd zien. In de schijnwerper staan was voor hem dan ook belangrijk. Een grijnsje kwam op zijn gezicht. Daar gaan we. Hij had geen tijd om stil te staan bij de doden, want wat was belangrijker dan een nieuwe mentor? Hij keek even naar Narrowpath en knikte. "Gefeliciteerd Narrowpath." Hij richtte zijn lichte, maar scherpe groene blik weer op de deputy. Ah, hij werd voorlaatste benoemd. Een rimpel kwam in zijn neus. Hij verdiende het om eerst genoemd te worden. Vol ongenoegen keek hij dan ook naar Brimpaw. Natuurlijk, de dochter van Butterstar zal altijd privileges krijgen. Toch was hij wel erg trots op de mentor die hij kreeg. De kleine kater stapte naar voren. Hij stopte voor zijn nieuwe mentor en ging op zijn tippen staan om zijn neus aan te raken. "Hallo," miauwde hij met een donkere toon in zijn stem. Hij zou Arcticwolf het moeilijk maken. Grenzen aftasten was een van zijn favoriete dingen. Met een grijnsje ging Scorchpaw terug zitten.  


Riverclan Ceremony [06-04] IW4dcSH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aquamoon
Member
Riverclan Ceremony [06-04] DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 20:29

Het was weer tijd voor een ceremonie en zij had net even rustig buiten gelegen. Hoewel de wonden van haar schouder goed heelde, maar toch liep de zilver gevlekte poes een beetje mank. Aquamoon liep naar de rest van de katten die zich aan het verzamelen waren en wachten geduldig. Haar werd een nieuwe leerling toe gewezen en ze stond op om naar voren toe te lopen en Stormpaw's neusje aan te raken met de haren. Een zachte glimlach schonk ze hem en keerde naar na weer terug naar haar plekje. In stilte luisterde ze naar de rest van de ceremonie en knikte bij de laatste woorden van Crystalshell. Ze had flink geleden onder de aanval van 2 bloodclanners, maar toch wilde ze graag terug gaan om het opnieuw tegen deze katten op te nemen. Al zou ze eerst hersteld moeten zijn natuurlijk. Na de ceremonie stapte Aquamoon weer op de leerling af. 'Zullen we meteen beginnen?' vroeg Aqua en wachten geduldig op het antwoord.


Hydra - Moonpaw* - Amberpaw - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aquamoon - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwish
Member
Riverclan Ceremony [06-04] Tumblr_pm0rdd9IdL1x1l0y5o3_100
Lianne
43
Actief
Never was there a Caesar that couldn't sing the tune.

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormwish
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimema 15 jun 2020 - 17:45

Stormpaw bekeek de ceremonie met belangstelling. Hij had geruchten gehoord en kon niet wachten om te horen of Crystalshell er mededelingen over ging maken. Maar eerst was het zijn beurt, hij kreeg een nieuwe mentor. Werktuigelijk keerde hij zich om naar de grijze she-cat die zijn kant op kwam. Hij herkende haar als Aquamoon en ontving haar neus hartelijk met de zijne. Na afloop stond voegde zijn mentor zich bij hem. "Graag!" Snorde hij met een vrolijke zwiep van zijn staart. Hij had lang genoeg stil gezeten. "Wat gaan we doen?"

@Aquamoon


Riverclan Ceremony [06-04] Dbe4uzb-700161bb-d7a6-49a8-a934-44e816d641b0.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJlNHV6Yi03MDAxNjFiYi1kN2E2LTQ5YTgtYTkzNC00NGU4MTZkNjQxYjAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
stormfall
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aquamoon
Member
Riverclan Ceremony [06-04] DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimema 15 jun 2020 - 21:21

Stormpaw was meteen enthousiast en vroeg wat ze gingen doen. Aquamoon glimlachte en keek even richting de prooi stapel die al aardig geslonken was. 'Laten we eerst gaan kijken hoe jij vist.' miauwde ze en keek weer richting haar leerling en wenkte hem met haar staart toen ze zich omdraaide en richting de uitgang van het kamp trippelde.

Train topic: https://www.warriorcatsnl.com/t42957-small-fray-trainginstopic#869715


Hydra - Moonpaw* - Amberpaw - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aquamoon - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [06-04]   Riverclan Ceremony [06-04] Icon_minitimema 15 jun 2020 - 22:15

Gelukkig had Coyotespirit hem kunnen helpen toen zijn hoofd wond hem problemen bezorgd had. Hij was op tijd beter voor de ceremonie en daar was Storm toch wel blij om en kreeg een nieuwe leerling erbij. Stormlight kwam naar voren en drukte zijn neus tegen die van Sagepaw aan voor hij weer terug ging zitten. Het zou vast leuk worden? De woorden over het laatste gevecht met Bloodclan en schaduw clan zat hem nog vers in zijn geheugen, maar toch was de goud gevlekte kater er niet mis moedig door geworden. Het had hem juist feller gemaakt. eigenlijk eerder om uit te zoeken wat de schaduw clan er toe bewogen had met hun gezamenlijke vijand mee te vechten? Zijn gedachten werden doorbroken door zijn gloed nieuwe leerling hij had Crystalshell allang niet meer gehoord. 'Oh Sagepaw. Laten we eerst de grenzen maar controleren. Je weet maar nooit of er een buitenstaander er rond waard en over onze grenzen probeert te komen.' miauwde Storm en hij glimlachte zacht. Misschien dat hij nog wat te komen zou, wanneer Storm langs de grens liep? Hij stond op en ging Sagepaw voor naar de uitgang van het kamp.

Training topic: https://www.warriorcatsnl.com/t42958-somthing-new-but-also-old-trainingstopic#869724
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony [06-04]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: