Out of the blue 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Out of the blue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sagepaw
Member
Out of the blue Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Out of the blue   Out of the blue Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 15:45


Het stroompje glansde in het heldere zonlicht en tussen de rietstengels ritselde het van de prooi. Kikkers, waterspitsmuizen misschien. De prooi die de grijsgestreepte Apprentice in het oog had, struinde de rand van het stroompje af op zoek naar voedsel. Niet wetende dat het zo zelf voedsel ging worden. Achter de rietstengels helde de bodem af naar het water. Als de kikker, haar doelwit, zou gaan springen naar het midden van het stroompje, was ze het waarschijnlijk kwijt. Die dingen waren vreselijk snel en nog eens moeilijk zichtbaar in troebel water. En dus nam Sagepaw het moment. Met een grote sprong kwam ze tevoorschijn uit haar schuilplaats en wist de kikker tussen haar voorpoten te klemmen. "Hebbes!" Mauwde ze triomfantelijk en met een korte slag eindigde ze het leven van de kikker. Ze stak haar hoofd boven de rietstengels uit, de kikker bungelend tussen haar kaken. Dit was gewoon haar eerste kikker ooit! Trots zocht ze een plekje uit om haar vangst te begraven tot ze het riet hoorde ritselen en opkeek.
{ COTTONPAW & OPEN }
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
Out of the blue Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: Out of the blue   Out of the blue Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 1:04

Cottonpaw was nog niet vaak in haar eentje eropuit geweest, maar elke keer was het weer een nieuw avontuur. Ze huppelde nu meer richting één van de uitlopers van de rivier. Waar er meer begroeiing was en ook meer kleine prooidiertjes. Ze snuffelde door het riet heen, best wel veel geluid makende met haar lompe poten. Sluipen was ze gewoon niet echt voor gemaakt. Maar! Misschien kon ze wel één van de kleinere visjes in de stroom vangen. Die muizen en wat dan ook, die waren te lastig hoor. En de grote vissen in de rivier eigenlijk ook. Maar als ze een klein visje mee zou nemen, had ze in elk geval iets! Beter dan niets, toch? Maar in haar drukte een goed plekje naast de stroom te vinden, had ze niet door dat er nog een jager was. En zomaar pardoes botste ze bijna tegen een andere apprentice aan. ‘Oeps! Oh, hey Sagepaw!’ snorde ze vrolijk en keek de grijze apprentice aan die een... ‘Iel! Een kikker!’ miauwde ze verbaasd. Getsie! Dat was toch Shadowclan prooi! Walgend stak ze haar tong uit haar bekje.


Out of the blue Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Sagepaw
Member
Out of the blue Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Out of the blue   Out of the blue Icon_minitimedo 6 aug 2020 - 21:44


Ze was reuzetrots en enthousiast over haar vangst. Alleen net iets minder enthousiast toen een wit silhouette uit het niks op haar opbotste. Meteen volgde een soort-van-excuus. Sagepaw krabbelde terug wat overeind met een zuur gezicht en keek op naar een vrolijke Cottonpaw. Ze deed haar mond al open om wat te zeggen maar zag de ander haar tong uitsteken en gierde van afgunst naar de kikker. Sagepaw liet de kikker uit haar mond vallen. "He Cottonpaw, kijk uit waar je loopt," Begroette ze haar, lichtjes chagrijnig van het opstootje. "Maar jep, mijn eerste ooit!" Een glimlach klaarde Sagepaw's gezicht alweer op. Ze bekeek de levenloze kikker met een scheef kopje. Zou het lekker smaken? Het zag er wel vettig uit..
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Out of the blue
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: