{ To new horizons 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 { To new horizons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leopardspirit
Member
{ To new horizons ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: { To new horizons   { To new horizons Icon_minitimeza 29 aug 2020 - 22:16

De rode kater liep met grote stappen terug het kamp in. Nog altijd kon hij het verschil voelen in de omgeving, in de grond onder zijn poten en de lucht in zijn longen. Het was anders. Alles was anders sinds deze overname van Bloodclan en de warrior wist niet zeker of het bloed dat in de aarde getrokken was ooit nog los zou laten. Het vergiftigde de planten, de prooi en het water. En bovenal zijn kop. De manier hoe vertrouwen weg was. De manier hoe alles ánders was. Het hoorde zo niet. Zijn moeder had het anders gedaan. Zijn moeder had dit kunnen voorkomen. Hij haalde diep adem en liet zijn koud blauwe ogen rond de open plaats glijden. Eigenlijk moest hij dit naar de prooistapel brengen. Maar zijn zorgen hadden een zekere onsmakelijkheid tot dat idee gegeven. Misschien kon hij er wel mee naar de nursery, de kinderen zouden dit vast wel leuk vinden. Het was ook lang geleden dat hij zichzelf met de jeugd had bemoeid. Sinds de recentere ontwikkelingen had hij hier geen acht meer tot geslagen. Al was dit misschien niet een juiste zet om te maken. Nee, hij zou hier verandering in brengen, beginnend met vandaag. In stilte veranderde hij koers en wandelde de dim gelichte nursery in. Zover hij kon zien waren de meeste jongen wakker, waardoor hij ging zitten tussen enkele van de nesten in en de dode uil op de grond neerlegde. "Mijn naam is Leopardspirit en ik wil jullie vandaag wat leren, of een verhaal vertellen" Opperde hij tegen de ruimte en diens bewoners, om hierna de reacties af te wachten.

Flutterkit, Tidekit, Sunkit + Open!LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
{ To new horizons BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: { To new horizons   { To new horizons Icon_minitimeza 29 aug 2020 - 22:19

Tidekit keek op met intelligent blinkende kittenblauwe oogjes toen iemand de nursery inkwam en zich een beetje in het midden legde. Hij kondigde aan dat hij hen vandaag iets zou leren, of een verhaal zou vertellen. Ooh, dat klonk interessant! Het jonge poesje kroop wat naar voren in haar nest maar kwam het niet uit. Vanaf hier had ze immers een heel goed uitzicht en dan hoefde ze het risico niet te nemen om naar daar te gaan. "Haay!", piepte ze luid met haar hoge kittenstemmetje. Simpele woordjes waren makkelijker uit te spreken, dat had ze ondertussen al door. Haar kittenblauwe blik was groot en nieuwsgierig terwijl ze naar Leopardspirit en het ding in zijn bek keek. Ze was wel benieuwd wat hij zou komen vertellen hoor!


{ To new horizons AHtVtD
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunhalo
Member
{ To new horizons Giphy
Ema
114
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Sunhalo
BerichtOnderwerp: Re: { To new horizons   { To new horizons Icon_minitimema 31 aug 2020 - 15:33

{ To new horizons Webp-net-resizeimage-1

. ................................................................................................................................. .
De kitten was wakker maar had niet erg veel zin om te bewegen vandaag, ze bleef gewoon comfortabel in de warmte van haar nest. Een grote kater stapte binnen, legde een uil op de grond en stelde zichzelf voor als Leopardspirit. En hij vertelde ook nog dat hij ze wat ging leren. Haar ogen werden groot- leren? Ze had altijd ruimte voor meer knowledge! Snel kroop het lichtrode poesje naar de rand van haar nest en leunde ze erop met haar voorpootjes om goed naar de kater te kunnen luisteren. Wat verderop zag ze Tidekit, de kitten waar ze niet een goede eerste indruk mee had gehad en waar ze ook niets mee te maken wilde hebben, maar het was goed zolang ze niet te dicht in haar buurt kwam. “Hawwo!”, piepte het poesje vrolijk en bekeek hem ook zo aan, volop nieuwsgierig naar wat hij zou komen vertellen.


{ To new horizons Sun_sig_V5
It's the sun that keeps us alive and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
{ To new horizons DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: { To new horizons   { To new horizons Icon_minitimema 31 aug 2020 - 22:04

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit was een van de oudere kittens in de Nursery, en hoewel hij het vaak verborg hield hij toch ergens wel van aandacht. Het was niet dat hij er om zou vragen, of dat hij zich heel lief en schattig opstelde, hij bleef de sociaal onhandige kitten, en dat betekende dan ook dat hij nauwelijks op leek te kijken toen Leopardspirit de Nursery in kwam, zou hij durven te luisteren naar de grote Warrior? 'Mijn naam is Leopardspirit en ik wil jullie vandaag wat leren, of een verhaal vertellen' Verklaarde de rode kater waardoor twee jonge kittens hem al warm begroette. De bruine kitten stapte ondertussen voorzichtig af op de dode uil die de Warrior op de grond had gelegd en tikte er voorzichtig, nadenkend tegenaan met één poot. Hij wist niet of hij erbij mocht zitten, ondanks zijn leeftijd. Zou iemand hem weg jagen, weer een lastpak vinden? Ongemakkelijk trok hij met een oortje voordat hij achter Leopardspirit plaats nam, zo waren de ogen niet op hem gericht maar kon hij wel goed luisteren.
♥


{ To new horizons Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: { To new horizons   { To new horizons Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{ To new horizons
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: