It will keep us apart. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It will keep us apart.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It will keep us apart.  DPKsfdL
Miss F
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: It will keep us apart.    It will keep us apart.  Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 16:56

Het voelde als een soort van heerlijke vrijheid aan om gewoon door het territorium te kunnen rennen zonder zich te bekommeren of BloodClan zich elk moment met haar zaken zou bemoeien. ShadowClan was vrij van BloodClan’s greep en daar wilde ze graag gebruik van maken, hoewel ze het soms ietwat lastig vond om alle voorzichtigheid maar te laten varen en naar plekken te gaan waar ze eigenlijk beter niet kon komen. Zo had ze gehoord van een territorium dat verlaten was en waar Twolegs nu hun intrek hadden genomen. Blijkbaar was het er vroeger heel mooi geweest en waren er zelfs nu nog restanten te zien van hoe het er vroeger was geweest, iets wat Silentpaw graag voor zichzelf wilde ontdekken. Ze wist echter ook wel dat het geen slim idee voor haar was om dat nu te doen. Als haar vader erachter zou komen, zou hij echt woest zijn en eigenlijk had hij er ergens dan ook wel alle reden toe. De zwart-witte kat rende door het woud en besloot dat ze gerust wel een kijkje kon gaan nemen bij Fourtrees, waar StarClan haar zou beschermen en waar vier grenzen samen kwamen. Er was altijd wel een kat van een andere Clan in de buurt, al zou ze niet graag willen dat ze gered moest worden door een kat die niet van haar Clan was. Dat voelde niet bepaald goed aan, zeker niet naar Acornstar toe. Silentpaw duwde de gedachten uit haar hoofd, wat haar eigenlijk vrij makkelijk afging toen ze de enorme eiken voor zich op zag doemen. Gebiologeerd keek ze ernaar en een glimlach ontstond om haar lippen. Dus dit was Fourtrees? Ze was blij dat ze eens was gaan kijken.


+ @Frostpaw,,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It will keep us apart.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: