[OPEN] Heart full of Love 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Heart full of Love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[OPEN] Heart full of Love  Tumblr_n3nnx3uDYv1r00543o1_r4_250
✧ Loïs
82
Actief
"dracaris"

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Condorflower
BerichtOnderwerp: [OPEN] Heart full of Love    [OPEN] Heart full of Love  Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 15:55

MY SUN AND STARS
Happend naar adem werd Condorflower wakker. Ze was aan het zweten, bibberen en een ontzettende neiging om te spugen overviel haar direct. Paniekerig kwam ze overeind. Gisteravond had ze zich nog prima gevoeld, maar plots voelde ze zich verschrikkelijk ziek. Nu was ze wel vaker misselijk, en ze had ook een reden waarom.. Haar buik was dikker geworden en ze had zelfs een keer een schopje gevoeld. Ze was in verwachting. Maar de misselijkheid die ze nu had was anders, heviger. Een ontzettende buikkramp trok door haar lichaam heen en met een kleine piep perste ze haar bekken samen. Was er- was er iets mis met haar baby? Tranen sprongen in haar mooie, blauwe ogen terwijl ze zichzelf overeind duwde. Ze wilde naar de medicine cat den lopen, maar zodra ze opstond overviel de duizeligheid en desoriëntatie haar. Haar zichtveld begon vlekken te krijgen en niet lang daarna zakte ze met een klap in elkaar; ze zakte door haar poten heen, en haar buik en kin kwamen met al haar gewicht op de grond terecht. Schuim liep uit haar kaken, maar opvegen kon ze het niet. Zo bleef ze liggen, met haar ietwat opgezette lichaam half uit de warriors den.
- Condorflower is bewusteloos. Het is niet algemeen bekend dat ze zwanger is, & ze heeft een reactie op vergif.


[OPEN] Heart full of Love  Condor15
dracaris
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearclaw
Member
[OPEN] Heart full of Love  Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Heart full of Love    [OPEN] Heart full of Love  Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 17:20


Zijn ogen opende zich abrupt toen zijn vrouw hapte naar adem. Met een alerte kop keek hij naar haar en voelde in zijn trillende aangespannen spieren dat er niet iets goeds was. Zijn hoofd ging meteen naar hun baby die in haar buik zat. Zijn hart klopte luid in zijn keel en direct ging hij achter Condorflower aan toen ze in paniek de den uit stapte. Zijn grote lijf ging beschermend om haar heen maar hij kon niet ver komen dat ze neerviel. De tom pakte meteen haar kopje tussen zijn poten maar toen hij haar gezicht zijn kant op kantelde zag hij schuim over haar bek druppen. Nee. Nee. Nee. Zijn ogen werden donker en al zijn haren op zijn lijf kwamen kaarsrecht overeind te staan. ''HAAL EEN MEDICINE CAT!!'' Bulderde hij bijna oorverdovend door het kamp heen. Zijn staart gleed over de kop van Condorflower, proberend haar te kalmeren. ''My moon of my life,'' Sprak hij, zijn gespierde lijf als een muur voor haar. Niemand zal haar pijn doen, en wie haar dit aangedaan had zal verbrandde aan de vuur die in zich brandde. ''Blijf bij me, mijn prachtige helderheid in de duisternis, blijf bij me. Alles komt goed met je, blijf bij me my moon of my life.''


[OPEN] Heart full of Love  Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Catministrator
[OPEN] Heart full of Love  SCwUkVM
Bo~
1115
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Heart full of Love    [OPEN] Heart full of Love  Icon_minitimema 15 jun 2020 - 0:46


De nacht was onrustig. Hij kon niet slapen, verre van slapen, maar hij bleef rustig liggen. Hij wilde Rout niet storen, hij wilde dat ze gewoon verder kon slapen. Ze wilde het misschien niet toegeven, maar hij wist dat zodra hij op zou staan de poes ook wakker zou gaan worden. Dus roerloos bleef hij liggen terwijl hij naar buiten staarde. Zo spendeerde hij alle uren in de avond, tot de zon zou opkomen. Op dit soort momenten probeerde hij aan iets anders te denken, aan iets wat niets te maken had met Gorse, maar iedere keer wandelde zijn gedachten terug naar het paadje waar hij zo gewend was om naar toe te lopen in zijn hoofd. Want vroeger was het iets wat hem zo blij maakte, het was nu iets wat hem diep en diep verdrietig maakte. "HAAL EEN MEDICINE CAT!" werd er door het kamp heen geroepen, waardoor Falcon's kop meteen overeind schoot. Goed, hij was dan misschien geen medicine cat, maar hij kwam wel meteen overeind, waarna hij de den uit snelde. Sorry, Routnose. Maar zijn taak riep. Meteen zocht hij naar waar het vandaan geroepen kwam, waarna hij al snel Bearclaw met Condorflower zag, Condorflower op de grond, half uit de medicine cat. En wat hij zag, baarde hem hele diepe zorgen. Oh StarClan, schuim aan de bek van de poes. Hij rende meteen naar Bearclaw en Condorflower toe, waarna hij naar haar keek. "Ik ben er, ik ga haar direct onderzoeken." sprak hij met een knikje tegen de kater. Oh, StarClan hij moest dit gaan doen. Hij had al veel geleerd, hij kon dit. Niet twijfelen. Het eerste wat hij natuurlijk checkte was haar tandvlees, ademhaling en hartslag. Toen dat er allemaal was kon hij verder met het echte onderzoek. "Had ze hiervoor klachten, was er iets mis?" vroeg hij even aan Bearclaw die zich meteen bij haar had gevoegd. Hij wilde het liefste dat ze zo min mogelijk zou gaan praten, maar dat was niet het enige. "We moeten haar op haar zij draaien, zo kan ze stikken." sprak hij met een knikje tegen de kater. Het was een duidelijk ding dat gedaan moest worden. Daarna kon hij verder gaan kijken, maar eerst was het het meest belangrijk dat ze niet zou gaan stikken en al helemaal niet meteen dood zou gaan.  


그대는 나의 이야기였다
[OPEN] Heart full of Love  Falconos

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Heart full of Love    [OPEN] Heart full of Love  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Heart full of Love
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: