Knokpartijtje (Apprentice event) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Knokpartijtje (Apprentice event)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scorchpaw
Member
Knokpartijtje (Apprentice event) DPKsfdL
Beertje
5

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Scorchpaw
BerichtOnderwerp: Knokpartijtje (Apprentice event)   Knokpartijtje (Apprentice event) Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 14:06

SCORCHPAW
Event voor Apprenrices jong en oud, warriors mogen juichen vanaf de zijlijn!
Timeline: na de ceremonie, voor Shatteredice die Gorsepaw vindt


Scorchpaw had gisteren een gloednieuwe mentor gekregen. Hij had Arcticwolf nog niet kunnen uittesten omdat hij het druk had met zijn ronde meloen van een vrouw. Hoewel Scorchpaw Seamist heel erg knap vond en altijd al een crush op haar had gehad voelde hij zich nu verraden, daarom moest hij ze soms mentaal pijn doen. Ach Scorch man, het leven gaat door, vertelde hij zichzelf. Hij duwde zijn korte nagels in de grond. Hij moest zichzelf wat afreageren. Rond kijkend merkte hij wat andere apprentices op. Ze waren bezig met de standaard taken zoals mosnesten opruimen of teken verwijderen bij de elders. Een ideetje sprong in zijn koppie. Zijn lichtgroene ogen flikkerden. Hij sprong naar het midden van het kamp en duwde trots zijn borstkas vooruit. "Alle apprentices, laat die mosnesten en vieze muizengal vallen en kom hier! Het kon hem eigenlijk geen moer schelen dat hij nu wel op een verwaande uk leek. Scorchpaw schraapte zijn keel. "Laten we een knokpartijtje houden. Ik wil dat iedereen in een cirkel rond mij komt staan en ehhh Rookpaw, kom bij mij, piepte hij met een hoge, opgewonden stem. Zijn kort staartje stak trillend in de lucht. Hij zal de dochter van Pantherstar eens een poepie laten ruiken. "De bedoeling is dat jullie een soort techniek roepen die wij dan gaan uitproberen", mauwde hij terwijl hij naar de groep rond hem keek.

Sparpartner: Rookpaw
Cirkel: roep 2 technieken die Rook en Scorch moeten gebruiken, de verliezer (na +- 2 posts) wordt gewisseld met iemand van de cirkel. De ultieme winnaar krijgt een verassing
 


Knokpartijtje (Apprentice event) IW4dcSH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Knokpartijtje (Apprentice event) Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Knokpartijtje (Apprentice event)   Knokpartijtje (Apprentice event) Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 14:57


Met een grote bol mos tussen haar kaken verliet ze de Elders den. De warmte van de zon die de open plek in een helder licht baadde, stroomde haar vacht binnen. Sagepaw genoot van de zon zolang die er was. "Alle apprentices, laat die mosnesten en vieze muizengal vallen en kom hier!" Ze keek over haar schouder en zag Scorchpaw die het woord had genomen. De grijsgestreepte poes trok haar oren en fronste. Scorchpaw wou een knokpartijtje houden en daagde Rookpaw uit. "Wat een idioot." Zuchtte ze tegen niemand in het bijzonder. Sage had een hekel aan dit soort krachtmetingen. Net een bende verwaande kittens. No way dat ze haar vacht hieraan ging vuil maken. Ze bleef staan en liet het verdord mos tussen haar kaken vallen. Vanop een afstandje hield ze het tafereel in het oog. Deels om in te grijpen als een van haar vrienden het domme idee kreeg om mee te doen maar ook omdat ze stiekem haar blik niet kon afwenden. Tja, ze wou wel mee zijn met elk ding dat er in het kamp gebeurde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw
Member
Knokpartijtje (Apprentice event) Mini-avatar-Lionpaw
picture hosting
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionpaw
BerichtOnderwerp: Re: Knokpartijtje (Apprentice event)   Knokpartijtje (Apprentice event) Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 21:07

Zijn klauwen harkte voorzichtig tussen de vacht van de elders door opzoek naar teken. Hij vond er net een waar de blauwe kater het stuk mos met muizengal op drukte en trok een vies gezicht. Hier zou hij nooit aan kunnen wennen! Bah!!! Maar de oproep van buiten de elder den klonk en nadat de teek los gelaten had liet Lionpaw het stukje mos vallen en stond op om te gaan kijken wat er loos was. Het was Scorchpaw die Rookpaw uitdaagde? Hm... Misschien dat dit nog een leuk ging worden? Snel trippelde de blauwe leerling richting de plek waar Scorch stond en ging zo zitten dat de twee katten nog genoeg ruimte zouden hebben om een schijngevecht te kunnen houden. 'Wat dacht je van de aanvallende hoogsprong?' stelde Lionpaw voor. Hij had die zelf al eens uit gevoerd en het kon best effectief zijn als deze aanval lukte. Lion was benieuwd naar hoe Scorchpaw het er vanaf zou brengen en of hij Rookpaw wel zou kunnen verslaan?


Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Knokpartijtje (Apprentice event) 6d3c23db052f7d43043ea11fe2eb3905
Loïs
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Celestialpaw
BerichtOnderwerp: Re: Knokpartijtje (Apprentice event)   Knokpartijtje (Apprentice event) Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 21:56

Wow, spannend. Scorchpaw wou een vechttraining doen, of zoiets, en hoewel Celestial niet helemaal doorhad wat nou precies de bedoeling was, was ze zeker erg benieuwd naar hoe haar zus het ervan af zou brengen. Natuurlijk moest ze familie boven alles kiezen en zo, maar stiekem was ze aan het rooten voor Scorchpaw. Haar staart zwiepte uitdagend heen en weer terwijl ze toekeek hoe ze elkaar gingen aanvallen. Ook zij wou een techniek inbrengen. "Doe zo'n buikaanval," siste ze enthousiast waarna ze met grote ogen toekeek hoe dit zich zou gaan afspelen. Zij wou ook vechten. Zij wou ook meedoen.


Knokpartijtje (Apprentice event) Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Knokpartijtje (Apprentice event)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: