Do you dare to cross the line? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Do you dare to cross the line?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ferretpaw..
Member
Do you dare to cross the line? DPKsfdL
Dorian
46
Actief
♕Setje made by Kip

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ferretpaw..
BerichtOnderwerp: Do you dare to cross the line?   Do you dare to cross the line? Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 15:12


Het was een drukke boel bij de oude eik. Hij en een aantal andere apprentices hadden zich hier verzameld om de namiddag door te brengen. Het was vervelend warm weer. En daar kwam uiteraard vanzelf verveling bij kijken. Ferretpaw liet zijn blik over de groep gaan. Needlepaw, Littlepaw, Chillypaw, Bluepaw, Roughpaw, Rudepaw: ze waren met een behoorlijk aantal. Was hij de oudste hier? Hij wist het niet zeker. Hij had in ieder geval geen nee gezegd toen hem gevraagd was om mee te gaan. Het was al bijna zo ver dat hij nog maar een moon apprentice zou zijn. Dus hij kon maar beter mee doen met lol maken nu dat nog oké was. Ferret zijn aandacht werd echter al snel getrokken door Needlepaw. Die wilde blijkbaar erg graag met een voorstel komen. Hij knikte. “Laat het maar horen dan Needle.” Zei hij met een klein grijnsje. Al bleef hij wel op zijn hoede. Hij wilde het idee uiteraard keuren. Gezien hij toch wel een klein beetje verantwoordelijkheidsgevoel over de groep had gekregen.

Eerste post voor Needlepaw. Closed event voor Needlepaw, Littlepaw, Chillypaw, Bluepaw, Roughpaw en Rudepaw.


Do you dare to cross the line? K62wH9a
☾☾☾♖♜♖♜☽☽☽
Terug naar boven Ga naar beneden
Needlepaw
Member
Do you dare to cross the line? DPKsfdL
Cynthia
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Needlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Do you dare to cross the line?   Do you dare to cross the line? Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:00

Hij was misschien een van de jongste apprentices hier, maar dat betekende niet dat hij zou terugdeinzen van wat ze gingen doen. Hij had dit idee al een tijdje gehad, al bijna sinds dat hij een apprentice was geworden en nu had hij hier genoeg apprentices bij elkaar om dit eens te gaan proberen. "Ik zat te denken dat we een test of courage zouden kunnen gaan doen. Dat we naar een bepaalde plek gaan die bekend staat als gevaarlijk en dat we daar een tocht door gaan maken. Dat zou toch leuk zijn?" Ze zouden er toch niet anders over denken dan hem? Het leek hem namelijk juist iets leuks om te gaan doen.


Do you dare to cross the line? 3fFYsQ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Do you dare to cross the line?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: