It will keep us apart. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It will keep us apart.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Silentpaw
Member
It will keep us apart.  DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: It will keep us apart.    It will keep us apart.  Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 16:56

Het voelde als een soort van heerlijke vrijheid aan om gewoon door het territorium te kunnen rennen zonder zich te bekommeren of BloodClan zich elk moment met haar zaken zou bemoeien. ShadowClan was vrij van BloodClan’s greep en daar wilde ze graag gebruik van maken, hoewel ze het soms ietwat lastig vond om alle voorzichtigheid maar te laten varen en naar plekken te gaan waar ze eigenlijk beter niet kon komen. Zo had ze gehoord van een territorium dat verlaten was en waar Twolegs nu hun intrek hadden genomen. Blijkbaar was het er vroeger heel mooi geweest en waren er zelfs nu nog restanten te zien van hoe het er vroeger was geweest, iets wat Silentpaw graag voor zichzelf wilde ontdekken. Ze wist echter ook wel dat het geen slim idee voor haar was om dat nu te doen. Als haar vader erachter zou komen, zou hij echt woest zijn en eigenlijk had hij er ergens dan ook wel alle reden toe. De zwart-witte kat rende door het woud en besloot dat ze gerust wel een kijkje kon gaan nemen bij Fourtrees, waar StarClan haar zou beschermen en waar vier grenzen samen kwamen. Er was altijd wel een kat van een andere Clan in de buurt, al zou ze niet graag willen dat ze gered moest worden door een kat die niet van haar Clan was. Dat voelde niet bepaald goed aan, zeker niet naar Acornstar toe. Silentpaw duwde de gedachten uit haar hoofd, wat haar eigenlijk vrij makkelijk afging toen ze de enorme eiken voor zich op zag doemen. Gebiologeerd keek ze ernaar en een glimlach ontstond om haar lippen. Dus dit was Fourtrees? Ze was blij dat ze eens was gaan kijken.


+ @Frostpaw,,
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostdove
Member
It will keep us apart.  DPKsfdL
Elfje
128
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostdove
BerichtOnderwerp: Re: It will keep us apart.    It will keep us apart.  Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 18:10


frostpaw.
You're scaring away the birds. Oh no, not the birds
Okay, dus misschien kende hij de grenzen na een moon al wel, maar nog niet zo goed als hij zou willen. Daarom deed hij toch zo nu en dan, tussen zijn trainingen en jagen en andere taken door, een rondje waarbij hij iedere keer op een andere plek begon. Zo zou hij uiteindelijk toch iedere weg wel leren. Tenminste dat hoopte hij. Maar het was een warme dag vandaag en toen hij halverwege de ronde bij Fourtrees aankwam laste hij toch echt een pauze in. Even in de schaduw van een van de eiken zitten zou vast fijn zijn en even zijn poten laten rusten van het alsmaar lopen op de hete bosgrond was ook zeker iets waar hij naar uitkeek. Het was jammer dat er geen water in de buurt was waarvan hij even kon drinken, want zijn keel was droog en hij had het warm. Maar Frostpaw had al wel geleerd dat hij niet om alles kon vragen en het zou kunnen krijgen. Daarbij was hij er zelf op uitgetrokken. Dus mocht hij wel zeuren. Ja, hij vond van wel, maar dan gewoon stilletjes in zijn gedachten. Dat was goed genoeg. Op Fourtrees aangekomen ploftje hij onder een van de bomen neer, lekker in de schaduw. Het was nog steeds warm, maar hij stond tenminste niet meer volop in de zon.

Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
It will keep us apart.  DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: It will keep us apart.    It will keep us apart.  Icon_minitimema 10 aug 2020 - 11:52

Silentpaw’s aandacht werd zodanig ingenomen door het zicht voor haar dat ze in eerste instantie niet in de gaten had dat iemand haar naderde. Pas toen ze een scherpe ThunderClangeur rook, keek ze geschrokken op. Ze zag een eindje verderop een apprentice zitten die ongeveer rond haar leeftijd moest zijn. Omdat Silentpaw vrij groot van bouw was, kon ze vanaf hier al zijn dat ze groter dan hem was. Als hij echt vijandelijk zou reageren, dacht ze wel dat ze hem te baas kon. Dat was echter helemaal niet haar intentie en ze hoopte dat de ThunderClanner daar ook zo over zou denken. Behoedzaam zijnde kwam Silentpaw overeind en liep naar de ThunderClanner toe. Nu dat ze hem opgemerkt had, zou het een beetje rude zijn als ze hem nu zou gaan negeren. “Hallo daar,” begroette ze hem op een zachte, verlegen toon. “Ben je hier al vaker geweest of is dit je eerste keer?” Ze was te verlegen om naast hem te gaan zitten en dus bleef ze op een klein afstandje staan, haar groene blik op hem richtend.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
It will keep us apart.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: