[09/07/20] Ceremonie Juli 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [09/07/20] Ceremonie Juli

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfheart
Dark forest
[09/07/20] Ceremonie Juli Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimedo 9 jul 2020 - 20:49


WOLFSTAR
WOLFSTAR
May I stand unshaken
Amid, amidst a crashing world


Hij had Amberstorm verteld hoe alles zat. Hij had nog niemand anders in vertrouwen genomen hier over. Als dit voorbij was zou hij een gesprek voeren met Routnose en Falconpaw. Hij had ze nodig in deze tijd. Zeker nu Amberstorm rust nodig had. De kater had een hoop zorgen aan zijn hoofd. Binnenkort zou de Gathering zijn en moest hij zijn eerste openbare 'optreden' maken. Eerst de clan vertellen wat er gebeurd was. Één stap tegelijk.

Met een soepele sprong kwam hij op de Tall Rock terecht. Een plek waar Stallionstar tot voor kort gestaan had. Het voelde nog raar, onwennig. Maar nu was niet te tijd om onzekerheid uit te stralen, dus hij stak zijn borst vooruit en hield zijn hoofd hoog. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een aantal mededelingen!" riep hij met een krachtige stem. Katten verzamelde zich, het waren verwarde blikken die hij op hun gezichten kon lezen. Terecht.
"Clangenoten, afgelopen nacht ben ik samen met Stallionstar naar de Moonstone afgereisd. Hij wenste met Gorsepaw te praten." begon hij zijn verhaal. "Terwijl Stallion met StarClan sprak werd ik naar binnen geforceerd door een sterke wind die op stak, het was een teken van StarClan. Ik heb mijn neus tegen de steen gedrukt en daar StarClan ontmoet." hij probeerde alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen, in de hoop dat zijn clanmates het zouden begrijpen. "Ik heb van StarClan negen levens ontvangen. Nu vragen jullie je vast af waarom ik en niet Amberstorm," hij liet zijn blik over de katten gaan. Het was zo'n delicate situatie. Het kon zo omslaan. "Amberstorm is al enige manen en goede deputy van WindClan, maar StarClan vond haar nog niet klaar voor het leiderschap. Ook nu ze onze kittens in de nursery moet verzorgen is leider zijn niet een taak die voor Amberstorm is weggelegd, aldus StarClan." zijn gedachten gingen terug naar de ceremonie, de levens die hij ontvangen had. "Stallionheart is niet verbannen. Hij is geen banneling en zal niet zo door ons behandeld worden. Als hij bij de grens gezien wordt dan dient dit gemeld te worden, maar hij wordt niet aangevallen door ons. Hij blijft WindClan." de kater had hen niet verlaten.

"Ik heb van Amberstorm begrepen dat er ook een hoop katten zijn die hun namen moeten ontvangen, dus dat pak ik nu op." hij zwiepte kort met zijn staart om een stilte te krijgen onder de katten. Het was ongetwijfeld een beladen dag, maar hij zou eerst zijn taken volbrengen voor hij een vragen uurtje zou houden. "Storkkit, stap naar voren. Jij bent oud genoeg om apprentice te worden. Je zal als Storkpaw trainen om moor runner te worden onder begeleiding van Firesong." Zijn ogen ging naar de volgende katten. "Whitepaw, Hazelpaw, jullie trainingen liggen al een tijdje stil. Whitepaw wordt verder opgeleid door Lizardpath en Hazelpaw door Breezesong." hij knikte de katten toen voordat zijn ogen naar een andere apprentice gingen. "Mintpaw, jij hebt hard en lang getraind en bewezen dat je een goede tunneler bent. Beloof je dat je de warrior code zal eren? En dat je de clan verdedigt met al je kracht?" hij wachtte op het antwoord en knikte toen. "Bij de krachten van StarClan geef ik je jouw nieuwe naam. Mintpaw zal vanaf nu Mintroot heten. Dat is niet het enige, Poppykit zal vanaf nu Poppypaw zijn en opgeleid worden door Mintroot." hij hoopte dat de jonge warrior deze ervaring aan kon en hem met beide poten aanpakte. "Oceanpaw en Oleanderpaw hun trainingen liggen ook stil. Oceanpaw krijgt Whitefoot als mentor en Oleanderpaw zal door Bearclaw opgeleid worden." Tot zo ver het namen gedeelte. "Ook heb ik te horen gekregen dat Houndtemper en Wisteriawisp elkaar als partner gekozen hebben. WindClan wenst hun veel geluk en liefde samen toe." hij zocht de katten op in de menigte en knikte kort naar beide. Hij was trots, het leek alsof alles toch op zijn pootjes terecht was gekomen. Hij sprong van de Tall Rock af. Nu hopen dat WindClan het goed op zou pakken.

Lijstje:


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Heatherpaw.
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli DS6C9dl
Loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heatherpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimedi 21 jul 2020 - 23:10

Haar ogen volgde de gestalte van Wolfheart, die afgelopen nacht alleen teruggekomen was van een reis die hij samen met haar vader genomen had. Tenminste, dat nam ze aan, aangezien haar vader's pels nergens te bekennen was en ook zijn geur nergens vers rondhing. Ze had geen idee wat zich daar precies had afgespeeld, maar wat ze wel wist was dat ze de ander niet vertrouwde. Hij was als laatste bij Gorse geweest en had haar broer niet kunnen redden. En nu was ook haar vader weg, zonder dat ze er iets van hoorde. Haar ogen verwijdden zich iets toen hij plots op de high rock sprong. Pardon?! Haar vacht kwam ietwat overeind. Dat was niet zijn plek. Haar ogen stonden koud. Hij had ook nog het lef iedereen bij elkaar te roepen alsof hij haar vader zelf was. Terwijl Wolfheart sprak veranderde haar blik van verontwaardigd naar schok. Negen.. Levens? Maar papa dan? Plots noemde ze hem Stallionheart, en begon hij over dat hij niet verbannen was maar nog welkom. Haar ogen stonden groot, haar oren lagen verslagen in haar nek. Haar staart hing slapjes tussen haar poten. Papa was weg. Papa was weg, een maan nadat mama ook weg was, en Gorse dood. Kort stond ze zo, waarna ze zich verhardde. Iedereen verliet haar. Iedereen liep weg. Gorse en mama hadden beloofd dat ze er altijd voor haar zouden zijn, toen ze een uitbarsting bij fourtrees gehad had. Maar die belofte hadden ze niet waar gemaakt. Zie je wel, iedereen verraadde haar. Nu was papa ook weg en stond er een vreemde op zijn plek. Moest ze hem nu Wolfstar gaan noemen? Was hij nu hun leider? Nee. "Stik erin, mijn leader ben je niet," spuwde ze zijn kant op.

I walk through the valley of the shadow of death
And I fear no evil 'cause I'm blind to it all
And my mind - my gun, they comfort me
Because I know I'll kill my enemies when they come

"Je denkt dat je hier zomaar kan komen en Windclan kan claimen? Dat je, dat je mijn vader zomaar kan vervangen?!" Ze was aan het schreeuwen nu, haar stem sloeg over. Ze was duidelijk in paniek. Iedereen verliet haar. Iedereen schreef haar af. Ze moest zich wel laten horen, anders zouden ze haar vergeten. Ze zouden over haar heen lopen. Wolfstar zou over haar heen lopen. Dat zou ze niet laten gebeuren. Ze zou hem dwarszitten zo goed ze kon, ze zou hem niet accepteren, nooit niet. Met vurige ogen keek ze naar hem.


[09/07/20] Ceremonie Juli Heathe10
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimeza 25 jul 2020 - 22:58

Kalm keek ze op toen een maar al te bekende kater de clan bijeen riep. Het was, hoe dan ook, niet de kat wie ze had verwacht deze woorden te zeggen. Toch was er iets in haar die dit meteen niet erg vond. De puzzelstukjes vielen al meteen in hun plaats, nog voor de ander conformatie gaf over wat er gaande was en kort kantelde ze haar mooi gevormde kopje wat. Waar was die gevlekte idioot dan naartoe? De vurige poes was stil geweest doorgeen de regie van de ander. Ze mocht hem niet, vond hem maar een nare man... Misschien wel een van de reden waarom ze mannen helemaal niet af kon. Ze vertrouwde ze niet. Het was wel alsof ze het altijd voor haar uit hadden. De uitleg van de bruine kater accepteerde ze, ze knikte enkel en keer naar hem, maar kon het niet laten een schuine lach van haar lippen te laten druipen. Typisch mannen, steek de deputy vol en ga dan zelf achter het leiderschap aan. Ah... Well... Het was niet haar probleem. Zowel Wolfstar als Amberstorm waren katten die ze kon verdragen. Toen er echter een schrille stem hoorbaar was, keek ze even om. Heatherpaw was het duidelijk niet met de ander eens en liet het dan ook luid en krachtig horen. Even trok de roestkleurige kattin met haar oortjes. Ze herkende haar manier van praten en doen maar al te goed. Ze voelde zich zwak, wilde zichzelf beschermen. Haar vuur was wild, het wilde alles verslinden zodat ze veilig zou zijn. Even zuchtte Burnet zachtjes. Ze werd hier zo moe van. Zoveel katten in deze clan waren zoals zij, zoals haar.. En soms waren er extremen, zoals hier werd aangetoond. Windclanners, een bende taaie knarren hm... Wat heerlijk. Toch kon Burnet het ergens niet laten. Ze zag de pijn die de ander had, ze was er zelf geweest.... En niemand was er toen voor haar geweest. De kilte die toen had gevolgd was iets dat ze niemand toewenste... Dus... Ze stond op en benaderde de roestkleurige poes kalmpes. "Heatherpaw, wil je even een eindje met me gaan wandelen?" Vroeg ze kalm aan de ander. Ze probeerde oogcontact te zoeken bij de jongere kattin. "Ik weet dat je boos bent, dat je bang bent. Kom even met me mee, ok? Je zal je beter voelen, dat beloof ik," Even was ze verrast van zichzelf. Van haar openhartigheid, van haar voorstel. Hoe vlot ze wel niet omging met haar eigen woorden. Maar ergens voelde het gewoon alsof ze tegen haar jongere zelf praatte.. EN ergens wist ze dat een aggresief antwoord onvermijdelijk was. Maar ze kon hopen dat de ander beter was, beter kon zijn. Het was het enigste wat ze kon doen.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Firesong
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Firesong
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 20:29

Met kalme passen kwam Firesong met een konijn binnen voor Wolfheart op de hoge rots sprong en iedereen bij een riep. Snel rende ze naar de prooi stapel en legde haar prooi op de stapel en rende weer terug. Wat had hij te vertellen? Zijn woorden voor hij de ceremonie van de kittens evenals de leerlingen begon schrok ze toch wel op. Waarom zou Stallionstar... Of eigenlijk Stallionheart hen verlaten? Toen haar naam viel was ze nog steeds verbaasd en in gedachten, maar ze boog toch haar kop richting Storkpaw om het neusje van haar eerste leerling aan te raken.  Een vriendelijke glimlach stond op haar lippen al leek het niet van harte door haar gedachten stroom die de ceremonie toch wel verziekten. Daarna draaide ze zich om en trippelde terug en luisterde naar de rest. Heatpaw begon te schreeuwen en dat kon ze best begrijpen, maar Burntbliss had dat al afgehandeld. Snel stond ze op toen Wolfhea... star van de hoge rots sprong. 'Maar waarom is Stallionheart dan weg gegaan?' vroeg Firesong met nerveuze stem en keek de nieuwe leider ook zo aan.


[09/07/20] Ceremonie Juli Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[09/07/20] Ceremonie Juli DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 23:47

Ze was steeds ongeduldiger voor de dag dat Stallionstar de clan weer bijeen zou roepen voor een ceremonie. Want dan zou zij eindelijk Apprentice worden. Alleen leek dat moment niet te komen en de dagen gingen maar langzaam voorbij in haar ogen. Nu was Stallionstar weg, hij was naar de Moonstone had ze gehoord. Dus voor vandaag kon ze het vast wel vergeten. Misschien dan wel als hij terugkwam. Met hoopvolle ogen keek ze al naar de grote steen waar de leader altijd op stond. En dan zou zij naar voren geroepen worden. Wat zou ze worden? Ze had al tegen Shadefeather gezegd dat ze een Moor Runner wou zijn, want dan kon ze lekker hard rennen en het idee van in zo'n tunnel zitten leek haar wat eng. Niet dat ze wist hoe die waren. En..Oh, waarom ging die Warrior op de steen staan? Wat was zijn naam nou weer? Wolfheart, dat was het. Waarom ging Wolfheart op de steen staan? Daar was de bekende oproep die ze al vaker gehoord had. Het was alleen niet de juiste stem. Verbaasd liep ze naar voren. Ze hoorde vast al bij de katten die hun eigen prooi konden vangen, als had ze het nog niet geleerd. Dit werd geen ceremonie, gewoon Wolfheart die wat belangrijks te zeggen had. Ze luisterde maar naar wat hij te vertellen had. Eerst drong het niet helemaal door, maar toen werden haar ogen groot van verbazing en stomheid. Stallionstar was weg? Dat Amberstorm niet Leader was geworden interesseerde haar minder, ze was nog niet zo bezig met hoe het wel werkte. Wolfheart was nu Wolfstar en Stallionstar was nu weg. Nee, Stallionheart volgens hun nieuwe leider. Geen Windclanner meer, maar ook geen banneling. Ze moest de informatie nog verwerken toen Wolfstar gewoon verder ging met de gewone zaken. De ceremonie waar Storkkit zo lang op gewacht had. Haar naam werd als eerste opgenoemd. Storkkit was er niet meer, nu was het Storkpaw. Ze zou blij moeten zijn geweest, maar toen ze naar Firesong ging voor de begroeting merkte ze al dat die met haar kop ergens anders zat.Iedereen waarschijnlijk. Een paar Apprentices kregen een nieuwe mentor en ook Poppykit werd apprentice. Mintpaw was nu Mintroot. Bij het nieuws van Wisteriawisp en Houndtemper vertrok Storkpaw's gezicht even, verbaasd over dat iemand zoals Wisteriawisp liefde kon vinden. Nadat alles was afgerond begon Heatherpaw te schreeuwen, woedend. Storkpaw keek enkel naar haar, maar zei niks. Haar mentor had al meteen nauwelijks aandacht voor haar. Dit was niet de dag waar ze zo op gehoopt had. Dit was chaos. Ze had blij moeten zijn en trots. In plaats daarvan voelde ze zich verward. En zo teleurgesteld. Tranen sprongen in haar ogen en gleden langzaam over haar wangen omlaag. Maar ze gaf geen kik. Dit was niet om haar. Ook al had het even moeten zijn in haar ogen.


[09/07/20] Ceremonie Juli Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 17:38

Amberstorm kon niet gewoon in de nursery blijven liggen. Met bevende poten liep ze naar voren, tot haar hoofdje buiten de uitgang piekte en ze kon toekijken wat er gebeurde. Hoe Wolfheart zijn eerste ceremonie inleidde. Hoe hij stond op de plaats waar hij niet hoorde. Maar haar oortjes vielen in haar nek toen er meteen met luid geroep tegen in gegaan waren. Starclanverdomme, ze had het wel verwacht. Er was helemaal niets dat in Windclan kon gebeuren zonder dat één of andere domme apprentice daar luidkeels tegen in moest gaan. Tuurlijk, ooit was ze zelf die apprentice geweest. De kersverse moeder stapte naar voren met zwakke pootstappen - het was minder dan vierentwintig uur geleden dat ze bevallen was en de geur van bloed plakte nog aan haar vacht. Ze richtte zich tot Heatherpaw, die weliswaar al gekalmeerd werd door Burnetbliss, en op iedereen die iets te zeggen had. "Dit is wat Starclan zei. Heb je nog geen respect voor Wolfstar, heb dan op zijn minst respect voor de beslissing van Starclan. Anders ben je het warriorleven niet waardig.", siste ze. Haar groene blik gleed over de katten terwijl ze naast Wolfstar stond. Ze moesten een einheid vormen nu. Want als de katten van Windclan dachten dat hij misschien haar rang afgenomen had, hoe zeer ze dat zelf ook vond, zou het alleen nog maar meer chaos worden. En dat kon ze er nu even niét bij hebben.

Tag: Heatherpaw & iedereen eigenlijk


[09/07/20] Ceremonie Juli WpFgCIB
[09/07/20] Ceremonie Juli 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Firesong
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Firesong
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 22:28

Amberstorm kwam de kraamkamer uit en ging naast Wolfstar staan terwijl ze zich eigenlijk wel tot iedereen richten, maar vooral probeerde niemand verder meer tot uit roepen of schreeuwen eerder te laten horen. Zelf had ze normaal gesproken, maar ze had niet het antwoord gekregen waarna ze gevraagd had en deed toch een paar passen achteruit. Ze wilde Starclan niet beledigen in hun beslissingen, maar het kwam zo onverwachts... Dat dat was nu eenmaal niet op zo'n manier gegaan. Firesong had haar oren iets naar achteren gedraaid en keek naar de hemel, maar zag gelukkig geen verandering. Dankbaar daarvoor sloot ze even haar ogen, maar toen schoot haar nog iets te binnen. Door deze vreemde ceremonie die hun nieuwe leider er achteraan geplakt had was ze haar eerste leerling glad vergeten. Schuld begon aan haar te knagen en ze draaide zich zo snel als alle katten lijven het toe lieten richting Storkpaw en ze wurmde zich tussen iedereen door tot ze bij gevlekte schildpad poesje aan kwam. 'He gekke dag niet Storkpaw. Zullen... we even naar de leerlingen den gaan dan mag je je nieuwe slaap plaatst uit zoeken en gaan we morgen met de eerste les beginnen.' Ze probeerde er nog iets van te maken, maar een echt excuus was het natuurlijk niet. Er was te veel gebeurd in zo'n weinig tijd. Dat moest de rossige poes eerst zelf verwerken. Morgen zou ze haar verontschuldiging wel maken.
Tag: Storkpaw
Trangings topic:
https://www.warriorcatsnl.com/t43447-trainingstopic-show-that-you-want-to-learn#873355


[09/07/20] Ceremonie Juli Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Heatherpaw.
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli DS6C9dl
Loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heatherpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 21:08

Ze was nog maar nauwelijks uitgesproken toen ze al gesust werd. Haar felle blik draaide haast vijandig terwijl ze naar Burnetbliss keek die haar vroeg om mee te gaan op een wandeling. Het was goed bedoelt, maar Heather was niet in staat om door haar emotie heen te kijken en zag enkel iemand die haar weg wilde duwen, die haar uit wilde drukken, die haar onzichtbaar wilde maken. Nee, ze zou niet zwijgen. ”Ik ben niet bang,” siste ze hard richting de flame-point. Nee, ze was niet bang. Dat zou ze nooit toegeven. Amberstorm kwam zich ermee bemoeien, natuurlijk. Heather’s haren schoten overeind terwijl ze zonder respect haar lip optrok naar de deputy, die haar niet waardig noemde. Een lage maar dreigende grom verliet haar keel. ”Wie zegt dat ik een warrior wil worden in een clan die hun leader verraad?!” Haar ogen vernauwden zich terwijl ze een aantal stappen dichter naar haar deputy toezette. ”Als dit hele verhaal waar was, zou jij daar nu staan, niet Wolfheart. Zo schrijft Starclan dat ons voor. Dus als je nu de voorouders erbij wil halen, wil ik hun vragen waarom dat zo gegaan is,” siste ze woedend. Nee, zij zou niet zo gemakkelijk uitgaan.


[09/07/20] Ceremonie Juli Heathe10
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[09/07/20] Ceremonie Juli SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitimema 3 aug 2020 - 21:10


Het leven was alleen maar drukker en drukker geworden. In een manier niet positief. Dat was zeker. Het enige wat hij wilde doen was slapen voor een week ofzo en dat hij wakker zou worden. En dat alles dan weer terug zou zijn als vanouds. Dewberry, Gorsepaw en nog steeds meer katten die overleden. Cocoonpaw die was verdwenen.. Het werd allemaal zoveel. Toen hij de stem van Wolfstar door het kamp hoorde gaan. Natuurlijk had hij het van tevoren wel even gehoord, het was raar geweest als hij het niet had gehoord. Hij haalde even diep adem. ”Hou jezelf bijeen, je kan het.” fluisterde hij zachtjes, waarna hij op stond en naar buiten liep om het verhaal van Wolfstar weer aan te horen. Hij slikte even. Weer een kat weg. Iemand die hij als zijn vader had beschouwd. Zijn adoptiemoeder, zijn adoptievader, zijn broertje, zijn pleegzusje… Iedereen ging weg. Maar hij moest zich erover heen zetten. De Clan had hem nodig, de clan had een medicine cat apprentice nodig die ze door deze zware tijd kon loodsen. Daarna was er pas tijd voor hem om te rouwen- toch? De clan kwam eerst. De namenceremonie begon daarna, waar Falcon aandachtig naar luisterde. Hij bleef kalm, riep de namen mee met de rest van de Clan. Aan het einde negeerde hij alle drama, hij was daar nu nog niet voor om dat allemaal op te lossen. Hij liep echter naar Mintroot toe, zijn andere zusje die haar naam had ontvangen. ”Mintroot,” sprak hij met een warme glimlach op zijn gezicht, waarna hij even zijn neus tegen haar schouder aan drukte. ”Gefeliciteerd, je hebt het verdiend.” Zie je? Hij had beloofd dat alles goed zou komen, ondanks alles. Al zat er natuurlijk een nare smaak achter, want ja… Cocoonpaw had nu ook haar naam moeten ontvangen, maar die was er niet geweest.


그대는 나의 이야기였다
[09/07/20] Ceremonie Juli Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [09/07/20] Ceremonie Juli   [09/07/20] Ceremonie Juli Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[09/07/20] Ceremonie Juli
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: