[OPEN] Belladonna 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [OPEN] Belladonna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatwave
Member
[OPEN] Belladonna Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Heatwave
BerichtOnderwerp: [OPEN] Belladonna   [OPEN] Belladonna Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 22:52

ValleyNo Thing is Without Poison
Heatpaw voelde zich al een tijdje niet lekker in zijn vel. De dood van een goede vriend deed dat met je. Dus toen hij zich kort na het jagen misselijk voelde, schreef hij dat gelijk af als een effect van verdriet. Toen hij het nieuws had gehoord over Gorsepaw was hij bijna over zijn nek gegaan, dus misschien was het niet zo gek dat dat gevoel nu terugkeerde. Zeker niet nadat hij net bij het small lake was geweest. Iedere keer als hij een lichaam van water zag kon hij het niet helpen om alle negatieve gedachtens en gevoelens weer naar binnen laten te kruipen. Er was maar zoveel wat hij kon doen om bezig te blijven.

De rood-witte apprentice voegde zijn prooi bij de stapel en zocht een rustig plekje op. Pas toen hij lag kreeg hij het idee dat er wat mis was. Zijn buik kneep pijnlijk samen en hij haalde scherp in. Zo had zijn verdriet niet gevoeld. Pijnscheuten gingen nu sneller door zijn buik heen, zo erg dat zijn spieren begonnen te trillen. Dit was niet goed. Heatpaw probeerde op te staan, zich tot zijn poten te krijgen, zodat hij naar de Medicine cat’s den kon gaan. Als er iets mis was zouden hun wel weten wat. En er was wel degelijk iets mis. Ver haalde hij het echter niet toen hij weer wat door zijn poten zakte en braaksel in zijn keel omhoog rees. Hij probeerde het nog binnen te houden, maar dat leek gewoon onmogelijk. Nee, hij moest hevig braken, iets wat enige omstanders waarschijnlijk totaal niet zouden waarderen. Maar op het moment was dat niet belangrijk voor Heatpaw. Hij was lichtelijk in paniek door de weinige ademteugen die hij kon innemen. Hij trilde ook nog steeds en voelde zichzelf ineens erg zwak.


Heat is vergiftigd door het small lake[OPEN] Belladonna Heatsi15
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
[OPEN] Belladonna R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Belladonna   [OPEN] Belladonna Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 23:57

Na een lange warme dag jagen, had Lizardpath zich aan de ingang van de warriorsden neergezet met een kleine prooi. De warmte deed haar niet bepaald goed. Haar zwarte vacht nam elk beetje warmte meteen op. Ze was dan ook blij dat ze even neerzet in de schaduw. De poes kon vanaf haar plekje alles goed zien, dat was zoals ze het graag had. Ze had graag controle over haar omgeving, hield alles graag in de gaten. Haar arendsoog had anders niet opgemerkt, wat ze nu zou zien. Een apprentice, Heatpaw, leek zich niet goed te voelen. Zijn houding gaf haar voldoende informatie mee. De kennis die ze opgedaan had als medicine cat, kwam hier goed van pas. Ze sprong meteen recht toen de kat terug door zijn poten zakte en begon te kokhalsen. "Haal Routnose en Falconpaw!" riep de poes luid, terwijl ze zelf al richting de apprentice spurtte. "Ik ben hier," mauwde de zwart-witte poes. De aanwezigheid van een bekende, iemand die hem kon helpen, kon hem alvast wat gerust stellen. "Wat er ook uit moet komen, laat het maar komen. Hou het niet in." stelde ze de kater gerust. Als het er uit was, zou de bedrukkende ademhaling al wat minderen. Wat de oorzaak was van dit alles, was haar momenteel nog niet dudielijk, dit had ze zelf nog niet gezien. Misschien had Routnose het al gezien in de tijd dat ze medicine cat was? Ze keek even op, zoekende naar de poes en/of haar apprentice. Ze wilde hun taak hier niet overnemen, dat voelde niet juist aan.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[OPEN] Belladonna Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Heatwave
Member
[OPEN] Belladonna Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Heatwave
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Belladonna   [OPEN] Belladonna Icon_minitimema 13 jul 2020 - 22:26

ValleyNo Thing is Without Poison
Hij wist niet wat er aan de hand was, maar paniek rees omhoog. De buikpijn en het braken werd er niet minder op. Hij kon vaag waarnemen dat iemand er bij was gekomen, een clanmate, maar zijn zorgen waren wel wat groter dan ieder detail van de omgeving in hem op te nemen. De geruststellende woorden kalmeerde de jonge kater echter wel lichtelijk en uiteindelijk, toen het braken dan toch minder werd, kwam het ademhalen ook weer wat gemakkelijker. Hij kreunde wel door de pijn en krampen die zijn maag nog steeds treiterden. Het duurde nog even voor hij echt klaar was en hij alleen nog maar met buikpijn overgelaten werd. Heatpaw kreeg langzamerhand een beetje een idee wat er om hem heen gaande was. Lizardpath stond bij hem. Was zij degene die hem had gekalmeerd? “W-wat is er aan de hand?” Vroeg hij met een bibberende stem.


Heat is vergiftigd door het small lake[OPEN] Belladonna Heatsi15
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Belladonna   [OPEN] Belladonna Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Belladonna
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: